Andas ut

Nu ar jag lov, eller nästan. Tentan gjorde idag, sista på näringslärakursen och det känns grymt skönt.
Efter en lång tenta blev det lunch och mys med Sandy på stan. Hem för att fixa och dona till Erics födelsedagsfika! Kanon lyckat men vi har dock mycket fika kvar, ajdÅ! Raskt mot iksu för att hålla punch! Skulle vidare på total men kände mig trött och hängig och skall nu gräva in mig bland alla nya snygga trender i Elle som jag fick av Bosse förra veckan :) Bara dega och ta det lugnt! Imorgon börjar styrketräningskursen och det kommer bli så skönt. Skönt att komma bort från en massa..... och läsa i en liten klass med en sak i fokus, idrottsmedicin!
Till helgen blir det bra med partaj och punchout weekend. Nu mår jag! Äntligen andas ut och njuta lite extra!




Inger leker


Låååång helg

Great, skrev ett lååångt inlägg och sedan försvinner det! Skoj! Har varit en lång helg och den föregående helgen också. Bara plugg och tenta i fokus och nu vill jag hem till lite påskfirande!! Fredags morgonspinning med sandra, fotografering för iksu och sedan jobb i 7 timmar. Men i och med att jag trivs så bra flyger tider bara förbi ;) Lördag jobb igen och innebandy! En trist förlust men nästa helg hoppas jag att sandåkern åker på en förlust ;)

Nu drar jag vidare mot 3 pass på iksu och sedan plugg plugg plugg och Kakbuffé hos Joel, trevligt trevligt ;)





Sooon Friiiiday

Allt rullar på och snaaaart kommer jag hem!!! Finns inget bättre! eller kanske när jag får läxa upp inger för hon äter upp min gröt men ah, vet inte vilket som är bäst haha.

Nu iväg på kostseminarium och sedan blir det att ta till boken igen.. jojo tenta mig hit och tenta mig dit men snart är det ju HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG! Sweet som attan. Fredag är ju det bästa som finns och min fredag kommer bli den bästa på länge! Morgonspinning sedan fotografering för Punchoutdagen, jobba på MQ sedan stora Tacosen och häng. Lördag jobb och innebandy Kvalmatch nr 1!! Åh längtar och helgen efter.. hpll i er, det blir kvalmatch nummer två och UTGÅNG!! jojo! Nu jäklar :)






Vems lunch är detta?

 
Petra som bor i norge & måste vara billigt, eller Biffen som äger i gymmet?








haha den är min, så går det om man inte har fantasi en dag ;)


Underbar helg

Denna helgen var lätt den bästa på länge!
Fredag - tacos som vanligt! Smask! Lördag tenta och sedan mot iksu för att Luncha med Eric. Vi unnade oss sedan 3 timmar på Iksu Spa med bubbel och bastu, underbart! Efter det var det hem för att dega en sväng och jag lallade över till ida för Rikards fördelsedag och idas läckra cupcakes!
2 timmar senare satt vi, jag och eric på bussen mot Allstars och en ljuvlig middag senare somnade jag mätt och väldigt belåten.

Södagen kom och vi sov länge, frukost på sängen och lite sova till. Mot Iksu för lite magträning och gruppuppgift och hann även med ett tufft Total trainingpass som gjort att min rumpa idag väääärker, Telemarkshopp - en klass för sig.

Hos oss serverades en fruktansvärt god söndagsmiddag - kött, potatis sås och stekta grönsaker och givetvis en hallonpaj till tv:n.

Även denna vecka började med rivstart. Upp för att äta en stadig frukost och sedan uträtta lite ärenden. Till Droskan med Myyyy ♥ och sedan redovisning. Hem till färdiglagad middag och viare till gymmet med min KoBo. Åh fick en Elle tidning av henne, sweeet! :) Nu blir det en Smoothie ala Ida och en knäckemacka, plugg inför nästa tenta och Hollywood fruar, imon är jag ledig kära vänner!



En lycklig stund

Har petra på Skype tråden, underbart. Världens bästa människa!! Snart är det vi igen, få dagar, du och jag 24 /7 :)

Detta är även en lycklig dag, vi firar 1 år tillsammans idag, Eric och jag såklart! Har varit en fullspäckad dag så myser sparas till helgen, blir IKSU Spa och sedan middag :)

oh en sak till.. fick tilldelat mig extra totalpass på iksu, varje torsdag nu, sweeet. Nu skall jag fortsätta min mysiga kväll.


Happy Face!

Först och främst, Total traningpasset var grymt tufft och grymt bra, me like och jag klär bra i mina nya fräscha träningskläder ;)

And... Jag har nu bokat resa till Chicago. Den 7 juni drar jag!!


Infinna sig i lugnet

För ett par minuter kankse någon timme. Tentan är skriven och det kändes bra och jag hoppas min magkänsla ger mig rätt tecken. Hem för att sitta i soffan med gott samvete ett tag  för att sedan äta en god matlåda, lax och potatis, smask.

Sedan var det bara att sätta igång med plugg, det är mycket som skall hinnas med på kort stund och jag längtar tills att påsken är här så man får några dagar att ta igen sig. och framförallt umgås med sina favoriter. Dock lever jag i ett stort dilemma och mina käraste favoriter finns en bra bit i från mig, Jackie i Chicago, Petra i osloo, Oscar i halmstad men när jag kommer hem är han i sydamerika?, tjejerna i halmstad.. Visst har jag mina godbitar här med men det är något alldeles speciellt med de allra äldsta och godaste kexen. Som tur är är det Skypedags med Peetera ikväll och jackie skall jag boka en biljett till imon så snart så. Men det tar på krafterna, det gör det. Tur man har inger och Eric under samma tak! Och Iksu över gatan ;) Nu blir det TOTAL TRAINING, Yeeeees.


