Time to relax

OM vi ska. Igår körde vi kl 07.15 mot Mas och kulla länet, Dalarna. En snabbis inom Statioil i Övik för en utsökt kanelbulle och vidare mot Sundsvall där det vankades lunch. Och voila efter 7,5 timmes biltur var vi i Dalarna, Grycksbo. Underbart kände direkt hur all press och stress släppte. Det verkar nämligen som jag fått magkatarr :/ Illa men trist. Men i och med att frugan är specialist på ämnet är det lugnt ;). hem till familjen Sens och en tur in i afrikas värld. Japp Pappa Janne är nyss hemkommen från Afrikas dunkla djungel med livet i behåll! Som två små barn däckade vi vid 10. Upp till en god frukost och vidare med Anna och Eric till Waynes för en smoothie och plugg. Vi avancerade sedan till bibblan men lite sämre kvalité än Umeås med ett ynka vägguttag klarade vi oss till lunch.  Tsatsiki - delicious. Gyros, klyftpotatis, sallad och tsatsiki. Mmm.. Fick mig att längta till Grekland.  3 timmar till i Biblioteket och sedan var hemtentan klar vilket betyder deg i dalarna fram tills att vi åker på en sol semester till Egypten. Tummen upp för oss!

Mysan och Inger, måtte ni bara inte bli tillsammans. Ni kan faktiskt inte få valpar ihop eftersom inger är steriliserad ;) men visst är hon för söt.
Förresten har fått erbjudande om att bli instruktör för babysim :) Myyyys.



Berg o dalbana

Måndag - 5 dagar tills fredag, sweet. Men det var ingen klockren dag.. Mådde dåligt och slaggade i soffan från 12-17. Efter den "lilla" stunden var det dags för punchout. 2 minuter in i uppvärmningen stukar en tjej foten och jag och Bosse är de ända som kan PRIIIIICEEEEE. Så vi springer dit och pysslar om och så mycket mer träning än så blev det inte. Suck säger jag eftgersom jag bara tränade för jag skulle kunna dricka en UNDERBAR Gainomax ack ack. Hem och till min förvåning sitter Eric i soffan och ser lite deppig ut. Yes min dator hade slutat fungera. Greaaat. En dag innan vi får hemtentan som jag måste hååååtd jobba på. Jag blir ledsen arg och går ut och går en låååång promenad mot ica. Inte så långt men kändes långt ;). hem och Eric ger mig en kram och allt är bra igen. Vi sätter oss i köket och pillar med datorn lite. Vi fick igång den, sweeet.

Tisdagen började mycket bättre. Spinning med Mysan, undrar hur långt vi hade kommit om cykeln inte satt fast, vi trampade nämligen på som baaara den! Efter det blev det stan och en ny SVEA tröja och 3 par trosor :) (Min är dock BLÅ och VIT) Och givetvis Droskan - yeah baby.

Oh glömde nästan ;) Vi bokade nyss en resa. Eric och jag drar till Egypten på söndag, en vecka, 30 grader jadå ;)
Nu blir det jobb en sväng, innan dess en redovisning, en föreläsning sen jobb... Njut!


Hemmagjorda pizzor & en klockren utekväll

Igår var det fest med stort F. På Mariehem hade Palle, Malin och My styrt upp en klockers förfest med lekar och fördrink. En stunde senare satt vi i taxin mot REX. VIP gick vi in och rockade heeela kvällen. Dock hade jag och Catalina ett bra tag intagit ett bord och satt och beklagade oss över att vi kände att vi är nog inte gjorda för fest 24/7 och spekulerade om framtiden. Men en kort sväng efter, en slurk av en Baloo drink så var man på golvet igen. Idag sov vi ur rejält och drog sedan på utflykt. ÖB, Willys, Coop, Hm & Apoteket.
Sen var det dags för hemmagjorda pizzor och att packa inför Reeesan. Först mot Dalarna och sedan mot värmen. Vad tror ni, Egypten eller Gran Canaria?




Vilken kväll

Dagen började med en morgonpromenad med ida och fortsatt med en urmysig frukost med henne och Mys-lii :). Sedan var det bara att dega. Kände mig lite hängig så däckade ett tag. Sedan blev sovrummet färdigmålat och jag och Eric Stooooor städade med stort S. Varenda skåpslucka glänser numera. Vidare mot staden med Frugan och shopping!! En jätte läcker klänning till Mysans fest i morgon, en tjocktröja, en långarmad tshirt och tights. Vidare mot Allstars. Vilken röra. Jag hade ordnat med att Mys kompisar skulle överasska på Allstars men de var sena och jag fick panik för My skulle jku bli överasskad. Vi fick ändra på tiden, fjäska för personalen men det blev tillsist succé. Mysan både gapade och skrattade och kanske till och med någon lite tår, så glad blev hon. Efter en "Las Vegas" - ryggbiff med klyftpotatis, majs och tomat, Cheesecake som var av mörk choklad och hallon, körde vi hem. Nörjda och glada och nu blir det att sova för imon blir det kassaarbete på ICA Berghem och sedan vidare mot Feeeeeest!!

