Tentamen

Ja då var det slut på det roliga. Fysiologitentan var skriven och tentafesten avverkad. Tentan får jag väl säga sådär om.. Fanns så mycket viktigt som alla pluggat sönder sig på men inte kom det något om det? Citronsyracykeln, glykolysen, eikosandeider, insulinkänslighet, Aktionpotential, membranpotential??? Hallå? Nej istället sätter vi in en fråga på 7p om triglycerider som vi inte pratat om? Ja anyhow.. ber om ett godkänt!



Bussen till stan där Mysan min bjöd på fin lunch hon gjort, filégryta med ris och god kolakaka ;) Sen blev det lite shopping, present och alkoholas förstås ;) Till iksu för lite bastu och öl och sedan förfest med yatzi. ( då jag slog 2 stirkes ). Festen fortsätter på gården jämte med mer alkohol, allsång och Tvspel. Sist men inte minst O r i g o.  Sweet old 90´s och mycket twist och bugg.. Jag och Mysan varvade kiss och dricka pauser med heta moves :) kl 02.00 vinglade jag och Eric hem för att däcka och inte ens säga godnatt haha.
Slitna som vi var upp för den nya kursen började ju idag, haha sjukt. nya grupper och igång med en gång.. uppgift: identifiera dig med ett djur.. Iller så klart.. motivering: Fart och fläkt. Vila 2 sekunder sedan på det igen. Djävlig och busig men ändå trogen och mysig.. kräver uppmärksamhet ;D

Sen hem och dega med Eric och sedan storhandla.. Kommer hem då har Eric somnat men söt som han är har han städat mitt rum, aw me like you a lot :)

eric ♥ em

Fysiologitenta, våffeldagen, och fest

Detta är smaskigheterna som står på morgondagens schema!. Tenta kl 9.oo i hörsal G, efter det fika/lunch på stan med Frugan och inhandla lite (?) alkoholas samt något klädersplagg ( ja det är jag väl värd? ) Sen blir det förferre, blire bubbelbad och sedan tentafest ( i hope )

  
Så slappt är universitetslivet?


Bosse och jag har gjort tappra försök med tentaplugget. Igår låg vi på Iksu och pluggade sen kämpade vi med tyngderna på gymmet.. Idag var det uppställning kl 10.oo på Lindell och plugg till 15.oo. Nu blir det konditionsträning och sedan sista timmen tentaplugg sen är jag väldigt nöjd med plugget!

Ikväll samlades jag och Bo på gymmet igen för en timmes konditionsträning(Löpning, rodd och cross)

Nästa kurs är Psykologi, nja ah helt reko antar jag och snart Haaaaaalmstad!


Våren är på väg..

Jag älskar våren, då blir alla kära och det är mysigt hihi..
Okej slut med drömmandet och tramsandet.. :P

idag är det jätte fint väder och jag har pluggat hela dagen ungefär inför tentan på onsdag i fysiologi för den som inte förstått det :P. På iksu med Mysan och nu sitter jag hemma och ikv kommer Frugan och plugga men innan dess ska jag och Mysan ut i solen och gå runt nydala sjön..
 
 

  
Om 3 månader flyttar jag till Tvistevägen :) Kommer sitta efter tentan med näsan i ikea katalogen och fantisera lite.. på tal om att handla så hade jag viljat ha en liten Pc som kan kan ta med sig enklare och plugga på... Ja får väl se vad skatteåterbäringen säger.. haha!

Well well inför nästkommande vecka.. den ska innebära mycket träning varvat med plugg och tenta.. En hel del party och givetvis mys med pojkvännen. Hihi känns mys att säga så, det var typ vadå.. 5 år sedan :O haha!

Anyhow.. Petra pluttis kommer snart hem ♥

Plyometrisk träning?



Ja man kan ju fråga säg vad Inger Persson tänkte när hon igår hoppade ut ur fönstret på andra våningen?
I går hade jag glömt fönstret på glänt och var borta en timme. När jag komma tillbaka hittar jag inte Inger inne så fick gå ut och då efter ett tag kom hon fram springandes. Hur kommer det sig att hon inte sprang i väg vet jag vet men glad blev jag. Jag höll på att dö och som tur är var Eric här och pysslade om en ledsen liten flicka..



