Torsdag 30/9

Vilken Glädje. Måste bara säga det att Punchout, jag har så otroligt roligt på mina pass. Jag får sådan energi från alla deltagare och vi bara kör så det ryker.. Ska jag vara ärlig så känns torsdagar alltid lite jobbiga.. ofta tidiga morgnar och mycket i skolan sen direkt till iksu och middagen får jag slänga i mig på 10 minuter.. men sen.. då kommer jag in i salen och drar igång passet, den timmen går fortare än alla andra 1 timmars projekt. Hinner aldrig med allt jag vill köra, tiden går så sjukt fort. Älskar den känslan.. PO så helt rätt

Onsdag 29/9

Fördriver lite tid här innan det bär av till stan för Bio med Ewelie:) Var har hänt? Vi är lediga varannan dag typ och det är jag tacksam över,, hinner plugga en hel del och bara njuta, bäst man passar på innan nästa intervall dundrar på. Hann med en sovmorgon och  timmar plugg innan lunch efter det så blev det en timmes promenad med Sandra och sedan gym så det stod härliga till. Lite öm i musklerna efter gårdagens PO men det stoppar inte den med vilja.
Inom IME för att få tag på ett knäskydd som skall göra så jag slipper operera knät om jag börjar med karaten igen, dock fanns det inget hemma och utan pris så drömmer skjuts fram någon vecka. Lagade sjukligt god mat idag med kokosmjölk, gröncurry, bambuskott, kyckling och grönsaker till det blev det matvete för första gången.
Imorgon, torsdag igen, helt crazy, på det schemat står det promenad med Annika och Ford, plugg, Ryck och stöt labpration, 2 iksu pass och lite egen träning efter detta skall jag kika på vad karate gänget har att leverera i Gammlia hallen. Nä nu mot staden! I rymden finns inga känslor, får väl se, Ewelies val ;)
--
--
Detta plus en liten omgång till; Endast 390 Kcal och riktigt gott!

Onsdag 29/9

Jikes, träningen igår var sjukt effektiv och både jag & Simon flåsade på emellan våra slag. Känner både i axlar och rygg idag, skönt! dagens planer är plugg och träning. Får se vad det kan bli? Promenad och gym? Löpning? hm.. får se vad tiden tillåter. Sedan blir det en massage på Bosse och sedan bio med Ewelie :)
Åter igen.. TUNISIEN snart

Måndag 28/9

En lång helg som gick fort. Jobbade både fredag och lördag fast jag var sjuk, mindre skönt men det blev lyckat trots allt. På söndag blev det sovmorgon, våfflor till frukost och sedan Olearys med gänget och efter det bio, som både my och jag somnade till haha.. Vi bytte av varann och medans den ena sov skrattade den andra osv.
Måndagen kom fort men det gjorde inget för jag var ledig, sweet. En dag med plugg, dock avbryts det alltid med städ och tvätt men det hör väl livet till? Sofie Wennerholm bokade en resa hit och även mamma lilla. Denna hösten känns bättre än föregående.. nu kommer Sofie nästa fre, sen två helger efter det bär det av till Tunisien. Har lite andra hemligheter med men det återstår att vänta på!
Det börjar lida mot sitt slut det här med Umeå och till sommaren är jag klar, bortsett från ett praktik år som jag längtar till. Vad händer sen? Ja vi får se, många dörrar som kan öppna sig tror jag, den som vill den kan!
Åter tillbaka från sjuktillståndet och idag testar jag på om Punchouten kan bota det sista av min sjuka.
I helgen gick även karate SM i Kritianstad, det var 5 år sedan jag stod p Svenskar mästarpallen, det var ett  tag sen.. Nåväl.. kollade upp en ny Shotokan klubb i stan som jag skall besöka på torsdag... en Comeback??



Fredag 24/9

Dagen kunde inte bli bättre, fick godkänt på ännu en tenta och är nu så mycket i fas det bara går att vara. Detta firades med snabbshopping på stan då det slutade med två par skor och en halsduk i rostrött, riktigt läckert. Skorna hittade jag på Biancos utförsäljning och blev hel nöjd. Till skolan för att ha en laboration om blodsocker och den var riktigt mysig. Halva klassen satt runt ett bord och gjorde stick i fingret, vi fick alla något att tugga eller dricka (Mörkchoklad med semsa, kexchoklad, cocacola, russin osv.. mys fredag :)) på och se hur blodsockerkurvan förändrades efter 5,15,30min och en timme. Efter det så blev det till Maxi som resten av Umeå också skulle, med vässade armbådar tog jag mig fram. En sak som gör mig besviken VARJe gång är att det aldrig finns moga avokados och man får inte ta från näten med de mogna, såklart? Men seriöst, jag tänker inte hanlda 1,5 vecka i förväg för att få en mogen avokado?Nu vankas det tacos och jobb på Olearys. Hoppas på att friskna till genom mycket majs på tacosen och pepsimax till.


