Good morning Halmstad

Borta bra men hemma bäst.. Nere på Västkusten är allt sig likt och jag känner  mig mer hemma än någonsin. Blev mött av mor och far, ett kärt återseende ;)

Full rulle i går med allt som var inbokat.. Svängde inom Maddi för att hälsa på henne och min lilla sötnos Leon, ( usch du börjar redan bli stor :( , Jätte mysigt!. Sen till svängde jag inom Peter och klubben såklart, kan inte vänta tills jag får sätta i gång med karaten igen, dock blir min klubb svåslagen
 
Värt att nämna : Peter åker till VM i Japan nästa söndag, hur ballt är inte det? you go!

Fredag och god morgon, Fick en sjukt fin frukost serverad och sedan väntade solbädden, måste ju hålla måttet med resten av de solbrända halläningarna, eller? ;D Iallafall - freaky friday det blir en sväng på staden för att få tag på kvällens outfit och sedan uppladdning inför kvällens bravader! Mårtensson ikväll, känns som ett säkert kort..

Nu blir det ner i badkaret och läsa en katt bland hermeliner. För dem som inte vet vad det är så kan jag säga att det enda med föregående mening som är underbart skönt och avkopplande är badet inte resten av skitet :/ But a woman have to do what a woman have to do liksom...

OCH...

Petras väska blev stulen på jobbet igår, fattar ni? Vem skulle för Numero 1 stjäla från denna socker söta flicka? Numero 2, vem stjäl från en kär arbetskamrat på jobbet? OTROLIGT!  me disssslliiikkkee a lot!

Always yours, em
abies abnocto abunde adonis.. ;)

Den långa resan och koncentrationsläger

Detta är en galen resa. ..
Det började med att jag kom till tågstationen efter att ha gått från Nydala, dock fick jag hjälp ( Tack =) Tillsist kom jag på tåget, alla trängdes som vanligt, för just det alla kommer ju inte med eller hur? Losers.. Kommer på min vagn, kikar in i min sov kupé.  Vad möter vi för kottar? Jo, en gammal dam som såg ut att hålla på att ramla av pinnen, 3 trädkramare och en 14 kille som pratar dataspråk - Lol etc. Skoj! Vi sitter som instängda sardiner i denna lilla kupé, finns även vissa likheter med ett koncentrationsläger.. Tillsist bestämmer vi oss för att bädda och lägga oss. Ja då kämpar alla sex för att få ordning på sin lilla brits typ.. Jag hamnar längst upp och har en gigantisk väska som efter många försök kom på plats... Lägg dags och lyckades faktiskt sova mellan 22.00 - 08 15, good job girl ;)
Viktigt att påpeka - resan är 16 timmar och 42 minuter lång, feel with me folks!

Nu,
1,5 timme kvar till Götet, sen ytterligare 1.5 timme till Västkustens pärla, Halmstad, Gud vad skönt det ska bli.

Schemat är fullspäckat för hemmavistelsen, men det är ju med favoriterna så det känns kul.
Vill även påpeka att denna blogg är främst framtagen för mitt lilla marsvin, Petra så hon kan hålla koll på sin duva i norr.

Always yours, em
vixi sulum contidie prout id qua vestrum denique - no regrets

Blogg oskulden

Då hade man en blogg också, Tack vare min fantastiska Syster, Thanks Babe!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0