Vilken känsla

Känslan att vara hemma, det är allt bra underbart! Lördagen innebar en suuuuper mysig julmiddag med de närmsta vännerna och sedan en utgång på REX! (Vem gillar den DJ´n? NOT ME) Hur som haver.. Söndag blev det att packa och äta julresterna, pust redan trött på julmaten, som tur är blir det amerikansk julmat också :).

Igår stod det ENDAST körning på schemat. Lämnade Umeå vid 11 tiden och kom från i Halmstad vid 01.00.
Men grymt kul hade vi. Haha! Inger hon bajsade på Petras halsduk ( And for the record är Inger Laktorintolerrant och hade ätit Gävle och det var ett sorgligt farväl :(. Nu var det Petras och min tur att köra och vi körde vilse redan i Gävle, två gånger.. Aoutch! Men sen var det full fart på motorvägen!. Disney musiken dunkade i bilen och vi tog de allra högsta tonerna. (inte heeelt säker på att de satt ;)
Vi stannade i Gislaved för att Tanka och jah hittade en Negerboll som LÄTT vägde ett halvt kilo haha! Vi åt på den de sista milen, hur mycket vi än åt, tog den ALDRIG slut, har halva kvar i kylen...

Nyss ätit en smaaaskig lunch, varför innehöll julbordet inte dessa godsaker? Nu blir det vidare mot Helsingborg och lite shopping med mamma! There is no better place than home..

Eric, saknar dig. :( Tänk er min mas på julafton, Alla i Dalarna har Mas och dalkulla dräkter på jul! ;) Åh  något som är ännu roligare, de har en falukorv istället för skinkan haha! (?!)

   


Dagens lunch: Lax, champinjoner, brocolli& Avacaro röra Smask!


Kommentarer
Postat av: Eric

Sluta ljug! =)

2009-12-22 @ 14:22:09
Postat av: Oscar

oh mystjejerna. och petra också där ja på ett hörn

2009-12-23 @ 22:53:51
URL: http://elofsonsemb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0