Nu är jag på språng till Sandra Olinder för att plugga tillsammans.. Mysigt och ja men plugget är helt okej när man börjar få lite koll på det :)

Peace out and enjoy saturday night feeeever

Myskväll och löprunda

Idag sprang jag för första gången på typ två år pga knäskadan.. Blev fjuttiga 3 km längre vågade jag inte då knät svullnade upp lite men skönt var det förutom det! Så inhandla nya springskor är ett måste..


 


Kommer hem och StjärnglittriZzz* Ville bjuda på kvällsmat. Hon är så mysig, Jag kommer ut och då står allt detta framställt. Jätte god soppa med egen bakat bröd :) Så vi hade en liten dejt och bråkade med Magnus om mysbelysningen. trevligt trevligt och något som är ännu mysigare är att Eric är här och det snart är helg!
Dock blir det lite plugg men sedan mys till tv:n.

Peace out and tgif tomorrow *

Slut i rutan?

Ja det kan man ju verkligen kalla det.. Igår var jag och Bosse på P u n c h o u t, som vanligt.. Men igår var det sjukt jobbigt och sista övningen sög musten ur oss. Den innebar en massa slag,sparkar,knän, armbågar lyft och hela köret. Vi vinglade bort till 60 minters Funk.. Det började bra.. Lärde oss korigrafin och vi hängde mest.. men när styrka och fart kom in i bilden kollade vi bara på varandra och sa Nej, det händer inte och så lämnade vi salen., Haha Helt slut i kroppen var vi. Vilken känsla haha..Mest pinsamt var väl att jag hade mitt insturuktörslinne på mig haha, gott föredöme men men ;) 

Vi satt oss ned på en soffa och pustade ut och då mitt under all  däckning kommer jag på att vi ska springa V å r  r u s e t haha.. Så tävlingsmänniska som man är så ställer vi givetvis upp.. 3 juni, dags att börja springa snart då ja!. En ännu roligare sak är Bosse.. Vi skulle gymma idag men nej hon skulle tävla i längdskidor? Varför? Ja hennes bror hade sagt att han skulle så då var hon ju bara TVUNGEN att göra det. Men okej Johanna har du åkt skridor? - eh ah jo var rätt bra när jag var LITEN? shit du är störd Bosse, But i like it.. nice hångel i duschen btw hihi ;)

  
Vem är Bosse??


Plugg står på listan here i come..

Ökar inte chanserna..




att få laga mat till dig kanske
? hehe så här gick det i kväll när jag skulle göra mina 42 pommes. Ja, det såg så lite ut så var tvungen att räkna ;)..  haha som det kan gå.. Vi hade dock väldigt roligt åt det då jag försökte bjuda Magnus kompis Rasmus på "lakrits"  haha :).. Kvällen fortsatt med mys tillsammans med korren då Den rätte för Rosing visades. och Trolla var på besök! Snart kommer E och det är dags att gå till kojs, en ny dag i morgon med mycket plugg och mycket
träning.

Lugna favoriter och fysiologi?

Vilken kombo va :) Vet nog att du är sugen att joina men ack mina gobitar håller jag för mig själv ;)
Ja, visst är det mycket och tungt men jag orkar inte vara den som gnäller om det menar vi får bara bita i hop och plugga arslet av oss eller hur? Så det är vad jag gör.. I går råkade jag ju somna, opps :) och så ja dubbelt så hårt idag. Tänkte sitta mellan 12-18.00 med lite matraster.. men det flyter på så varför inte? Dock har vi sjukligt fint väder och jag blev jätte sugen att gå ut och springa men ack mitt knä är ej redo,  gay :/..



Höll punchout igår som gick så bra. känns verkligen som att det är min grej :) Kan vekrligen vara mig själv och driva på och peppa.. och får massor med feedback, i just löve it.. Dock hann jag själv inte träna som jag ville så blir gym idag  med Bo.. ikv ska jag öva på att inte snarka så stackars Eric kan sova :) teehee...

