Efter en löptur

En löptur i vadå 25 grader innebär ett rätt tufft pass + Backar & intervaller . Solen bränner rejält när man inte klär sig ordentligt men kan man springa i annat än korta shorts och topp i denna värmen. Nej så får skylla mig själv fast samtidigt inte... Ladda upp rejält med kolhydrater efter passet...  Jag körde med tacos såklart :) Nu ska vi lira lite minigolf och hoppas hoppas på att spela skiten ur de andra :) Btw jag och Inger var i skogen och lekte innan, det gillade hon :)

Fortsättning.. okej jag kanske tog till fula knep .. men jag förlorade so what? Spelar aldrig mer med er ;). Har även jobbat, en snäll kund bjöd mig på Marabou sommar hihi gulligt..

En miljonvinst

Idag fixade jag mina naglar hos en ny tjej som hette Malin. Hon bodde i ett otroligt hus, miljon(er) villa. Underbar inredning, en liten hund och var gravid. Kunde inte låta bli att börja drömma och längta.. Men det är många dagar fram tills typ trettio så... men ja kan väl inte rå för att jag har den amerikanska drömmen som alla andra amerikaner att bo i en lyxvilla, vara hemma fru och gå och fixa naglarna och även sköta hushållet såklart...

Så jag köpte mig en Sverigelott och drog storvinsten på 50:-.. Inte helt pjåkigt dubblade iallafall min insats ;).
Fortsatt kvällen med Cissis födelsedagsfest i Steninge. På menyn stod lax, nypotatis och vitvins sås. Mängder av cosmoplitans, rosé och avslutades med hallonfromage och skumpa! Vi spelade kubb och jag var riktigt duktig om jag får säga det själv!. Efter en lyckad fest med mina tjejer och lite grabbar bar det av hem. Efter sommaren drar det igång för de flesta av tjejerna. Cissi - juridik i Lund Olivia - Båstadakademin, Helena - Bibliotikareie Lund, Sandra - Sambo och Karolina fortsätter i Göteborg.


Dalmas, strand och festlighet

I fredags kom Eric äntligen! Vi åt givetvis tacos och fortsatt kvällen på Lilla torgs uteserveringar.( Eric tyckte det kändes som vi var utomlands.) Fortsatt lördagen med en fika på stan och sedan kalas på kvällen för Stella 7 år(?). Söndag- Tylösand. Steeek och skönt. Sen åkte han hem på kvällen. Tro mig, inte roligt, inte roligt alls.. 4 veckor tills vi ses igen!

En annan sak som är viktgt att belysa är historian om BAJS PETRA. Jag coh Niklas stod på Mcdonalds och skulle hälsa. Då står en lortig gubbe framför och flirtar med petra. När jag tar ett sted tillbaka ser jag att han har bajs på hela byxorna och Petras ögon håller på att ramla ut för de fräts sönder av stanken :D haha Där av namnet BAJS PETRA.

Update med bilder från helgen kan dyka upp i dagarna. Ska sova nu, jobba på Maxi imon sen har Cissi fest och Måndagsklubben? Ja vem vet ;D

En miss

Vilken dag. Säkerhetsutbildning, intressant va? not really.3 timmar. Sen jobbade jag. Allt gick kanon tills jag tappade koncentrationen på en kunde och glömde 3 larm, opps :) Vakterna såg inte så nöjda ut fast jag log väldigt sött. Nu är jag iaf trött som få och ska kolla lite på E sedan sova gott. Finns det något bättre än att vara ensam hemma med en full frys och kyl? hihi me like. Imon blir det stek på playan och träning på berget.

