Tenta = Fest

I går var det plugg heeela långa dagen.. Först gymmet för att träna mage och rygg med Pacman coh sedan då plugg i solen(?) på Ålidhem tillsammans med P´s äckliga vidriga blodpudding? ( tror det var det, luktade pepparkaka. Men vem äter sånt??? ) sedan sussa hos Eric som gjorde jätte smaskig mat : ).

Men Teeeenta idag då .. Idrottspsykologi.. Ja nu var sista tentan för terminen avklarad så nu blir mina eftermiddagar fyllda av rolig träning och mys med mina vänner :) efter tentan traskade jag och Mysan ( som alltid är lika snabba på tentor :) Ner på staden och käkade på droskan där My som vanligt bakat de finaste kola kakorna ;) Sedan blev det shopppping på stan, sweet deal!

Hem, in i duschen, kyla ciderna för nu blir det Valborgsfirande med Grill och trevligt sällskap på Berghem : )

TentaPlugg och mumsig kvällsmat

Gårdagen bestod av 70 %  plugg.  Idrottspsykologitenta och jag tror inte att någon i klassen varit så lugn någonsin?. Kan det vara så att vi redan tagit sommarlov? Vi kämpade på iallafall.. Och jag han även med lite gym, just det.. det känns ju idag :) Bröst och triceps.. snart blir det en lång promenad och sedan gym för att köra mage och rygg :) 


Pluggade bra igår belönade oss med denna smaskiska måltid :) 

  

Det måste vara den roligaste..


träninsformen
, Punchout såklart! Var i går på veckans favoritpass - Sebastians punch out. Det är så roligt att jag tror inte jag reflekterar över hur jobbigt det faktiskt är förens jag tagit en banan och är på väg hem.. Föll inte på att komma hem igår för jag ville somna på vägen.  Dusch i en kvart sedan Massage av Eric och sedan var jag tillbaka i verkligeheten. Jo så roligt är punchout och tydligen jobbigt :)



Är trött på en köttbullsstinkande korridor, vill flytta nu. Orkar knappt vara trevlig :/ Blä



Att flytta

Ja det blir 4:e gången gilt tror jag :) Det är skoj att flytta, köpa nya fina saker och få det exakt som man vill. Har precis fått en bra deal så nu hamnar Johns klaffbord i min lägenhet hehe.. ytterligare en sak att stryka från den långa listan :)

mat och Punchout..

Slutet gott allting gott

Mamma tog i fredagskväll tåget tillbaka till sommaren i Halmstad. Saknade henne sekunden jag vinkade av henne på bussen men men.. Vi har haft mycket trevligt med shopping, god mat och mycket skratt. Åh mommy du är bäst. ( och Eric fick sig ett gott betyg, tur att man kan tämja odjur ;)

Lördagen kom och jäklar vad vi längtat Frugan? Började med att Plugga med my 3 timmar en lördag, jojo.. Sen blev det uppladdning inför årets första BBQ i stan. På bussen och kl 17.30 vlar grillen redo för vårt underbara kött.
  

Festen var på en mysig bakgård i stan och den styrdes givetvis upp att dundergänget: Simon "arslet", "Polis -Pär" och "snyggOlle" :)
Mycket folk eller lagom med folk, goda drycker, smaskig måltid och lite våghals-kortspel. Taxi till Berghemshusfest där över 2000 hade anmälda på Face, och det märktes.. Hickan smög sig på på och jag blev givetvis sugen på en ostmacka.. En sväng inom Origo där Gubben min dök upp :) Glatt gick vi hand i hand hem och jag fick min ostmacka med mjölk och Eric fick lyssna på mitt fyllesnack där jag tydligen bröt på bred skånska och sjöng en sång :S
 

Söndag deg och Plugg även smaaaaskig Kättfärssås. Pappa du borde vara stolt - både morötter och lök precis som du önskar ;D.

My tog med mig på en galen runda på Willys och jag skall i veckan styra upp det klockrenaste brännbollslaget till Yraaaaan.

Peace out. <3 e

Ett skäpp kommer lastat med..