Fredag 24/9

Freeeedag, men det känns inte som en fredag för jag är sjuk.. Blir sällan sjuk dock har jag blivit det mer ofta på senaste men det har bara varit en eftermiddag eller dag.. Men detta känns som det kan sitta i ett tag.. jag som kommit igång bra med träning och allt :/ Ja det återstår att se.. Det blev en dag utan kontroll av kalorier vilket kändes rätt mysigt.. att ligga på soffan med en glass och tycka synd om sig själv :)
Efter att sovit heeeela dagen igår och Nite/day time medicin hoppades jag på att vara piggare idag. men det är . Nåväl ska försöka göra dagen lite bättre iallafall.. Har duschat och betalt räkningar... två av punkterna för idag.. skall se om jag lyckas ta mig till jobbet idag, vilket jag hoppas!
Nu är det inte långt kvar till TUNISIEN, sweet. Längtar grymt mycket efter att få ligga vid poolen och njuta av min nya bok som jag inte läst något av än, nä tänker suga på den karamellen tills jag ligger i 25 grader och njuter.
Nu får de blir lite make på och ta allt i slowmotion. Trevlig helg.

Onsdag 22/9

Ett godkänt i Kemi, kunde inte kännas bättre. Nu har jag den ur vägen och kan bara blicka framåt:).
Måste börja med att berätta om mitt Amazing träningpass jag hade igår med Simon. Punchout givetvis och vi slogs för glatta livet. Är lite rädd att jag gjorde Simon illa ibland men macho som han är sa han inte något iallafall så kan nog andas ut. Magnus som  höll pass innan jag började har ni kommit tillbaka och hade ett grymt pass igår. Kände hur syret tog slut i magen.. jag ska göra det lätt: Passet var grymt bra och Simon och jag blev tillsammans ett oslagbart team som peppade tills pepparn tog slut :)
Morgonen idag började med min stjärna Ewelie och hennes spinningpass tillsammans med Jenny :) Och sedan vidare mot laboriations seminaium. Vi fick sluta tidigare och vädret var oslagbart för att vara en höstdag så Inger, jag och Eric gav oss ut på promenad och sedan blev det tonfisklunch - yummi.
En idrottsmassage senare är jag tillbaka igen, laddar om med lite mat och sedan blir det min tuff att motivera andra  i 'Moskva och sedan MQ-möte.




Tisdag 21/9

Det är dags att denna donnan lär dig en läxa, inte okej att gömma mat i sovrummet!
Nu blir det fortsatta studier för att sedan laga mat och träna!

Måndag 20/9

Måndag igen. Är redan trött på allt bladder om röstningsresultatet. Det är röstat, alla röster är räknade och vi har ett resultat, lämna det där okej! Det är bara att gilla läget, om 4 år är det val igen... Jag tänker iallafall inte diskutera min politiska åsikt här och bryr mig faktiskt inte så mycket om grannens, vännens eller kärastes val av röst. Jag tycker att vi har gjort vår del för att påverka och nu får vi lämna över det till de som faktiskt har politik som yrke och hoppas att de gör något bra av det. Oavsett om det är Rött eller blått.. Så snälla håll era politiska åsikter från mig de närmst, inga kommentarer här heller, för jag har gjort mitt och tänker inte ha fler åsikter förens om 4 år :)

idag blev det iallafall en laboration på idrottsmedicin, Hoppetsbiomekanik och med hjälp av kraftplattor och infraröd - musclelabb kunde vi räkna ut hopphöjd och reflektera, intressant.
Vidare hem för lunch och sedan vidare mot 1,5h give och 1,5h take - massage lektion. På 1,5 timme hinner man både slappna av spänna sig, skrika och slappna av igen. Skönt!
På höjen och hem till färdiglagad delikat middag! Det blev en baconsås och pasta, de hemliga ingredienserna känner jag inte till då jag slapp vara kock men smaskigt var det. Träningskläderna på och det var dags att utmana Eric på på Punch, blev en jämn match(?!) Tror vi var nöjda och glada! Hem till en skål med gröt, plugg och dusch.
Imon är jag ledig vilket betyder att jag vill vara vaken sent.. men den har man ju hört förr... Imon är det Simons tur att få stryk på Punchen. Ska ladda upp hela dagen så jag har gott om energi att kicka hans ass ;)
Dagens delikata lunch, endast 325 kcal, de ni ;)