CountDown

Gårdagen började med färskpressad juice. jag blandade
Morätter för min bruna färg
Bapelsin för vitaminernas skull
Jordgubb för det finns inget bättre på sommaren.

dagen fortsatt med att sola någon timme sedan ja just det dagen började faktiskt med att jobba 4 timmar. Jobbet går bra. Första dagen fick jag en massa strulkunder det första jag får men sedan blev det bara bättre och bättre vilket känns skönt!
Sedan :) solade jag och åkte sedan in till stan för att träffa Petra och Julia som skulle bjuda på mat. Petra alltså.  Vi åt på La coca men tyvärr var det ingen höjdare... Men sällskapet var trevligt och jag menar det är ju inte maten jag skall prata med, eller?
Två dagar tills Eric kommer och det är dags att börja städa huset med tanke på att jag har en skitgris till bror och en busunge till Iller..

Jag är sjukt shopping sugen och är trött på att vara student.. eller ja jag vill ju kunna shoppa som innan.. Har någon  en ny dator, den nya iphonen, en Ny DKNY väska + plånbok så snälla hör av er och donera till en fattig student ;)

Nu blir det lunch hos mormor Sedan brandkurs(?) i 3 timmar på jobbet - gay! Sedan jobba till 22. Trist dag va? Nja middagen blir nog trevlig. :)

im such a good girl

♥ Städat
♥ Betalt räkningarna
♥ Lagat matlåda
♥ Fixat med Csn
♥ Packat upp
♥ Diskmaskin på
♥ Tvättmaskin i gång



Nyttig matlåda smakar bäst.

Dags för att jobba, 16-22. Ingen Club Monday för mig :/ Men Men det finns väl fler måndagar i juni, juli & Augusti månad?
Nu ska jag sola (29.1 grader)  två timmar sen knega. Lite nervös men jag brukar kunna styra upp det mesta.

<3 E.


Hej och hå sa Gunde

Då var helgen i Darlana avklarad, puh, hehe nej verkligen inte. Har haft en toppen helg. Torsdagkväll anlände jag efter 10,5 timmars bussresa- inte okej. Men där står min Eric och väntar, ni skulle sett han, cutiepie ;)  Puss och kram och vidare mot Gagnef där utedasset väntade.. Första intrycket - jag började gråta. Men det var ett fräscht dass men ändå det är inte min grej, elller jag vet inte.? Fjant. Petra försökte trösta mig genom telefonen men sen fick Eric såklart ta över. Efter att ha kissat utomhus hela kvällen bestämde jag mig för att suck it up och kissa på dasset, vilket jag gjorde och jag var stolt över mig själv,. Eric hade givetvis köpt alla mina favoriter - Tacos, pepsimax, frukostknäckebröd, ost och mjölk. Vilken klippa. Midsommarafton började med regn men slutade i solsken. Erics närmsta kompisar var samlade och vi spelade kubb, grillade och höll låda. Kvällen blev äntligen fullbordad när Minken dök upp i en folkdräkt - något jag förväntade mig att alla skulle men en höll i allafall måttet och jag blev nöjd. Slitna efter en tidig start somnade alla sedan i stugan som små barn.

Lördagen innebar att träffa La Familia. En mycket kärleksfull och mysig familj och jag kände mig direkt hemma :)(Framför allt efter att ha vunnit lite skippomatcher över syskonen Sens - sofia) Kvällen blev lugnt med mycket skippo och en dålig film men jag somnade gott.

10 timmar till Halmstad igen ... Det är inte det värsta.. Eric är ju kvar, är det okej? Nope!
Jobb, träning och mys med Petra och oscar ska in på en hörna sen är det ju helg igen Woohoo, Hej hå sa Gunde, Eric skynda. Ja han kommer och turistar i Halmstad i helgen så gott folk bete er för en gångs skull?

Borde tillläggas att jag sitter på en buss full med Malmöiter - INTE OKEJ! eller som de brukar säga - Palla?!