Mommy ♥ . I går kl 00.20 anlände mamma lilla. Idag Onsdag har vi varit på ersboda och handlat och svängt inom lite andra affärer. Sedan var jag på en intressant föreläsning om en kille som varit proffsfotbollsspelare men försökt ta livet av sig sedan. Intressant men hade förväntat mig mer faktiskt. Sorry.

Nu är laget klart. Brännbollsyran here we come! Nu ska bara anmälan in. Annars är allt lugnt.. Har enorm träningsverk efter gårdagens gym pass.

I morgon blir det lite redigering av filmen och sedan lunch med mamma för att sedan hålla punch out. Ett stadigt träningspass skall även in i bilden :)

Idag käkade mamma och jag på Ängen, grymt god mat,

PeAce out.

Tralla lalla la..

Inte är allt alltid lätt inte. Nej mamma är påväg hit med tåget och stöter på samma problem som mig. Skit SJ.

Positiva saker att förmedla:
Bokat hemresa, gick på 312 spänn, nice.
Har äntligen fått jobb på ICA maxi stormarknard
Petra kommer hit i mitten av maj
'
Igår vankades det 60 min Punchout då min partner inte dök upp (Ajabajja Bosse) Men jag hade tjatat dit Eric och P så jag fick köra med dem. Vi tränade på bra och idag har jag faktiskt lite ont mellan skulderbladen. Vad står det för skoj på träningsschemat idag tro? :)

I ständig utveckling

Jag känner mg lite nu, samtidigt som jag lär mig nya saker hela tiden tack vare det. Det handlar om att inte dömma ut folk för tidigt. Ett första intryck är inte alltid det som i slutändan speglar din personlighet. Det finns alltid bakomliggande orsaker till att personer agerar som de gör - värt att lägga på minne.

En parantes.. Jag har en klippa till pojkvän. I söndags fick jag frukost på sängen ♥ Eric är bäst

Belive me when i say

Att DIPP är vägen till en fruktansvärt framgångsrik och välsmakad måltid. Detta stod på min meny för lördagkväll.

♥ Ungsstekt potatis och morötter
♥ Stekt kyckling med välsmakad sås.

Recept : DIPP - i used: sourcream & onion, nacho cheese, vitlök och triple pepper.


Helg och mycket gott och en liten filur och Idol

Mycket och!...
Fredag i går. Underbara fredag - min favorit dag. Jag var på gymmet och sprang som en galning med mina nya charmiga löparskor - me love - efter några kilometrar dök Mysan och Sandra upp för att vi tillsammans skulle pumpa maaaage :) Hem och sedan drog jag igång med tacis såklart (tradition som ni vet) Jag står och pysslar så kommer Eric och säger:
- Du Maria hade skrivit på msn, något om Ivp cupen bäst du drar och kollar. Så jag knallar in..Men vad är det jag ser? En liten filur vid namn Eric lurade mig och på skrivbordet låg det istället två rosor :) En till mig och En till Inger.
Hur söt får man egentligen vara??
Tacosen slank ned och det var Remember the titans, den bästa filmen enligt min mupp.. Well ja bra var den faktiskt.

  

upp med tuppen för IVP cupen och jag skulle agera kioskbiträde haha Huvuvräkning,  men det gick bra ;D
Några trappsteg ned till gymmet, där sprang jag. Har avancerat.. idag sprang jag 5 km längre än vad jag gjorde förra veckan på samma tid. you Go girl!

Idag är min Syster yster och sjunger som en nektergal för att charma idol juryn inför nästa års idol. Bäst för er att ni håller tummarna för henne!!!

Plugga och sedan ja god lördagskäk och mysa!

Från solsken till snö

Endast få timmar bort och vad händer? Jo tåget försenat(ännu en gång)  och jag kommer inte till Umeå i tid. Jag kommer få övernatta i stora stygga Stockholm och ännu fler timmar från Eric, skoj..

För övrigt är jag påväg hem som ni förstår och vistelsen i Halmstad var kanon,. Mycket familj och favvo tjejerna
Jag har fått ett sommarjobb och en lägenhet på nydala ( de små trähusen ) så har mycket att vara glad över..

