Finn ett fel

Svar avslöjas i morgon ;)

Positivt tänkande

.. Man skulle kunna tänka att skrapa bilen, det är ju träning det med.. de som nu är rediga optimister.. Jag blir faktiskt riktigt förbannad varje gång jag inser att jag måste skrapa de förbannade rutorna och det ger mig ingentiiinnnng. Men nu när det är låga minus blir jag lycklig för då slipper jag ett av mina värsta I-landsproblem! Thank god!

Började förövrigt morgonen efter 3,5 timmes sömn men en morgonpromenad med Finaste Cissi. De få sömntimmarna berodde på att Team Thorengruppen igår blev klara för Allsvenskan och detta skulle firas. Jag var Erics alldeles egna chafför och jag fick njuta av alkoholfria drinkar på Olles, med Thorén & gamla jobbarkompisar.


En enda föreläsning idag, YAY skönt tänkte jag och det var det.. men nu sitter jag här med fyra vetenskapliga artiklar om hur man tränar för att uppnå maximal power, olika styrketräningsvarianter och muskelfibersammansättning. Riktigt intressant men det tar tid. Så nu tänkte jag variera mitt läsande med en timmes PO med Cissi!

Dagens lunch: Kokt torsk med bladspenat, avokado och smaksatt creamfraice

Long time no seeee.

Händelserika dagar. I torsdags hade jag två kanon pass på iksu. Total var det som vanligt bra ös på och punchouten hade nästan fullt (70), sjukt roligt! Fredag blev det morgonspinning och core sedan redovisning och en riktig shoppingomgång på stan med Sandra och My. Det blev ett par nya skor, smink, skinnhandkar. Shoppingrundan avslutades med en afterwork på Olearys innan jag körde mitt sista pass! Det var grymt hektiskt men skönt att avsluta sin restaurantkarriär på toppen ;).

Igår var det jobb från 10-17 och efter det Personalfest med Interport. Så hem och svänga om för att sedan åka på förfest med D&D med god laxpasta och panacotta. Till Bräntbergslokalen för partaj!  Nu är lägenheten städad och jag skall snart svänga om än en gång för ett arbetspass.Progress

Idag fick kag samtal från Må Bättre Falun som även vill att jag skall hålla Easy Line - låter jätte roligt och jag är så glad över att allt reder sig. Nu blir det att planera kvällens två pass och gör spagetti och köttfärssås. I morgon är det daga för spinning&core med Cissi och sedan redovidning, shopping på stan och sista passet på Olearys.


Skakigt!

Det handlar om att inte addera ihop dåliga saker som händer en för det är då man blir less och förbannad. Så dagen har gått framåt utan större utbrott. Fick utså att Illern sket på golvet i köket, felmatchade kläder/fel känsla, fick inte upp cykelförrådet så körde istället, knalligt grupparbete och liten matlåda, somnade på soffan vilket var gott men blev lost till passet, träning som ej gick bra. Men detta tänkte jag inte på förens jag kom hem och insåg att filen var slut. Gaaaaaaaah! Det var bara in i duschen och duscha i varmvatten. Nu skiter jag i det! Jag gliiiiider!

Oh positiva tankar! Fick sommarjobb, 75% på MQ Falun. Sweet. Nu är det bara lägenheten, så vem ställer upp och flyttar hem till sina päron så det blir en ledig? Yay, lön på fredag :)
Peanutbutter <3

Peanutbutter made my night! Klockan halv 8 kommer Pappas Kusin Hans (han är btw den roligaste människan på denna jord) han kom med min leverens från USA, Peanutbutter MnMs, vita converse och medicin. Inger fick Illergodis och jag fick ett alla hjärtans dag hjärta av pappa! Det bästa hjärtat då det var fyllt av jordnötssmör ♥.