Då bär det av

Om en timme sitter jag på bussen mot Dalarna :)

i träningens tecken

Morgonen började med en lång promenad följt av frukost. Åkte sedan och solade en snabbis för att sedan möta upp Sandy i stan för en fika på Espresso house. Givetvis en fullkornsscones med creamcheese ;). Tjejerna skulle åka och spela minigolf men hade redan bestämt att träffa Maddi och Lilla Leon. Där satt vi och ljög tills jag bestämde mig för att träna lite till. Hem - käk  och till galgberget där det blev en löptur sedan ett pass karate och ett pass gym...
I morgon fyller mormor år ;) Kalas - i liiiike. Sedan måste jag packa, vid detta laget vet nu. Dalarna. Ska bli mysigt.
Midsommar firas i Rättvik med regn? Ah men en midsommarkrans då? Nej inte det heller. Blommorna lär inte palla trycket med 10 timmars bussresa :/ Suck,. Men säkert mycket annat. Men blommor är fint, ack!

Pratade med min mysan idag - mysigt huehue. MåndagsKlubben har premiär på måndag. Woheeeej.

Händelserika måndag

Eftermiddagen fortsatt i hektiskt takt. Kom hem och sedan vidare mot stan där jag mötte min Tvillingbror och Anja. Vi strorade runt och hamnade sedan på Bulls där Niklas bjöd oss på mat. Blev dock missnöjd med en smaklös pastarätt med 3 salamiskivor men sällskapet var toppen. De släppte sedan av mig på galgberget där jag och Peter tog en löptur och jäklar va fort vi sprang. Trots en portion pasta i magen tog jag mig fram på   r e k o  r d t i d.  Vidare gick jag vilse på torsgatan då jag försökte hitta Niklas lägenhet och efter ett kort tag gav jag upp. Tur var väl det. Mötte Petra i stan och vi snackade ca 2,49 minuter innan bussen kom. Nej innan dess kom ett gäng med 8-10 Finlandssupportrar till uefa fotbolls Laget U 21 och ställde frågor. Det visade sig att de skulle åka samma buss på mig och där fick man utstå en del raggreplinker. Rätt kul med fulla killar som stöter på en svettig .tjej med finsk brytning och meningnen jag älskar du! hahaha. Eric bli inte svartsjuk, du är 100 gånger snyggare ;)

Kommer hem till en svartsjuk iller som är arg på sitt gosedjur - hunden som jag låtsas äter upp hennes mat. Hon blir rasande och springer i 110 för att hinna ta så mycket mat innan "hunden tar allt". Tillsist blir Inger rasande och biter hunden och drar iväg den. Stöööörd. Btw, värsta solen idag ;)

Idag har jag även hunnit gå till kyrkan och tänt ett ljus för dig Victor, tänker på dig, 4 år sedan går så snabbt!


VG, fest & löpande band.

Fick VG på tentan i idrottspsykologi, sweeeet.  Det vankades som sagt festligheter på Kärleken och det var skoj. Petra firade sin 21 årsdag med mycket alkohol och schyst Rnb. Vi var en hel del goa gummor och gubbar. Till staden och givetvis - Caféet, Det är ju är alla hänger som vanligt? ännu en sommar? Okej ingen emot mig ;).

På löpande band på ICA Maxi  idag. Det sa bara swosch och min varor var blippade ;). Hem för att käka lite och om några timmar blir det - mot galgberget för att träna, löpning&gym.

Torsdag bär det av till Dalarna (Gunde dialekt ;) det ska bliiii så mysigt :) Jag hade en kvinna på jobbet som hade en hallandsdräkt. Hon kanske kan lära mig lite gammeldans och låna ut sin dräkt så man passar in bland alla masar och kullor :)


Mitt pack - brännbollsyran 09

Finns det något värre

än att äta en ostmacka så snabbt att du inte hinner känna smaken av osten? Gooosssh!!!!
5 glas mjölk sen är jag fit for fight


Delade känslor & en dryg resa.

Efter en otroligt dryg timma var jag tillbaka från ullared. Folket var som galna och det var miljoner av dem. Negativa familjen Persson gjorde det inte bättre. Men hem kom vi. i och med studentbudgeten blev det inte särskilt mycket, lite hårspännen och scrapbooking. Scrapbooking-avdelningen var rätt bra!! Men jäklar var Gekås utvecklas genom åren. Från en liten byggnad till nu ja det finns inte ord för det. Det finns allt. Inger blev glad för sina leksaker hon fick och de gömnde hon med en gång.