Solen bränner på ryggen, ah men jag kör på, japp denna tentan måste jag klara.. skulle inte vilja läsa om denna kursen :/

När jag kommer hem ska jag springa intervaller på galgberget, hänger du på? :)

Peace out dude.

Båstad

 

Tredje inlägget idag men jag måste..
Sommar, Båstad, sola bad och äta glass. Gå på märkesbutiken och shoppa solglasögon.
Åh sommar kom?

e

One million?

Kronor, ja varför inte typ med det hade jag kunnat köpa allt det jag vill ha just nu? Eller ja 100.000 kan jag också klara mig på.. Behöver en mascara.. Den bästa såklart.. D i o r. Annars så hade jag velat shoppa loss lite vårkläder på G i n a T r i c o t och även på Ikea, lite nya möbler till lägenheten.. Ah.. Trisslott? Eller råna en bank? Eller jobba hårt kanske?.. Nyp mig i armen, väck mig?? Inget mer drömmande.. nu är det ju snart            G o s s i p G i r l. :)



Kiss&tell*

Sunday?

Söndag igen och jag har haft den mysigaste helgen på länge.
Lördagen innebar bio och den var sjukt bra. Män som hatar kvinnor!!  Mamma hade kalas hemma, hade varit skoj att vara med där.. ack ack... Ja ny vecka och det finns inga roliga pass imon eller tis.. Måndags punchen har jag fått ta över vilket givetvis innebär att jag inte kan gå på det, very gay.. det var veckans höjdpunkt. Undra hur det kommer bli när man kommer hem i sommar om man är kräsen över Iksu som typ har 6 spinning pass om dagen, 3  danspass, två kampsportspass, 3 aerobic, med olika inriktningar 3 step, beach, fotboll, basket, gym,   MM.. hemma har man ca 2 cykel pass och vadå ett aerobic? Box 2 ggr i veckan? Ah lär bli tufft... men får väl bli inlines och löpning på trogna galgberget? :)



Längtar till midsommar, har inte firat det på vadå, tre år??
 Vart håller man hus då? Vill ha stor blomsterkrans iallafall :)


Peace out,

TGIF and more...

Lite dåligt med uppdateringar ja.. illa men har liksom...

I går var det som vanligt en intressant(?) föreläsning om biomekanik! Sen traskade jag hem och tvättade som är lika roligt som vanligt, men hur gott är det inte med rena kläder, trött på Paris eller kanske kallas italiano vad vet jag!

Lite plugg och sedan kom Frugan och vi tog oss bort till Mariehem för att faktiskt köpa lite godis inför kvällen, har inte ätit det på typ en månad :O så det var fint! Lets dance stod på schemat och sedan sysselsatte jag mig själv med scrapbooking tills Eric kom, ja det är anledningen till att jag inte bloggar 24/7.. har fått en ny och intressant sysselsättning ;)

Lördag och idag skall Min lilla My spela SM i Badminton, ska bli skoj och jag vet att hon lär vara grym. Obs, vi vill inte se någon achillesruptur gullet ;)

ikv blir det bio, män som hatar kvinnor...

Peace out dude?

Halleluja vilken dag...

Vilken lång dag.. :/, började egentligen med igår att jag hade svårt att somna, hade acetyl COa i skallen och kunde inte sätta fingret på vad det var haha.. nu är det för mycket plugg.. men iallafall idag,  vaknade strax efter 7.. och upp var det.. föreläsning vid 10 -11 och efter det var det plugg ungefär nonstop till kl 17.00 då det var punch out.. i och för sig hann jag med ett beachvollet pass med grabbarna i klassen men annars var det mest tungt..

Punchen var riktigt jobbig då jag fick köra med en stor thaiboxare och min kropp var helt slut efter gårdagens två gympass :/ .. traskade hem och tog en lång dusch och sedan åt jag och nu blir det myyyyskväll :) me like*


är typ så här trött..
Peace out, no more plugg för mig idag inte!!