Söndag 19/9

Helgen är över, söndag igen vilket innebär (helst) ingenting!! Sovmorgon och bröd till frukost!! Sedan givetvis mot vallokalen. Var hundraprocentigt säker på  min röst och jag hoppas den gör skillnad, för den behövs!! Sedan hem och njuta. Försökte orientera mig i biomekaniken men utan större framgång måste jag väl erkänna.  Nu blir det en god kvälls-middag men kött och potatis, salladswok och mängder Olearys BQBsås.
Har pratat med Peeteera idag och jag hoppas att hon snart skall boka en resa hit!
Well en ny vecka, fullspäckad men ändå ett par luckor, tror jag. På dessa luckor ligger träningen inproppad och börjar i morgon med punchout, tisdag spinning och PO och resterande tid av veckan återstår att se men vill hinna springa, gymma och gå på Freepowerreleasen på fredag, hoppas att min kära kamrat Ewelig joinar på något och om jag har tur finns det en ledig plats så jag får chans att testa ZUMBA. Längtar redan till fredag.

Torsdag 16/9

Underbara Eric, när posten kommer ligger det en bok till mig.. Hm har inte beställt någon bok? Men Eric har beställt en bok, till mig. Blondinbellas EgoBoost! Blev magiskt glad!! Nu lite mellanmål för att sedan gå till iksu och träna, hålla två pass och sedan dra till Catalina för spelkväll! Imon Freeeeedag!

Tisdag 14/9

Tisdag igen, det går fort. Har sovit på tok för långa timmar i natt men det resulterade i gott om energi för mina Punchout klasser jag hade för Minervaskolan på förmiddagen. Hem för lunch och sedan laboration- vridmoment. Och nu ångrar jag att jag inte skötte min matte för jag forstod inget och det kostade mig 2 timmars extra plugg efter skolan. Inom Maxi en sväng som slutade med frukt och grönt för över 240 :- och en blåtira på ögonbrynet då jag smällde dörrn på mig själv :/ Hem och plugga och laga mat till Eric, själv blir det middag på ALLSTARS idag, Me loooove Lasvegas steak :). Eric fick ungsbakadlax med pest och tomat, dill, sparris och äpple och sedan vitlök och ört-sås. Längtar efter min matlåda imon!!
Nu ska jag skicka iväg en för stor kjol till HM och sedan bege mig mot stan. Imon morgonspinning och promenad.
Tycker min mamma ska komma hit snart!
Erics köttfärslimpa, Inger badar, 11 september och inger är Tlött

Måndag 13/9

Gästblogg? Jo men varför inte :) Igår va det jobb på Olles heeela dagen, 13-23! Men det var riktigt lugnt, hade max 10 sällskap kändes det som vilket resulterade i myssöndag med god kyckling gryta, biopopcorn, godis och sedan laxfilé, samt määäängder Pepsimax! Riktigt nice!
Idag var det upp tidigt för att hinna med ett löppass innan biomekaniken! Kändes helt okej och gröten fick slevas in under lektionen. Nu är det dags för 3 timmars massage och sedan jobb på MQ ett par timmar! Återkommer med lite roliga foton, känns som det är dags för det!

Gästbloggare

Äntligen har en gästbloggare fått (tagit?) chansen i denna blogg... Tänkte bara sammanfatta lördagen. Det blev en väldigt fullspäckad men rolig dag som började med en god frukost hemma på nydala. Efter frukost blev det en snabbvisit nere på stan och det avslutades men en god lunch.
Vidare till IKSU Spa där det blev bad i varma källor, bad i tunna och avslutningsvis lite relax i "solrummet", kort och gott väldigt skönt =). Dagen avslutades med en 2rätters på harrys. Kycklingvinga, fläskfile klyftpotatis och sås., inte högsta betyg men gott sällskap gjorde så att betyget höjdes. Efter middagen hyrdes det film, dock så sågs den bara av en tapper, då den andre efter en hård dag tackade för sig och somnade i soffan, tur att det aldrig har hänt förut? ;).
Var iaf en oslagbart mysig dag, hade inte velat tillbringa den med någon annan!
Älskar dig emelie!
//E

Lördag 11/9

Detta är en speciell dag, både dålig och bra.. Börjar med det bra, Eric och jag firar 1,5 år tillsammans vilket jag firade med en äggamacka ;) sovmorgon och snart bär det av till stan och sedan iksu Spa för lite avkoppling!
Tiden går så otroligt fort och jag är tacksam över att få dela den med min Eric.
Men idag påminns jag också av terrorattentatet i Usa... We will never forgive, we will never forget, united we stand!
Nu, njuta av dagen!!

