Har ni glömt att berätta för mig?

att träning inte alltid är postivt?! Det är inte optimalt att köra ett tugnt axelpass och efter detta noppa ögonbrynen, tog en evighet och jisses vad det sved.. Men som tur är har jag tiden så lyckades bli snyggare både muskulärt och hårmässigt! Nu är det dags för två intervjuer för Cuppsatsen sedan Kyckling vingar på Olearys, stora som fladdermöss, bluecheesesås och Pepsi Max. Tro mig jag lever över studenternas standard and i like it!


Löptur.

Solen lurar mig, både igår morse och idag på morgonen har solen gett mig ett intryck av värme men ack.. inte det inte.. När jag kommit ut har jag frusit häcken av mig. Det är kanske dags att inse, solen i Norrland luras, och detta är inte västkusten, vara för att det blivit slutet av Mars betyder inte det vår..

Det blev även en 50 mintuters löptur med Jenny igår, riktigt härligt och hej va det flyter på när man har gott sällskap! Och det känns otroligt motiverande och se hur sin löptid bara minskar och minskar efter varje tur. Det, det är lycka!


Idag blir det full fart med att granska artiklar inför C-uppsatsen och sedan dags för lite intervjuer och träning.
Hoppas även att mina Nikekläder kommer och att jag får lite spännande samtal ;).



Jumpy?

Ska försöka göra det omöjliga möjligt, få en byxdress snygg haha! Jag gillar dem men Erics första reaktion var att skratta åt den men efter någon timme tyckte han den var rätt läcker.. Jag får se hur intrycken förändras med tiden, förhoppningsvis till sommaren har fler insett charmen med dem och det blir "okej" att ha en ;).

Det blev en tidig promenad i morse och om  några timmar väntas en timmes löpning med Jenny. Dags för att dra igång med Cuppsatsen och ringa runt till försökspersonerna.



Grym start på dagen

... med en timmes löptur med Ann i rätt så gott väder!. Fint. Nu bär det av till Intersport för att riva av 5 timmar. Skall testa mig fram till ett par nya skor idag, easytone, tror inte på konceptet med en mer vältränad rumpa, eller kanske om du väger 130 kg och aldrig tränat? men ett par promenadskor med 50%rabatt kändes rätt bra ändå så skall testa raackarna idag! Sedan blir det skinkstek, ungsbakade grönsaker och njuta av att inte behöva plugga i helgen!

Idag skall även jag och Rexin spåna på lite evenemang på intersport, vem vet, vad sägs om en tjejkväll med fitness som tema? hm..





Freedom

Kan jag andas ut? Jag tror det, den stora jävulska tentan i fördjupad fysiologi är nu skriven! Jag tycker att det kändes ganska bra och när jag räknade igenom poängen så borde jag klara den. vi får hålla tummarna. Sista tentan klar på idrottsmedicinska utbildningen och tittar man tillbaka så är jag riktigt stolt över mina tre år i Umeå. Nog om denna tenta, den har redan tagit ca 2,5 månader av mitt liv hehe men grymt bra kurs!! Och påväg till tentan ramlade jag och slog mig med cykeln, som tur var höll jag bort huvudet men känner idag att jag fick mig en rejäl sträckning i nacken!

Efter tenta blev det in till stan för att lyxa till det med en klippning hos Fantastiska Jenny på Horizont. Sedan blev det en toppen Lunch med min favorit ida där jag äntligen fick slappna av och bara njuta av gott sällskap. Jag blev en t-shirt från mokey rikare samt ett Thomas Sabo halsband till min nya berlock jag fick av Eric på vår tvåårsdag. En lyckd dag helt enkelt. hem för att rensa i förråden i två timmar slet jag bland skor och kläder och nu ser det vettig-ARE ut där nere. Till Plaza för att fira underbara Eric som fyllde 23 år ♥ med en god köttbit sedan blev det hem till soffan och se på film.


