Måndag 29 November

En tuff morgon.. Efter 16 arbetstimmar i Lördags och 4 igår samt matlagning, bakning och julfika blev jag heeelt slut. Så idag var det tufft att gå upp.Det stod F-scan på schemat som möter belastningsmönstret när man går. För att se exempelvis om man pronerar osv. Hur som helst :) Efter det var det ett snabbt möte sedan hem för lunch.. Men ack va trist, ingen färdig mat så det blev så fab men makrill i tomatsås på ett knäckebröd och en smoothie. Inte den allra roligaste lunchen på tallriken MEN sjukligt god :).

Nu är det dags att reda ut några punkter på ToDO listan och sedan röra sig vidare mot ett Åstrandstest på IME, rapportskrivning för att sedan hoppas att maten står på bordet ;). Har jag tur finns det plats kvar på Linas TT idag annars blir det något annat innan jag beger mig för ännu ett pass på Olearys.


Fredag 26/11

Då har mamma åkt och det känns trist. Tre dagar med avbrott i vardagen känns så otroligt lyxigt och att få ha mammsen här och shoppa och äta god mat känns ännu bättre. Har haft det underbart men nu laddar jag om för en hel helg med jobb. Intersport imorgon 11.30-16 Olles 16.30 - 23. Söndag 11.30-16 Sedan julmys hos Karro!

Måndag 22 November

Dagen började med ett Vo2max test- Maximalt syreupptagningstest. In med en kanyl i armvecket och upp på hojen. Det var mitt första Vo2maxteat och masken var rätt obehaglig att ha på sig men det gick bra. Testet gick tydligen väldigt bra och jag hade 3,6 i syreupptagning vilket elitidrottare har så det var ju roligt.. Hade tydligen en elitidrotts-motor i mig haha. Kul att höra.. bäst man göra något av det :) Men det var lärorikt men jobbigt och hade kanske varit ännu bättre med lite musik i öronen? Dags att skaffa en Pulsklocka och börja pulsträna.
Efter testet gav jag mig vidare mot gymmet för att pumpa lite överkropp och med Richards hjälp körde jag riktigt hårt på gymmet. Skönt!

Fick även ett samtal från Ica jag jobbade på innan i Umeå som undrade om jag kunde hjälpa dem nu två dagar men mamma är ju här men riktigt kul att de ringde, då har man gjort bra ifrån sig :)


Efter testet var det ytterligare en kass föreläsning på IME så jag gick och jobbade. Men på Olearys var det lugnt, väldigt lugnt så efter 3 mysiga timmar och köpte sedan lite kyckligvingar till Eric och mig. Imorgon är det 3 timmar på Intersport och sista upplärningen, julpynt och bak med Eric och sedan Punchout med Lina :)

Söndag 21 November

Det med julklappar är inte så lätt alltid.. eller jag tycker alltid jag hittar fina saker som jag tror folk uppskattar men smaken är ju som baken... Hm.. Men de flesta är nu inhandlade och det känns ju förträfflligt. Min egna lista är också skriven men inte överdrivet lång.. Sweet. Får tips tomtefars springtös på Onsdag, japp då kommer Mamsen ♥
Idag började jag och Eric dagen med PLAZAS frukostbuffé, helt underbart. Våfflor, frallor, ostar, kex, frukter! Varje Söndag? - Ja tack!

Sweet, Blev just utmanad av Janne (Erics Dalafar) på kort vasat 2012 - 3,5 mil skidor.. Usch.. skidor, men Janne du ska nog få se ;) Great... då är det väl bara att köra? Börjar iallafall med ett vo2Maxtest imon.. då ser vi vart jag börjar i från.. haha


Idag saknar jag min Peeterra! Föreställ er en underbar person. En sådan du helst skulle vilja ha sittandes på köksbänken när du lagar mat, en sådan som sitter på andra sidan soffan, följer med dig vart du än ska och som bara är glad&söt! Så känner jag för Petra.. Hon bodde ju förut i min garderob och det var ju optimalt. Då kunde man ju bara plocka ut henne när man ville... Men nu blir det svårare... Tråkigt :( Men hon kommer ju till mig snart och det ska bli insane. Med Petra behöver man inte göra en massa speciellt för det är redan speciellt. Det finns inga ord för det. Det är bara optimalt!