I och med att jag är allergisk mot kakao fungerar inte peanutbutter mnms särskilt men MEN det kändes otroligt värt det och jag tänkte köra mitt race ikväll, får sota för det i morgon! Nu skall jag sitta vid Tv:n njuta av jordnötssmör!
Proteinsyntes

Min kropp är är mitt tempel eller vad säger man? Hur som helst.. jag trodde man kunde en del om träning redan innan man började att studera det.. jag menar hur komplext kan det vara ;) well, ju mer man lär sig desto mindre kan man!
Idag handlade föreläsningarna om cellsignalering, proteinsyntes, proteinnedbrytning och alla dess receptorer och enzymer. Det är fruktansvärt intressant men OTROLIGT komplext.


Morgonen började hur som helst med lite proteinsyntes i gymmet. Klockan halv 7 slog dörrarna upp och då var jag där och körde överkropp tills klockan blev halv nio och det var dags för dagens föreläningar. Gårdagen erbjöd först promenad sedan Freepower Dance med Ewelie, (som jag förövrigt skall börja hålla i Falun när jag flyttar dit)  och Punchout med Fredrik. Lyckades knappa in på min maxpuls i går på Punchen. Trodde nästan att det skulle vara enklare på Total, dock var upplägget på TT inte som jag brukar köra vilket kan förklara varför.


Nu blir det stuvade makaroner och köttbullar! Smaskens!

Helgsysslor.

Igår gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle njta av, rensa hela lägenheten. Alla kläder, träningskläder, handdukar, lakan, smink, sladdar, vantar you name it. Och nu är vi redo att flytta! okej kanske inte riktigt än men skönt att slippa göra sånt när det är dags. Det som är kvar är förrådet.. fasar för den historian men men.

Lördagen var helt underbar, fylld med städning, plugg, promenad och godmat samt Twilight marathon!
Eric gjorde Kebab och tzatsiki. Idag fortsatt marathonet och nu har vi nybaktbröd, en timmes klokare(plugg) och nylunchade. Det bllev Erics nybakta bröd, champinjonsoppa med avacado. Redo för två tugga pass: Total training och spinning.Två stora kärlekar

Dags för omväxling för mitt liv handlar faktiskt om mer än bara träning mat och skola, fast man inte kan tro det ibland.. det är det enda jag bloggar om iallafall.. Så ytterligare två stora kärlekar i mitt liv:

♥Mitt skrivbord, min frizon. Jag kan sitta timmar i rad vid mitt skrivbord, i min värld. Pyssla, gärna städa i lådorna, bland mina ca 8 plånböcker (som jag byter mellan varannan vecka), skriver i min älskade kalender, skriver upp To do lists och surfar och vad jag tror är nytta!. Älskar det. Innan var det scrapbooking men nu är jag tillbaka igen vid mitt skrivbord som jag jämt hängde vid varje helgkväll för flera år sedan. Stor kärlek. I min nästa lägenhet skall jag ha ett stort skrivbord. DEt skall se lyxigt ut, allt i sin ordning, Lådor som innehåller massor med posi-its och block!♥ Numero 2. Brad Paisley! My one and only hero.. En artist som bidrar till otrolig lycka i mitt liv. Hans låtar väcker otroliga känslor inom mig och ofta när jag kör så kan det bli till att jag gråter för att han är så fantastisk. Att gå på hand konsert i London i sommar är det bästa jag någonsin gjort! För en vecka sedan skickade jag en bok till honom som jag scrapat. Ca 8 sidor med berättelser om hur jag började lyssna på honom, vilken skillnad han gör och vad hans musik betyder. Tro mig jag frågade verken om vi skulle gifta oss eller om jag fick träffa honom. Utan det var endast en "fan-gest" För att få berätta om att jag fanns och att han är otrolig. Detta tog månader att göra, rätta texter, rätta formuleringar, bilder o dyl men nu är det iväg skickat och vem vem, kanske får jag svar? Det är inte det viktigaste, det viktigaste är att han vet om att jag finns och att han vet att han gör skillnad. Hans musik gör mig hel. OCH har redan valt ut minst 2 låtar som jag skall ha på mitt bröllop.. ♥


Två favoriter: Did och little moments.