Delade känslor om att studera i USA en termin eller två. Vore intressant, roligt och givande samtidigt som jag ja jag vet inte.. Det är en hel del som håller mig kvar... But how do you keep your feet on the ground when you were born to fly? Ja det undrar jag med. Känner att jag är skapad för att göra större underverk än att stanna i Halmstad och jobba på ica (?)hela livet. Usa är ju mitt andra hem & det finns även stunder då det känns som att det är där jag borde vara för jämnan.. Tiden lär väl avgöra det hela men det tär på en. jag vill ha svaaaar med en gång. Vänta är inte min grej.
Ett minus till att vara utbytesstudent är att det finns ingen skola i Chicago och orka vara så nära men ändå så långt ifrån sina vänner?

Nu vankas det Festligheter på Kärleken och Eric är och fiskar, hoppas han inte ramlar ur båten :) eller?

Det kommer stå i tidningen: Liten gangsterflicka biter morfar

Säger Farbror Melker. Barnkanalen 11, kl 8.00 visade Saltkråkan i morse. Underbara program och Tjorven och den lilla trollungen får hjälpa till att passa Skrollan. Påtal om att hjälpa till min mamma hittade en skadad humla mitt på cykelvägen och  flyttade den försiktigt åt sidan. Påväg hem ser hon en liten myra som drar denna tunga humla och på andra sidan om humlan puttar en annan myra på. Stacka om att hjälpa till! Myran piminner mig om My, det ej varför :)

Igår var det min första dag på Ica Maxi och det gick kanon bra. Det började inte lika bra då jag följde med pappa och handla och glömde bort tiden. 15.10 började jag laga mat. Jag skulle både sminka mig, diska äta och packa väskan innan halv 4. Diskmedlet och vattnet var överallt. Nycklarna var borta, sminket kladdaade och det var en miljon bilar på vägen. Men jag kom fram i tid. Pastan som jag ätit på 1,5 minut tog en evighet att smälta men passet gick bra ;)

Vem vill vara etta nu? Ingen ingen.

Åh  S t u d e n t e n . . vill göra iiigggenn. Men får väl överlåta det till er andra!. Men Gay väder? Men men i det tillstånd ni ska vara så lär ni väl inte oroa er för det. Gör ni det är ni inte tillräckligt laddade ;)

Dags att göra sig i ordning, jag har en studentmottagning att annordna. Later .. by the way. I love Eric and he is Hoooot!


Då var vi igång

Efter en smaskig frukost snörade jag på mig springskorna och sprang ut på en lång och tuff löprunda. Runt i Snöstorp där jag lekte jämt som barn och ner i dalen och snurrade runt. Det var en hel del branta backar att ta sig upp för och när jag kom hemm blev det magträning. Nöjd och glad blev det Lunch - fisk och potatis, hallon,blåbär,melon och keso.





En lång dusch, hårinpackning och  b e a u t y . Äntligen dags att andas ut och inte göra
någonting tills det är dags att cykla till Jobbet.

Vad är det för en dag?

Idag är det Petras födelsedag hurra hurra hurra!. Skruttan min fyller 21 idag och det ska vi fira på lördag :)
Petra är världensbästa människa, mer behöver inte sägas



Ett stort glas färskpressad juice och lite frukost följs av en lång löptur och lite magträning - vilken morgon.
+ idag gör jag min debut på det nya jobbet. Håll tummarna!


Kan man stoppa tiden?

Ah nu är jag så girig igen.. Vill ha en massor med saker.. En sak är ju säker,  det är något fel på min garderob. Kläderna får ju inte plats? Gay!  Emelie skulle vilja ha en massor med scrapbooking grejer. En ny parfym, en neccecär  f y l l d  med nytt smink. What else? Jo vara i Grycksbo? Det är snart dags för det iallafall.. För de som inte vet vad Grycksbo är (vilket säkert är många) är det den lilla byn, samhället(?) Eric kommer ifrån...