Det kommer alltid vara vi no matter.. Hon hyllar tacos, ullared och julen. Kan det bli bättre? Ja kanske om hon gillade Inger :/ Men men.. det löser sig.. INTER NOS - between us



Lördag 20 November

Godmorgon Godmorgon... Vakna till skidor på Tv:n, inte okej, blä fy och nej inte okej. Det är kallt och hur mycket snö som helst ute, sen behöva se på ännu mera snö på TV och nyssna på den tråkiga speakern? Det gör inte direkt min lördag!

Hur som helst, gårdagen var busy som alla andra dagar. Spinning&bodybalance, hem till dusche, frukost nummer 2 och sdan vidare till Intersport. Var jätte kul och har ni "lärt" mig mer om skid och längdkläder, underställ och alla membraner. Med betoning på lärt, jobbar på det.. Känner att man har ju det lite tuffare i och med att jag typ inte känner någon i Halmstad som använder sig av olika lager underställ och grejer, Tävkbyxor och overaller är till barn och inte snygga tjejer.. så jag kämpar ;)


Vidare till Olearys och jobb..Det var otroligt lungt så jag och Patty fick gå av kl 19.30 och satt oss och drack en öl som resulterade i lite drinkar och mycket skratt! Flera jobb-stjärnor dök upp och peppade stämningen. Hade sjukt kul, kan inte minnas sist ja var ute? Typ 2 månader sen? Ja ibland finns det utrymme för att njuta med ;)

Nu blir det och handla, ska förska hinna gymma men kan bli tight för kl 15 är det tillbaks i servetriströjan på Olearys!


Torsdag 18 November

Idag hade jag mitt första pass på Intersport och det var mycket lärorikt. Eftersom jag inte är en hajktjej eller storfantast av längåkning odyl (än) så var det mycket att ta in på jackavdelningen där det fanns X antal foder, membran osv. Intersport Umeå har över 100 anställda och är enormt stort vilket jag insåg idag. Ser fram emot mitt nästa pass som är redan i morgon. Hem till lunch och sedan planera pass och pyssla en del. Tiden går så snabbt, känns inte som jag hinner med? Hur som Total passet gick kanon och hade finbesök av Fröken Skaune! Hade jag vetat att hon skulle komma hade jag givetvis tvättat håret innan och sett till att glänsa lite extra men hon dök upp som gubben i lådan :) Punchpasset blir inte lika energirikt som jag hoppats.. I och med att TT måste göras om varje vecka blir det att Punchen hamnar i skuggan då jag helst uppdaterar de passen varje vecka med. Dags att tänka om tror jag! Det är ju trots allt Punchen som är min grej.

Efer mina pass var jag trött och hängig så gick hem.. jag som skulle träna. Men som Sara sa, spara de krafterna istället. Och de rådet tog jag. Hem till två pepparkakor med ädelost och ett ägg. Nu blir det att kika över framtida pass och sova tidigt.

I morgon, fullspäckad dag som alltid, 7.00-7.40 Spinning. 7.45-8.40 BodyBalance 10-13 Intersport, 13-15 Lunch och en sväng på stan? 15-23 Olearys, Det är hårda bud i mellerud så att säga!

Nä en pepparkaka till va?  Jag tror det, måste ju ha något att cykla av imorgon :) Och till den mest underbara förvåningen så var det Ewelie som ska hålla spinningen imon, Längtar!

