Livet är bra allt härligt

Sov ut idag, det gillar vi. Upp och igång med pluggandes.. Utbildningsplanering ja, ja men varför inte? Jag börjar gillar det.. Har fått upp en bra fart och börjar få fasta grepp nu, me like.
Vidare till Maddi och Leon, mysigt. Leon visade sin nya tågräls, mycket fin! :) Tänka sig att en dag ska man själva uppfosta en liten stackare. Min unge den ska allt bra vara ödmjuk ska jag säga, annat gillar jag inte hehe..

Det blev en tripp till Siba och en pizza på Vedugnen, inte helt tokigt. Nu ska jag göra mig snygg för min Mas kommer snart. Yay. i veckan blir det lång promenader, plugg, leta brudklänning åt syrran och sist men inte minst till Ullllaaared!

Egenskapen lat, besitter man den? Börja kännas så nu, ingen träning på en vecka.. Dags att få ordning på detta.
Men det har faktiskt varit rätt skönt att tagit det lugnt men inget går upp mot ett bra träningspass.. Det blir nästa
sak på min checklist ;)



Jul i Chicago -07


Åhhh vill!

Känner att det är dags nu! Vill vara färdig pluggad och ha ett riktigt bra jobb där jag får jobba med saker som jag lärt mig under min universitets tid och som jag trivs riktigt kanon på. Vill ha en stor och fin ljus lägenhet i Stockholm med inger och Eric. Vill på lördagar gå på stan och möta upp mina favorit tjejer på en fika. Vill att varje fredagkväll skall avslutas med tacos och pepsimax. Jag ser lägenheten framför mig, Stor, högt i tak, ljus - vita tapeter, mycket vitt skall vet vara, mycket ljus och beiga färger, amerikanskt inrett. STORA Garderober med mycket plats för väskor, skor och smycken. Stort fint kök där vi kan laga utsökt mat (som alltid). Har en bra lön så jag kan åka till Chicago iallafall en gång per år för shopping och hänga med mina vänner. Vill kunna planera hemresor till Halmstad och givetvis till dalarna if we are still going strong, vilket vi kommer göra ;). Jag längtar så..Kan någon berätta när detta kommer ske?? Önskar jag kunde räkna dagarna till drömmen slår in..iiiiiih! Detta är inte bara saler jag vill utan detta kommer ske, endast en tidsfråga och det enda som står i vägen just nu är att jag inte är färdigutbildad, aoutch!

 


 

 

 

 


Juldagen

Juldagen, vilken lyckad kväll! Börjades med knytkalas hemma hos Oskar Leghammar med vänner. Det vankades julmat och annat, dvs snapps.. Aj aj, det innehöll, OP Andersson, Beska droppar etc.. Det fortsatte mot Gastons där det bokats bord och musiken flödade. Alla människor jag längtat så länge efter var på plats och framförallt mina favoriter, Jocke och Oscar!. Även Peter och Maddi dök upp.. Åh känns skönt att vara hemma!
Förövrigt åts det äcklig kinamat, mycket trängsel i klädbutiker och en försvunnen Robert.

Idag uppe med tuppen och vidare mot Helsingborg med Robert, Anja och Niklas. Det shoppades rejält, flera påsar lyckades jag få fatt på innan alla typ 8 shoppingtimmar var över och körde hem för en middag med farmor, farbror och familjen. Vi har hela kvällen spelat Skippo och jag Rockar!! Kan man jobba som professionell Skippospelare för såfall hade jag lätt blivit rik! :), Nja vill nog ha något mer avancerande än så tss ;)
Har även fått ett Tvspel av pappa, skall utmana Eric hemma i Norrland!

Imorgon kommer äntligen min Mas, Ska bli så sköööönt. Längtar tills mina pojkar får träffa honom! Hihi. 

  

  


Merry Christmas!

Började dagen tidigt med trevliga julsms! Upp till gröt och julskinka, smask! I strumpan låg en STOR slant och ett skippo, yay! Lärde mamma och niklas, vilket gjorde att jag kunde funska hehe.. nej Skoooojja! ;)
Vidare till mormor och morfar där det vanakdes lunch,fika, tomte samt paketleken. haha nice. Man skrapar ihop allt skit man har. Sen kastar man tärning och får man en etta eller sexa får man ta ett paket. När paketen är slut har man två minuter att byta paket med varann ifall man slår en sexa eller etta, Grymt skoj!.

