Yran!

Igår körde jag mina sista pass innan lite semester och det avslutades med lite marängswish med koordinatörerna.
 Till hösten kan det till opch med börja vankas spinning på iksu schemat, spännande, vi får se :).
Idag fortfarande lite krassling men skall på en hemlig intervju och sedan yran och heja på salming. Endast 2 dagar tills jag är hemma och längtar sjuuuukliiigt! Men innan stora bravader blir det Lunch med min lilla ida, wunderbaaart!!

Well.. packlistan är long.. opppsie, som alltid ja! Imon vankas det stor party och denna lilla lya kommer nog braka men finns det hjärterum finns det stjärterum :)


Elstimulering


Elbehandling

Trots att jag var sjuk idag bar det av mot idrottsmedicin för idag skulle vi ha en workshop i elbehandling. NMES -
Neuro Muskulär eletrisk stimulering. Japp kanoners återhämtning, främst för elitidrottare men det finns även en variant tense, som kan behandla restlessleg osv. Grymt skoj! Satt elektroder på låren kopplade till en apparat som skötte allting och så höjde man belastningen, (hz). Haha.. som det stack med de små impulserna, sjyyykt och sedan var vi nog uppe på 40 och jäklar vilken kontraktion. Riktigt roligt att se andra plågas minst lika roligt själv. Sånt gör vi som pluggar på universitet. Nej men väldigt intressant och kul upplevelse.
Efter det bar det av hem för 3 timmar i solen med pluuuugg, men i och med att tentaplatsen är klar så känns det motiverande att plugga :). Lite krassling men har ändå 2 pass idag. Men de kommer nog bli roliga. Har tänkt lite outside the box och nu så blir det lite omstruktureringar på passet, får se responsen. Men har många trogna stammisar som allt får tycka till, allt för att deltagarna skall bli så nöjda som möjligt, då har jag gjort ett bra jobb.
Dilemma.. japps. Nästa lördag jobbar jag mellan 11-16.20 aaaand its brännbollsyran.. What to do? Ja får se helt enkelt. Hur som, nu doftar det mat, better go :)

Grrreeeat!

Yiiiiha! Det är löst! Mitt stoooora beskymmer! den 5 juni skall jag vara brudtärna och samma datum har jag tenta här i umeå.. 120 mil emellan och jag tror ej att jag hade hunnit emellan på de få timmarna! Efter tjat, mail, ännu mera tjat har jag äntligen fått tag i en tentaplats åt mig och Eric och vi kan nu både göra tentan och vara på bröllopet YEEES! Hade ju aldrig dissat syrrans bröllop så känns skönt att jag slipper hamna efter i skolan!

idag har  vi fixat sånghäften odyl till sommarsittningen till helgen, åååh kommer bli så bra! :)
Annars idag, sjukling! urk inte kul.. men har samlat krafter så jag skall orka besöka ida och Rille i deras nya lya! lääängtar efter dem! i dont like att de har flyttat från nydala!!! menmen!..

Förövrigt hoppas jag på ytterligare ett extrajobb i sommar, ja ska man ändå vara här och slänga så varför inte tjäna mera kosing! 

I helgen vankas det inflyttningsfest och sommarsittning, some hooot pics will be upated ;) Nu öva in snappsvisor ;)

Yeah, ive got a point!!, opps 2!

Det är inte bara tjejer som har beslutångest. Jag tror inte en sekund på att killar kan slänga på sig vad som helst och bli klara på2 minuter, nej inte utan en flickvän som i förväg bestämt vad de ska ha på sig. Se på detta..

Busted guuyyys! (Sorry babe)


And.. peeeterra, min lilla fjant. Reser europa runt på ett tåg! Grym upplevelse men kan inte låta bli att bli förskräckligt rädd, tänk om något händer henne. Let god be with ya hun! Jag vill ha vykort från VARJE ställe! Utom
Köpenhamn ;)
 


Btw, nyfrisserad ja!


Finner ro

Äntligen hittade jag mig en stund att slå mig ner och skriva av mig.
Det är nu dags för ännu en utgång, denna gång med MQ tjejerna och det skall bli sjukt roligt. Tacosen står på spisen och fördrinkarna blandade! Nyfrisserad och ny playlist!
Imorgon följer jobb och sedan grillning med Eric och inflyttningsfest hos Jange!

Var och fixade håret hos Jenny igår och blev sjukt nöjd! Himla duktig Frisör! :)


Tiden rullar på och det är snart dags för att åka hem en sväng, vara brudtärna på min systersbröllop, which will be aaaawssome! Sedan åka till Jackie ett tag. Skall bli hur underbart som helst.

Efter allt besök känner jag mig taggad för att åka hem till min familj, saknar dem!. Hm.. vad mer har jag att berätta? jo under veckordagarna är det grupparbeten och laktattest som gäller haha, so my thing! och över det är det träning, blir en del med Eric, which i looove :) hur kul som helst. längtar tills sommaren kommer och iksu kör ute pass. Kolla idag, 22 grader värme, tänk att få vara ute och köra Total i detta väder, well to be continued... det kommer dyka upp!.

Mina senaste dagar i bilder!

    
     
  
  
Nya goda måltider, hemmagjorda chips, kärleksförklaringar, nära & kära


Update!

Den senaste veckan har bestått av besök, trevligt besök. Först hade jag Sandybar på besök, myyysigt. träning, promenader och stadsbesök på schemat. Efter detta lilla besök kom nu kära mamma. i går kl 6.31 kom mamma och det vankades brakfrukost. Sedan lunch på droskan och efter lite grupparbete shoppade vi loss i staden. Gina hade rea, 29:- och jag köpte kläder för 349 som skulle kostat 2068:-, pretty happy. Tiden sprang iväg och sedan på kvällen traskade vi bort mot ängen och käkade välsmaklig pizza!!

Idag blir det dags för lite arbete, japp 1 Total och 1 Punchout, bara att styra!! Snart helg igen, vad händer då? Vill bara ta det lugnt, skööönt! Det är nu inte många veckor kvar tills Chiiccaaaago.

And allihop, tisdag 11 Maj är det Grabbkväll på MQ med hårmodeller och snygga kläder, dryck, tilltugg och så visas det hur man rakar sig med kniv, läckert and rabatt!. Sedan den.. hm 18? är det damernas tur, hårmodeller, fina naglar, bubbel och rabatter såklart!

Något mer kul? Ja just det. Det utfördes ett intervalltest härromdagen på idrottsmedicin som jag tappert klarade med guldstjärna. 45 sekunders intervaller med 45 sekunders vila, 20 gånger, saftigt men skoj måste jag säga. Många laktatstick i finger men det hörde ju till så! ;) Hm vem vet, lite mera löpning för min del på träningsschemat? Ja det är ju dags för blodomloppet inom kort! Nu ser vi till att få vårt Aerobaarbete klart så vi kan gå hem och njuta!                                                                          Min pulskurva

RSS 2.0