Längtar tillbaka till värmen och alla djur :/

Tisdag 16 November

Om det skakar och är jobbigt att bre ett knäckebröd och att mixa en smoothie, då har man tränat hårt. I dag har det blivit tre pass, opps.. Först ett underbart spinningpass med Kalla, sedan benträning innan Punchen. Punchen skulle egentligen inte stå på schemat tänkte jag.. sen smet jag in och skulle kolla men då fastnade jag med en som inte hade en partner.. Inte vem som helst utan typ 100 kg muskelberg som även är thaiboxare.. Jag trodde seriöst att jag blev misshandlat tills jag insåg att jag tränade.. Jag körde på hårt, ja det gjorde jag, men slogs ju för mitt liv?!. Skämt och sido.. det var grymt utvecklande att köra med han och han puschade mig och fick mig att prestera mitt yttersta men att typ helst vilja ta en paus innan man går hem är rätt kul haha!Ja Det var grymt roligt! i efterhand ;) Ja.. Shit. Hittar inte orden.. det var värker, mina armar skakar, jag tvättade inte håret för jag orkade inte haha. 5 pass redan denna vecka.. Kul.. kollar man två inlägg tidigare skriver jag att " måste träna 2 gånger om dagen för att må bra" haha.. då har men fel träningssyn.. Well.. jag har verken spytt upp min mat, inte valt att äta eller ska gå ner i vikt.. Hade bara grymt roligt och imorgon tar Emelie en vilodag!! jojo! En avslappnad vilodag! ibland har man dagar då träning är det roligaste.. Men imon ska jag ha en annan hobby, Min ILLER!

Och.. Jag är numera medarbetare på Intersport! Känns så sjukt roligt och upplärningen börjar på Torsdag. Sovmorgon imon, finns inget bättre än att ta sovis med Eric.

Tisdag 16 November

Klar kl 10? Ja alla saker som var planerade denna dag var klara vid kl 10. Hade tränat spinning och haft knäkontroll där vi testade olika övningar för att träna och upptäcka knäinstabilitet!Kanon för mig och mitt instabila knä.. Men sen då? Ja Eric kom hem åt lunch, la oss och sov en timme och nu är klockan halv tre. Väntar på svar från D&D och Intersport.. intressant. Vill skriva massa i min kalender men den börjar inte förens December så... Ja trist..

Skulle Punchat med Simon men då hade han dubbelbokat, tråk.. Får se om jag går dit själv eller om jag kör något eller om jag helt enkelt nöjer mig med ett pass? Det räcker faktiskt gott och väl! Men punch är kul så får se hur jag känner mig om några timmar..

Börjar undra om det är jag som fortfarande sover.... har vi inget i skolan?? Jo Testmetodik men det är seriöst en föreläsning varannan dag alt el laboration.. soft som attan! Kanske dags att passa på och njuta, man vet aldrig när det slår till igen. Men nu ska jag försöka plöja lite plugg iallafall, tar ju som sagt lån för det här ;)


Måndag 15 November

Äntligen hemma. Började morgonen med ett av de sämre gympassen, Shit! Jag som längtade.. Bänken stämde inte och på dipsen fick jag ont i bröstkorgen.. Jäkligt trist. På tal om trist.. dagens föreläsning om Gps klockan var grymt tråkig men blev nöjd då jag investerat i bra produkter till håret och när min nya kalender anlände! I love her BTW.

Sedan var det att göra sig snygg till jobbet som var väldigt smärtfritt. Karin du är så härlig och vi shoppade lite.. sweet. En jätte snygg "kofta" från Stockholm 500:- dock lite rabatt men hm..får suga på karamellen lite.. Sedan var det att slira till iksu för ett combatpass med Ewelie! Skoj som alltid! Var sugen på Bodybalance men bestämde mig för att det var vettigare att gå hem och äta mat och det gjorde jag. Nu har jag packat väskan inför imorgon. Spinning och knäkontroll! Intressant. Skall kicka Simons ass i Punchout och servera min karl en god middag!



Måndag 15 November

Läste just min kompis Hanna Mårtenssons blogg som köpt ett hus med sin Pojkvän, antog att det var i Stockholm.. Kan inte låta bli att längta tills det är min&Erics tur. Så underbart. Nu hemma från en dålig och förvirrande föreläsning om Gps klockan.. Snart blir det några jobbtimmar. Köpte också en ny produkt till mitt hår, hoppas på att den är över förväntan :)

Söndag 14 November

Finns det något skönare än att sitta i mysbyxor, dricka pepsimax, måla naglarna och se gossipgirl&The Hills? Oh No! Helt underbart! Önskar jag kunde göra det varje dag och har någon alla avsnitt hör av er!
För övrigt blir jag galen av all frestelse av fina armband, ringar och fina kläder och att kolla på mina favorit program gör frestelsen större, aj aj!