Temperaturen stiiiiger

i min kropp. Hårt gym - biceps och min favorit triceps :). Efter passet blev det ett kanon Punchpass med väldigt många deltagare och gud vilken enneerrgiii, underbart :) hem och käka omelett med fetaost och skinka, smaaask. Nu blir det Mammas pojkar och ladda för min älskade Freeeeedag.


En dag till fredag :)

Det enda som gör mig lycklig (?) just nu är tanken på att imon är det FREDAG, eller kanske tanken på att jag skall till dalarna med min egna Mas, att jag skall till vidare till typ 30 graders värme, jag får ommålat just nu och att vi strax är klara med Case 2, ja det för mig också glad :).

Igår var det funk men helt plötsligt blev jag dålig och fick hoppa av, suck. Ikväll hålls det punch och kanske borde gymma en sväng :) och i morgon blir det en lååååång dag. Spinning kl 7, gym sedan träffa gruppen vidare mot stan och en helkväll på ALLSTARS och fira lilla Miiii som fyller 20idag, congrats babe :) !! I morse blev det en super mysig födelsedagsfrukost för stumpan! Och till helgen vankas det Festligheter med stort F som ni ser!

En sak undrar jag och tycker är heeeemskt fult. Varför har killar en mössa men som är upprullad över öronen? Är det så kallat mode eller är mössan för varm för att ha över öronen? Har de dålig hörsel och mössan dämpar ljudet? Vad vet jag men jag är iiiinte ett fan av det!

Upp med hakan det är snart TGIF!!!

Träning och god mat.

De två är det som motiverat mig inför denna vecka. Punch out igår och i morse blev det spinning. I morgon blir det rolig FUNK och lite gym, wunderbart. Och nyss avnjutit god mat ännu mera wuuunderbart.

Om en vecka drar jag och Eckan till Dalarna och efter det drar vi till värmen. Skall bli så underbart att bara få ta det lugnt ett tag.
Petra kommer snart till Halmstad och Sandra skall hälsa på mig i Umeå, kanske Niklas också :).
Längtar hem, men nu tar vi en dag i taget. Ikväll ska jag jobba och jag längtar tills klockan blir 23.30 så jag kan krypa ner brevid Eric och sova tills morgonen, då blir det Power walk.

  



Äter du godis blir du feeeeet!

Kom igen, någon måtta måste det väl vara på det hela?? Vet inte hur många som kommer och handlar på Ica och städigt kommenterar sina val av varor. Till 99% består det av godis, chips, Cola, glass och marränger. En trevlig kassörska säger: åh ni verkar få en mysig fredag, i gensvar får jag alltid, ja men onyttig. Och så ser de så där, ja det går inte förklara det lyser i deras ögon samtidigt som de skäms. Då brukar jag säga ja men äter man det med måtta är det nog ingen fara.. Då skäms de alltid ännu mer och går. Herregud vi är ju bara människor och alla gör väl fel? Missgynna er ibland!! (känns fel att kalla det unna sig genom att stoppa i sig det) med måtta går allt bra!!! :)


Slut efter en tuff arbetshelg. Nya tag i skolan, 3 jobbdagar till denna veckan och till helgen blir det Födelsedagsfest :)


TGIF

Oh yes, Friday is baaaack : ). Började dagen med ett spinningpass och sedan drog plugget igång. Vi var endast 3 tappra men vi tog oss fram! Plugg till 2 sen däckade jag i sängen till halv fem. kom ihåg, på fredagar gör man PRECIS vad man vill ;). In i bilen och mot Ica Maxi där tacos ingredienser inhandlades. Nu är lägenheten städad och jag väntar på Tacos!! hm.. Det var längesen jag åt hallonpaj, en heeeel vecka sen , nej en och en halv :O Dags snart!!