Dagens middag: kyckling&Curry.


Tentadags

De senaste dagarna har jag ENDAST fördrivit min tid med att traggla metabolismen och allt annat mumsigt som kommer på morgondagens tenta. Sandy och jag har kämpat på iksu med att prenta in och jag tror nu att en väldigt stor del sitter där och förhoppningsvis inte trillar ut påväg till ÖP iimon!!

Nu skall jag vidare på mys med MQ brudarna - middag, inspirationsfilm och sedan Alice i underlandet - 3D. Håll tummarna imon. Vi har dock hunnit möblera om lite jag och eric ♥










Det går framåt

Känns det som iallafall.. Gårdagen innebar i princip bara plugg och en underbar löprunda i solskrenet då! Me like!!
Vid 8 steg jag upp och pluggade i princip till 19.00 med avbrott, givetvis men endast facebook som stack emellan. Börjar dock känna att jag lugnar ner mig, kanske kan jag en hel del nu? Hoppas verkligen!! Har två dagar till så  hoppas hoppas!

Fick ett väldigt roligt samtal. Jackie ringde och vi snackade på ett BRA tag. Underbart att höra från henne. Min andra halva från Usa!! Längtar efter henne och på måndag okar jag en resa til Chicago, 7 juni och två veckor typ? Vi hinner hitta på mycket med galenskaper på de två veckorna! Åh längtar!!!

Sen blev det en sommar med göran haha. En riktigt BRA film, en lördag då du är trött och har gott sällskap, jag är dock inte så filmkräsen så gillade den hehe..

Blev förövrigt en RIKTIGT delikat kvällsmat, se och lär ;)

Fetsostmarinerade Hamburgare med vitlök

 


Njuter

Just avklarat ett löppass i strålande solsken, underbart. Hade endast en underställströja och mina nya rosa/svarta löparjacka! påvägen mötte jag både Iksuarbetskamrater och Mq jobbar kompisar så några få avbrott men annar flöt det på riktigt bra! Det var skönt och jag kände verkligen att den tiden behövde jag verkligen att tänka och att inte tänka på något alls.

En avsvalkande dusch sedan och lite tacos känner jag mig motiverad igen att plugga. Önskar dock jag kunde varit ute men ack, plikten kallar. Kom även och tänka på min allra kärast vän Petra.. Livet är bra underbart med en vän som henne. Hon är den första jag tänker på när jag blir ledsen och glad. Kan dela alla mina stunder med henne. Saknar dock henne, det är ett bra långt avstånd mellan umeå och oslo :S.

Nu ligger jag på blocket och trycker.. skall ingen lägga upp en trea från berghem eller en ny fin byrå? Ikea is too far away


Längtar till sommaren, då blir det många rundor runt nydala.


tidsbrist

Jag känner att jag hade behövt komma bort ett tag, bara några minuter i en fantasivärld? Tänk bara att få komma till en plats där man kan lämna allt för studen, vara leva för nuet? Till och med en dag på iksu spa kanske? Massage, sola, bada i källorna och mysa? Slippa allt plugg, jobb och träning möten och liknande. Älskar dock mitt liv och  mina aktiviteter men det tenderar att bli mycket på en och samma gång..

Bokar nog en resa i helgen, några veckor till Chicago, bara umgås och ha roligt, slappna av, lite party och shopping. Det är min plats, där jag kan vara mig själv fast jag lever ett helt annat liv, en helt annan jag.



Tjoohoo

Vet inte om jag sagt det men har nyss beställlt Nike saker från Iksu och har döläckra träningskläder. Idag kom mina sprillans nya, roooosa, träningskor :)


FLÅT!

dålig vän? Jaaa. Missade Petra på skype idag. Feel terrible! Åg, min enda chans typ.. men hoppas hon godtar min dåliga uräkt - plugg, men som faktiskt stämmer och beslutar sig att skypa med mig på fredag!

En dag i skolan och sedan sälja galabiljetter, något som har visat sig inte vara av stort intresse detta år, why tänker då jag? Det är årets happening men alla är beiga, kul att man lagt ner all den tid :/.

Blev en utsökt måltid, kycklingwok med pasta och sedan Total training, wonderbart. Dock inte lika trött som vanligt men ah, nöjd är man ändå då man överlevt det :). Imorgon blir det tight, skola till  4, totaltraining kl 17, måste vara där 16.30, kvart över 6 är det punch till kvart över sju. hemma vid halv 8kvart i 8 som vanligt.. Long daaaay give me FRIDAY

Swosch

 Nästa etapp
--> klara näringslära tentan
--> dra igång babysim
--> kirra kamsportardagen
... och icke att förglömma, galan. 

Snart firas det ett år :( Förslag på vad man kan göra!?
För övrigt hade vi finbesök från dalarna igår av självaste Minken. Han körde upp med sin minibuss och skulle sända innebandy och hann inom här på lite kvällsfika. Och visst vill man imponera, jojo, det blev müslikakor och nattamacka.. Haha har inte hållt mig vaken så länge en fredag på länge.. halv 12, yeah ;)

Och... Dagen innan tentan skall vi från jobbet träffas, se en inspirationsfilm, käka pizza och gå på Alice i underlandet. Åh trivs verkligen på jobbet och med de som jobbar där.

Vill göra något kul, petra, norge? Näääär??

Idag blev det ett löppass och ett gympass.. Tiden är knapp och jag ville mest  visa att jag levde och slänga upp ett nytt och gott recept :) Chili med nötkött, bakadpotatis med lime yoghurt :)














RSS 2.0