Måndag igen

Ännu en ny vecka har börjat och det börjar bli färre minusgrader så jag känner mig positiv inför framtiden.
Ny vecka betyder nytt tema - Blodet.. Känns som att det blir en lite lättare vecka än föregående, om vi har tur.

Måndag är alltid måndag och det innebär starten på en bra vecka. Så jag passade på att göra massor av saker som gör mig glad.
Beställde NIKE saker genom Iksu, fanns inte allt för mycket men lite nyheter på träningsfronten kommer ni att se.
På träningsfronten blev det "annorlunda" Totaltrainingpass men trött blev jag! Kände mig riktigt stark och fick även fint med beröm av Eric, vilket gör att man bara vill bli starkare och starkare, Följt av en timmes Punchout. Ett tag kände jag att det inte riktigt gick bra men efter 30 minuter av det sista passet kom energin och vi lyckades köra på riktigt bra.

Som vanligt under denna kursen innebär kvällarna plugg plugg plugg, så nu har jag pluggar och skall nu sova gott!
i morgon är det löpning med Ann!


Nu är det Fredag igen!

Fredag igen! Fortsätter det så här så kommer jag dö av lycka.. Fredagar är ju bara det bäst som finns.. och det känns som att det är fredag JÄMT, Ja tiden går fort! Avslutade torsdagen med två fantastiska pass på Iksu. Punchen hade fått mer deltagare än vanligt och det är kul att se att Punchen ökar! Total fullt som vanligt och stammisarna men även nybörjade L-E-V-E-R-E-R-A-D-E! Inte nog med det stack jag själv tillsammans med Catalina till gymmet för ett kort överkroppspass och underbara DIPS! Fredagmorgon och jag mötte Cecilia klockan 7 för en promenix! Snacka av sig veckans skit och frisk luft!
Klockan 9 var det dags för redovisning om våra eikosanoider som gick någorlunda bra!

Fredagar ger alltid en god känsla i magen, den tog jag vara på genom att plugga lite extra och sedan fira med tacos och en kort stund handboll innan kvällens innebandymatch mellan Team Thoréngruppen - RIG. Vinst som vanligt för Thorén som tog sin 15:e raka seger! Nu blir det deg i soffan inför morgondagens arbete på Intersport.. Sen vår den dagen sätta ribban inför vad som händer mer lördagkväll.

Ännu en stjärna till Petra! Känns som vi snart växer ihop. Snittar snart 3 samtal om dagen, en dålig dag.. annars kan det bli fler. Känns skönt att ha en trogen syster vid sin sida. Du är glassen på sommaren!
Massage och shopping

En heldag på iksu med studier.. Det går framåt och bakåt men mer framåt tjoohoo. Efter tunga timmar bar det av mot stan under en promenad med Catalina. Det blev en smaskig semla på nya konditoriet och en ny jätte snygg kavaj från MQ. Denna godbit har jag drömt om sedan i sommar och fick den för ett kanon pris idag. Ordninarie: 699 och jag fick den för 209:- helt okej!

hem för min första riktiga massagekund. Johannes fick en rygg och nackmassage och gick nöjd här i från! Bra att Jenny tipsar och fixar kunder hehe! Nu blir det lite mer plugg och ladda inför morgondagens heeeel dag.
8-16 Skola med arbete och föreläsning om inflammationer sedan 2 pass och ett eget gympass om man har tur. SNART FREDAG ♥Fullt ös!

En sovmorgon - yes! Vaknade av det underbaraste. Min iller som kryper runt fötterna! Upp för frukost och föreläsning. En halvtimme efter får vi reda på att han inte kommer och vi får starta ett tufft grupparbete. Tema:  Vilka effekter har specifika fettsyror av PRo vs Antiinflamatoriska eikosanoider. Kan eikosanoider påverka muskär adaptation vid träning?

Jag smet och värmde matlådan för att sticka iväg på lunchen och köra ett Total trainingpass med Cecilia. Linas pass är alltid vassa och jag kände hur spagettin var på väg upp igen. En favorit i repris, lunchen var ju smaskig! Cyklade hem och började jobba med grupparbete! Nu blir det att slänga i sig en halv enchillada och ge sig av för Milen med Ann! Tur att jag har henne som känner till och är van vid detta klimatet. Hon får bestämma vad jag tar på mig. Efter det; stor handling och fortsatt plugg!

Håller tummarna för en bra dag Bosse ♥


Hjärnan tar semester

Söndag är alltid söndag, trött och go i kroppen även fast man bara tagit det lugnt. Men trots det så bar det på eftermiddagen av till Iksu för Total Training och Spinning med Favorit Ewelie som instruktör ♥. Båda passen var helt klockers och jag måste säga att Ewelie är min favoritinstruktör genom tiderna! Mellan passen blev det tung magträning och vi kunde däcka gott i soffan till god söndagsmat, Cottege Enshiladas tillsammans med Solsidan.