Grycksbo - referens: Wikepedia

Grycksbo är en tätort omkring tolv kilometer nordväst om Falun, längs vägen mot Rättvik.

Samhället är mest känd för bandy genom Grycksbo IF BK Bandy samt för det mycket stora Grycksbo pappersbruk. Grycksbo Idrottsförening firar sin 100-åriga tillvaro 2008. Samhällets kyrka som uppfördes 1908 fyller också 100 år 2008. Grycksbo Gille är en livaktig förening som förvaltar kulturminnet "Stora Fabriken".



 


Ny babe? Stick with the delicious apple ? maybe another one?

det har gått två år ..kan inte förstå det. Tiden bara flyger iväg.B a l e n  var iallafall den roligaste kvällen i mitt liv. Rödamattan, tylösand, middagen efterfesten, you name it! Anna Sens och Paula Jonsson Enjoy!!

i love you, i love us, i love our love


Strawtown

Äntlgen hemma! i går - händelserik dag! En gubbe 65+ stötte på mig på ica och ville bjuda mig på fika, jag hittade 500 :- och jag var på galgberget och sprang, 3km på 14 minuter, ganska bra faktiske. Sist men inte minst hälsade jag på min Petra!  iihhh, Båda blev som galna små prinsessor som fick sin krona! Ja vi tjöt och skratta!.

På schemat idag står det farmor och Petra! Även en löprunda om vädret tillåter! Den omtalade Dalmasen har bokat en biljett hit och jag börjar bli nervös inför min debut i Falun!

hey hoe - nu blir det en cykeltur till Eurostop.

Det doftar VÄSTKUSTEN

S a n d,  saltvatten, Solkräm, drinkar. fylla - Lite smått ? Syrener och friska vindar. Glädje som sprudlar och underbara dofter från storatorgs uteserveringar. Jag blickar bakåt - där ser jag G ö t e t  i solnedången. Face forward - snart är jag hemma.

Umeå
Sundsvall
Stockholm
Göteborg
♥  Halmstad - almost there

Ett sorgligt farväl på en försenad resa

Tidigt i morse var det dags för att äta den sista frukosten i Umeå. På språng till bussen där vi satt i 4 timmar påväg till sundsvall. Tåget i Sundsvall körde på ett "okänt föremål" som de väldigt gärna kallade det och vår lokförare var tvungen att bli utbytt. Full kankse? vad vet jag men en timme sena blev vi. Vid Gävle var det dags att säga hejdå till Eric. När han stigit av tåget kunde jag inte ritkigt låta bli och det föll enstaka men ensamma tårar.. Det blir till att hålla hårt i Inger tills jag kommer fram kl 24.00 i natt :/ 

Nu blir  det till att spela Sims på mitt psp och att se på The City på Webbteve.

SJ suger 

Halmstad, MILF och en packåsna

Idag tog vi sovmorgon, underbart. Känns både konstigt,  fel och hemskt att inte få sova med Eric mer på 3 månader :/ 
Vi tog en god frukost och jag cykalade hem för att packa, tvätta och rösta. Jag röstade givetvis på.. nope thats my secret.
Det var dags att cykla hem till Eric igen men nu hade jag med en resväska och en tung väska med tvätt.. Ja hur löser vi det? Efter ett kort raseriutbrott lyckades jag cykla och fiska upp resväskan och dra den hela vägen till Carlshem. Jag trodde knappt mina ögon när jag märkte att jag hadr hjul kvar på väskan och tydligen var det underhållande för alla jag mötte både log och suckade. Tro mig det var längre till Carlshem än vad jag trodde.

Nu har jag suttit och kämpat med mitt och Erics barn AnnebellSims men sedan blev jag gammal och var det inte roligt längre. Tro mig det hade aldrig hänt på riktigt. Lätt att jag skall vara en MILF när jag blir mamma! ;)

G O S S I P  girl, lika bra och spännande som vanligt! Ah ibland kan man tro att jag är kompis med dem, det känns som det iallafall. Känner till alla deras hemligheter ;)

Nu kommer Eric snart och jag tänkte ha maten klar. Imon bär det av mot Västkusten igen. So long Umeå. I´ll miss you, i guess? 