Efter ett sorgset inlägg och några tårar

....fortsatt jag dagen med en hel del plugg och ja plugg :) Inte särskilt skoj men det måste ju göras så att säg! (a)?
Cyklade iväg till Iksu där Bosse väntade och vi trampade musten ur oss på 55 minuter cykel. Vi lunkade bort mot ett fullproppat gym och tränade triceps tills klockan blivit dags för ett core pass. Trötta som vi var fortsatt jag kvällen med att leda ett intensivt Punch out pass med fullsatt lokal (70 pers) Ingen fick typ plats och mitsar och handskar räckte precis.. Om vi säger så, innan passet var lokalen iskall efter 15 min var det ånga salen. Fruktansvärt bra kämpat och med en hel del bra kommentarer efter passet var emelie åter igen på glatt humör, men att inte förglömma utmattad och trött..

I morgon är det tisdag och bara 3 dagar till helg igen haha. Tror det blir lite kvällsmat, en lång dusch och ja varför inte scrapa lite? Laddad för en vecka med mycket och rolig träning, Aerobic Dance i morgon kanske och lite gym. OMG - kommer bli läcker till sommaren hahaha!

Peace out - och har gjort en vågad grej idag, vi får se imon ;)


When i get where im going..

there´ll be only happy tears..

I'm gonna walk with my grand daddy
And he'll match me step for step
And I'll tell him how I missed him
Every minute since he left
And then I'll hug his neck. ♥
-
Brad Paisley

Detta inlägg är tillägnat min familj som idag har det extra jobbigt. Det var ett år sedan en kär pappa, man, farfar, svärfar gick bort.  Ett år sedan den lilla Persson familjen stod sida vid sida om din säng och tillsammans en sista gång, Ett år sedan jag för sista gången sjöng banansången...Jag önskar att jag kunde vara hemma med er och bara vara för det är det en familj finns till för.. Ett år går så fort och åren kommer bara rulla förbi men minnena av dig farfar kommer alltid vara färska och finnas med.

Grandpa.. det finns ingen som dig.. the sky will open up and ill see you smileing again.. .

En sak är säker att sitta ensam och vara ledsen känns så mycket värre.. Önskar jag kunde vara hemma med min familj. All my love to you och till alla andra som mist någon kär.

                                                                                             Farfar ♥

 

Flow

Ja update x 10 kanske? Trött efter en vecka med en del föreläsningar, hållt 4 punchpass och varit personlig assistent till en kille som behöver lite exta stöd och hjälp ;)
Helgen kom och den var varit till stor del lugn.. oh yes lilla jag har fått rätt medicin för att bli lite lugn, tur för mig :P Men lördagen innebar partaj på REX. Bra drag, fullt ös och dansade loss. Det var förfest hos mig och sen rulla taxibilen dit. Slog i skallen i bilen och hällde ut världens bästa drink men annars - betyg FETT. Petra har kommit hem ♥ och jag har fått en lägenhet på Tviste, det är nu klart och ska skriva på kontrakt :)

Har jätte mycket jag hade velat skriva men en del behåller jag för mig själv.

Peace out and enjoy life!
Kiss & tell?

You know it..

Att mina rubriker inte alltid överrensstämmer med mina inlägg :)

Sitter och pluggar men vill scrapbooka som bara den.. har sådana idéer om mig och Petra... ah det får vänta tills jag är i fas antar jag .. :/ Mkt gym denna veckan må ni tro.. kan knapps röra mig haha!



Kommer hem idag haha Martina sitter och kollar på animerade asiatiska barnprogram där en tjejs föräldrar hade förvandlats till grisar och för att de skulle komma tillbaka var hon tvungen att jobba på ett ställe typ pool där en jätte smutsig lera skulle bada.. Sorry Martina men det var inget för mig haha.. STÖRDA MÄNNISKA :D

Well plugg plugg,, i guess. sen film :)

Paramore  -  Misery business

Vilken känsla men vilken tabbe..