Träning igen

Slarvar man så går det inte bra! Mina sömntimmar börjar sakta men säkert trappas upp igen (tyvärr).. Men jag bestämde mig i morse för att duktig ordna detta och steg upp lagom inför morgonens spinning & corepass. Redovisningen gick kanon och jag är FORTFARANDE Anti-träning innan frukost. har inte ett enda argument för att träna (prestera) på tom mage och det fick jag bekräftat ännu en gång idag! Ja vi gör alla som vi vill men jag håller mig strängt till mat innan träning!!

Hem för en lunch och plugg och sedan packa om väskan för 30 minuter kondition med Eric samt ett tungt benpass i gymmet. Var ju tvungen att testa min pulsklocka på lite olika pass så blev tre idag.. Får se hur mina ben mår i morgon efter en höjning i benböj! Tacosen ligger stadigt i magen och jag är Helnöööjd!'

Pulshöjare

Flera pulshöjare; presenter, en pulsklocka, träningspass och innebandymatch, allt på en dag!!
Träningsväskan har stått färdigpackad i 3 dagar utan att någon burit iväg den till gymmet. Känns alltid bäst att börja veckan med att vara super taggad och redo. Men det få gå lika bra 3 dagar efter månda ändå. Grupparbete till frukost och sedan snabbt hem för att återvända till IKsu för 2 Total training pass och jag kan inte säga mer än L E V E R A N S! Sjukt roligt! Och det var ett riktigt tungt upplägg idag! Svänga om verktygen och trolla fram en massagebänk för att mellan perioderna massa vid Erics match. Thoren vs Ersboda. Ännu en pulshöjande match som slutade med 5-4 efter SD.

Nu ska jag sussa sött för i morgon blir det 2 morgonpass, skola och sedan Totaltraining&Punchout.. och vet ni vad? Det är snart helg!

En annan sötnöt är min Peetera som skickade ett paket till mig idag, blir så glad. Ett långt fint brev och Ricin för migg hår. All my love to you!
Kranken!

Här ligger man och är lite kranken och inget att småäta? Det är ju den gång som man med gott samvetet kan göra det? Suck.. nåväl.. Glädjande är iallafall att jag igår vaknade och upptäckte massor med rödagelehjärtan och ett jätte sött kort. Stämningen dog dock ut efter 4 föreläsningar om allt från laktatmetabolism och receptorer. Men kärleken blev sig påmind igen vid 6 tiden när det blev god tvårätters på O´learys följt av Love & other drugs! Kan säga att det var fler än jag som lyckats övertala sin kille att en chickflick var det enda alternativet på allahjärtans dag.
Idag mår jag som sagt lite dåligt men vad gör det.. det finns ju fördelar med det också. Mysa med Inger i soffan, dricka Pepsimax och pratade med Mamma & pappa igen efter deras resa till LasVegas. På min presentlista stod: Peanut butter MnM´s ( Looovely ), Vita Converse och en Pulsklocka! Så det går ingen nöd på mig trots allt.


I morgon gäller det att bli frisk för jag har fullspäckat schema:
- Morgonträning
- Grupparbete
- Två Pass (TT, åt Tollknäpper)
- Massera Thoren mellan perioderna på matchen.


En ytterligare sak som gör mig ännu mera lyrisk är att: Snart flyttar jag till Falun med Eric & inger, Minken kommer på besök i april och har jag tur har jag lyckats lura upp min Charmiga vän, Peetera samtidigt. Träning, god mat, shopping, spa (Högskoleprovet för henne) utgång & tacos, vem kan tacka nej?. Sedan kommer mamma upp... Tiden går fooort.

En liten kvällssnackis!

Ännu en helt amazing dag. Jag kan inte svära på det men jag tror att min reducerade sömn kan ligga till grund. Hartagit bort 2 timmar från min beauty sleep och bam, jag är numera mycket gladare, orkar mer och är inte trött på eftermiddagarna! Det blev två timmars träning i morse.. upp och hoppa klockan är 8? Nej klockan är halv 7 och jag befann mig redan på Iksu. Körde sista timmen med Cissi, alltid lika trevligt :).

Dags för sista etappen på grupparbetet för denna veckan och vi levererade.. kan bero på Malins "kladdkaka" (utan kakao och med citronsaft). Efter skolan möttes jag upp med Nikegruppen för att fixa med leveranser.

