Onsdag 20 oktober.

Gårdagens pass.. ja vad säger vi? Vet ej om jag är rätt person att kritisera eller ifrågasätta men ja.. hm.. jag bev svettig i allafall och det blev min träningskompis iallafall. Huvudsaken! Och vi körde på stenhårt, bra där Lisa :) känner väl rent spontant att Friskis har en töntig jympastämpel som jag hoppades inte skulle vara den samma längre men efter gårdagens pass hade jag exakt samma uppfattning om inte värre... i och med att detta ändå var ett kanpsortspass? Uppvärmning till ballader och aerobisstretch/slag? jag vet inte.. jag ställer mig väldigt frågande till upplägg och val av kombinationer.. Är väl för att jag är bortskämd med Iksus enorma utbud och välutbildade instruktörer :). men som sagt blev svettig och det är väl huvudsaken.. Idag skulle det bli fysjympa men kompisen fick bra med träningsvärk fter gårdagen så blir nog ensam idag om jag inte hitt på nå annat :).

Hursomhelst, väskan är ompackad för Tunisien om 2 dgar och nu ska jag till Anja Gyllenbäck för pluggmys och lek med Miiiillton :):):)
Ikväll vankas det trerätters hos Fröken Wennerholm, har stoora förväntningar ;)


Detta är en bild tydligen från KiBox.
Ja det bara lyser friskis om det :)


Tisdag 19 Oktober

Vaknade tidigt igen och det blev gröt och en god macka.. Juicen idag, yummi..samma ingredienser idag och givetvis lika delikat.

Började dagen seriöst med plugg, läste en del men sen tappade jag motivationen och åkt och fixade ett gymkort.. eller nja.. klippkort så det räcker medans jag är hemma rättare sagt..Känns småtrist att betala för träning när man ej gjort det på två år.. så det var väl dags nu :P Vidare och hälsa på mamma på jobbet och sedan hem.. fortsatt plugga en sväng men inte med lika mycket engagemang som tidigare.. och det har inte blivit bättre efter mat och sömn så jag lägger det åt sidan till i morgon:)

På schemat står KI box80.. ska bli intressant attjämföra med min sjukt effektiva Punch ;) Efter det är det dags för Peeteera och mig att ha kvalítétstid.. me like..

Shopping igår ja.. berättade jag aldrig om.. En gråstickad tröja med lappar på armbågarna, hett&rätt. sedan en snygg och varmmössa :). Dags att byta om för lite svettavlägsning :). Resterande tid i Halmstad hade jag ej tänkt att planera men det blir trots allt några planer.. Imon blir det mys med anja och sedan träning följt 3 trerätters hos Sofie :) Torsdag Hun och tjejgänget.. Resterande tid.. = plugg och ja vi får väl se :)

Saknar dig ♥ 


Min nya mössa ♥


Måndag 18/10

Finally! Slutdestination: Halmstad! Som ni säkert redan vet å´kte Eric en freerider till Falun i fredagsmorgon och jag blev lämnad med Inger. Men nu var det min tur att lämna umeå och lördagkväll skjutsade Ewelie mig till en 16 timmar lång tådresa mot Västkusten. Hamnade i en jätte latjo vagn som redan kl  21´,30 sov och hade en gubbe som snarkade och en unge som skrek.. Sweet. Bistron var fylld av businessmän som satt och ljög och pimpla vin.. jag läste några sidor ur plugget men njä.. till äsngs och lät biomekaniken uttråka mig.

8 timmar senare och lite ont i nacken var vi bara 1,5 timme från Götet och jag kände reda hur det började rusa i kroppen av att känna känalan av att vara hemma.. Sista sträckan gick snabbt tack vare sandras Biscottis hon skickat med.. Möter en alldeles underbar tvillingbror ohch åker sedan och överraskar mamma och pappa på elgiganten. Vidare till Eurostop och shoppa lite kläder till niklas, inom mormor på fika och sedan Thaimat och prince of persia.. Ja mig hinner det då inte börja damma på...

Ett bad på senkvällen fick mig verkligen att inse att hemma är hemma och det är underbart.. Upp med yuppen idag för plugg, brödbakning och  rotfrukter i ugnen. Så snart har jag brist på annat och drar en sväng på stan och glider, hälsar på lite folk.. känns skönt att vara i en stad och vara något annat en ännu en jävla student..

Morgonen började med något alldeles fantastiskt, egen pressad juice, apelsin, passionsfrukt, äpple och morot.. Mmm. Eric, vi ska skaffa en Juicepress!!!!

Nu är det dags att  göra grahamsbullar av degen, platta håret och njuta av semestern!!


Fredag 15/10

Tjoohoo nu har min ROSA massagebänk kommit och den var över förväntan :). Riktigt skön att ligga på, lagom bredd och armstöd om det är någon extra stor som skall bli masserad. Beställd från nederländerna och levererad inom 4 dagar med UPS! Kanon! Dock är jag ju borta 2 veckor så gobiten får vänta en stund!

Inger har godkänt bänken och en bättre och mer kritisk klient hittar man inte.. Åter till studierna och snart ÖK gym med Ewelie ♥
Min Skönhet.