Dagen idag var dock inte lika rolig. När klockan ringde trodde jag inte att det var sant! Från klockan 9-16 var det konstant föreläsning. Och jag är leden att säga det men en liten del av mig dog inombords. Dock var det ju intressant men det var såååå mycket. Vilket resulterade i att idag blev det ingen träning. Det är ju egentligen Punchout med Cecilia varje måndag men nej ingen energi kvar i mitt huvud och jag kunde kunde vara visualisera sängen framför mig. Så det blir att gå och lägga sig och ögna igenom dagens föreläsningar.

Roliga saker? Ja absolut, 3 Lönespec kom, Tjoohoo.. En praktikplats bestämd vilket innebär att jag och Peetera kommer bo tillsammans ett tag!! Hm.. God kycklingwok och nu sängen:)


Ohoh OHOH Bootcamp!!

VILKET PASS? Bootcamp 2011 måste vara det tuffaste på IKSU på evigheter. Med mig och Lina i spetsen blev det 90 minuters köttande. Total training fullt ut med punchout emellan och jikes va deltagarna kämpade.

Med lite fjärilar i magen var vi där en timme innan, med militär kläder och en tuff attityd. Plockade fram och fixade. Klockan halv 11 drog det igång med ett fullt pass as taggade själar. Alla tog sig igenom med den största guldstjärnan någonsin. Bara efter 10 minuter såg man i folks ögon att aj aj, vad har jag gett mig in på. Men det hindrade ingen! Efter 90 minuter däckade alla på mattan med en gainomax i handen! Så underbart. Det bästa var att Alla, då tror jag helt klart att alla 40 predikade om att fler sådana här, en gång i veckan? en gång i månaden? Ja efterfrågan var stor och nu blir det till mig och Lina att knåpa ihop fler bootcamp!

Efter det var det vidare mot stan för att mysa med underbara ida och lilla Tuva- Li. Shopping och fika på stan, sälja en katt och sedan mysa framför TV:n med Thaimat och Rickards havrebollar - Delicious! Tuva- Li är världens finaste lilla skrutt ♥. Efter att mina skönheter åkt hem, hämtade jag Eric efter ännu en vinst till Thoréngruppen och däckade gott i soffan. Nu söndag och det står träning på schemat. HiiiYA!


BOOTCAMP

Tror knappt att det är sant. Klockan är 8 och jag har varit vaken sedan strax efter halv 7, en lördag. Eric behövde skjuts till teg och jag fick köra what to do what to do. Nu laddar jag om för dagens BOOTCAMP med Lina.
90 Minuters tufft kombinerat pass med Total training och Punchout. De överlevande får en Gainomax som plåster på såren. Nu tänkte jag sätta på skiva för att kicka igång..

Gårdagen var även den lyckad. Började med en timmes morgonpromenad med min nya träningsbabe; Cecilia. Och på eftermiddagen ett Combatpass med min LOVELY Ewelie ♥. Vi redovisade våra "tå-blommor" och fick tentaresultaten från Testmetodiken. Till min förvåning fick jag VG men det är ju givetvis inget jag tackar nej till.. Jag hade varit lycklig om jag bara klarat den med!

Vidare ner på stan för lunch på underbara COSTAS, där det var laxpasta, kött, tzatsiki, you name it, allt delicious.
Dock gjorde jag en flopp och ramlade på golvet, japp pladask ner på magen! Bra drag! Sedan Tacos givetvis och film.

Nu börjar det bli dags, eye of the tiger på stereon och jag skall byta om! Kör så det ryker!


Fin Fina Pass

Skepp och hojj! Veckorna går snabbt. I ochmed att jag är en envis och bestämd person bestämde jag mig för att flirta in mig hos mina gruppmedlemmar idag och bjuda på semla och pratade på inandning hela eftermiddagen, check!

Efter passet skyndade jag hem för att leverera en otroligt god kött gryta med ungbakad potatis och grönsaker! Lovely!
Vidare på två grymt fina pass. Första var fullbokat TT och grymt bra gäng måste jag säga. Vilken glöd. På Punchen var det riktigt bra stämning och jag säger det till mig själv varje torsdag, det här, det är min grej. Och givetvis blir man alltid extra taggad av bra deltagare!!

Nu har jag hemma-spa. Långdusch med hårinpackning, ny-manikyrade nails och insmorda fötter. Nu blir det gröt och att se handboll. Nu är jag enterligen klar med att måla blommor med tårna (skoluppgift) och i morgon skall det redovisas, en morgonpromenad med självaste Cecilia och ännu något roligt pass på efm. Combat med Ewelie alt mjukyoga!

Erics delicious kycklingpaj!


Det är så viktigt...