Till sist blev kl halv 6 och det var dags att åka till Vännäs för matchen mellan Spöland - Thorén. Vilken match! Mellan perioderna masserade jag och under stod jag och skrek på läktaren. Och vilket fult spel. Första persioden fanns det inget spel, eller rättare sagt endast fult spel men till sist gick vi ändå hem med en vinst.. Men det var intensivt, tufft och pulshöjande. Nu är klockan strax efter elva och jag är fortfarande vaken, det ni.


Nu måste jag sova, två morgonpass i morgon innan redovisning och jobb! Spinning & core på schemat♥ Dagens middag; Gyrosbiffar, matvete & kall sweetchilisås

I love for little moments

Jag säger precis som Brad Paisley, i live for little moments! Det är de där bra dagarna, det behöver inte vara så märkvärdigt ens.. utan bara de där små sakerna som gör att livet blir så enklare bara.

Idag hade jag en hel dag med sådana stunder. Började med ett morgon pass på iksu som gick bra! Till skolan och ett jätte effektivt arbete och sedan ett otroligt intensivt och givande pass med Lina!. Crossfit med först övningar för överkropp, chins, thrusters och Kb övning. Sedan ben, mage och armhävningar följt av biceps,mage och axlar. Den känslan av att vara helt slut, hel nöjd och vara kung över sig själv, det är det jag tränar för, underbart!. Efter det hjälpte jag till med nikeleveranserna och kom hem till nylagad mat och nya nikekläder. 15 otroligt underbara plagg. Allt i från sporttoppar till löpajacka och "boyfriend fit" linnen. Fantastiskt! Nu tänker jag ta en stor kopp te och njuta av mina sista timmar på detta underbara dygn och ladda om för morgondagens morgonträning, grubbarbete med fika (Torsdagsfika viktigt!), jobba med nikegruppen och sedan följa med Thoréngruppen på bortamatch och massera. Kommer bli jätte kul!

Dags att ta vara på min goda känsla i kroppen och producera - det blir som bäst när man känner sig som starkast!


En vanlig dag på idrottsmedicin.

Det blev en tidig morgon på idrottsmedicin med ett wingate som start. Lite blodtrycksmätningar, uppvärmning och sedan var det igång.. Det var de längst 30 sekundrarna i mitt liv men det var riktigt kul och lyckades hålla mig bra över ytan under testet ;). Efter det blev det en föreläsning om reglering av blodflöde och blodtryck. Laboration nummer Dos idag blev att mäta blodtrycksvariationer under pågående benpress.. Och tro mig, pressen och trycket kändes i hela kroppen, statiska positioner med hög vikt, ajaj. Dock jag kan även meddela att jag tappat 2,2 % fett och lagt på 2 kg muskler ;)

Nu är klockan bara 2 och jag är klaaar för dagen! Skulle ge mig ut i löparspåret men skorna är kvar på iksu så blir att njuta av eftermiddagen och ikväll ha min sköna böna Ewelie över på besök.


Träning vs Lathet

Det gick över förväntan, dagens två pass. Det kändes riktigt tungt på eftermiddagen och jag ville bara sova.. men icke.. det blir man ju inte starkare av. Iallafall inte en dag som denna då det mest handlade om syndromet "lathet". Jag satt mig på cykeln mot ett gympass följt av stepmuskel. Gymmet var fullsmockat och jag fick ändra om lite i planeringen för att hinna med allt men det gick. Höjning i latsdrag! Sedan blev det stepmuskel. Tack Elin för ett kanonpass. Överförväntan.. alltså inte din prestation du skötte dig exemplriskt.. imponerad av min egen prestation! Tyckte ändå jag rockade en aning där längt fram ;)? Lite?

Det blev duschen och direkt i onepiecen.. cykling mot Mysan som bakade scones till mig. Fina du♥!

