flytten och naglar flyger

Dagen D, kl 11.00 hämtade jag nycklarna till min nya lilla stuga på Rullstensgatan 168. Vi fick låna Marias bil (ängel) och tillsammans, Mysan, jag och Eric fick vi in allt skrot i den nya. Underbar känsla och den är toppen. Nästan, bara nästan längtar jag redan till nästa termin. Efter det blev det en snabb tur på staden med lite shopping och lunch på droskan såklart, Mysan♥

Hem för att slinga håret, blev dock inte så stor skillnad men det gör inget för jag fick ju kvalitétstid med Mysan, Sandy vart var du?

 
My krånglar och jag har ingen styrka kvar


Anyhow.. Städat mitt korridorsrum, ska bo här några dagar till tills jag crashar Erics lya, oinbjuden? Hoppas inte. :)
Nu har jag varit riktigt duktig så jag belönade mig själv med ett gott frukostknäckebröd med massor med ost på - delicios..



IMORGON KL 13.30 STÄLLER LAG PERSSONSPACK UPP PÅ STARTLINJEN FÖR ATT KICKA ALLA ANDRA BRÄNNBOLLSLAGS - ASSES BIG TIME! ;) Oh yes, och jag är coach, bäst de passar sig. Förekommer det vätskebrist och högt procenthaltigt vatten saknas kommer det kosta de stackars drängarna och pigorna!

Dags att ladda oh oh oh öh oh! OH jag kommer vara helt tagg!


What a beauty




Me want so bad

Egen tid

Det är viktigt med egen tid. Fråga bara Petra hon måste typ ha 6 timmar om dagen, minst?!. Speciellt när hon vaknar. Hon hade nog tyckt det var jobbigt att ha pojkvän för hon går upp 2 timmar innan jobbet bara så hon kan vara själv, dricka kaffe och läsa tidningen - utan att någon stör.
Jag tycker själv det är mysigt att ha någon brevid när jag pysslar med saker och ting men helt klart värderar jag egen tid. Det blir dock inte så mycket av den. Antingen är det träning, eller så är jag med Eric ♥ eller någon av mina flickor. Hur längesen var det inte jag bara satt  hemma och scrapade? Mitt problem är att jag tar på mig för många uppgifter och hittar aldrig någon tid för mig själv, gör jag det ser jag alltid till att hitta n¨ågon ny uppgift.
Men idag är det annorlunda, Har nästan varit ensam hela dagen, städat, packat och pluggat - mysigt faktiskt. Avbröt med en spontan cykling till Eric bara för att få en liten puss. Kommer knappt innanför dörren innan telefonen ringer (som vanligt) och jag var tvungen att dra men ändå. Ikväll blir det popcorn och 1 (2,3,5)STORT glas pepsimax - Hogan knows best och plugg. Jag SKA INTE gå ut! Nej jag får inte! Måste tvinga mig själv.

Lustigt. Ser på Hogan knows best men texten ligger antingen före eller efter deras diskussioner haha. Hel skoj att kolla på, tur man behärskar engelska ;)

Det närmar sig

Jo det märkte jag när jag tillsammans med Magnus åkte till Willus och kom hem med 2 matkassar :O Jojo det brukar vara 7 stycken i vanliga fall :)

Både i går och idag har jag varit flitig och gått på morgonpromenader och idag lirade PerssonsPack även en vända brännboll. Jag tror allt vi börjar lära oss att lira.

Det skall bli skönt att komma hem (Petra) men samtidigt rätt sorligt

Promenad & Gossip Girl

Det blev en promenad på 2,5 timme.  P och jag började gå lite vid Nydalasjön och tänker sedan att varför inte testa att gå runt den. Halvvägs möter vi Edge som säger : - det tar typ 2 timmar. Whaaat? Ja vi var ju halvvägs så det var bara att fortsätta. Inger hängde med troget och vi stötte på många fina små sommarstugor. En sådan borde man ha, precis vid vattnet. Ett litet rött hus med vita små knutar och brygga där man kan sitta på kvällen och ta det lugnt.
Det var trevligt, P & jag har alltid mycket att prata om.
   
 


Hem för att göra Tacos, men vilken tabbe. Lätt cream fraice var inte någon höjdare, ack ack.. Man ska aldrig testa nya

saker :( Eller? 