Torsdag 9/9

Upp med tuppen för två biomekanikslektioner, där det ingick en labb om löpbiomekaniken. På cyklen och ner på styrelsemöte för sedan 3 timmars nackmassage, Sweeet! Efter detta blev det ett intensivt Total Trainingpass, jäklar vad vi svettades. Fick med mig Chorell och hittade Viktor och Jon på vägen(punch stamgäster ;) Vi körde skiten ur oss och efter det höll jag ett Total och ett Punch. Men all kärlek till Punch!! Jag bara älskar det Efter en hel sommars uppehåll kändes det så rätt att vara i Rom och få fart på slaggalna människor!! En timmes Chitchat med underbara Bosse, har saknat denna Skelleftedonna. Nu mys i soffan, blev ledig imon så ja.. plugg på förmiddagen sedan TACOS!!!


Onsdag 8/9

Oj oj, upp i morsh e för en löptur i det lite små kyliga vädret. Stress in i duschen, ut, frukost på cykeln, HEJ. Föreläsaren är 40 minuter sen och alla har bestämt sig för att dra, men då kommer tomten och vi måste gå dit. Men jag lämnade efter en timme då detta hade vi läst under en hel kurs och tyckte jag kunde disponera mig tid bättre genom vårt massagearbete, så4 timmar artikelsökning och diverse prylar. Nu köttbullar och patatismos inklusive 3 timmar på MQ ikväll.
Keep running.

Tisdag 7/9

Målade naglar i oranget glitter, mycket trevligt och både flyg&tåg är bokat till Stockholm, jajjemen, Mamma,Pappa, Niklas & jag skall nämligen åka till Tunisien i Oktober. Precis vad jag behöver!! Men det är inte bara för min skull vi åker dit utan pappa fyller nämligen 49,67789 år!!! Yaaay! Eller ja i Januari men i och med att jag numera är student är jag lite svår att få med så vi fick anpassa, tacksamt. Stället skall tydligen vara ett riktigt lyxhak, en ö utanför fastlandet som man får då ta sig till fastlandet, spa, allinclusive, pool och strand, träningsaktiviteter och sol -kan inte bli bättre. Och ser framemot att bara få njuta med min underbara familj! Åh längtar. Missar spinningutbildningen men vad gör det, det kommer flera tillfällen och att vara med familjen är helt klart det rätta valet!

Nu har vi bara saker att se framemot:
Morgondagens löptur, lördag - Eric & jag 1,5 år vilket betyder IKSU spa och resturang. Tors - instruktörs debut efter sommaren på riktigt och sedan i vecka ledigt och sedan till Tunisien. Snart jul och då blir det HALMSTAD!
Kom på mig idag, ritade  hjärtan i blocket idag, saknar halmstad och älskar Eric. Tjooop.


 

Tisdag 7/9

Världens bästa mellis,
Turkisk yoghurt, honung och kanel, blanda.
Solrosfrön, dinkelflingor och linfrön, blanda
Delicious!

Nu ska jag till Mariehem och hämta paket, en poncho från anna och kjol från HM ;)


Söndag 5/9

Underbara söndag, NÄSTAN på samma nivå som fredagar har jag insett. Kände mig lite små stressad igår och kände att denna söndag kommer vara fylld med mycket saker som jag inte egentligen har tid med och det finns mycker som jag vill göra, 1, sova ut, 2 städa, 3 pyssla, 4 plugga, 5 innebandy, 6 laga god mat och 7 bara njuta.
Det mesta kommer jag nu hinna med, gick aldrig på erics sista match, i och med att de endå inte hade chans att gå till final så fick jag tillåtelse att sova ut.. vaknar och inser att vi har kanelknäcke, (som jag rekomenderar att man skall smör med havvsalt..) gjorde mig en sån till frukost och sedan städade jag lägenheten samtidigt som jag gjorde hemmagjord naturgodis för första gången, återstår att se resultat.. And, ett grymt bra simpsonsavsnitt på TV:)

När Eric kommer hem blir det att äta resterna från vår hemmagjorda pizza och eventuellt gå på finalen idag. Sedan blir det någon godmiddag och slutar framför en bra söndagsfilm, som egentligen inte måste bara så bra utan lite halvbra :)
Finns det tid över tänker jag gymma ÖK!!