Hem och mysa med jul illern och vidare mot farmor där det äntligen blev mer än pålägg. Kalkon och andra amerikanska gobitar! Kvällen blev riktigt lyckad och hela familjen lyckades hålla sig lagom sansade utan bråk och hittepå. Vi hade Fruktansvärt roligt och skämten (som givetvis är på andras bekostnad flödade). Petra önskar du kunde firas kvällen med oss, du hade dött haha. Men Eric tyvärr jag tror inte jag vill att du ska träffa dem haha! Nej då skämt och sido. Citerar mig själv: "jag skall skicka ett sms", Citerar farmor:  då får vi vara tysta så ingen hör! Haha!

hem och en bortsprungen iller som vi hittar efter 30 min, stackarn.. hon strejkar nog för hon inte fick någon skinka? 


All night long

Vet inte varför, men den låten fatnade i min skalle nyss, haha!.

Besiktiga bilen för första gången, inte så svårt;) Klarade inte besiktningen, bromsar? Äsch jag bromsar ju aldrig men ändå.. En månads till sen ska problemet vara löst. Stor shopping på stan med mamma! Många fina saker funna men budgeten är begränsad.. :/

Imorgon är det stora dagen, wounderbart! Hm.. Undrar vad man får, jag har faktikt inte önskat mig något, så det lär bli intressant! försöker även klura lite på framtiden.. Det gör mig tokig men intressant..

♥ Stanna på Ica eller söka sig vidare? Klädbutik kanske? Blir instruktör i något mer? Blir ju babysimsinstruktör i januari, otippat haha, men spinning kanske?

♥ Praktikplats i Chicago mitt fjärde år eller kanske bara flytta till Stockholm med min Mas? Vore inte helt fel, en fin lägenhet i Stockholm, åh man kan ju drömma!
Vill iallafall flytta till Berghem under detta år, en fin stor och ljus lya! Me like. Ja livet känns underbart och det är det! Njut.. Börjar få träningsabstinens, trist att ett månadskort går på typ 700:-, Onice.

Eric ♥


     Imon får jag träffa mina kusiner :)


Vilken känsla

Känslan att vara hemma, det är allt bra underbart! Lördagen innebar en suuuuper mysig julmiddag med de närmsta vännerna och sedan en utgång på REX! (Vem gillar den DJ´n? NOT ME) Hur som haver.. Söndag blev det att packa och äta julresterna, pust redan trött på julmaten, som tur är blir det amerikansk julmat också :).

Igår stod det ENDAST körning på schemat. Lämnade Umeå vid 11 tiden och kom från i Halmstad vid 01.00.
Men grymt kul hade vi. Haha! Inger hon bajsade på Petras halsduk ( And for the record är Inger Laktorintolerrant och hade ätit Gävle och det var ett sorgligt farväl :(. Nu var det Petras och min tur att köra och vi körde vilse redan i Gävle, två gånger.. Aoutch! Men sen var det full fart på motorvägen!. Disney musiken dunkade i bilen och vi tog de allra högsta tonerna. (inte heeelt säker på att de satt ;)
Vi stannade i Gislaved för att Tanka och jah hittade en Negerboll som LÄTT vägde ett halvt kilo haha! Vi åt på den de sista milen, hur mycket vi än åt, tog den ALDRIG slut, har halva kvar i kylen...

Nyss ätit en smaaaskig lunch, varför innehöll julbordet inte dessa godsaker? Nu blir det vidare mot Helsingborg och lite shopping med mamma! There is no better place than home..

Eric, saknar dig. :( Tänk er min mas på julafton, Alla i Dalarna har Mas och dalkulla dräkter på jul! ;) Åh  något som är ännu roligare, de har en falukorv istället för skinkan haha! (?!)

   


Dagens lunch: Lax, champinjoner, brocolli& Avacaro röra Smask!


Ett sista försök

Det är tredje gången fär idag som jag försöker publicera ett inlägg men min dator hänger sig.. Jag som hade skrivit så långt!..

Änyway! Den senaste veckan har jag mått så bra och det känns så underbart. Petra kom idag och det kändes som en riktigt befrielse. Saknat henne så!
Tidigare i veckan har det varit mycket träning och rolig träning.