In&ut ur duschen, G O S S I P ! - Big time Med risk för att låta som en amerikans fjortis men OMG!!  Hur sjukt spännande var inte avsnittet idag? Vad håller Chuck på med? Vill bara skaka om honom. They belong together, Chuck & Blair!


Petra, snart kommer jag ♥

Denna lilla tjuv

Ja ni ser ju, listig som en räv, snabb som en iller? Ja ni förstår, ingen går säker för denna bandit.





Be aware of the Ferret!

Surprise?

Jag älskar överraskningar och att överraska. Jag äter ALLTID tacos på fredagar och Eric var påväg hit men då byter jag strategi och tänkte överaska honom med hamburgare. Ville duka fram maten och allt skulle vara klart innan han kom men givetvis var han för tidig.. Blä.

Hela kvällen grubblar jag över hur jag ska lyckas överaska denna karl och det slutar med att halv 6 på morgonen går jag upp och brer mackor, häller upp yoghurt, sköljer jordgubbar och packar ner. Kl 9 när vi vaknar säger jag att det är jag som sa bjuda på frukost och han får ligga kvar. 5 Minuter senare får han ett sms där det står: Dags att leka kurragömma, cykla till turken. Han kommer dit och får fler beskrivningar. Det slutar med att han kommer fram till slut destinationen och där har jag dukat upp frukost på Nydala bryggan. Vi sitter ner i  solen och äter en mysig frukost. När det är klart dukar jag upp jordgubbar, grädde och socker. Mmm. 

Det var dagens överraskning. 

  

Ni vet det redan..

its  f r i d a y. Och det har varit en underbar fredag. Dagen började med at sova ut och jag och Eric låg länge i sängen innan vi bestämde oss för att gå upp. Sen promenderade vi en sväng. Hem på med nya kläder och promenera ner till stan med en av mina favorit tjejer , Mysan. Till Droskan för att äta lunch,  d e l i c i o u s  som vanligt. Vidare mot stan där jag och My försvann i kalendervärlden och stod och beundrade alla möjliga varianter. Vi fortsatte mot andra favoritaffärer som Ordning och Reda, Åhlens, Kii & Lagerhaus.

Bussen hem för att ta en skön och lång löptur i solskenet. Det gick väldigt lätt och jag hittade mig till sist en liten bäck där jag satt mig ner för att svalka av mig lite :)

Nu blir det kvällsmat och deg.

 
Droskan och Mysan

En bra start på dagen.

Vaknar, är väldigt trött men jag tar mig upp. På med träningskläderna och jag och My går på en långpromenad runt Carlshem,Ålidhem,Sofiehem,Berghem och Nydala. Skönt. Hem och gör en underbar frukost, för det är jag värd.

Nu blir det att dra igång med plugget, kanske en löprunda sen vädret är rätt bra för det känns det som:)

Ledig och tränar

En ledig dag - underbart. Började dagen med ett möte om utbytesstudier och sedan mötte jag upp Mysan ♥ för ett hårt gympass - triceps & bröst, de nya favoriterna..
Hem för att plugga men istället somnade jag och Eric, opps. Sedan på och skriva det sista på den individuella uppgiften innan Afro power dance (55) Det var riktigt roligt och det bästa var när instruktören skrek: skaffa löss istället för skaka loss haha. Något som jag tvungen att kommentera efteråt ;)

Frugan möttes upp med mig och vi traskade till Mariehem och handlade lite för att sedan se på Private Valentine med Jesica Simpson ;) Ny målade naglar och väntar på kärleken min.
I morron blir det tidigt långprommis följt med en löprunda och om kroppen & knoppen är i form, lite Afro igen.
Go´natt

Vad gör du 22.30?

Jag har precis bakat klart det godaste brödet någonsin. Dukat fram smör, pålägg och grönsaker. Gräddat de sista pannkakorna, tänt levande ljus. Jag och Eric äter den mysigaste kvällsmaten någonsin och bara njuter.
Så spenderade jag min tisdagskväll -  u n d e r b a r t

 

På våra pannkakor har vi:
♥ Sylt & Turkiskyoghurt

Instruktör

Just hoppat in och tagit ett pass på IKSU. Jag älskar verkligen att vara instruktör och motivera och puscha folk till träning:) (De som vill förstås! ) Idag var det ett riktigt härligt gäng och många av dem var stammisar! Skoj att se. Funderar vad skulle mer vara kul, Afro Power dance? Core kanske? Ja tåls att tänka på tills nästa höst!

