Fullspäckat - Jotack!

Ännu en dag har passerat i underbara Dalarna och jag trivs som fisken i vattnet. upp tidigt för frukost och träning. Måbättre - helkroppsgym. Valde övningar som täckte större delen av kroppen så vi snabbt skulle bli klara och träffa Minken på Kupolen. Ett par senapsgula byxor för 29:- inhandlades utan att prova dem.. men man hoppas ju att man har så pass bra kroppsuppfattning att man kan måtta lit ;)

Fick nyss ett mail får nästa kursansvarig som berättade tydligt om att nästa kurs - avancerad fysiologi är precis som den låter avancerad och kräver 8-17 måndag till fredags med kurslitteratur samt stöd-litteratur för att vara helt med i matchen, sweet. Men tycker allt att vi har glidit rätt bra på senaste så slutspurten skall väl vara en utmaning trots allt? Blir att ta sig ner till en bokhandel imorgon och ladda upp med ännu fler nya pennor och block, här ska pennorna glöda och kunskapen in!

Nu blir det lite sent julfirande hos Familen Sens och bara njuta!

Dessa två, seapsgula brallor & min
nya kalender - De kommer göra succé 2011

Dalarna

Vidare till Dalarna och jag har njutit till max av hemma vistelsen i Halmstad. Är inte alls sugen på att åka tillbaka till Umeå men inte långt kvar nu.. En lång bilresa senare är vi nu i Dalarna och idag har vi bara fikat oss igenom dagen och träffat Bosses underbara hundar! En sådan på nästa års klapplista.
Ett uppehåll från träning&bloggande som nu efter en vecka är på agendan igen. Känns skönt med ett litet uppehåll faktiskt, man får alltid en nytändning efter några dagars vila och det tror jag är bra i längden...Och påtal om agenda så har jag köpt en ny, en i ljusbrunt skinn, skitläcker. kan skriva i evigheter, tillsammans med mina nya pennor. Ja ni som känner mig vet vad jag snackar om ;).

Så nu myser jag. Eric är och kollar på Bandy och här sitter jag med ett glas Pepsimax, just avnjutit tacos, som en fredag. Ah dessa stunder kan jag sakna... Minns när jag satt uppe på kvällarna när jag gick på högstadiet och bara pysslade. Det var tider det. Sökte även sommarjobb idag runt om i Falun, Här kommer jag trivas bra ♥.

Imorgon blir det som sagt träning igen då Iksu och Må bättre båda har samarbete med Cms och vi får träna gratis, Sweet. Saknar överkropps-gym, mums,i morgon blir det tips! Och sist jag körde dips, 5 dagar sedan, körde jag 40 st.. Well 10x4, det tar sig. Nu med lite extra 0underbara julkilon blir det tyngre, men hey, bara lite extra träning :)  på tal om extra kilon blir det snart dags för allas nyårslöfte. Kan ju tipsa allmänheten om att skippa det där med att nästa år blir jag hälsosam för det håller inte. Nog för att man vill ha en bra start på det nya året.. men nja har hört det förr ;)

Nu blir det hopp i min Onepiece och måla naglarna. Vissa dagar är jag bara för Chic ;)

Halmstad efter många om och men

Hej och Hå.. så måste ja nog börja dagens inlägg! I går började den långa resan från Umeå till Halmstad i snöoväder. Den brukar ta 12 timmar med pauser men igår tog den lite lägnre, japp över 18 timmar. 
En fullproppad bil nummer 1. nummer 2 snöoväder, Nummer 3 Bilen pajjar  några mil från Gävle. Lyckas komma till Falun och fick där byta bil och lite mat i mage, underbart. Önkar dock vi kunnde stannat längre men plikten kallar..  Vidare så ger vi bort fel paket och min familj hamnar i dalarnas och erics i halmstad.. numero 4 OCH jag tappar mina nycklar på en besinstation..numero 5 Lyckligtvis ringde de mig i morse och berättade att de hade dem. Tacka vet jag nyckelbricka!! Nu sovit tillräckligt många timmar för att kunna njuta av 7 dagar i Halmstad!

Idag blir det bara deg! Kanske Handbollikv? Drott - säveshof på Arenan? Jul om 4 dagar :)


Finbesök

Kunde knappt sova, nej väntade ju på finbesök! klockan 8 hämtade jag min Älskade Petra &Tvilllingbror på Umeå Östra. hem för julgrötsfrukost & mitt nybakta bröd. Vidare på en promenad på Idrottsmedicin & Campus. Klockan slog tolv och vi rullade in på Tattoo Paradise, jojo. We scared us for life. Inter nos - Between us! Min på foten & Petras på Revbenet. Trötta men glada drog vi oss hemåt för Pipepalt premiär för Halmstad gänget.. Petra, nej inte riktigt en fantast som i pricinp spottade ut det i handen igen, Niklas tugga å var nöjd.