♥ Det är så viktigt att omge sig med folk som ger energi, som är genuint bryr sig om än och som vill se dig framgångsrik!

♥ Det är så viktigt att kunna öppna upp sitt hjärta och kunna berätta en hemlighet, att kunna vara lycklig för någon annans lycka och berömma istället för att avundas.

♥ Det är så viktigt att vara en egen individ och stå på egna ben, att kunna se saker från andra perspektiv och ha en egen dröm.

♥ Det är så viktigt att vara ärlig och sann mot sig själv. Att våga stå på sig och vara trygg i sig själv.

Jag är så glad att jag har Petra! Du är en stor anledning till att mina hjul rullar framåt, inte bara rullar utan gör det väldigt fort! Jag är motorn i min egen bil men du är växelspaken som gör att jag kan och vågar växla upp. Att jag våga växa som människa och vara trygg i mig själv. Du är en sann vän. En vän det går att lita på.

Nu går jag på Total Training med My, tränar skiten ur mig själv, masserar Thorén och sedan njuter av att jag är Emelie, Petra är Petra. Vi är inget dugg lika men ändå en kopia av varandra - InterNosTräning & Studier

I morse var det tungt att gå upp men tanken på att rostad korvmacka innan träningen gjorde att det ändå gick. Mötte upp Cecilia för ett överkropps pass som var magisk! Skönt att jag hittat en ny och effektiv träningstjej ♥.

Resterande tid av dagen fram tills 14 var det artikelsökning på idr.med, hjärnan och träningens effekt. Intressant men många svårt termer att lära. Även ett stort suck till alla medlemmar som åt korvstroganoff. Min Fobi! HUVVA ;)
Klarade mig dock igenom då jag fick sitta i ett annat rum till de blev klara.
Effektiv som jag är slumrade jag till en timme och fick korvstroganoff serverat och nu gör jag mig i ordning för ett löppass med Ann :) Håll tummarna för att jag inte ramlar.

OCH... Bootcampet är fullbokat till lördag. Har ni bra träningsmusik så hojta till!


Lyckan är Total

Ny tränad, ett grymt Punchoutpass med Cecilia. Tempot, känsla, kraften, allt satt på plats och efter passet var det bara att skyyyynda hem för att fylla på matförrådet i magen för jag var helt slut.

Fick även tillbaka min Iphone idag! Smått sur på iphone som inte lagade min mobil men känner mig som en normal människa igen. Ja för ni vet väl att det normala 2011 är att ha en iphone/smartphone och inte en nokia utan färg, med snake som man måste gå in på telia.se/visamms för att få se bildmeddelanden. Nä Nokia i alla ära men nu är jag nöjd med att ha tillbaka min.


Kursstart idag, fördjupad fysiologi! Grymt intressant men ett späckat schema. Denna vecka är temat hjärnan och träningen påverkan. Ja.. jag målar blommor med fötterna och försöker bli bra. Vi får se hur det går.

Nu blir det att läsa lite fysiologi och krypa i säng, i morgon blir det morgon gym med Cecilia och löpning med Ann.
Det går bra nu, kompis det går bra nu!
Whats new at my house? Inredning & Lasange ala Eric


Helgen är över (Söndag)

Tenta i fredags avklarad och nu imorgon är det dags för programmets antagligen intressantaste kurs, Fördjupad fysiologi. Skall bli riktigt intressant men hårt! Full späckat schema.

Hoppas denna vecka att få tillbaka min telefon som är på lagning som jag TYDLIGEN själv har haft sönder mjukvaran på så jag måste betala, Sweet? Hur som helst. Arbetshelgen är över, jag har tränat, ätit tacos och haft kvalitetstid med mig själv. Kan inte vara med laddad för den nya veckan som kommer!  I morgon blir det Punchout med Cecilia och jag ska beställa nya löpkläder från Nike, Längtar efter våren ♥


Tentaperiod

Hej och Hå, dagen innan tentan men inte allt för mycket tid har gått åt plugget idag.. Hoppas att saker och ting BÖR sitta på plats dagen innan. Så fix och trix, lite plugg, en lååång promenad med Peeetera (i luren). Möte med Lina och Två pass. Puh! Gud va tentaperioder ser olika ut. Antalet deltagare på alla passen minskar, folk låser helt in sig och isolerar sig från världen. Well spelar nog roll vilken kurs man läser. Nästa kurs blir jag nog likadan, uh.

En sista minuten ändring på TT blev riktigt stressigt men bra till sist. Känner sig lite ringrostig efter långt uppehåll men när man väl kommer igång och leva om känns det alltid lika roligt. Dock bör man nog undvika att göra om ett helt träningsprogram 7 minuter innan start..