Nyss kört core och sedan haft punch och sen sprungit men blev så trött på att TV-apparaterna inte fungerar? jaja.

Lång ledigt

De sista föreläsningarna nu lite små jobb hit och dit och voila.. im back in halmstad snabbare än du tror.
Snart är det sommar och jag kommer jobba på Ica Maxi, även besöka Grycksbo under midsommar, sweet.
Är som ni vet grymt sugen på C h i c a g o och håller tummarna stenhårt för lite ferie och återbäringspengar från Grannlandet, norgeee. Over all, nöjd som katten med livet, det ska bli skönt att komma hem en sväng. Hösten börjar med flytt till en fräsch och mysig 2:a tjoohoo.. men nu, let the summer begin!

När hon går förbi står pojkarna på rad, de visslar och ler och trugar och ber. Kom med oss ut i natt följ med oss ikväll.. -Oh yes det är min Petra jag pratar om. Snart ses vi bästis.


Vad heter landet där man böjer bananerna?

Är det samma land där de bor indianerna? Eller som tarzan, svingar i lianerna, är det samma land, där de bor indianerna?

Oh yes, det vankades fest i går kväll, korridorsfest men jag tror inte det slår 17:e maj firandet i Norge.  För exakt ett år sedan stod man på Karl johann och vinkade på kungafamiljen, bakis som en gris. Tiden går fort. (När man har roligt).
Det var tider det.. ah det var det allt. Den 16 är dock mest en gråzon.

Idag är det söndag för de som inte visste det och den har jag spenderat med favorit frugan. Vi har ätit glass och käkat vår nationalrätt Tacos. Nu kom min lilla My och det är
G O S S I P, oh yes.

Änglar och demoner

Igår vankades det Bio. 20.30 började Änglar och Demoner på umeåsbiograf
Med en klassikermeny tågade vi in i biosalongen. Våra platser går väl att diskutera.
Men jag hävdar att våra platser var rätt bra ändå. Längst ner och längst till vänster.. Ingen långa farbron framför och man får plats med grejerna. (Jag resornerar så eftersom jag glömde hämta ut de andra biljetterna) Filmens betyg får 5 av 5 toast enligt mig. Dock finns det inte många biofilmer jag tycker är dåliga så bäst att ni skapar en egen uppfattning. History is my passion and so is movies

Full fart

En ny fräsch blogg? Ja tacka Syrran, min alldeles egna Grafiker! ♥


Uppe med tuppen för ett spinningpass, närmre bestämt kl 07.15 drog det igång.. Efter passet var det en snabb recoverybar för att sedan köra ett tufft badmintonpass där My utmanat mig, eller tvärtom kanske? Haha
Det var faktiskt jobbigare än var man trodde, eller så var jag för engagerad. Fick till några riktiga smashar och dropbollar ;) Kanon nöjd ställde vi oss i en svalkande dusch följt av en varm och svettig ångbastu. Och fredags-mysigasom vi är cyklades det ner till Droskan och åt smaskig lunch följt med en sväng inom Syst*met :)
 
   

I idrottspsykologin håller vi på med intervjuuppgift - examinationsuppgift. Och den spelade jag in idag, you go girl.
My som är rädd för ormar fick bli mitt analysprojekt ;) - tro mig man kan hitta mycket konstigt med henne! : )

Ta vara på fredagen, det är den bääästa dagen. Den innebär som ni alla säkert vet  T a c o s  på menyn. Och idag skall jag faktiskt gå och se Änglar och Demoner.

Nu transkibering - sucks big time

LEKA

Idag har jag och Eric lekt. han skvätte vatten på mig så jag slängde ett helt glas vatten i ansiktet på honom och sedan tryckte en negerbulle i ansiktet på han. hihi vi har så skoj :)

Kvällen fortsätter med att skriva protokoll, träna och hålla Punch out.

