Halmstad! home SWEET home

halmstad- Mmmm vilken pärla. Möts av solsken och öppna uteserveringar. Bra folk och glada personer! Synd bara att tiden går så fort men har ändå hunnit med en hel del, iallafall kvalitétstid med familjen.
Träffat Peter, han är alltid så jäkla motiverande och fullfart på. Han fick mig att längta hem igen och känns att umeå fan inte är så macho ändå haha.. jävla norrland skönt man slipper det snart!! Drygt.
Anywaaay. idag bli det till några av tjejerna och smaska sushi och annars är det 63 dagar till Chicago!

Sen har jag glömt att berätta om festen vi hade, toppen var, det. Så sjukligt kul hahahah! Synd my och sandra att ni ej var i ume men vi hade en grymt skoj kväll ändå med massa galna masar och annat skoj folk :) Corona blev innestället för en kväll haha! Well nu står laxen på lagning, smask, sista måltiden innan man sätter dig i bilen i 12 h tillbaka till kylan 

Börjar ny kurs precis innan påsk, styrketräning, kommer bli jäkla nice och skönt med en mindre och härlig klass! Dock ida, du hade passat bättre in hos mig, :/ My med.. Katten jaja.. Ses ändå ju :)

Kommentarer
Postat av: catalina

Hej Halmstad...måste bara få påpeka att det är Helsingborgs som är Sverige och sundets pärla...bara så du vet..hehe..men halmstad e säkert fint de me. Hur e läget annars?haft en mysig påsk?kram

2010-04-07 @ 09:51:22
URL: http://catalinaiume.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0