Sitter med min utbildningsplanering och jag tror att alla bitar faller på plats och det är ännu en sak som gör julen mycket mera fridfullt. Början på det nya året blir fullspäckat med HLR utbildning, Babysimsutbildning en hel helg i Örnsköldsvik, Min första tävling sedans skadan. Jag är enormt förberedd inför det nya året. Jag var väldigt sugen att åka på landslagsuttagningen men efter noga eftertanke kommer jag nog tänka allt mindre på mitt knä och mer på att bara ha roligt och göra mig illa, mera träning innan är nog ett bra tips, men saknar det, det var riktigt kul när man tänker tillbaka. Men dit skall vi igen, tidsnog när mitt knä är bra!

En annan rolig sak haha!. I torsdags skulle jag ha pass, men ZERO deltagare dök upp. Jag trodde inte det var sant!! Helt stum gick jag och mötte Underbara Bosse för ATT snacka skit och sedan röra oss mot myshörnan på iksu där glada koordinatorer stod med julfika och jag fick en julklapp. Vilka underbara människor de är. Det finns inget bättre än att vara i samma omgivning som positiva och glada människor, guldvärt! Det visade sig då att min koordinator tagit jullov tidigt och glömt att lägga ut mitt pass på webben haha! Men det kändes ju bättre iallafall haha!

Idag kom min underbara Petra ♥ och vi var på föreläsning, puttade en frusen bil i vadå, en halvtimma?? och sedan shoppade loss istan. Ett nytt puder, två ögonskuggor och ett par öronhängen rikare, me like. Och jo ljuslyktor, jätte mysiga.! Hihi!. Hem för TAAACCCCOOOS, glass och hallon! Imon blir det Julmys och innebandy!

Åh, vad jag är glad att Petra är här, hon bär på julefrid!  

Btw, Både Eric & jag spikade tentan ;)





Kom igeeeen!

Dagens Dynamic training pass var klockrent! Elvira är en sån energikälla och är så duktig! Åh vad vi kämpade!
Efter ett hårt pass blev det trask hem med små inslag av snöbollskrig mellan eric och mig. But girls stick together och Mysan och jag dissade Eric!.
VG på tentan och endast  3 dagar tills Peeetra kommer!

Make someones day

Just like me.. Idag hade jag en kund.. Jag kunde se hur hon hade köpt med god frukost och lussekatter, kanske skulle hon överasska sin kille.. Men inga pengar på kortet och jag ser hur ledsen hon blir.. Så jag erbjuder henne 200 :- av mina pengar, från min ficka.. Först visste hon nog verken bak eller fram men tog tillslut pengarna.
2 timmar senare kommer hon tillbaks. Ger mig pengarna och säger... du är verkligen en god människa. Det gjorde min dag! Att hjälpa andra, att få folk glada, det är underbart..

Hem för att fortsätta pay it forward. Jag gör en underbar middag till min Eric för Eric gick upp med mig kl 7 i morse för  han tyckte inte jag skulle äta mysig lucia frukost själv. Så på sängen i morse serverades lussekatter,mjölk & macka!.
Kvällens meny bestod av :

Smördegsbullar med tre olika fyllningar: En med Champinjonstuvning, en med broccolli, ädelost, bacon och matlagningsgrädde och den sista med  kyckling, paprika, tomat, turkiskyoughurt & sweetchili sås. Deliciooouuusss.
Till efterrätt blir det kiwi och banan bitar doppade i mörkchoklad, we love Lucia.

Kika in gårdagens bakning... Snaaart redo för finbesök av den allra finaste sort från halmstad en supermysig julmiddag och feeest.


 
                      


Kvällen i bilder



Knäääckis!



Våra peppisar, Ballerinor, dinusarier och racerbilar


Mitt hus

Erics, nr 22 ;)

Ida skäller på Sixten!

Mysan spelar badmionton, inger kollar på och Sandras häst traskar på.


Taaaacos såklart!


Sweet thing



Det finns ingen bättre. 9 underbara månader tillsammans. My sweet Love


Ta vara på dig själv - dagen

Dagens Lunch: Kyckling och annat smask!





Stekt kyckling med myyyycket grillkrydda (chili)
Kokta broccoli & morötter, sedan solrosfrön på med vinegrett över
Kokt jasmineris blandat med pesto (soltokade tomater)
Turkisk yoghurt blandat med taco och cheddarcheese dipp.

dagen började med en powerwalk och följt av en frukost på iksu med mysan. Vi traskade in i gymmet för ett tugnt benpass! Aj aj aj! Men nöjda var vi när vi gick vidare mot en hårinpackning och bastu. Underbart att ha en helt ledig dag, dock borde man plugga men kom igen, fredag, det är mörkt ute? Vad gör man? Jo man köper en skvaller blaska, en negerboll och njuter av lugnet! ;) Följ mitt råd!