Nåväl, dock något bitter över att jag inte har hunnit bli miljonär än och hade kunnat köpa allt jag önskar men men.. Dagen började med PW till Personalmöte på Olearys och sedan deg med Eric.  Tacos på schemat såklart i och med att fredagens middag blev annat.. Fråga inte varför ;)
Imorgon vankas de arbete på MQ Strömpilen.. lyckas inte dra mig där i från än hehe.. nej men känns riktigt roligt och jag har då inget emot att finnas tillhands om det behövs.. det är helt underbara tjejer.. Nu blir det till att njuta av sista timmarna av söndagsmyset och i morgon vankas ÖKgym, föreläsning och jobb på MQ.


... och till en annan sak. idag fick jag ett inlägg av Philip Lundberg, en helt underbar vän. Det var längesen, saknar dig.


Lördag 13 November

En tankte, eller flera stycken.. Jag börjar ledsna på att läsa allas bloggar om hur man måste träna minst 2 gånger om dagen för att må bra, att man har förstört hela veckan över att man ätit något som man var riktigt sugen på och råkar vara onyttigt. Tycker det är så synd eller nej formulerar om mig.. jag iallafall tycker att det är fel att säga att man lever ett nyttigt och hälsosamt liv när man inte tänker unna sig det man vill ha eller är sugen på. Tycker inte man har en vidare självdiciplin när man inte kan göra undantag då man är bortbjuden eller är väldigt sugen..Jag tycker det snarare är hälsosamt att våga tillåta sig.. Vet inte om det är jag som har en sne uppfattning om hälsa men ser jag till mig själv, tränar jag för att utvecklas, ja jag vill kunna köra flera dips för att jag vill bli stark för min egen skull, jag vill självklart se bra och sund ut men tänker inte svälta mig med te och tuggumi för att uppnå det. Jag tänker så här.. Alla som ska börja om sina nya hälsosamma liv, skriv ned det datum du börjar,.. blogga sedan 2 månader senare om dina resultat.. det tycker jag vore jätte roligt och intressant, vad uppnådde du, hur utvecklades du? Ge mig tips och råd.. det vore jätte kul tycker jag i allafall!
Sen finns det dagar då jag också tränar dubbelt och glömmer en vilodag för jag tycker träning är kul och givande men kom igen, inte livsavgörande.. Du kan ha en livsstil där träning är en stor och betydelsefull komponent, hand i hand med hälsosam och god mat.. men när folk börjar gnälla om att jag har ÅNGEEEEST över att missat ett träningspass eller att nej jag kan inte äta det som jag älskar och är sugen på för att jag går upp i vikt? Klart att du inte ska göra det varje dag ?? Inga kolhydrater hit inga kolhydrater dit.. Lagom/lite då? Alla får göra som de vill, absolut.. men jag kan inte säga att jag håller med den hälsosamma livsstilen då man ska träna 3 gånger om dagen, inte äta mat :S
En annan intressant sak är hur många extra läsare jag fick när jag gjorde en kalippermätning och hade en bild då man drog i mitt fett.. minst 25 extra läsare.. Just my feelings, nu blir det något gott i soffan sen vad gott är återstår att se :)!

Lördag 13 November

Lördagens resumé
Började morgonen med Erics goda surdegsbröd och fixade frillan inför jobbdags. Sista passet på MQ och det var delade känslor.. Har varit där sedan Januari och har trivts som fisken i vattnet.. Men det var ändå dags att göra något nytt men tackar och bockar till MQ! På jobbet var det både fullt upp och lite lugnare, precis som det skall vara. Direkt hem för att hämta mina kakor och vidare till Erics match som slutade 5-3 om jag inte minns fel. Min stjärna gjorde mål och jag blev så stolt :) Han är alltid bäst, i mina ögon.
Efter matchen bestämde jag mig för att stanna hemma och slappa när Eric åkte iväg med laget och åt pizza. Jag gjorde en god fisk och skaldjurssås med pasta och jag blev helt otroligt nöjd!

♥ Torsk
♥ Räkor
♥ Vittvin
♥ Persilja
♥ Lök
♥ En creamfraice med senap, vittvin & scharlottenlök

På tisdag får jag viktigt svar.. Under den senaste veckan har jag varit på Två arbetsintervjuer, En på Intersport & En på D&D. Jag vill verkligen ha båda. I fredags fick jag beskedet av Intersport som sa att jag var garanterad att få ett av jobbet och det kändes jätte roligt!! Så nu håller vi tummarna!