Njut av er Fredag och fortsatt helg, jag skall iallafall jobba! :/

Tillbaka till verkligheten

Den senaste tiden har jag levt in bubbla. 2 tentor på 2 veckor och endast plugg plugg plugg. idag är det första dagen jag har gått hem kl 12. Helt underbart. Ett långt gym pass och sedan blir det en promenad i kyliga umeå men solen steker på så det kan inte bli bättre. Begreppstentan igår var helt flummig och ingen kunde direkt säga att det var lugnt men alla hoppas vi. Träningen kan man igen ta på allvar och i måndags blev det en morgon promenad med punchout på kvällen. I igår var det spinning på morgonen och ett pass som är helt nyss på iksu. Dynamic Training. Ett gruppträningspass som var rå jobbigt. Man stod vid olika stationer och var i ett lag, ungefär som ett stationspass men man hade samma station hela tiden och vi körde benböjj, utfall, armhävningar, löpningar, "skridskoåkning", you name it. Allt gammalt och hederligt. Dock fanns det inte en ENDA paus under passet och vi löpte konstant. Otroligt skoj och idag kan jag knappt gå ;) Men ett gympass blev det och jag skall nu snart ut på en lång promenad i soliga Ume. Tänker inte göra några "have to"s idag! Inte ett enda, bara njuta av min eftermiddag. Ikväll serveras kyckling med dill, så långt har jag kommit, kanske ungsbakade grönsaker och något annat gott.

Snart är det jul & jag längtar. En person som innebär jul för min är min Peeteera. Hon älskar julen mer än jultomten och jag planerat att spendera varenda ledig stund med henne för hon är en av mina absoluta favoriter :). Om  veckor planerar jag och Eric en utlandsresa till solen och efter det kommer Mamma!!, Läääängtar!


 

  

 


Long time no see - igeeeen

Ja nu är det full rulle. Tenta på tisdag och vi har fått fin besök från Dalarna i helgen. Jag har köpt en HTC Hero som förgyller min vardag. Full fart och hej mina vänner är bäst.

Tuffa tag

Pust och stön här sitter jag och väntar på vår nya tv som ska levereras snart.. men snart känns inte som snart, snarare en evighet. De senaste dagarna har jag varit väldigt huslig och lagat mat och bakat gott bröd och Eric har gjort paj. Smask! Igår var det punchout med Bosse som gällde i mina nya träningskläder, sweeet och idag blev det först powerwalk och sedan fixade jag naglarna :). Bråkade även med Inger idag som trotsade som en riktig liten tonåring.. -illa! Nu skall Eric spela macth och jag vill se men som sagt väntar på tv:n, suck! Får ju inte ta upp den heller för det vill ju Eric göra.. Borde plugga men räcker för idag... Den nya kursen började igår och jag räknade med en härlig vecka med minimalt plugg men ack. 560 sidor tills på tisdag och tenta på det- företagsekonomi med engelsk kurslitteratur, sweet deal? Bara att bita i det sura äpplet antar jag :/. Imorgon blir det middag på Allstars med Styrelsen

 ♥ Eric


Party like a rockstar

Då var sittningen över och det är söndag, äntligen? Klockan 16.00 drog det igång. Det rullade in allt i från Roskstjärnor, till palestiniers, shakers, trötta killar till grottmänniska. Klockan blev snabbt 7 och Sandra citerar: " men kom igen killar klockan är ju 11", 11 Sandra klockan är ju bara 7?? Men det är sant, det kändes verkligen som 11. Till Epuben för fläskfilé och potatisgratäng smaaaask och lite cheesecake på topp av det :) Vidare mot Corona som innebar stordåd:) En vinglig cykeltur hem och efter 4 glasmjölk kunde jag somna gott.

Tack brudar för en jätte rolig kväll, ladda för nästa helg :)


Umeå City

Det blev en hel dag på stan. Grymt mysigt :) Letade efter en skjorta till Eric och slutade med en skjorta, ett par byxor, en halsduk och en tshirt rikare. Opps tror jag smittar av mig ah shopolicism ;)

Nu blir det till att ladda, en timme till feeeeest.
He´s the best

Äntligen en riktig helg

Ja nu är tentan över, sweet. Och den kändes förövrigt bra! Tätt efter möljde lilla Mysan och vi tog bilen  mot älskade Droskan där det serverades fläskfilé med svampsås, precis vad vi behövde. En hel dag på stan med Mysan, Frugan, Sandy & Mona. Var på jakt heeeela dagen efter utklädnadskläder till kvällens sittning och äntligen vid 5 var vi klara. Eric var hemma och lagade mat och jag blev serverad underbar Tacos.
 
Helt sjukt underbart att slippa gå och tänka på att plugga i några dagar! Nu blir det snart stan med Min Eric, jätte mysigt med lite lunch på stan. Sen blir det hem och förvandla sig till grottmänniska:)

Mitt bruna hår börja ljusna upp, förstår inte, det var ju permanent färg, jaja skadar inte med lite ljusare. Nu längtar jag sjukt mycket efter att få träna igen. Har inte blivit mycket denna vecka tackvare allt pluggade från typ 9 - 7 :S. Punchput, spinning, funk - ååååh. I mina nya fräscha träningskläder ;)

RSS 2.0