Dock, filmen var sjuk! Den handlade om 8 livstidsdömda fångar som lyckades rymma och var mitt ute i ingenstans. De dödae varandra för att ha något att äta, not my kind of movie, så jag däckade ;)



Det är ingen vanlig dag...

För det är Erics fördelsedag, HURRA HURRA HURRA!



Puss puss Hjärtat ♥

Progress

Uppe med tuppen varje dag gör mig riktigt gott. Har nu den senaste månaden gått upp ca kvart i 7 varje dag och jag har inte varit så här pigg på länge! Så idag var det likadan. Underbart. Idag är sista dagen innan den stoooora tentan somjag bara hoppas att få klara, då har jag bara fokus på C-uppsatsen och sedan är en kandidatexamen i hamn! Inga kompleteringar eller omtentor efter mig och det är ju underbart! Kan bara blicka framåt.

Idag har jag som vanligt mina pass och var rädd för att de skulle komma i klämm av allt pluggande men känner mig i fas så jag ska planera riktigt saftiga pass idag! Efter det skall jag fira av en tung tentaperiod med ett pass freepowerdance tror jag, ja får se hur det känns efter en mosig eftermiddag och två pass, Men ofta är det träning som gör iallafall mig lite extra fokuserad!


Om jag inte sagt det är lägenheten i Falun klar, dock lite ledsen är jag, soffan från Ikea som jag ville ha har utgått :,( Måste hitta en annan. Vet ni någon snygg vinröd soffa?


Pika-boo

Skepp och hoj, en snabb uppdatering. Dessa två senaste dagarna har bara inneburit plugg. På fredag är det sista tentan och pluggar givetvis för att få det att förbli så. Det har då ändå funnits en del ljusklimpar och det har varit gårdagens Freepowerdancepass. Vanligtvis har det varit ett rätt roligt pass och lite si så där jobbigt. Detta har ju dock berott på att jag varit på PO innan som är högintensivt. Igår gick jag bara på Freepowerpasset så jag hade mycket energi och passet blev riktigt roligt & jobbigt. Tummen upp. Idag fanns det flera höjdpunkter: ♦ En grym mils löpning med Sofie, ♦ Min baby kom på posten (Desire HD) ♦ Var på Mysans badmintonmatch och hon imponerade givetvis!

Nu är det dags för sängen och imorgon är det dags för ännu en morgonpromenad, plugg och träning. Stor variation på min vardag? Kan bli, har beställt massor med nya träningskläder som jag hoppas dyker upp i veckan. Har man en beige vardag kan man iallafall vara snygg på gymmet?


Lonely

En heldag i ensamhet. Eric åkte tidigt mot Huddik för match och jag låg kvar en stund. Det var sedan upp och ha telefonkonferans med Petra såklart och sedan blev det några timmars plugg. En promenad på det och tacos till lunch. Slösat många timmar på datorhäng och blev tillsist less och körde ett eget kombinerat PO pass med Juha och sedan till Ica och handla pepsimax. Det blev lit tacos, igen ;) resten av kvällen har inneburit plugg, telefon och bus med inger. Hm gillar att vara ensam, det behövdes, men Eric du kan komma hem nu!


Tidig morgon

Igår kväll var jag inte särskilt motiverad för ett morgonspinningpass idag men näg jag till och med vankade innan klockan ringde klockan 6 så blev jag helt plötsligt jätte taggad. Passet gick kanoners och jag hade underbara Ewelie brevid mig så det kunde inte bli annat än kanon!. Dagen innan var det två roliga pass jag höll och körde sedan ett tugnt gympass med Fredrik, tungt tugnt tugnt.

Resten av dagen blir det lunch med Mysan och sedan ännu mera plugg innan det är dags för TACOS!



heartrate

Jag älskar min pulsklocka, fitnessimprovements jämt ;). Idag blev det milen med Cissi, trevlig kvällsrutt. Nu blir det två kokta ägg och hallonkräääääm.
Icke att förglömma:


GRATTIS FINA MAMMA

Jag har världens bästa, finaste, sötaste, snällaste mamma, så det så.
Det är Mamma- Eva som gäller♥

En vanlig dag..