Vidare mot en shoppingrunda på stan & sedan Kvällsmat på Olearys. Kyckling vingar offcourse och Topblade. Sedan hem till Gladiator. Njutit av mina besökare för idag. I morgon blir det upp med tuppen för träning & stan. Puss.



Torsdag 16 December

Yes, jag är en av dem. Jag och Ann är en av dem, japp de som strider mot vädergudarna och ger sig ut på en timmes löptur i snörusket. Ja starkt jobbat. Vi hoppades på att få se lilla tuvas ansikte men inte denna dag. Snart hoppas jag!

Nu håller jag på att baka bröd inför Fin gästerna i morgonbitti, Tvillingbror & Peetera!


Torsdag 16 December

Torsdag och jag har ju Jullov! Arbetet är klart och Mötet med LG angående C uppsatsen gick kanon! Nu vill jag bara slappa tills jag kommer tillbaka. Otroligt rusk ute men Niklas & Petra kommer och då vänder nog vädret, tror ni inte?

Jag längtar otroligt mycket nu efter sommaren som skall spenderas i Falun. Har någon en fin lägenhet till oss :)?
Hur som haver, min Ida har blivit Mamma!! Så underbart och lill-skruttan var underbart söt. Längtar tills jag får hålla henne och krama min Ida.  Vill lägga upp bilden men det är Ida som ska få skryta med henne.. Men Sötare unge får man leta efter.

Blir lite senare en promenad mot iksu för benträning och  kondition!
Mina godsaker från stadstrippen igår.




Onsdag 15 December

Tiden går så sjukt snabbt fram och faktum att Ida kan bli mamma vilken minut som helst är helt sjukt!! Men så underbart spännande. Efter en rejält stukad hand på tisdagens punch out blev det verken jobb eller träning i onsdags och jag passade på att ha lite kvalitetstid med Mysan. Det blev lunch på Droskan och julklappsshopping. En dödssnygg ring till mig själv och ett nagellack, även en liten juleklapp ;).

Efter en trög städning med en hand blev det lussekattsknådning, åter med en hand. Finna bullar senare var jag och Eric nöjda! Idag åker Peetera och Niklas mot Norrland och mig! underbart. Dock orolig över vädret men det skall nog gå bra ♥.

Nu vidare mot Möte och sedan en lugn Torsdag med packning inför julledigheten. Missar alltså mina sista pass innan jul .. men efter jul är vi tillbaka starkare och med en fin hand igen ;)


Tisdag 14 December

Ida ♥, i går var vi hos Ida och Richard och hälsade på! 3 små kattungar och en gravid ida, HUR UNDERBART SOM HELST! God mat som richard stod för, fruktsallad och kakor. Massa mys och även en julklapp :). Snart blir vi mammor ida.. eller ja du men jag ska ju vara med på många hörn hoppas jag så haha.. jag känner redan hur jag älskar skruttan :) åååh.
Det blev iallafall spinning igår men mitt knä svällde upp, vilket inte riktigt känns okej!! Det blev iallafall ett tugnt överkroppspass som kändes desto bättre. Nu snart Jobb på intersport och sedan Punchout ikväll!!


Tisdag 14 December

Ett steg närmre en dröm.. Tack vare Petra. Hon är den som verkligen får mig att inse mina styrkor och dra nytta av dem. Hon behöver inte säga mycket, för hon säger allt rätt. Hon säger sanningen som man kanske inte alltid vågar inse, man vågar inte tänka gott om sig själv. Jag behöver inte göra det för petra gör det åt mig. Petra, Tack för du ger mig styrka!
Åter till verkligheten, mail jobb och skolan. Hockeyarbetet jobbar på och om endast 3 dagar kommer min Petra och Tvillingbror. Så underbart. Middagar, tacos, mys, träning, shopping, you name it!!
Helgen i kort - Sjukt kul! Alla hade gått in för sin utklädnad, maten god, stämningen på topp. 5 Toasts till Schlagerklubben och givetvis oss arrangörer ;)