Du gamla du fria

Ja Sveriges nationaldag och hur firar vi den? jo vi firar den inte alls. Fruktansvärt pinsamt..Jämför vi med grannlandet Norge eller USA så är deras natinaldag årets höjdpunkt och alla är stolta över vem dem är. men inte i Sverige nej här kan vi inte ens nationalsången? Varför firar vi inte den?? Förra året var jag och Brosan inne i stan och skulle lyssna på tal men då var det albansk folkdans?:S Ja ack ack.. jag firar iallfall med att vara stolt, nynna på natinaldagen och nästa år tänker jag anordna en fet fest för att fira nationaldagen! tänk er en gukblå flagga, jordgubbstårta och goa och glada människor, du är välkommen.


Igår laddade Eric ner Sims 3 till mig SWEEET! Har spelat hela morgonen. Skall försöka ragga upp Eric i spelet. Kul att se hur vår framtid blir haha. Kanske slutar med två barn, Annebell och Hugo  om jag lyckas spela mina kort rätt  ; ) . Och vi måste få nya jobb. Just nu är jag journalist och  Eric är arbetlös och däckade han på gymmet..

Annars skickade jag med Ida en stor väska hem idag, skönt att slippa den på tåget. 2 days to go sen Halmstad!.

toalettdykare - duktig du kan gå på toa & lägenhetskontroll

Man skulle kunna tro att det är Eric jag pratar om men det är faktiskt Inger. Sent igår fick hon för lite uppmärksamhet och bestämde sig hon skulle bada. Plask plask hör jag ur badrummet och springer dit. Där ligger Inger och trampar vatten - i toalettstolen (Petra våga skratta!). Bra Tänkt Inger. kära matte kommer till undsättning och Inger kan andras ut.

Idag var det lägenhetskontroll. Nervös som katten satt jag och väntade på den bittra Nils-ture (ja han heter så) för att få min dom. Lägenheten luktade iller och jag hade gjort ett tappert försök att spackla. Nilsture - den bittra tog en titt och sa sedan: - ja det var då allt, Trevlig sommar!. What? är det sant. jo klart!

Till gymmet för en löptur och ett tappert försök att träna lite abs men hungern tog över handen och jag cyklade hem för att värma matlådan men ack ingen micro: -  *@!!? :(, ungefär så svor jag men sedan slängde jag in skiten i ungen och nja ätbart blev det:)
Maria anländer med soffan jag ska köpa och mina starka oxar till vänner, Marias pappi, bror och pojkvän slänger lätt in en fin grå,berige svart soffa i vardagsrummet. (en enklare variant, egentligen slet de som djur.) Fin fint blev det. Alltid ett nöje att göra affärer med dig ;)

Fint både jag och Eric får fete punktering som han försöker laga men utan något vidare resultat. Traska från Sköna och vackra Nydala till helvetet på andra sidan a.k.a carlshem. For real Eric styr upp det och flytta därifrån :)?

däckade som en torsk? men ... HEY det är ju TGIF och det är nu dags för TACOS. Allt annat är nu glömt för det skall tillagas Tacooooosss - tjoohoo

Har man inget bättre för sig så...

efvaattlingstockholm.com


Helt underbara beautys. Jag har nog allt hittat mina favoriter.


Amor vincit omnia - Love conquers all, this is so trut, belive me i know.

