karatekickande allergisk tentapluggare?

Ja min dag idag ser ut så där; Karatekickande allergisk tentapluggare.. Blev nog mest hmm låt mig se allergisk och sovandes men kan stolt påstå att plugg och 1,5 timme hård karateträning har hunnits med också!.

Allergisk ja det verkar vara så. Håll i er... mot godis! SUCK! Nu har jag min testkväll. Pressar godis för att se om fler utslag kommer.. Ah håll tummarna!
Karaten va Sjuuuuukt kul och längtar till Onsdag! De pratade om karatetävling i Boden iu Februari, borde man ställa upp??

Imon blir det plugg för fullla muggar, träffa ida och träääääna!Chicago nästa ♥


Santas little helper

Underbara helg! Har inte gjort annat än det som fallit mig in och njutit! I lördags blev det en hel dag hemma med Eric och vi gick inte utanför lägenheten förens kl 20.00 när vi skulle på Bio. Vi vaknade och åt Tacos till frukost och gick och lade oss igen. Vid två gick vi upp och åt något annat tror jag.. hm i allafall så lade jag mig och såg the Proposal och somnade igen. Vaknade vid 5 och skjutsade Sandra och sedan så var det bara att vara hemma och äta lite tacos (igen) innan det var dags för Bio. Luftslottet som sprängdes. Kanon bra! Men Jag fixar verkligen inte sådana spännande filmer! Gaaah!.

Idag, julskyltning. Gick upp tidigt och promenerade med Inger till Ica och köpte tomtegröt, chokladkalendrar, pepparkakor och ljus. Vi hade en riktigt julig frukost med massor med fina julsånger.  En tripp in till stan för att köpa Eric sjulklappar och nu skall jag inte göra något vettigt idag, tror jag!.

Imorgon är det karate igen! Yeees. Sensai har skickat vårt träningsprogram i Halmstad och uppmanar mig att träna inför det svarta bältet!. Ah glömmer aldrig när jag så snopet blev utan ett svart bälte.. Bara ca 2 veckor innan pajjade mitt knä och den drömmen förflyttades långt fram i tiden. Är det dags nu kanske? Ja vi får väl se. Är otroligt taggad att träna!.


Julen är snaaaaart häääär Iiihhhh! Grinchen idag, ett MÅSTE, screw elclasico!!

Vår lilla julhörna1:a advent! Även Inger fick Gröööt

Vägen till Framgång!


Ljuva vardag

Upp med tuppen för att röra sig sakta ner till Lindell och plugga! Tycker mest att jag satt och snackade i tele men Eric var ambitiös. Säger precis som Isa, igår var det löning för en del och låning för andra. För mig innebar det båda delarna och det firade jag med lite shopping. Erics julklappar förstås och sedan en jacka till mig från H&M och tre par skor. Och då undrar ni givetvis: - Meh du är ´student, det har du inte råd med. Men ack vad ni felar. jackan var på rea och skorna ja det var 3 par för 350. Ena paret kostade 300 och var jätte söta klackskor. De andra två var sommarklackskor och var på rea för 99:- styck men eftersom jag blev medlem fick jag 10% rabatt och voila 3 par skor för 350:-, läckert!

Avklarade även ett tufft karatepass igår med Johan Backteman som tränare! De som inte vet vem det är så var han både kata och kumite landslagstränare förr om jag inte minns rätt och med hans träning skall jag nog utan problem ta mig upp mot toppen, om allt går som jag vill förstås! Kanon pass och jag blev inspirerad som vanligt!

Idag har jag även sålt biljetter till vår sittning och slagit in julklappar, Myyyys.

Har en STOR hemlis jag vill berätta men får inte GAAAAH! Tids nog! Jag vill, men får inte! Skall jag skvallra? nej då får jag stryk.Jobbbbigt.


Nu Köttfärspaj ala Eric och sedan ett pass Punch out!

Det var en låååång semester ja!

Okej okej, värdelös bloggerska! Men inte längre!

My life so far:

mamma var här! Unnnnderbart. Hon är världsbäst och det finns ingen bättre. Det förstår ni säkert! Hon bodde här på vår soffa och jag önskar hon kunde bott kvar ett tag till. Men efter ett par gummistövlar och annat kraffs tycktes hon vara nöjd och åkte hem! Men Hon längtar tills jag kommer hem och hon har tagit ledigt så vi kan trycka paradis och Aladin i jul.

har börjat med karate! tjoohoo dock shitoryu men vad gör man när man är ca 115 mil från den enda anständiga klubben? Man biter ihop. Nej så hemskt är det inte men klart jag hade föredragit modersklubben! Kommer förövrigt alltid tävla för halmstad shotokan så blir det den vägen jag tar blir det Shotokan såklart!

skolan är relativt lam just nu! Skönt men samtidigt blir man förslappad. Vi försöker väl hålla schemat med morgonpromenader men sovmorgonen är svårt att undvika!

petra kommer! Japp Peeeteeera kommer snart och hälsa på mig och jag är sååååå glad! Hon är min stjärna och jag vill verkligen ha henne här så hon kan tillföra Umeå lite christmas spirit! (Snön lär väl kommit den 18 December eller?)

Inger har kommit i trotsåldern och vandaliserar här hemma! Pust och stön men hon är ju söt så vad gör man??

Har varit på stan med min lilla Mysan som jag håller så kär. De sista julklapparna inhandlade och lite till mig själv hihi!.

Eric gjorde en väldigt bra insats på gårdagens möte mot RIG då de vann. Åh han är min Stjärna! Vad krävs för att bli  klassad som spelarfru liksom? Den enda förmånen är att man skall hjälpa till att sälja kakor någon gång men är det en förmån? Vad hände med en match tröja till mig med nummer 22 på?

Framtiden!

Myyycket träning! Så skoj! Mycket gym och karate. Knåpar även på lite konditions scheman!. Snart hem och fira i lilla halmstad där jag hoppas på åtmindstone 2 snöflingor?

Nu var det dags igen

Viiiilken bloggtorka, i know men har verkligen haft fullt upp. Egypten blev tillslut klockers efter hotellbyte! Hilton Longbeach med allinclusive och kanon väder. Bruna och fina fortsatt vi en semesterdag i dalarna och åkte hem!.
En ny kurs har börjat, Idrottspedagogik bas 2, låter lika intressant som det är, KNAPPAST intressant. Alla julklappar är inhandlade utom Erics och nu är mamma häär. Dags för lite pepsimax

RSS 2.0