Imorgon är det personalmöte på Olearys och sedan Tacomys med Eric. Lite träning skulle varit på sin plats också..


Fredag 12 November

Hela gårdagen gick åt att sitta på ögonkliniken och akuten.. KUL! Sedans Tunisien har jag haft jätte ont i mitt högra öga varje morgon när jag vaknat och måste sova minst 11 timmar för att orka ta mig upp och inte ha så ont i huvudet :/ Men hittade de något fel, nej? Träffade 5 olika läkare.. och kändes skönt att höta att alla värden var bra men att de kunde inte förstå vad som låg bakom det.. så fick gå hem och äta panodil..som vanligt! Tråkigt men sant.. Så en sleten Emelie somnade tidigt igår och missade båda mina pass..

Fredag idag and i looove it! Började dagen med ett viktigt möte och nu Idag blir det att handla och baka till Erics match imon där jag ska sälja fika..och sedan.. ja är ledig så ska njuta :)




Torsdag 11 November

Ett år och åtta månader idag <3
Nothing compares to you




Torsdag 11 November

Skönt med sovmorgon? Ja men inte när man har ett öga som gör jätte ont ifall man inte sovit 12 timmar? Dags att kolla upp det idag.. Missar en föreläsning, jikes.. men men.. Idag är det en hektisk dag med två pass, massera tegs hockey och sedan ha en massage kund hemma!. Men imorgon är jag ledig så jag klagar inte.. tycker bara det där med ögat ställer till det.. när ska jag hinna äta? Well de kanske ha en automat med något Wasa - äckligt - knäckebröd?

Igår blev det ett riktigt skönt spinningpass följt av benträning..ja vågar man kalla det det? Körde bara 3 set utfall då jag resterande tid stod och snackade skit med Bosse och Catalina med betoning på jag haha.. SÅ hann inte mycket mer men helt okej det med:P Hem till god mat och sedan till min frisör Jenny som har gjort mig FAB i håret, i just love it!

Tänkte försöka hinna igenom mitt totalpass, får se hur lång tid läkarbesöket tar, annars får det bli en träningsfri dag, helt okej det med! Känns inget kul att gå och träna om man måste tvinga och stressa sig till det, så jobbar inte jag. Vore dock jätte kul att överasska underbara Kalla på sitt pass idag, men det tiden får avgöra vad jag hinner med idag och inte.
Imorgon fredaaaaaag <3 Det vankas fin besök från Håkmark och godmat, me like!


Onsdag 10 November

Nu har vi fått tentaresultaten från Biomekanikskursen och jag klarade den, puh! Kändes skönt att mina timmar av plugg i Halmstad och Tunisien gett utdelning annars hade jag varit en aning besviken.

Igår masserade jag för första gången en av spelarna i Thoréngruppen och det kändes bra.. ju mer praktik desto bättre, imon är det Tegs A-lags tur..

Det är en kluven Emelie som sitter vid tangenterna idag.. det är typ 3 dm snö och jag vill julpynta. Men då har jag julnazin Petra som är otroligt sträng när det kommer till julen och dess festligheter. Inget pynt innan 1 advent vilket jag tycker är seeent. Eller kanske inte egentligen.. Men nu är det snö, kallt och jag är ledig?.. Come on? Sen så försökte jag med att men petra, jag är ju bara hemma i umeå ca 2 veckor i december, jag hinner ju inte njuta? men nä.. det argumentet höll ej.. nåväl ett par röda gardiner åkte upp ialf..

Idag kan det bli en hypad dag eller en lugn.. har inte bestämt mig än, tog ialf sovmorgon och sen städat hela lyan.. Blir någon form av träning, inte bestämt vad.. hm.. hade behövt köra ben.. oh yes.. men ah.. Ska eventuellt fixa håret, på möte med Linda och till My haha.. oj en del men sjukt mysiga saker så who can complain?