Några dagars efterslänt ;). Drog i måndags igång den sista veckan innan tenta: Testveckan. Denna vecka handlar om att analysera olika test och vår grupp fick Åstrandstest x 3 med ett Vo2Max som sluttest. Givetvis var jag snabbt framme och antog utmaningen. Vi valde belastning efter ett gammlat test jag gjort och anpassade det så jag kunde cykla på 3 belastningar enligt Åstrand. Innan under samt efter testet tog vi både laktat och blodprov. Mellan varje belastning fick jag 1 minuts aktiv vila och inför sista var det dags för Vo2Max. Det visade sig att jag hade en ganska låg maxpuls men vad gör det :). Jag hade även väldigt bra HB värden och "elit Syreupptagning". Så träningen ger det var väl tur.

Efter testet gav jag mig vidare till stan för att vara hårmodell på Salong Horizont för Jenny. Jag blev så otroligt nöjd! Har länge velat ha det så här men har inte riktigt kunnat förklara hur jag vill ha det.. nu förstår jag varför... De nyanserna jag har i håret är en blandning av champange, jordgubb och aprikos med blonda inslag.. Inte konstigt att det aldrig blivit rätt förr haha. Idag var det iallafal morgonpass som varje vardag med Cissi och sedan grupparbete. Snart väntar en löptur i Solen.


Goodies,
• Erics mamma skall i veckan kolla på lägenheten till oss i Falun
• Fick idag jobbschema från MQ i Falun



Framåååt marsch!

Just nu känner jag mig så lycklig att jag inte kan göra något vettigt. Vill bara packa, flyttstäda och flytta nu!! Men det är mycket som skall fixas och det är över två månader kvar ... Vill bara få min sista tenta gjord.. Börja med Cuppsatsen, åka hem över påsk och kolla på lägenheten i Falun. Vill träffa Hanna&Petra och få min praktikplats fixad! Åh jag bara älskar DRIVKRAFT!



Back in the days

Djuuuur

Efter en lång detour hamnade vi i Lycksele. Vi checkade in på hotell LAppland där vi hade egen bubbelpool och rubbet. Körde snabbt bort och åt i kåtan och åkte sedan till Djurparken där jag fick återgå till barn igen och springa mellan de stora inhägnade djuren. Min favorit var nog fjällräven som satt ensam och kollade på mig, men även Järven som verkar vara ett grymt lusigt djur. Hanen sprang runt runt runt hela tiden. Riktigt rolig! Efter att djuren blivit matade bar det av till dollarstore och sedan hotellet igen för att smyga ner i Spaavdelningen. 1,5 timmes bubbel, badande i varmatunnan och avsvalkande simlängder var det dags att snygga till sig för Kvällens finmiddag. Maten var riktigt underbar och vi bara njöt av god mat och rätt sällskap. idag är vi tillbaka till verkligheten, synd, trivdes med hotellivet och inte tala om hotellfrukosten.

Det blev storhandling och långpromenad. Nu skall jag fortsätta leta Illerdate till inger och sedan blir der Tacokväll med My.



Järv

Loppis och fika

Idag kan jag njuta. Gårdagens slit började med vårt test klockan 6.30. Och 40 minuter senare var de stackars testpersonerna svettiga och med flertalet stick i fingrarna! Men roligt var det och vi hade bra koll på läget. Sedan var det dags för att sammaställa data och arbeta med fördjupningsämnet. Efter många om och men var jag hemma igen och det var dags för plugg och sedan träning på schemat. Det blev ett slitsamt Total trainingpass vilket gjorde mig gott :p.
Efter passet dök Sandy och My upp för en tjejkväll med nybakat bröd, skånska pepparkakor och Te. Efter en mysig fika var det hemmaloppis! Jag har mängder av fina kläder som jag inte använder så varför inte sälja dem för en 20 styck? Which i did :)


Idag var jag uppe innan tuppen igen, halv 7 för en lång promenad och sedan gym med Eric. Det står nu maxstyrka på mitt schema och tungt var det! Nu tänker jag njuta av min lediga dag med plugg och tvätt ;) I eftermiddag är det dags för mina tvåpass och sedan själv köra igenom lite Freepowerdance.


