Elbehandling

Trots att jag var sjuk idag bar det av mot idrottsmedicin för idag skulle vi ha en workshop i elbehandling. NMES -
Neuro Muskulär eletrisk stimulering. Japp kanoners återhämtning, främst för elitidrottare men det finns även en variant tense, som kan behandla restlessleg osv. Grymt skoj! Satt elektroder på låren kopplade till en apparat som skötte allting och så höjde man belastningen, (hz). Haha.. som det stack med de små impulserna, sjyyykt och sedan var vi nog uppe på 40 och jäklar vilken kontraktion. Riktigt roligt att se andra plågas minst lika roligt själv. Sånt gör vi som pluggar på universitet. Nej men väldigt intressant och kul upplevelse.
Efter det bar det av hem för 3 timmar i solen med pluuuugg, men i och med att tentaplatsen är klar så känns det motiverande att plugga :). Lite krassling men har ändå 2 pass idag. Men de kommer nog bli roliga. Har tänkt lite outside the box och nu så blir det lite omstruktureringar på passet, får se responsen. Men har många trogna stammisar som allt får tycka till, allt för att deltagarna skall bli så nöjda som möjligt, då har jag gjort ett bra jobb.
Dilemma.. japps. Nästa lördag jobbar jag mellan 11-16.20 aaaand its brännbollsyran.. What to do? Ja får se helt enkelt. Hur som, nu doftar det mat, better go :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0