Fredag 15/10

Torsdagar brukar vara sjukt hektiska men igår var den faktiskt riktigt bra och lugn.. Upp till skolan för en laboration om ergonomi...  Efter det var det raka spåret hem för lunch och vila, plugga och njuta!
Sedan var det dags att dra sig till iksu för att hämta ut min Nike beställning och oj va fina grejer!! Blev så glad vilket gjorde att mina pass blev riktigt kraftfulla! Total var full som vanligt och Punchen var nästintill full, sjukt roligt och det kändes riktigt energigivande...
Sen drog jag snabbt till Thorén - RIG matchen och Thorén sopade mattan med RIG! Great!! Sedan var det raka spåret hem för ett glas mjölk och tvätten. Sedan bestämde Eric sig för att åka hem idag.. riktigt trist för mig.. men det är klart han ska få åka hem till sin familj och vänner, jag ska ju hem men kändes jobbigt när det blev så plötsligt... men så är det så upp med tuppen för att lämna av Eric på Hertz och säga hejdå :/
Nu ska jag snart få min massagebänk, skynda UPS!!!! Ingen Fredag utan dalmas!




Onsdag 13 /10

Då har man klarat av denna dagen också. Upp för en löptur med Ann kl 7 på morgonen, ibland undrar man vad man motiveras av men skönt var det :). Vidare hem för frukost och plugg medans Eric fortfarande sover...

Snabbt mixa ihop en matlåda och plugg på iksu en stund innan dagens laboration som handlade om tryckkänslighet innan och efter träning.. I och med min otroliga träningsvärk i benen var det tuff men vi körde på med styrketräning och tryckmomet.
Efter timmar i skolan begav jag och sandy iväg till Olearys för lite kycklingvingar! Underbart!
Nu har jag ägnat mig åt lite plugg och nu blir det mys i soffan. Tunisen och Halmstad snaaaaart!!

Tisdag 12/10

En sovmorgon gjorde susen efter gårdagens hårda pass! Två redovisningar och en labb senare blev det matlagning, plugg och sedan mot ishallen för att massera Björklöven.Snabbt och lätt, 3 killar på strax över timmen och sedan vidare mot Iksu för att köra ett combatpass med Karolina! Riktigt roligt och kändes extra kul med min kampsportsryggsäck vilket gjorde att den koregrafin var glasklar jämfört med gårdagens aerobic dance.
Hem till en glad pojkvän och tyvärr fotboll på Tv:n. Grahamspannkakor smakade smask med turkisk yoghurt på! Detta sammanfattar min dag, hel nöjd! Bra flow i denna dag. Imon löpträning med Ann kl 7, outch, tur man är två :) Sedan skola då jag skall agera testperson och se hur den generella tryckkänsligheten förändras efter benträning.
Snart kommer även mina nya instruktörskläder och övrig nikebeställning, weiii längtar. Får tydligen ett par extra skor som bonus, iksu är bra nice:)

Måndag 11/10

Vilken helg jag har haft! Började fredagen med Spinning tillsammans med Eric och sedan mot flygplatsen för att hämta Nasse, Sofie ;). hem för frukost och en kort roundtour på Campus. En timme senare var jag en examinerad massör och detta firades med lunch på iksu!
Sofie och jag knallade på stan en sväng och fortsatt kvällen med en föreningsmiddag på olearys med en fantastisk fajita pita!! Somnade kl 9, hör och hämpna men detta betydde att vi var grymt fräscha på lördagen. En runda på stan, en promenad och innebandymatch började dagen med och fortsatt med tacos och en helkväll med fest! Allsång på rullstensgatan och vidare till en Rosakväll på Corona med det värsta rosévinet ever, men men! Söndagen ängnades åt återhämtning och mys!
Måndagen var tröttsam och stressig, en kycklinglasange och sedan TOTALT pressa sin kropp på Totaltraining och jag fick nästan springa ifatt mitt hjärta ibland! Grymt bra pass! En näve nötter och sedan Aerobic Dance med Sofie, ja vad säger vi, vi glänste ialf inte men hade Sjuklit roligt! Ser fram emot tisdag!! Punch med simon och forhoppningsvis en god middag!

Tisdag 5/10

Ny vecka, dag 2! Dessa två mornar har jag bara viljat ligga kvar, det blåser och är kallt ute! Men det fungerar ju inte så! Upp för att ta sig till skolan. Idag innehöll dagen två laborationer, har storleken betydelse.
Första testade vi grepp och armstyrkan för att se om det är mer fördelaktigt att ha en lång eller kort momentarm. under labb två blev det harrestest där jag klarade den på 11.02. Sedan ytterligare ett armstyrketest.
Ett föreningsmöte emellan och nu är man på plats vid skrivbordet igen.
Nu blir det till att fixa middag, kött och bulgursallad och sedan slåss med Simon på Punchen, verkar bli en tradition;)
Förövrigt sitter jag och letar efter en bra fin och billig massagebänk, ja vi får väl se :)

Söndag 3/10

Vilken toppen helg! Fredagen spenderades på stan med MY och sedan avskedsfest för Palmer med Tacos, idol och partystämning,rockade på Corona och hade otroligt trevligt. Lördagen fortsatt med en hektiskt dag på MQ, en tidig morgon med paj och sushi tilllagning och sedan Några underbar tjejer från MQ. Ett flott bord fyllt med god mat en flaska gott humör & mycket skratt, vilket gäng.. Helt underbart.

Upp efter att sovit ut och vidare mot Iksu spa och en kost och träningsföreläsning med Lina Strömvall även ett puchoutpass. Sedan en timme senare var jag tillbaks på iksu sport och höll två Totaltrainingpass med ett grymt taggat gäng!, helt underbar känsla.. Nu avnjutit god söndagsmiddag och snart en promenad med Annika!
Något som jag tänkte extra mycket på idag är hur stor inverkan vattnet ha på träningen, gänget blir ju som helt nya efter någon klunk vatten, ja vätskebrist är väl inte toppen?.

RSS 2.0