1,5 månad kvar sen är det sommar.. och ENDAST 5 timmars tåg till bra uppladdning för morgondagens 10 :)


Kulglass

....is the shiiit

 

VICTOR Asplind

Idag skulle Victor fyllt 21.. Tänker på dig, Grattis! 4 år går snabbt..


Sol - sol -sol - sol -> mera sol

Sitter ute i solen igen... Strålande sol! Varvar timmarna med att skriva PM, läsa Eysenck men även att tillsammans med mamma skriva inköpslista till lägenheten och granska ikea katalogen 09. Tänk om man bara tjatat tillräckligt mycket så kunde man få allt haha men så är inte fallet, Emelie får givetvis som alla andra barn köpa sina saker själv (hehe..?)

Mamma get mig allafall färskpressad morotsjuice. Jag saknar Eric Sens så sjukt mycket att jag går CRAZY! Han är typ bäst!!

Jag vill inte plugga vill bara sola så det får bli så... ikv blir det att träffa Olle och Petra :)

 

Så här fint väder har viiii

easter

Påskafton är en mysig dag. Upp för att leta efter påskågget (som ALLTID ligger på samma ställe) Denna gången låg det en hunka eftersom jag bestämt mig på PÅSKAFTON av alla dagar att tagga ner på godiset haha.. Brosan ringer och han & frugan ville åka till tönnesa där den har staaans bästa godis så jag hängde med..

   

Jag och mamma kollade igenom sommarskorna och jag httade 18 par som jag ville ha med till umeå.. goodluck!...me♥ shoes 
  

llla. Frulle och ned till mormor där släkten samlades för vår årliga äggrullingstävling.  Det började med att vi målade våra ägg och sedan var det  i gång.. Det gick inte så bra för mig,.. men fick lite ahlgrensbilar ialf :P Middag serverades och  sedan fick vi leta efter våra påskägg. Mormor gör alltid små ledtrådar på kort som vi ska följa exempelvis kolla under en rödmatta och efter det ligger det en lapp där som till sist leder till att man hittar ägget, - nice.
  

Sedan kl 17 var det hem för att göra mig i ordning för kvällens bravader. Det blev utgång med Olivia och Petra - mysss. Det vankades Cafeet för hela slanten och bulls en sväng... Det var skoj ute men drick aldrig smultronvin, den är inte heeelt hundra inte..
 
Idag blir det till farmor för lite påsfirande dock med kalkon ;D

En snabbis..

Vill mest säga att idag på baksidan där jag låg och läste var det 29.8 grader ;)

Halmstad där solen alltid skiner..

Gårdagen fortsatt med en sen pizza med familjen.. Kan ju säga en sak och det är ju våra pizzor slår Umeås med häääästlängder..

Idag upp med tuppen för att dra ut på en löptur i solen. På vägen möter jag två skyltar jag känner igen haha ja Nydala och Mariehemsvägen.. dem finns här de med :P Det var riktigt skönt att ta en tur och Falloutboy  just made me keep on goin :)

 
                          16.3 kl 09.00 känns heeelt okej, och bättre blir det! ;)

Hem och där stod frukosten på bordet. Äntligen Färskpressad juice, både morot för min bruna färg och apelsin för smaklökarna ;D. In i duschen länge för att sedan göra sig i ordning för nu ska jag åka till Helsingborg.

Btw.. mamma har ett schampoo som vi alltid har i Usa.. förstår inte hur man kan sakna något så mycket.. Varje dag jag vaknar och det är fint väder känns det som jag skall dit.. men ah inte .. :S

Borta bra men hemma bäst..

Efter ca 15 timmars tågfärd, tre hundar som hårade ner och en massa lumpare kom jag sist fram till kära Halmstad där solen sken. Mamma och Pappa mötte mig med öppna armar och vi åkte hem där jag blev serverad min favorit måltid - T a c o s. En sväng till flygstan för att hitta möbler till brosan och sedan till stan för att inhandla helgens synder med Petra. Bleeeev så glad över att träfffa henne, she makes me sooo happy. Höll handen på stan och mös! Mötte Philip min Buuurk och sedan Fellan med flera. Skoj! :) Petra och jag bestämde oss för att vara ekonomiska och fikade hemma hos mig med påskägg och tjejsnack. Och tro mig vi kan snacka.. ni känner ju mig, Petra är likadan. Så vi prastar i mun på varann ständigt men det gör inget för vi älskar det! :)

 

Nu ska jag och Niklas gå ner till mormor och fika!
Feels good to be back - längtar redan till sommaren.. och der inkluderar en dalmas på besök oooofta :)


På väg...