Blod svett och tårar

Kvällens tema har varit trääääning. Efter middagen blev det dags för ett Biceps och tricepspass. Löpningen gick det inte så bra med då jag fick kramp i vaden, aj? Otrevligt. Istället blev det att instruera ett hårt punchoutpass och sedan springa vidare mot ett Aerobicpass. Tyvärr var kroppen lite mör och passet innehöll lite för mycket snurrar och hopp för min koordination, men detta får tränas på!.

Energin bara flödar och imorgonbitti blir det powerwalk, följt av ett gympass, kondition, bubbel&bastu. Wuunderbar start på min favoritdag - FREDAG. Sedan är det Eckan och jag heeela dagen, om jag får bestämma, ihhh love. TACOS i mängder, Idol final och även firande av 9 fina månader tillsammans! ♥

En vecka och en dag sen kommer min andra halva!



   

 

 


Världsmästare?

 Ja varför inte? Har aldrig varit så taggad som igårkväll efter mitt karatepass. Kändes som alla möjligheter i världen fanns och jag planerar in min första tävling i början på det nya året. Skall bli så roligt. Det blir hård träning för jag vägrar komma tillbaka och förlora någon match.
Jag har en vinnarskalle!

Igår höll jag även ett företags punchoutpass på Iksu Spa. Mycket glada och undhållande människor deltog :).
Sedan var det käk för att sedan raskt promendera till Stan för Karate.

Dagens planer är att göra ärende istan, middag sedan ett hårt gym och löp pass för att sedan hålla ett inspirerande Punchout pass!

 

Imon.. ni vet vad jag kommer säga, TGIF!!
Vad sägs om dagens lunch? Smaaaask


Trevlig dag

Det var en mycket trevlig dag idag, bortsett från regnet förstås! En härlig morgon promenad, en vettig föreläsning, Mys med Mysan på Droskan. Hem vidare till Gymmet och träna Mage/Rygg med ida, Skoooj. hem äta en goood pasta med mina Eric :) och nu blir det blåbärspaj med Bossse. Fler sådana här dagar!.


9 månader på fredag! :)

Ny kurs, nya möjligheter.

Sitter och letar efter en flygstol till Chicago i sommar men outch dollarn är hög vilket betyder en dyr biljett.. Får väl ha is i magen, not my thing!. Ny kurs intro idag, Caramba, Föreläsaren gick hon på droger? Har denna människa hört talas om att man skall vara ödmjuk? Ja det får tiden utvisa.

Efter en kursintro som kändes som en evighet körde Vi ner på stan och Eric överasskade med frukost på Waynes, Smask!. Hem och däckade till kl 2. opps. Men men.. Nu har jag inte gjort något vettigt. Snart blir det potatis, fläskkorv och pepparrotssås, Kanon! Sedan fika med Catalina på stan och ett efterlängtat Karatepass.

Gårdagen innebar Myyyys med palmer och Mysan. Sandy för katten, nästa gång är du med!
Det är endast 17 dagar till jul Men min jul börjar tidigare än så nämligen den 18 när min julprinsessa kommer. Vi ska få det sååå mysigt. Ingen jul utan Petra!


Hej hopp, tagga till, ät din mat och träna hårt!

haha btw. Drog ett litet skämt igår. Eric hade parkerat bilen på teg för att han skulle kunna köra hem kl 1 igår efter matchen (nattatid) hihi så smög jag dit och tog bilen utan att berätta. En ganska panikslagen eric ringer vid halv 1 och försöker nog förklara att bilen är borta, stulen, har gått upp i rök. Jag lådsas börja gråta innan jag erkänner.. Då klickade han mig, Men det var det värt. haha jag är Elak!!




Kvällens Feeeeest


Jul jul, strålande jul!

Andra advent.

När andra ljust brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.