I morgon bär det av till Lycksele för att mysa med Eric på vår 2 års dag ♥.


Löpen & Vilda

Det är många bollar i luften som vanligt. Och alltid frustrerande när det finns godbitar men som man inte kan dela med sig av, än i allafall! Nåväl ny vecka och denna vecka jobbar vi med spinning som HIT -träningsmetod. I morgon är det dags för spinningtest på tre försökspersoner och vi skall ta både laktattester, puls och borgskalan. Spännande Spännande.

Igår blev det en lång promenad på morgonen med Cissi och sedan blev det Punchout och Freepowerdance. Gillar verkligen känslan då man hittat afrodunket i kroppen och man glömmer nästan bort att man är på pass..  Idag blev det ett promenadpass med Cissi igen och sedan grupparnete. När jag kom hem drog jag på mig träningskläder och stack ut på en 50 minuterslöptur och sedan mötte jag upp Jens för en timmes promenad med hans Chow Chow Vilda! En sådan liten björn skall jag också ha.. Väntar bara på att vetenskapen skall gå lite snabbare framåt så de kommer fram till ett botemedel mot allergier för Erics skull:)


Nu blir det plugg och en Semla, det återstår att se.


Ytterligare fredag= tacomåltid rikare

Det är mycket framgån känner jag! Igår hade jag två helt fantastiska pass där jag testade på lite nya grejer på Total som gick hem! Kul! Punchen var också fulld av träningsgalna själar som gjorde allt för att ta slut på sin energi, me like!
Kommer hem till nylagad middag. Eric var på träning så Bys (Vår dalavän) hade ställt sig och lagat renskav till mig, första och absolut inte sista gången, otroligt gott!

Idag averkade jag ett spinning & corepass på morgonen - jätte bra pass! Nu blir det att ladda om för fredag - tacos och film det gillas!

Viktiga saker att ta i tu med:
[] Lägenhet
[] Mail/telefonuppdrag..
[] Sätta igång och öva in Freepower koregrafi

Gott folk, passa er för vem ni berättar idéer och planer för.. det finns faktiskt dem som utan dåligt samvete stjäl dem från dig! Håll i hårt!


IKSU

Vilken arbetsplats. Vilka människor, instruktörer och koordiatorer. Helt uderbara. Vet inget ställe som lägger så mycket tid och energi på att sin personal skall trivas, känner ingen som ger sin personal sådan frihet och möjlighet. Och jag känner definitivt inte till någon annan arbetsplats som ger ut de nyaste och fräschaste träningskläderna& träningsväskan. Tack  <3

Nu är det dags att tagga om för Total Training & Punchout.. men först, planera passen.



Kraft

Morgonstund har guld i mun?.. Morgonen började med ett gympass med Cecilia. Nytt fokus idag --> maxstyrka. Låter morgondagen avgöra effekten. Det blev sedan dags för laboration igen med fokus på rate of force developement och vi testade squatjump och statisk kraftutveckling i benen. Till min förvåning lyckades jag lyfta 200 kg... Vidare blev det en timmes löppass med petra i luren och sedan Kycklingvingar med Sandra och My på Olearys.


Nu är det snart helg igen. Imorgon har vi morgonträning sedan skola och pass.. (en vanlig vardag just nu :/)Händer något mer? Ja vi får väl se. Har en dalmas på besök så allt kan hända.

Skolan just nu känns som en konstant huvudvärk.. en aning iallafall.. 3,5 vecka till tenta så det är bara att bita ihop. 10 veckors grupparbte tär på krafterna. Men som tur är innebär torsdagar --> Veckofika!!



RSS 2.0