Nu sitter jag på tåget mot värmen ja eller Halmstad iallafall.. Ett kärt farväl av min pojkvän och på tåget. Hamnade i djurvagnen men en tyst emo och en trevlig tjej från Arvika, så vi tjötar på. Brosan har köpt en ny bil och fått en ny lägenhet.. trevligt trevligt

Mitt i allt tågresande kommer beachboy förbi (Emanuel Brander) haha helt sjukt har inte träffat honom på ett halvår och nu sitter vi på samma tåg sjukt..

Ska återvända till lite facebook och ska försöka sova någon gång så jag vaknar upp i söder tänkte jag :)
 Eller ja helt ärligt har jag inget vettigt att skriva samt att Hv förlorade :/

e♥

En dag bort

Nu är det bara en dag kvar tills jag skall åka hem till kära Halmstad. Det skall blir mysigt men vore ännu trevligare om Eric kom med :/ Planerna är nästan satta och det blir en hektist men mysig vistelse.. ( mkt Petra )

Annars idag, gruppen har gjort en bra insats med vårt grupparbete och sedan hade vi någon fjompis reflektionsgrupp med två psykologer som ska analysera vår gruppdynamik?


Förövrigt står jag två på en jätte fin lägenhet på Nydala men chansen är minimal men jag hoppas och håller alla mina tummar (önskar jag hade fler)

Eric kom hem till mig och vi lagade Dalarnas nationalrätt - Falukorv ;). Sedan bakade vi bröd och gick en lång promenad på Nydala.. Kommer saknar honom rusktigt mycket...

Även Mysan, Elin Bosse mfl.. ;)

 

En update på mitt liv.

Söker jobb som en galning och har blivit erbjuden en intervju på hemköp i Halmstad, sweet. Hon ville att jag skulle komma i morgon men ack så svårt då jag är vadå, 120 mil bort? Anyhow.. Klurar på mitt boende återigen.. Tviste är såå fint och alla mina favvisar bor där men 5 kvm större för dubbla hyran känns sådär.. så klurar på att säga upp den och be till gud att jag får en två på Nydala innan juni.. Vad tror ni? uh, jobbigt..

   



Annars ja Halmstad om 2 dagar ska bli så skönt. Petra min gullunge u and me. Olle min lilla tös vi borde dra till Picassoparken och dricka smoothies? Hun, vi ska gå på galgberget och snacka skit! Philip, oscar och jocke ah dampa en sväng? Längar som bara den och icke att förglömma min älskade släkt och extra mycket till min kära tvillingbror.

Idag en kort föreläsning om perception, intressant och nu skall jag göra en laxmaträtt, hm potatis till? Smask? We´ll see about that..

See ya in a bit,


En avslappnande söndagskväll

Nu har jag skrivit klart mitt PM och läst nog för idag. Har tagit en lång dusch och gjort hårinpackning.
Kvällsmaten blev en smaskig ceasarsallad och nu tänker jag fortsätta kvällen med
HV - Färjestad på Tv:n
Hk drott - Hästö på webbradio
♥ AIK - Halmstad Bk på Datorn

Efter det blir det såklart G O S S I P G I R L
Och om ett tag kommer Eric och myser med mig :)



Full och underbar..

Det var gårdagen i stora drag. Elin jag och Pac gick i samlad trupp till en kollektivfest med en massa goa karaktärer. Vi tog snabbt plats i köket och började kackla som dagspressen vi är.. Efter ett glas vin ( halvliters glas haha) dök det  helt plötsligt upp 100 pers typ (krydd) och sen var det igång. Snackade om allt med alla och hade allmänt skoj. Flera killar som brukar vara på mina pass dök upp. God förebild, en helpackad Emelie haha ses på måndag så grabbs hha!