Nu  blir det till att dega lite inför morgondagens Wingatetest klockan 8. Föreläsning och sedan laboratioin: Blodtrycksmätning under benböj! Träning och en date med min alldeles fantastiska Ewelie. Räkor på menyn ;)


Vilken start på helgen

Började med ett bra spinning och Corepass med Cecilia. En bra redovisning och sedan hem. Vi åker till ICA Maxi och handlar men innan så stannar vi på fiket på strömpilen och äter en jätte god lunch. Åker hem pluggar och sedan somnar en stund. När jag vaknar är Tacosen klar, pepsin kyld och jag bara njuter! Idag lördag, smög jag upp för att packa väskorna, grädda våfflor och koka ägg. Väckte Eric & Inger och bjöd på en hotellfrukost hemma. Eric fick ögonbindel och jag körde oss mot Övik. Vi stannade på Fjällräven outlet och slutade sedan på Äventyrsbadet i Övik.

Jag vann över Eric i att åka snabbast i ruschbanorna men fick väldigt blåa knän som konsekvens.. men vadådå? Vi stannade sedan och drack den godast Chailatten på ett fik och jag lyckaded hitta ett par nya vantar som jag sedan 1 januari varit utan. Dock inte de samma.. (och kära Emilio underbara vante.. du är inte utbytt. Har bara dessa tills nästa år då de förhoppningsvis säljer din vänstra kompis) Nöjda och glada körde vi hem... Lagade Krustader med svampstuvning, till huvudrätt blev det tacomarinerad fläskkarré, ungsbakade morätter&potatis, vitlöksbröd & sallad. Till detta blev det rött vin som var Erics debut.

Ah Fulländad heeeeelg. OCH den är inte ens över!! I morgon söndag, träning med Eric, Totaltraining och Spinning, solsidan& lasange! och förhoppningsvis en date med frugan!

Inger är tagen på bar gärning när hon gick bananas med jordpåsen

Leverans

Den långa dagen fick ett slut trots allt och är hemma efter 12 timmar på vift! Grupparbete om blodveckan blev klart och skall redovisas i morgon! Fredag.. du är efterlängtad! Det blir Core&spinning till frukost och gym till lunch;) Massage på kvällen och Tacos, offcourse. Vad kan gå fel imorgon? Inget!!

Dagens träning blev ett kort konditionspass och frivändningsträning. Ja frivändningar är klurigt men efter experthjälp ska de bli perfekta. Mina två pass idag blev totalt bra. Total kändes lite tyngre då det fattades KB och det blev lite rörigt men Punchen var desto roligare! Ja om den var rolig! I had a blast, hoppas ni med hade det!?

Till kvällsmat blev det en omelett med skinka,tomat och oregano. Delicious, Eller nej det blev tillsist en äggröra av detta då jag misslyckades att vända den rackarn! Nu blir det plugg, otippat ;)? Och sova snabbt för jag längtar efter H-E-L-G


Ge mig bra vibrationer.

Puh, dagarna är verkligen fullspäckade, det är inget jag tänker sticka under stolen med. Försöker hitta energi lite över allt... Började morgonen med gymträning med Cissi. Tyvärr var jag ruskigt trött men presterade ändå någorlunda. Det var en heldag i skola med föreläsning & grupparbete. En snabb middag och sedan vidare med Jenny på fysjympa för första gången. Ha, jätte roligt :) Riktigt bra pass, dock är jag inte van vid den träningen men bra med variation:)
Masserade sedan Thoréngruppen och nu är det åter till studierna. Men det finns saker att se framemot i alla måsten:

· Eric ska komma på mitt pass i morgon
· Snart helg och jag är heeeelt ledig
· Ska köpa en pulsklocka
· Om några veckor kommer mina nya träningskläder

&.. det är bara början :)Det lönar sig att ligga i..

Det är fint när saker börjar falla på plats. Det som idag gjorde mig glader var:

♥ Positiva vibbar från MQ i Falun
♥ Storstädad lägenhet
♥ Middag med Bosse & därmed massor med inspiration och lycka
♥ Lyckades hålla mig till mat-handlingslistan

... bitarna börjar falla på plats och ännu en gång verkar det visa sig att man tjänar på att ligga i!
Dock blev det ingen löpning idag för Ann var sjuk. Men vad gör det? Det finns ju en morgondag. Åter till plugget.
21.00? oh yes..


RSS 2.0