Håll nu tummarna för mig i morgon på tentan. Den kommer firas med träning och lunch på stan.
OCH... träffade underbara Tuva- Li igår.. Vi kommer bli riktigt bra vänner tror jag! ♥ samt Inger fick ett bad igår, söt RÅTTA?Köttabollar

Sitter och längtar efter våren, som alltid.. hemma i Halmstad kommer den i Mars känns det som.. här får man vänta till Maj, suck.. Längtar efter en grymt fin bikini som jag ska steka i i sommar, Mumma!


Mina Underbara Köttbullar


Träning & Planering

Då är man igång med verkligheten i Umeå igen..Det går ändå fort att komma igen efter 4 veckors ledighet och så länge det är full fart funkar det för mig. Gårdagens stjärna går till Cecilia som hängde med mig på Punchout. Det blev ett jäklar pass som satt spår till i dag i ryggen & bröstmuskulaturen och värre blir det nog.. Och det fanns ingen anledning att packa upp väskan för på lunchen idag begav jag mig på Linas Total Training och körde skiten ur mig igen.. Har ni inte testat Total så är det på tiden! Efter det var det dags att göra fin-liret på planeringen inför Bootcampet den 22 Januari! I Moskva, 90 minuters Bootcamp med mig och Lina i ledningen. Total & Punch inspirerat och vill man bli helt slut, ja då vet ni vart ni ska vända er!!
Måste erkänna att det känna tugnt i kroppen efter dessa pass, och det är väl inte konstigt efter några veckors uppehåll. Men jag tycker faktiskt inte att det finns något skönare än att få komma igen.. Man kan behöva de där dagarna att bara slappna av och njuta av annat. Samtidigt finns det inget bättre än att bara i god form.. Tur är väl att med vilja kommer man långt!

Resterande tid av dagen.. blir plugg och att göra köttbullar! Smask!

Nyår i Dalarna

Planerar

Hm.. undra vem på jobbet som vann SOS tävlingen och fick en sprillans ny SOS jacka för 5000:-? Får säkert höra om det imorgon på inventeringen kl 8.00! Planera livet ja! Bäst man passa på att njuta av drivet för vem vet, en dag så sitter man där i klistret. Inte för att det är något illa, det är något annat jag strävar och längtar efter.. men det kommer.. Nu vill jag förverkliga, utvecklas och bygga framgång.. något annat som skall planeras är min resa med Peetera?!

Tips någon? Zakyntos? Alanya? Malta? Någon annan ö i grekland? Jag vill ha sol ialf!Tänk att

...om lite mer än 4,5 månad så har jag en kandidatexamen i idrottsmedicin.. har bott i Umeå i nästan tre år och två av dem varit med världens finaste kille! ♥.

I går hörde jag något,.. något så vettigt har jag inte hört på länge.. Man går ofta och grubblar över att man vill ta sig an nya äventyr men man hålls tillbaka av tryggheten eller att tryggheten, familj och vänner håller en kvar. Man fantiserar sig bort men skulle aldrig i den vildaste fantasin låta sig förverkliga dem..  Men jag är ingen sån, ingen sådan människa alls. Jag strävar inte efter tryggheten, jag söker efter friheten. I was born to fly..

Så nu.. när äntligen tre år har passerat ser jag bara framåt.. För jag vet att mitt liv, det blir vad jag gör det till och nu 2011 gör jag bara saker som gör mig gott. Jag tror på mig själv! Hur kan man bara inte längta, längta efter obestigna drömmar och äventyr?

Nåväl.. nog kan jag drömma.. men har ytterligare ett år, ett magister år.. men det är mitt stora projekt för stunden så jag håller tillgodo med den tillsvidare, med en flytt till dalarna, en resa med Peetera och många många kvällar i stugan i By.

Hm.. jag som inte trodde jag visste vad jag skulle skriva ikväll, det löste sig trots allt. Hoppas du ätit tacos idag!
Peetra&jag ska bo grannar när vi blir stora. Du gör mig hel ♥
Och det finns ingen finare än dig. ♥
Slutsats: Jag Önskar att alla hade en varsin Petra & Eric i sina liv.
Då hade det varit world peace, mat till alla och alla hade varit jävligt glada JÄMT

2011

Nämen.. nu har man hittat tillbaka, utvilad och fräsch. Kanske inte riktigt är lite kranken men bättre blir det efter en kopp Blåbärs-muffins-te. Ledigheten har varit underbar!! 1 vecka i Halmstad och 1 i Dalarna. Har haft premiär på sparken, träffat mina halmstad tjejer inkl älskade Jocke. Känner att en hel review av helgdagarna blir nog för mycket.. Så länge jag är nöjd så kan vi ju blicka framåt!

Nyårslöfte: Ja just det.. sa ju att man inte skulle ha ett sådant men efter ett samtal med min vise högerhand, Petra insåg jag att det var på sin plats och till min fördel. - Nyårslöfte 2011 - Gör bara det som gör mig gott!
RSS 2.0