Tisdag 9 November

Dagens schema: Kroppssammansättning. Dexascannade mig och hade 46KG muskler haha! Sweet. Fettprocenten var som den skulle hos en "kvinna" i min ålder och det kändes ju skönt! Haha.. Efter gårdagens kycklingvingar med sandra så kändes det extra skönt och efter tunisiens vienerbröd.. Så om några veckor är resultaten nog ännu bättre :). Efter lite andra mätningar så var det dags för mitt Överkroppspass och jag höjde i bänk..45 kg x 8, tufft men skönt. Tänkte testa daily non linear träningsupplägget.. denna dagen färre reps och tyngre och nästa pass lättare och fler reps.. Ja vill man utvecklas må man variera! Efter passet var det IVP möte och resterande tid har gått åt kalenderraggning och quesadillas!
Efter ett längre samtal tror jag han förstod lite bättre.. men den känslan är svår att förmedla.. ja har ni läst gårdagens inlägg förstår ni.. Min ena kalender är för kladdig, med bläck!! Not good! Försöker förklara för Eric att jag är stressad och jobbig för min kalender är kladdig men jag tror inte han förstår sambandet, men det gör jag. Har två andra fina men de är inte rätt, det är fel känsla i dem! Den ena är en riktigt lyxbitch men den går ut om några veckor.,. Eric tycker jag ska ha den under tiden.. men nej.. usch .. får rysningar, kalendrar har man inte bara för att ha, de är en del av mig.. kan inte utnyttja den bara ett tag.. känns inte rätt.. så nu har jag beställt en ny.. en som man väljer egna foton och ha i, gör en egen framsida och ja allt! Ber till gud att när dem dimper ned i brevlådan skall den kännas magisk! Givetvis fick petra vara med på en hel del sidor, givetvis kring jul!


Nu bär det snart av till Iksu för lite Combat och sedan massera Thorén!

Dagens Kalippermätning


Min kalender - me and my everything!

Måndag 8 November

Även ifall jag älskar allt som har med träning att göra känner man ibland att jag orkar inte prata, diskutera eller träna denna dagen.. Så känner jag idag.. Var grymt laddad för Linas TTpass men nu är jag så trött så jag orkar knappt stå på benen.. Bitter över att jag inte hittar den alldeles perfekta kalendern och att det redan är mörkt fast klockan bara är 4.. Idag tänker jag istället göra jag helst det här:

♥ Slinga håret
♥ Få massage
♥ Ut och äta med Sandy
♥ Uppdatera min nya kalender på iphonen.

Känns så underbart rätt.. och laddar istället för morgondagens hårda överkroppspass som är veckans höjdpunkt som vanligt. Ett löppass med Ann i dagarna ser jag också fram emot.. dock hoppas jag på att det inte ska fortsätta med så många minusgrader som idag.

Som sagt bitter över kalendern.. Ni som känner mig vet, im Addicted!! Pennor & kalendrar! Min gamla "personliga almanacka" - den layouten gillar jag inte längre, min nya är kladdig och jag vill bara ha en nu NU! Alla jag tog i idag gjorde mig besviken och illamående.. Vart är den perfekta kalendern? Hade spanat in en läcker babe på Ordning och reda, en i läder, svart.. men nu har ju affären flyttat från stan och hemsidan är en enda röra!! Har tagit ner en ny app men det går nog aldrig att ersätta en fysiskt UNDERBAR kalender! - mitt I- landsproblem nr 2



Hur som haver, en massage av Eric nu och sedan Olearys med sandra. Perfekt till morgondagens Dexa test då vi får se vad min kropp består utav.. Skall lägga åp några extra fett procent ikväll, yummi!


And BTW, har inhandlat den alldeles perfekta nyårsklänningen, Cant wait! But where is the party?

Söndag 7 November

Då var helgen snart över igen.. det blev lite sammanfattningar till plugget, 40 min Combat innan jag var tvungen att cykla mot jobbet. Igår var det verkligen full rulle, fanns ingen lugn stund så det var bara att leverera fast svetten rann. hade en alldeles speciell gäst som gjorde kvällen till det bättre ♥ Men klockan 23 .20 var jag hemma i allafall. De senaste dagarna har jag suktat efter kycklingvingar och det får det bli idag till lunch. Börjar om en och en halvtimme. Innan dess blir det Marmaduke med Eric.

