The Feeeeeling- som bara kan innebära tacos OCH Fest

Har samma känsla som för ca ett år sedan och lite till, när man på fredagar, just kommit hem från stan, ny shoppade festkläder och en klirrades påse. På med partymusike, in i duschen och sedan i lugn och ro i takt med musiken fixa sig och vidare på förfest på Hallonet (min hojj!) Det brukade alltid bli riktigt bra, jag och frugan i spetsen. Hoppas på samma drag idag för jag har då samma känsla som på den gamla goa tiden.
Förövrigt ny slingad och lunchad med my! Som vanligt shoppade vi, vilken kombo! Men i och med att vi drar ned varann i fördärvet kan man inte kalla det fördärvet heller!!
Imon kommer min SAndybar från Halmstad åh vi ska ha så mys, och på onsdag kommer mamma lilla :)
Nu tacos ala Fredag och till Sandy för lite party party, hoppas bra bra uppslutning av klasskompisar!

Liiiiiiivet!

Kan inte förstå att det är sant... En av mina största drömmar kommer gå i uppfyllelse! Den 23 juni sätter jag mig på ett plan med Eric och åker till London. Och ni som känner mig väl känner nog erm? London, its not your cup of tea!! Och det är sant men min dröm finns där den 24 juni och det är BRAD PAISLEY. Det började med att Eric kollade efter en biljett till mig i Detroit men jag insåg snabbt att jag inte skulle kunna åka de trettio milen från Chicago men då dök detta datum upp i Lodon. Då började jag gråta (1), men när jag skulle köpa en varsin biljett var de redan slut sålda, grät (2). Ett tag senare går jag in på ebay och hittade jag två biljetter till Shepeard Bush den 24 Juni!!! Så snabbt där bokade vi flygbiljetter för 400:- tur och retur! Åh läääääääängtar!!!! Sinnes, Nu skall jag lyssna igenom Brads nya skiva, Saturday night live!En annan lycka är att idag fick jag pratat med lilla Hanna Green!! Åh så längesen. Minns när jag flyttade upp, vi hade ingen aning om vart umeå låg alls typ men satt oss med varsin resväska på ett natttåg till Ume. I djurkupén satt vi med någpn random kille i alla dessa j*vla timmarna. Men på morgonkvisten hoppade vi av tåget och hade ingen aning om vart vi skulle mne en busstur senare hamnade vi på nydala i ett skitet litet korridorsrum utan någonting typ.. Endast ful vårdcentralsinredning. Där var vi hela helgen, i denna lilla sketna 90 säng, vi tog oss till Ersboda och stor handlade men hade ingen skjuts hem så fjäskade för en snäll dam som körde oss hem. En kille från iksu skjutsade oss hem från krogen då vi inte hade någon aning om hur man kom hem från Teatercafét!! Åh Längtar tills hon kommer upp igen hit!!En dag som alla andra men lite annorlunda

Ja upp tidigt som vanligt för träning, inga konstigheter. Seda mot skolan för skola, inte heller det konstigt!! Det som gör denna dagen annorlunda är Att Sandy fyller år och det är skoj!:D Blev fika och mys. Sedan hade jag mina två pass. Total gick som smort men Punchen blev lite knagglig. Japp Microfonen var paj, ajaj! Till sist löste det sig med och jag fick fart på mina hurtiga deltagare ;) En promenad senare är jag hemma och äter herrgårdsost, finns det något bättre??

Till något oroväckande, Eric vill ej ha tacos imon:/ What to do???

Hurraaaay

För nya underbara människor! I måndags körde vi, jag Emelie och Linda en date på Tapas med cava och tilltugg. Sjukligt trevligt och jag måste säga att dessa unga damer är mangefika!! Mer av dem!

Igår var det Levis utb på MQ, Första levisbrallan kom 1873 om någon tycker det är intressant! Snart helg och det vankas deg deg deg, en liten hemtenta men mest deg med Eric, en grillkväll och mys!!
Snart kommer Sandybar och hälsar på, makes me happy och inte långt efter  kommer lilla Mammi! Mamma skickade förövrigt fina pennor till mig idag och majblomma, mamma är bäst ♥.

Förresten, min alldeles egna (egen gjorda;) kalender kom idag!!.. www.personligalmanacka.se check it out!Alla helger,

Har sett likadana ut den senaste månaden. Plugg Plugg Plugg dag ut och dag in. Men effort brukar resultera i att man får ut något bra ur det! Vi får väl hoppas! Igår var det jobb på långa listan. Grymt roligt, tjejerna på MQ är helt underbara och jag längtar tills vi börjar hänga mer, Första daten på måndag, en Öl på något mysigt ställe.

Igår hade vi Richard och Ida över på lite Enchiladas, passions-mango fromage och jordgubbar med grädde. 3 rundor senare av Med andra ord stod Eric och jag som segrare alla gånger och vi kunde somna gott..

Nu framåt, i veckan kommer hemtentan ut och det blir att köra hårt, det blir en hel del Total training om jag får bestämma och en Levis Utbildning!  Ser fram emot att snart få åka och hälsa på Jackie, iiiihhhhh vi kommer så grymt kul! Nu blir det ut på tradera, ja jag har en jacka jag vill bli av med :)

Ah tänk er om ca 50 dagar är jag i Usa, käkar pannkakor till frukost, ser baseballmatcher, dricker en miller och shoppar slut på alla pengar, LÄCKERT!


Halmstad! home SWEET home

halmstad- Mmmm vilken pärla. Möts av solsken och öppna uteserveringar. Bra folk och glada personer! Synd bara att tiden går så fort men har ändå hunnit med en hel del, iallafall kvalitétstid med familjen.
Träffat Peter, han är alltid så jäkla motiverande och fullfart på. Han fick mig att längta hem igen och känns att umeå fan inte är så macho ändå haha.. jävla norrland skönt man slipper det snart!! Drygt.
Anywaaay. idag bli det till några av tjejerna och smaska sushi och annars är det 63 dagar till Chicago!

Sen har jag glömt att berätta om festen vi hade, toppen var, det. Så sjukligt kul hahahah! Synd my och sandra att ni ej var i ume men vi hade en grymt skoj kväll ändå med massa galna masar och annat skoj folk :) Corona blev innestället för en kväll haha! Well nu står laxen på lagning, smask, sista måltiden innan man sätter dig i bilen i 12 h tillbaka till kylan 

Börjar ny kurs precis innan påsk, styrketräning, kommer bli jäkla nice och skönt med en mindre och härlig klass! Dock ida, du hade passat bättre in hos mig, :/ My med.. Katten jaja.. Ses ändå ju :)

RSS 2.0