Årsmöte, Pipes och lite arbetstimmar

Idag är det IVP - föreningens årsmöte där en ny styrelse skall utses etc så som sekreterare måste man givetvis vara på plats med vässad penna. Kvällen fortsätter med att hämta ut min reparerade mobil - yesss! Och vankas sedan neråt staden för musikquiz på Pipes kanske även bartömning på NH? Vem vet..

Fick mitt sommarschema idag.. inte överdrivet mycket tider.. hoppas det bara var en månads schema haha.. Nejdå vet att man ofta blir inringd enligt Hanna men man håller ju tummarna, det finns mycket kul man skall hinna med i sommar..

 Grycksbo, helsingborg, karlskrona, glassa på uteserveringarna. besöka flertalet av våra nattklubbar, betala möbler till en ny lya.. ja pengar rullar in som de ska - det får vi hoppas på!

Självkänsla,självinsikt och självförtoende, tummen upp!

I vår reflektionsgrupp idag skulle vi ge feedback till alla medlemmar. Vad de gör bra och vad de kan förbättra. Klart man blir lite nervös, man upplever sig själv på ett sätt men uppfattar de andra mig likandat? Är jag så effektiv som jag tror eller pratar jag bara strunt? Men tummen upp för mig! Jag fick bekräftat att allt slit jag gör verkligen uppskattas. Något som jag tänkt på länge är just vikten av att få alla hörda och låta alla komma till tals och uttryck. Jag är medveten om att jag är en väldigt stark person med åsikter. Jag har genom åren upplevt att många anförtror sig till mig och räknar med mig, något som jag verkligen uppskattar! Väldigt många sa ju det: Att jag var väldigt mån om att låta alla komma till tals och lyssnar på alla. Samtidigt som jag är väldigt drivande och styr upp mycket. Vad hade hänt om inte jag tog på mig allt? Vet inte men jag känner mig väldigt nöjd.  Nöjd över att jag utvecklat de sidor som jag anser jag ville utveckla tidigare. Att ge utrymme åt andra. Feedbacken som jag blev mest rörd över och det ryste i hela kroppen var just att : Du har de egenskaperna en ledare har. Det faller dig så naturligt, utan att anstränga dig. Du bär det med dig naturligt och det ska du fortsätta med. Det blev jag väldigt glad över, för det är precis det jag vill göra motivera, stödja och coacha andra framåt. Inte för att få en massa cred eller för att skryta men denna gången tänker jag sträcka på mig och säga Bra jobbat Emelie, jag är stolt över dig!


Tisdagen är över

Det har varit en hektisk dag! Springa, laga lunch ruscha till skolan för reflektionsmöte där det var hetsigt? Till gymmet  gymma snabbt som en "gymråtta" - Triceps & bröst  för att sedan hålla ett Punchpass åt någon sjukling. Men nu har jag just lagat smaskig kvällsmat. Kan inte bli bättre. Eller ? Ah eric kommer snart, skulle vara det ;)


Time to go back

Ja nu är min favorit lotion slut...Heavenly.. Det fungerar ju inte. Antar att jag har en bra anledning att åka till USA? :)


Good morning S u n s h i n e

Uppe med tuppen, ja jag somnade ju kl 21.. missade hela filmen.. har ont i mitt tandkött pga av visdomstand -crap.  Jag menar mer visdom? Det kommer ju rinna över så vis som jag är?

Anyway.. upp , god frukost + en trött eric, jo men varför inte,.. Jag skolkar och Eric åker till skolan. For real har man så ont i tandköttet, inte gjort någon matlåda och en punkterad cykel har man all rätt att vara hemma och göra nytta. Framför allt när föreläsaren är IS? You know what im talking about!!

På med löparskorna och ut på en tur i det fina vädret. Dagen fortsätter med reflektionsgrupp, gym och kvällsmat.. ♥


1 månad, 2 månader & träning

Ja, klarat mig  en månad borta från godis, good girl så tog för mig lite i lördags, ny månad nya mål!
Två månader har jag spenderat med Eric Sens, tiden går allt fort när man har skoj!,
Dock är inte allting skoj. Idag hade vi två väldelösa föreläsningar. Den första handlade om stress men det kom inte upp något vi inte redan visste.. waste of time? Big time! Den andra handlade om Mental träning men även den gick i repris. ovärt..

