Lever och mår

Fick idag äntligen svaret och är nu mera en MQ medarbetare. Underbart och roligt och jag ser verkligen fram emot mitt första pass nu på måndag eftermiddag!
Fortsatt dagen med Näringslära och en mycket intressant föreläsning om Energiprocent, Kcal räkning och rekommendationer, detta gillar vi och längtar tills vi får mer av!. Efter en god middag blir det en kort vila på soffan och vidare till IKSU och Total Training, som har premiär på Iksu i afton, Tyvärr fullbokat men det finns en ynka plats kvar på mitt imorgon så först i kvarn;)
 




Vad är Total Training??

Högintensiv träning som går ut på att få en bred blandning av kondition, styrka, rörlighet, precision och koordination. Träningsvana är önskvärd.

Passet är uppbyggt i 4 stationer med 3 övningar på samtliga stationer. Dessa 3 övningar utförs i en viss ordning med x antal repetitioner på varje. Målet är att på varje station göra så många totala omgångar av dessa övningar  som möjligt med bibehållen teknik.

Arbetet på varje station sträcker sig mellan 6-8 minuter, med 30 sekunder vila mellan stationerna. Totaltid för passet 40-60 minuter.

Övningarna utförs med kroppsvikt, stänger, medicinbollar, kettlebells, stepbrädor och lådor m.m.Inledningsvis hålls en kort mobilitetsuppvärmning med diverse övningar och avslutningsvis en kort nedvarvning.


 


Kommentarer
Postat av: petra

grattis som fan till jobbet duvan. fy fan vad glad jag blir för din skull!!! no more ica;)

2010-02-03 @ 22:26:50
URL: http://ppetraa.blogg.se/
Postat av: Ida

Grattis till jobbet emelie!:) fyfän va gott

2010-02-03 @ 23:40:10
URL: http://idahjartaumea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0