Lördag 4/9

Redan halva helgen har gått.. Fredag blev det först jobb på MQ och sedan På olearys, på båda ställena gick tiden otroligt fort och på olles var det extra roligt! Hem och där sitter Eric och Simon och kollar på Farsan, grymt bra film! Idag upp med tuppen(08.00) för en bra löptur med Simon runt ålid, carlshem, sofiehem och skolan och tillbaka till nydala.. Hopp in i duschen för några timmar på MQ. Thorén mot Övik stod sedan på schemat.


Dags att köpa julklappar? Jag har hittat flera men det går ju inte köpa dem än? Vad händer om något ej passar? När ska jag lämna igen dem? Hm.. funkar ej riktigt så. Hoppas det finns kvar när det är dags. Insåg i dag mitt bästa köp någonsin, Mina bruna Uggs. Finns inget bättre, bara älskar dem!!
Tiden går fort när man har roligt, imorgonbitti blir det att åka med Eric till samlingen och se Thoren-Rig, träning och sedan innebandyfinal.

Livet är som bäst när det är fyllt med liv - Em.



Fredag 3/9

I peed in a cup! Yes, i går på dopinglabbet fick jag göra ett dopingtest. Mycket intressant men gillade inte kissa i en kopp delen  men det är ju det som det går ut på så fick gilla läget. Nu har man gjort det men blev besviken över att det inte skulle lämnas in på analys, ville se så man inte var oskyldigt dopad genom några amerikanska huvudvärkstabletter haha. men vore dock trist om jag var det för då hade jag blivit avstängd från Iksu. Skämt och sido, inte dopad men vore ändå kul att få ett intyg på det.. jaja..

Hem och skulle up på en löptur med Eric men jag har inte mått 100 de senaste 2 dagarna och när vi väl hamnade på löpspåret fick hag avbryta och nöja mig med att gå hem och laga lax  i ugn, helt okej det med. Gick och ja mig kl 20.o0 i hopp om att må bättre idag och kurereade mig med Erics underbara sockerkaka, finns ingen så saftig och god. Si så där men har jobb att sköta idag så får försöka bortse från hälsan en sväng. Det är ju fotboll ikväll så blir dubbelt och Linda behöver verkligen hjälp i den hektiska resturangsvärlden så bäst jag inte blir värre, håll tummarna!

Trist, ingen träning på 3 dagar och jag som skrivit i bläck min kalender, snyyyft haha! Nåväl, jobbat på lite mer med massagearbetet och kollat gårdagens biomekanik föreläsning som innehöll mycket formler och matte, buhu. så  nu ser jag fram emot den lediga tid jag har i helgen, detta kommer läggas på, förhoppnings, träning, innenbandy och god mat!



Onsdag 1/9

Ive got a story to tell.. men vi väntar med den.. Hur som helst, upp vid 9 idag, sooovmorgon! Gick upp en halvtimme innan Eric bara för att få vara själv en stund, det har Peeteera lärt mig är viktigt. Sedan bar det av på lite uppdrag och inger och Eric åkte med. Hem för att sedan dra vidare mot idrottsmed i solsken för första dagen på massagekursen. Intressant och resten av eftermidagen har jag lagt på att leta vetenskapliga artiklar om massage och kronisk - långvarit - smärta. Intressant.
Nu tar jag ett kort avbrott och äter Erics underbara kycklingkryta och ikväll blir det innebandy, Sandåkern - Thorén. Skall bli skoj! Fick även nyss ett Samtal från Camilla som ville att jag skulle hålla fler TT pass på iksu, och såklart gör jag det, det är ju sjukt kul, dock önskar jag att jag själv kunde vara med samtidigt men det blir svårt att peppa med andan i halsen, nåväl!.

Till historian, Mamma har en alldeles egen liten vän, en mobbad fågelunge, han(?) är tjockare än alla andra och har ina vänner. Han äter alltid själv och får inte vara med. Detta har nog bidragit till tröstätandet? Husomhelst, han(?) letar efter en vän och verkar fastnat för mamma?. Han har flertalet gånger flygit in i huset och suttit sig på soffan och hängt. När de öppnar balkong dörren så sitter han alltid där utanför och vägrar flytta sig så de nästan trampar på honom. Hur skall vi lösa detta? Finns det någon KRAM- grupp till fåglar?

Hursom, en  vilodag idag och löpning & ZUMBA imon :)


Så här går det när Inger är ensam hemma - STÖÖÖK

RSS 2.0