Mys med Mysan

Sovmorgon - sköööönt. Sedan bar det av till Droskan med Mysan och Baka för en avskedsmiddag :) Idag var det köttfärslimpa, smaskigt. Efter en välsmakad lunch traskade Mysan och jag till stan. Ser man på 50% på alla kläder på Bikbok. Förlåt mamma jag vet att jag ska inte shoppa men En jätte fin beige kofta och två jeans legging för 300:- come on. Det var ju ett måste!. Sista minuten kom jag på att spaklas det måste göras innan korridorskontrollen i morgon. Värst var händig jag var, fint spacklat blev det. Eric är på någon forskningsgrej och kommer snart hem, då blir det lasange.

usch har itne tränat på länge nu suck.. Efter några dagar utan träning blir man lat.. nej imon får det bli ändring på det :)
imon kommer även min soffan - jubel!.

Nu har jag sommmarlooov, snart Grycksbo på midsommar. Vad har man på sig i Falun liksom??!
... My future honey (?)

Workshop & farväl

I går hade vi en Workshop för John Baur elever. Vi hade planerat det i över en månad och det var äntligen dags att ha den. Vi är ca 60 personer i klassen och vi var uppdelade i 8 grupper som skulle ta hand om 1 klass á 25 pers vart typ dock dök det inte upp någon till vår grupp alltså ZERO. likaså till typ 4 grupper till och i de andra klasserna - en hand full.
Besvikna fick vi cykla hem igen...  på kvällen hade sandy lite avskedsmiddag med kycklingwok och jag my och sandy höll låda ett bra tag innan jag cyklade hem till Eric. idag hade vi en utvärdering på gårdagen. Den stoooora sågen åkte fram. Inget mer samarbete om jag får säga mitt.
 
Mysan och jag cyklade till hennes resturang (droskan) och idag bjöds det på lasange med saftig salladsbuffé och mjölk :)
ikväll blir det mys hemma hos Frugan med Tacos och paj. Åh lämnar alla mina favoriter i 3 månader, inte okej :/
Men Petra jag vet jag kommer hem till dig, vilket gör mig sjukt galet glad :).

Vill även ge Ris till sjukvården där jag bett om min journal i vadå 3 månader! Slööö asses!




YRAN 2009


Helgen var en ända stor fest. Det började fredag morgon med ölfrukost hos Chorell där hela laget Perssons Pack fanns med. Lite yr i hatten knallade vi bort till Bräntberget där första brännbollsmatchen skulle spelas. Det var ca 400 lag anmälda och tusentals åskådare. Vi som var rookies var i god tid för att hinna kasta lite boll innan första matchen började.  Vi spelade på bana 13 mot första laget: Ballz of Glory. Några så sjukt tykna gymnasieelever med killar som hade rosa tryck för att symbolisera deras grad av coolhet. Men ärligt när var det coolt att killar hade skrikrosa ? Never?
Förlust den matchen. 2a var mot Maiden där vi också åkte på stryk och likså sista matchen Men sjuuuukt roligt var det och ju mer klockan blev desto svårare var det att träffa bollen.
  

Klockan blev matdags och det vankades tacos men i och med den lilla berusningen var det svårare än vad det brukar vara.

Lördag- dagen D typ. Upp tidigt, kunde inte sova men skrev en sjukt bra tenta, yeeess ;) Sedan var det dags att byta om för att med Eckan och Sandra åka och hejja på lag Salming där vår lilla favorit My spelade. Solen stekte och Inger svettades. De spelade som kungar men i semiefinalen fumlade dommaren och Salming fick se första platsen och 5000:- försvinna. Trötta cyklade vi ett gäng till Ängen och åt en välsmakande pizza. På tal om pizza, en av deras kostar 10.000, helt sjukt!

Kvällen fortsatt med tjejförfest hos Sandy och sedan gårdsfest hos Pacman, Hela ålidhem skakade och jäklar vilka festligheter. Sista helgen med klassen, sorligt men sant! Nästa år vill jag att alla mina favoriter kommer upp till Yran. Har inte varit med om något bättre festtillfälle, en hel helg med brännboll, utklädnad, fest och inget plugg. Stekande sol och tro det eller ej men i lördagsanatt var alla ute i bara linne till kl 2 typ. Fyllan värmer bäst? Nej faktiskt Umeås väder.
    

RSS 2.0