I går punchout 60 med Sebastian Ohlsson - så klockers.. Veckans bästa pass., ja t.o.m bättre än mitt ;)
Jag och Bosse slet som djur, ah va roligt: :) Sen  blev det gym som innebar Biceps och Mage.. aoutch.. :)
Vi får agera första hjälpen när en tjej på passet stukar foten. PRICE FÖR FAAAN haha.. Sweet deal Bo!

Vi lunkar mot solariet och steker en sväng sen in i den varma bastum, men stopp ett tag - Em har ingen handduk snyft.. får gå hem svettig och besviken...

     

Idag föreläsning pust och stön(?) Blev nyss inringd för att hålla punchout för Body combat instuktörerna var sjuka kankse? Jaja anyway det är skoj så sitter nu och planerar dagens akut pass.. Vad ska vi göra för skoj??

Inger ska ner i papperskorgen heeeeeeeeeeela tiden!!!!

Peace out dude.

Då var det måndag igen då..

Efter en nästan sömnlös natt var det måndag som innebar förläsning med Ji gou om något konstigt.. Sen gick Frugan och jag hem och lagade Biffar med kokt potatis och egen gjord sås. Nice... Sen pluggade vi, eller? Nje Elin somnade och jag skötte tvätten haha.. Men när skönheten vaknar är det nog dags en stund. Vädret suger man jag har fått en lägenhet på Tvistevägen om jag vill.. Ska titta på den imon.. MG - Frugan och jag blir grannar, myyyysss..



Ikväll blir det punchout såå nice, inte varit där på 2 veckor, måndagspassen alltså hehe.. Sen blir det gym och plugg igen.. men nu skall vi inte förstöra stämningen... så vi glömmer plugget i samband med punch!

Kiss&tell?

Bättre än alla andras

Pajer, Japp min blev en riktig succé.

 

♥ Hallon&jordgubbs smulpaj ♥
                    - delicious

               

"Rubriklös"

Lördagen är över och det är söndag, really? oh yes.. Lördagen innebar som jag sa tidigare plugg men även  en tipspromenad i Astrid Lindgrens tema, en mysig filmkväll, ett snabb besök på en lyckad korrefest och sedan efterfest med min korridor.. Nja eller efterfest och efterfest, Bert den sista oskulden, popcorn med Jägmästarn och StjärnglittriZzZ Sedan bangade Magnus när mitt och Martinas traditionella "efterfest sexsnack" drog igång haha.. "Okej Okej" -  Jag ska testa med Ph stickan? HAHA, ah klart du inte tycker det är kul, önskar jag kunde berätta allt för dig men folk kan bli sårade. sorry..

 


Söndag, en sväng till Kyrkan som innehöll många ämnen idag som verkligen berörde alla.. Sedan blev det micropaj, ah thats me sry och lite plugg.. Fundera på mite Hallopaj i eftermiddag för att jag kämpat så bra med plugget?
Tro inte jag är en pluggis, vilka rykten som ens sprids ;)

Ikväll är det Beck som vanligt..

Något som inte relatera till någon direkt men behöver bara skriva av mig..

Vad gör man egentligen när någon verkar sårad, någon som du egentligen inte riktigt känner och som du egentligen inte riktigt vill kännas vid särskilt mycket mer än ett väluppfostrat hälsande när man möts på morgonen? Vad gör man om denne verkar sårad, ledsen och kanske vill ha någon att prata med eller iallafall behöver någon som visar att man har ett gott hjärta som iallafall kan ställa upp och lyssna en kort sväng för att se till att man faktiskt mår okej..
Något som jag vet iallafall och något som jag har lär mig är att bry sig.. Något som man själv mår fruktansvärt bra av och gör att man växer som människa.. Det är värt att släppa ner garden och visa att man bryr sig eller att man iallafall för den andres skull gör det så den får må bra.. Lev och må. Tänk på hur du kan påverka både dig själv och omgivningen genom att bara tänka ett steg längre och agera på ett sätt som gör att situationen inte behöver bli onödigt fel.

RSS 2.0