Igår blev det lite fransk manikyr, det får mig att längta till USA då man jämt gick runt med nyfixade naglar! Saknar det lite.
Nu har jag läst varenda blogg på internet (?!) och skall snart iväg på Afro dance (45) sedan ett hårt gym pass.. Skulle bli punch out med men mina ben är lagom slöa efter intrervaller på brännbolls banan. Vem tänkte att uppvärmning kunde varit bra innan? -  Ja inte någon som läst ett Fysiologi på universitetet.. Dumb blonde


You are the champion my friend

and you keep on fighting til the end..

Mysan din gamla grek! Först slår hon sin största konkurent (och bästa vän) - avklarar det personliga mål hon alltid haft och strävat efter Gratttis. Men inte nog med det Mysan och baka spelar hem nästa match och i morgon står det Batminton final på schemat! You go Girl!

Im proud to be your friend, Sugar


En lördag.

En lördag är ju inte det samma som en fredag förstås men det är ändå en ledig dag :)
Har varit ute och traskat med frugan min och Inger hängde på där bak.

Snart dags att göra sig i ordning för kvällen, skall faktiskt träffa umeås högst rankande s n y g g i n g, jojo nog ska jag allt göra! Är allt lite nervös så det gäller att se till att man ser anständig ut... Ja ni vet säkert vem jag pratar om, min alldeles egna D a l a r  H u n k.

att vara glad

Det finns mycket som skulle göra mig glad.. Men jag är en väldigt glad människa, tycker jag iallafall. Och det är självklart att man har sina ups and downs. Något som gjorde mig glad nu i eftermiddag var : Wasa Frukostknäckebröd , underbara skapelse, men självklart hade det antagligen inte hjälpt om jag inte haft min Eric ♥ i tankarna.

 

Något som hade givit mig lite extra lycka är nog att göra något drastiskt & spontant. Sån är jag.. Är aldrig kvar riktigt länge på något ställe. Tar mig runt som vinden och njuter av att vara levande. Så något drastiskt & spontant - finn mig. En resa vore ett gott tecken.

Kvällens meny bestod av:

Skulle jag gått upp?

Vissa dagar ställer man sig den frågan.. Men det är inte hela dagen som varit jobbig alltid, inte för mig iallafall.. Min har snarare varit eftermiddagen med en tråkig föreläsning, punktering på cykeln, kommer hem med vaniljsås på hela dörrmattan, får leta efter kläderna och sakerna illern har gömt, ingen som nappat på lägenheten på tvistevägen och ingen lust till att stöta på ännu ett problem idag. Punchout smilet på dock kommer skaran vara liten då det är hockeymatch..

Antingen uppmärksammar man och adderar problemen och blir less eller styr man upp den direkt och ser möjligheterna.. Vaniljsåsen- slängdörrmattan, stjäl en cykel, betala lägenheten och se glad ut, Hoppas att föreläsningen gav mig något? Va glad över att de få som kommer komma gör det för de verkligen tycker det är roligt.,

Nu pallar jag inte mer, tänker läsa min nya E l l e  t i d n i n g, vänta på att de kokta grönsakerna skall bli klara, göra lite riktigt potatismos till min ungsbakade falukorv. God natt för mig!

Känslan

Jag är en människa som ofta går på känslan.  Nästan i alla lägen är känslan avgörande.... Men det finns en helt annan känsla som helt klart ligger på topp 5, det är

♥ Träna ett sjukt hårt kampsportspass och sedan dricka en riktigt kall
Raspberry Gainomax i solen när man traskar hem. Det är livet det!


Motor, växellåda, nyckel eller ratt?

Jo alla 4. Vi har idag varit på reflektionsmöte med några psykologstudenter. Vi har i gruppen fått välja ut en bildel som tycks förklara våra egenskaper och vår påverkan i gruppen. Jag verkar ha gjort ett bra intryck då jag fått vara många av de betydelsefulla delarna. Det följdes även av motiveringar. Jag är mycket nöjd :)

Kvällen fortsätter med punchout och sedan en myskväll med Eric som de flesta andra vardagskvällar :)

Peace out.


Måttligt bitter..