    

Elin och gänget vi tog en taxi till Corona där vi dansade in, efter ca 2 timmars dans blev vi såklart hungriga och prutade på en taxi bil till Baloo grillen. 40 spänn - bra jobbat. Slår oss ned, kebabtallrik och läsk och vår kväll var räddad. Våra alkoholiserade ångor fick stället att bli en fest och vi tänkte sova över på Baloo( eller? ) Efter många skratt och driv ( driv av mig SÅKLART?) knyckte jag frugans cykel och trampade hem . Kommer hem till en däckad pojkvän och kryper ned. Godnatt däckade som en rejäl däck!

 
Vad tycker ni om Elins kvällsmat? Haha

Söndag - mår prima för jag ahr druckit en liter mjölk, tack för mig nu ska jag göra nytta :)
 

Ja lördagen har just börjat...

om man tänker till festlighet -  vilket jag ofta gör en lördag =) Nyss klätt på mig och väntar på frugan sen blir det Korrefest.
På dagen åkte jag och Eric till stan och han fick shoppat och vi fikade. Mys. Sen däckade vi och jag gick och träna..

Imon blir det plugg men nu fokus på partaaaaj ;D

 

Hemma igen.



Hun, nu är hon hemma!
Kom hem idag. Helt sjukt, har inte pratat med dig på snart ett halvår.. ( om man bort ser från ett brev i månaden :/ ) Ska bli så sjukt kul att komma hem i påsk.. Har saknat dig! Blir Galgberget miiiinst en mil och bara prata gamla och nya minnen. ♥

Fredagen är snart över och Hv ligger under

...och jag har haft en tokigt bra dag. (förutom förmiddagen) Sen kom Eric och vi käkade lunch, degade lite och sedan och drog till iksu och sprang en sväng.. efter några kilometer fortsatt jag med gym , axlar mage nice Abs ;D. Eric sprang vidare. Vi skildes åt och jag drog hem och skriva Personligt Mästerskap för att sedan cykla med StjärnglittriZZz och handla lite till min och Elins tacokväll...
Det bakades arbetarbrödv(för första gången)

   


Nu har jag och Elin tryck tacos ocdh set på hockey. Hv 71 - Färjestad. Just nu ,ligger Vi under och det är kasst, trist!
stjärnglittriZzZ har även fixat en Facebook åt Magnus (utan att fråga haha ) men skoj är det haha!


Anyway.. Skönt att springa idag och imon blir det en lång promenad på morgonen och stan med Eric och efter det träning och Paaaartaaaaaaj. Rex? Origo? NH? Vad sägs?

Peace out, vart är våren?

TGIF - thank god its friday

Ja då var det fredag igen, Thank god? Började dagen med en föreläsning, eller? Jo det var ju sagt så, det stod ju så på schemat men arga tanten har en tendens att inte sköta sitt jobb och där satt vi alla trötta på en 25 minuters föreläsning om ingenting. Tack så mycket!..  Nu ska vi inte vara bittra, vi kom ju upp i tid och en dag närmre Halmstad :)

I går berättade mamma att på basidan i solen låg hon och solade (20 grader) Nice.. Kommer hem till våren är inget fel.. Blir ner och steka på tylö eftersom det alltid är sommar i halmstad, eller? ah kanske inte riktigt ;)

Det var ungefär så mycket intressant jag hade att säga? Jo en sak till, Marie i trean ska inte hyra ut sin kjempe flotta lya och den andra tvåan genom bostaden känns långt borta så girls, jag joina nog på Tviste ett tag trots allt :)

See ya in a bit.

Punch for your life?

Igår vankades det hård träning som alltid när jag och Bosse är i farten. En timmes hårt fighting pass för att sedan lyfta tyngder... vi gjorde dips, ja det må jag allt skryta om ;)

 Trodde jag skulle hålla i punchen idag men nu har tomas fått för sig att han skulle ha det (tur för jag har inte hunnit planera passet ;) Så jag har fått med mig Eric på punch out idag, ska bli intressant, lovar att uppdatera ikväll moohaha! ( hoppas han inte läser detta inna passet ;)

     


Idag har vi varit på en ganska meninglös föreläsning med arga tanten men men.. Sedan var jag ambitiös nog och satt mig nere i en källare i hum huset och läste om Vygotsky and so on... Pallrade iväg till Ivp möte och nu ska jag snart få serverad mat, yeees!