Och jag väljer mellan två babes.. en av dessa ska jag och Eric ha.. (om nåååågra år) Åh. Önskar jag kunde ha 20 hundrar.. om Eric bara kunde till ta det.. :P


Lördag 6 November

Gårdagens jobbpass var både lugnt och roligt, en och annan fyllehistoria men majoriteten var kanon! Har en aning känningar i kroppen efter brutalbänken och andra test från igår.. gott men känns som en vilodag skulle vara på sin rätta plats.. Återstår att se om jag kan hålla mig borta från happeningpasset idag eller ej, att få stå jämte Ewelie och köra är ju en ära :)

Flera bollar i luften och nu har en och annan nyhet dimpt ner i lådan, men återkommer när allt blir i sin rätta och säkra plats.

Känner även att det skulle vara på sin plats att snygga till sin frilla en aning.. väntar in min underbara frisör Jenny som skall ordna mirakel av mitt hår. Åter till lite pyssel och sedan pass samt 8 timmar i Olearys tröjan! Dags att hitta en bra Pulsklocka, Tips?`

Fredag 5 November

Då var det helg igen.. men en tung start.. Förstår inte varför vi måste börja kl 8.30, eller jo det gör jag ju men kl 7 i umeå är det inte ljus ute vilket betyder att min sovklocka inte ringt än.. tur man har Eric som drar upp en..

En gröttallrik senare var det Vo2 och laktatföreläsning följt av fysprofilen. Det innehöll idag, 1RM Bänkpress, 5 RM benböj, maxtest i brutalbänk och chins. Kände mig bra nöjd över bänken då jag pressande på strax över 55 kg. Benböjen likaså.. något som jag tror jag skulle kunna lagt på några kilo till.. ah mer benträning. Min bröstträning och triceps har gett resultat då jag även gjort en stor ökning i dips från 15 kg-hjälp till att köra 10x3 set med egen vikt! yaaay!


hem till matlådan och vidare mot Ica maxi och alla andra fredags galna som skall slåss om tacoingredienserna eller bara ta upp gångarna med sina vagnar, under timmen var jag hemma och nu blir det tacos innan jobbet kl 17!
Imon är det Bodycombathappening med Ewelie ♥ och det vill man inte missa, sedan vidare och avverka ännu flera timmar på Olearys, Trevlig helg!

Torsdag 4 November

Det är två hektiska dagar som jag lämnar bakom mig och blickar mot helg.. men det är ju just sådana dagar jag gillar. Onsdag: Ny kursstart, gym ÖK, Sittningsmöte, fixa lite ärenden, på spinning och vidare till Erics träning där jag igår fick klart om att jag skall massera spelarna. Roligt, får äntligen använda my pink lady.
Idag var det en trött jag som cyklade till skolan, 3 föreläsningar senare (en med Steve Fleck som är gurun inom styrketräning och periodisering), köra igenom mitt TT pass som va insane, slänga i sig mat och sedan hålla ett TT och ett PO.. Hamnade även på ett Zumbapass då jag kände att jag må ju ge det en chans, and i like it.
Hem och en dusch och fixa omelett, inte lika bra som Tuniserna men en skink, fetaost, tomat och basilika omelett senare var jag nöjd och tänker spendera resterande tid till att bara sitta i soffan, sweet.
Börjar klura.. vad önskar man sig i julklapp?
♥ Pulsklocka
♥ Silver armband
♥ Silvrig ljusstake
♥ Ett kors, inredning
♥ Ny kalender?
tja, blir kanske inte så svårt att komma på ändå.. hehe..

Måndag 2 November

Det bästa med min Tunisienresa:
- Galopera med Chico på Tunisiska landsbygden utan hjälm
- Croissant till frukost
- Färska Dadlar
- Massor med sol & ingen solkräm
- Vildkatter och dromedarer
- Min familj
Idag har jag tentat av Biomekaniken och det kändes skönt. Att alla timmars slit i Halmstad och Tunisien nu kan läggas bakom mig. En mysig lunch på Costas med Eric och lite shopping. Fick en fin present av Eric och fick träffa Sussis lilla Victor  ♥, blev en riktigt bra dag trots allt.
Planerade lite punch men efter gårdagens skada så blev det en vilokväll med inger och tv:n, helt okej det med.
Imon bär det av mot nya hemliga uppdrag...

RSS 2.0