Som ni säkert vet har jag två lägenheter nu..  Jag har sagt upp den på Tviste men det är 3 mån uppsägning.. Balticgruppen lovade att så fort de kunde lägga ut den . Ringer dem idag och då visar det sig att de antalgligen inte kommer lägga ut den innan inflyttningsdatumet för det finns andra ettor som går före. Jaha tack, en extra hyra att betala.. en på 3600 och en på 3800 i juni mums, rik student som man är. Sen säger hon att jag kan söka folk och be dem kontakta henne. Men tack, det frågade jag för 2 månader sedan och det fick jag inte. Lätt att hitta någon som vill flytta in på 2 veckora notice?  Besviken ...


Annars är jag glad, som oftast:) Har nyss haft en intressant föreläsning om  Sokratiskt förhållningssätt och sedan tränat mage och triceps. Brutalbänken är en riktig going haha. Sen blir det att träna med Brännbollslaget. Yran here comes Perssons Pack  vi är en av de typ över 1000 lag som tänker ställa upp :)

Tyra fan?

Ashley Madison... LIFE IS SHORT, HAVE AN AFFAIR 

Är en otrohetssajt som presenterades på Tyra Banks talkshow idag.. Den går ut på att gifta framför allt kvinnor lättare skall hitta någon som ger dem det de inte får ut av sitt förhållande.. Någon att prata med, ågon som tar ut dem på dejt, någon som uppskattar dem. Vem, vem uppmuntrar till för det första  O T R O H E T  och sedan för det andra att vuxna personer med barn skall vara otrogna och fördärva inte bara sitt egna men andras liv?

Det var en kvinna som legat med 100 - 150 män från den sajten under ett halvår. Vet inte om jag skall säga Way to go eller att hon måste vara den mest patetiska människan som gått i ett par skor?

Hur som helst blev jag så inne i showen att jag brände mina köttbullar :/

Dagen fortsätter med att slänga i sig de brända köttbullarna, till sandy och se på hockeyn. Slåss på punchouten och hem och duscha hos världens bästa Eric.

Peace out  - och Ashley Madison är inte en bra idé, så få inte för er att testa!

i want you i need you

♥ Min telefon
♥ En ny dator
♥ En fräsch soffa
♥ En stooor säng
♥ Ett snyggt skrivbord
♥ En miljon...............?



Tvätta + städa, ordning och reda

Vanligtvis är mina söndagar stressfyllda och ångest finns även med på en hörna.. har jag pluggat tillräckligt denna helgen? Har jag tränat? framförallt om jag varit ute och festat.. då är man både trött och inte alls sugen på att träna som man borde.. men denna helgen gott folk har jag inte gjort något vettigt eller borde jag kanske säga för en gångs skull gjort något vettigt. Bara gjort det jag absolut helst har viljat göra? Ja grillat, myst med my, hängt med Eric världens finaste och bara varit mig själv? Var på Punchout med Eric i går, riktigt roligt :)

Men åter till städning odyl. Har nu hängt tvätten på tork, dammsugit och tvättatgolvet.. Nu återstår bara en löptur, göra riktigt god kvällsmat och se på G o s s i p, om jag vill för jag gör ju precis som jag vill denna helgen :)

Peach out and enjoy life.


Feel free to do whatever

Grillning x 2

Valborg blev lyckad med grillning på Berghem. Underbart med en ledig fredag och jag och Eric käkade frulle i en timme :) Dagen fortsatt med att vi gick ut och gick med Inger, köpte glass. Kvällen innebar grillning på Carlshem med valborgsgänget. Mycket trevligt och även lite kortspel - plump... ja det var en ny grej men skoj.

Ett utlägg om DALARHÄSTARNAS ursprung stod Eric för.. Bör nämnas att var ända liten Dalmas och dalakulla får en dalahäst när de födds, haha sött? Ja varför inte.. Borde vi i halmstad få en lax då eller kanske Gyllendetider guldplatta? Tål att tänkas på.


 

nu Lördag, Sweeeet. Inga planer mer än Punchout med Eric och sedan Mysch med Myschan!

Peace out. - väldigt sugen på Chicago i Augusti, någon som har lust att sponsra mig? Kan man säga till skolan att det är en studieresa eller ngt? ;D

RSS 2.0