Igår var det party igen. Denna gången med Ica Berghem i spets. Mot förfest klockan 5 för att sedan dra vidare till Äpplet för Julefest. Alla Ica Butiker i Umeå var samlade och avnjöt en italiensk buffé. Detta kanske låter städat men ack!. Spriten flöda och ljudnivån var enorm. Alla dansade och roade sig kungligt. I Berghem truppen var det den unga skaran fruntimmer och Stefan som stod för underhållningen. KANON KUL!
Klockan hann inte bli mer än halvtolv innan privattaxin kom men å andra sidan, Vi var nog för nyktra för attt stanna kvar med 50 taggarna och slira på dalsgolvet. Längtar redan till nästa år!

Idag Tar jag det lugnt, WHAT? Ja det stämmer. En förmiddagsfika på Skogis, en prommis med My och ikväll blir det film och något annat ätbart. Underbart! IMon är det karatedags. HiiiYa!

   
  


Dags att skapa traditioner

Det blir ju aningen svårt att åka till helsingborg på julskyltning så det får bli här. Gammlia, sägs att det ska vara fint där! Och julkalendern då, vad gö vi med den? Tycker nog det är den bästa chokladen, något speciellt med den men jag misströstar inte. Nej en extra herrgårds ostrulle på morgonen det är minst lika bra! Lööööve.

Går dagens tenta spikades och jag stressade som vanligt vidare. Sittningsdags och bordplacering skulle fixas. Det blev kalas och jag fick mycket cred för min egensydda Tingelingdräkt. Maten god och trevligt sällskap. Den får 8 toasts av 10 av mig :). Dags för nästa förfest om 3 timmar?. Sorrry Ica tror jag blir ANINGEN sen till den. Tvådagars är inte min grej men en italienskbuffé och 398 andra Ica arbetare, kan bli skoj!

Förresten glöm inte att gå in och rösta på er favorit (GRÄDDNOGUAT) i alladin asken, Försvinner den försvinner hälften av julen!

Peeetera kommer om två helger! Kommer bli så mysigt, om hon kommer överens med Inger, annars lär vi ju stänga in Petra, eller?.

     
   
    


Fulhetsskalan

Det är ett faktum, Jag har redan, förlängesen gått över gränsen för att vara för ful i mössa! Trist men sant.. mina vänner vågar inte bara säga det.
Det blev några timmarsplugg igår och sedan bjöd lilla ida över mig på middag, Åh myyys. Det blev en kanon kycklinggryta och pasta :) Vi slingade mitt hår och gjorde i ordning dräkten för morgondagens filmfest weeeheeej.
Ah Ida du är för mysig.

En annan mysig gumma är min Ällllskade Jaaaackie, Har inte pratat med henne på sjukt länge och vi började diskutera sommarens kryssning.. Bahamas? Jamaica? Ja vi får se, bara vi får vara tillsammans blir det kanon!.
Livet utan godis rullar på... Känns okej men trillar in i drömmarnas värld ibland men då slår min goda ängel mig på handen, då skärper jag mig! Ah my life suck? Inse vilken inverkar godis har i våra liv??

Nu blir det Fiiisk, Åh Lemon&Dill sås, den ska vara kall och är Sjuuukt god. Det med pangasius och potatis och broccoli, heeeaaaaven! Sen blir det ett tugnt armpass, löpning och Puuunchooouuut! Idag blir det ett bra pass, det vet jag!
Ladddddddddddddar för tenta.. woooohoo!


Fri sjukvård, vart hän??

Inte i umeå iallafall. VÄRDELÖÖÖÖS! På ena vårdcentralen är de inte särskilt hjälpsamma och verkar ha ställt diagnos innan jag ens har hunnit förklara mina sympton, hur hänger det ihop, över telefon dessutom. De tycker att jag borde testa att äta alla godissorter en dag i taget och se om det blir utslag? Ja det låter ju rimligt nooooot. Den andra får jag inte gå till för jag är inte listad där.. Sjukvårdsupplysningen är snabba med att boka tid för undersökning i stan och 100:- senare får jag samma gensvar som jag redan ställt till mig själv!, Stress, magkatarr, kan ni komma med någor annat??? Varenda student eller 21 åring har inte det okej?? Men man använder inte sjukvårdens budget för att göra allergitest, nej men det förstår ni väl??

Skoj mitt liv är skoj?? Not! Vill hem nu och vill vara dääääär!! Ume är kallt, men det är väl positivt?? ja jag får ju använda min vinterjacka, great.. Men bilen har typ frusit fast! Greeeat igen!.. Pust

Nu ska jag snart på spinning och spinna av mig allergin och all energi sen somna!

RSS 2.0