TGIF i morgon, sweet fridays are the best. Deg med Frugan på schemat, jojo

♥ Petra, hur kan det komma sig att du inte kommenterat mitt inlägg :O snyft?

♥ Pratade med min Jaclyn idag! Miss chicago big time? oh yeees.

Inger är olydigare ön någonsin och stal idag mina strumpr, bh och tshirt.. uppfotra min iller åt mig? :S

Anyhow. peace out hörs om ett tag!

Precis så här..


♥ ♥ ♥
Vad vill jag få sagt?
Jo så här glad har jag inte varit på länge.

       



♥ ♥ ♥

An Angel From Above

   

Thats you Petra.

Petra du är min bästa vän genom tiderna känns de som!. We will still be friends forever.. precis som de sjunger i låten du bad mig lyssna på. ( länkar längre ned) Snart Halmstad och precis som man kan utläsa i min klender är det henne jag ska spendera varenda minut med! Har skrivit upp hur du jobbar så vi kan vara så effektiva som möjligt. hihi.

Men vad är historien bakom Marsvinet och Duvan? Jo det började med att Sandra började i samma klass som Petra och vi snackades vid lite på rasterna.. Vi blev ett litet gäng och bästa vänner var då Petra och Olivia som både bodde på kärleken. En dag fick jag ett sms av de båda som skrev hur glada de var att vara kompis med mig. Och sedan har det bara surrats på. Vi hängde i vårt ligga gäng, Petra blev tillsammans med min Oscar och det blev mycket fest och mys men det var inte förens Oscar och Petra gjorde slut som vi blev bästa vänner genom tiderna. Minns kvällarna i båstad på Madison och alla andra tokigheter vi varit med om.

  

Marsvinet heter hon för
min pappa tyckte Petra såg ut som ett litet sött marsvin och opps det råkade jag säga när jag och Petra tog min skrot bil och körde till Ullared för att köpa saker till VÅR lägenhet på Wrangelsgatan 5 :) Jag blev kallas Duvan för på fyllan ( och även nyktert ) är grym på att immitera duvor på Torget :). ( som petra är rädd för :( men inte mig ) Petra var så pluttig så hon fick bo i vårt matförråd. Vi hade en tokig förfest ochblev jätte fulla och talade mad passionsfrukter... Petra och jag hör liksom ihop.. Vi snackar om allt galet som sött. Avbryter varann ständigt med lama paranteser och det är därför vi älskar varann. Jag älskar hela familjen Jonsson ja t.o.m Micke och Nino :) Petra utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. You and me forever. och snart ska jag och min Tös åka på en charter resa för att ta igen all tid vi mist då vi varit i från varann. All my love to you. ( och lite till Eric, kom igen Petra dela med dig ;)

Låten Petra skickade 

  
Petra du glömmer väl inte Basse? 

                    ps. Petra och jag älskar att dansa och vi talar in de sjukaste
mobilsvaren till varann hihi ds.
 

En rejäl update

Efter lite klagomål är jag tillbaka.. Både My och Petra är ständigt inne och snokar utan att få något att läsa så nu tjejer ;)

Jag har fortfarande inte fått reda på om jag klarat tentan eller inte vilket gör mig galen :/ men men...
Den nya kursen är nog flummig eller inte? ah vet inte..

Annars i helgen har jag degat med Eric medan han har varvat med fest och dyligt med dalapågar.
Idag åkte jag med Mysan och Jange till droskan där Mysan lagat mat, eller ;)?  Sen inhandlades det röda chinos, nje inte till mig utan Jange.. Sen stannade en civilpolis framför oss och haffade en kille framför oss haha ball :) Alltså bilen var civil inte han haha..

Annars vad har vi med att dela med oss av? Hoppas på en större lägenhet japp.. Sen så ska jag på punch och funk idag :)

Ska plugga lite eller städa, ah v et inte.. vill inte läsa bläää :D jaja  Halmstad om exakt en veckan :)


Love from me!


RSS 2.0