Lördag 11 December

Tjoho Äntligen LÖRDAG! men först.. Passen i torsdags gick bra.. MEN... jag glömde min CD skiva och blev lite låst.. hittade en i omklädningsrummet, Power summer 2001, Antique, Westlife, Craig David och Atomic Kitten... Hm.. Som tur var var det ett stålgäng som var på passet och de märkte nog inte ens musiken, annars ligger jag nog på minus haha ;)
Efteråt mötte jag Jimmy, Bosse & vindunken För byggning av sittningsoutfits. 5 timmar senare hade vi de coolaste outfitsen och var super taggade inför vårt uppvisande idag ;)

Fredagen - ledig med så stort L det bara finns. Benträning med Eric fäljt av underbar lunch med Mysan på hederliga Droskan! Vidare på stan med Sandra & My, och shopping. Förstår det inte.. Tillsammans med my kommer djävulen fram och tar mina pengar. Kom hem och var jätte nöjd men nu, folket, jag har fulla garderober, flera kartonger.. jag behöver inga fler kläder haha.  Bestämde mig för att behålla jackorna. En från Carling som med halvapriser fick komma med mig hem och sedan en Annan vårkappa för 199:- som kostat 2500. Bra deals är rätt dela, det behövs inte ens shoppingargument. Det blev tacos för att lugna nerverna och sedan ett pass på Olearys, och mina Olearys tjejer, de är för fina!Nu Intersport och sedan... dra lådan över huvudet ;)


1 år & 9 månader idag  ♥


Onsdag 8 December

Dagens träning: Total Training med Oscar Tollknäpper, ett riktigt skönt pass och jag är slut i mina armar och axlar! Åh känner mig som en liten flicka igen men träffade en tjej person idag. Hur trevlig som helst! Gud va jag uppskattar framåt och framför allt trevligt folk, gillas verkligen! Minns när jag var lite, vart jag än var hittade jag en ny kompis. Idag är det inte alltid lika lätt, man nöjer sig inte med vad som helst, endast de bästa!♥

Annars så hanns det med grupparbete, julklappshunting, julsittningsoutfits inhandling med Jimmy och palt!
Imorgon - Torsdag - promenad, träning och två pass på schemat, fullt ös! Nu blir det pepparkaksbak, igen!


Måndagen 7 December

Då var tisdagen snart över den med. En promenad med Inger och skicka iväg min sista vinterjacka till en traderavinnare vilket gjorde det möjligt för mig att köpa en ny sweet vinter jacka, min favorit peak. Ja gör som Sofie W, bli ett riktigt fan. Efter detta blev det 4 timmar kvällsöppet på Intersport och hem för att öva Massage på Eric inför mitt stora massagetest... Nästa fredag på Peeteera. Underbart.

Nu blir det att kamma luggen och lägga sig till bartenderskolan där jag tycker Mate skall vinna.. för det är den enda killen som jag kände ur serien och det är en trevlig kille, det lilla jag känner han hehe.
OCH jag vill på NIKE Blast i Januari, finns det platser kvar??

Vill du köpa julklapp till mig? Sweeet, köp då denna ;)

Tisdag 7 Devember

Jikes va tiden går fort! Och julen närmar sig med stora steg.. Vad gör jag då? Sitter IME och skriver arbeten och jobbar, i need Christmas spirit så jag beställde en julklapp till mig själv hi. Finns en hel del under vår gran som är till mig själv av mig själv haha! Snart så får jag mycket julkänslor, Peeteera och min tvillingbror kommer snart. Måste se till att ha bakat lite lussekatter och peppisar till dem! Nu blir det promenad med Inger och sedan jobbilijobb. På lördag - JULSITTNING.

Btw ledde säljtävlingen på Intersport i söndags, bäst att ligga i, Vinnaren vinner en SOS jacka för 5000:- ;)


Onsdag 1 December

Då var vi igång med livet igen. Första träningspasset för denna vecka.. ja så går det om man är krasslig. Det blev ett Total trainingpass med Eric som som vanligt får en helt utmattad och slut. Det tackar vi för. De senaste två dagarna har varit oerhört lugna vilket har varit så underbart! Imorgon börjar allvaret i skolan igen med en ny studie om Hockeyspelare och hur resultaten från tröskeltest skiljer sig mellan land och på is etc. Skall bli intressant. Försöker även så tid och om det finns möjlighet att läsa 3 extra hp poäng - microbiologi så jag jag blir behörig till kost B om jag senare vill men den kursen kan redan ha startat så det återstår att se. Ett lunchmöte och sedan träning & mina pass!

Förmiddagen gick åt till att göra träningsplanering för att utveckla snabbhet och explosivitet, mycket arbete då karate/kamsport är rätt komplext men är en bit påväg.

Nu blir det att dega framför tv:n och planera framtiden.

RSS 2.0