YRAN 2009


Helgen var en ända stor fest. Det började fredag morgon med ölfrukost hos Chorell där hela laget Perssons Pack fanns med. Lite yr i hatten knallade vi bort till Bräntberget där första brännbollsmatchen skulle spelas. Det var ca 400 lag anmälda och tusentals åskådare. Vi som var rookies var i god tid för att hinna kasta lite boll innan första matchen började.  Vi spelade på bana 13 mot första laget: Ballz of Glory. Några så sjukt tykna gymnasieelever med killar som hade rosa tryck för att symbolisera deras grad av coolhet. Men ärligt när var det coolt att killar hade skrikrosa ? Never?
Förlust den matchen. 2a var mot Maiden där vi också åkte på stryk och likså sista matchen Men sjuuuukt roligt var det och ju mer klockan blev desto svårare var det att träffa bollen.
  

Klockan blev matdags och det vankades tacos men i och med den lilla berusningen var det svårare än vad det brukar vara.

Lördag- dagen D typ. Upp tidigt, kunde inte sova men skrev en sjukt bra tenta, yeeess ;) Sedan var det dags att byta om för att med Eckan och Sandra åka och hejja på lag Salming där vår lilla favorit My spelade. Solen stekte och Inger svettades. De spelade som kungar men i semiefinalen fumlade dommaren och Salming fick se första platsen och 5000:- försvinna. Trötta cyklade vi ett gäng till Ängen och åt en välsmakande pizza. På tal om pizza, en av deras kostar 10.000, helt sjukt!

Kvällen fortsatt med tjejförfest hos Sandy och sedan gårdsfest hos Pacman, Hela ålidhem skakade och jäklar vilka festligheter. Sista helgen med klassen, sorligt men sant! Nästa år vill jag att alla mina favoriter kommer upp till Yran. Har inte varit med om något bättre festtillfälle, en hel helg med brännboll, utklädnad, fest och inget plugg. Stekande sol och tro det eller ej men i lördagsanatt var alla ute i bara linne till kl 2 typ. Fyllan värmer bäst? Nej faktiskt Umeås väder.
    

Kommentarer
Postat av: malin

jaa, desamma!! kommer bli skumt att inte se alla på 3 månader!! du får ha de så jätte bra där hemma :))

2009-06-01 @ 22:58:29
URL: http://verkligen.blogg.se/
Postat av: petra

haha låter toppen ju!!!

snart kommer du min lilla duva

2009-06-02 @ 07:19:42
URL: http://ppetraa.blogg.se/
Postat av: petra

haha låter toppen ju!!!

snart kommer du min lilla duva

2009-06-02 @ 07:20:08
URL: http://ppetraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0