Time to relax

OM vi ska. Igår körde vi kl 07.15 mot Mas och kulla länet, Dalarna. En snabbis inom Statioil i Övik för en utsökt kanelbulle och vidare mot Sundsvall där det vankades lunch. Och voila efter 7,5 timmes biltur var vi i Dalarna, Grycksbo. Underbart kände direkt hur all press och stress släppte. Det verkar nämligen som jag fått magkatarr :/ Illa men trist. Men i och med att frugan är specialist på ämnet är det lugnt ;). hem till familjen Sens och en tur in i afrikas värld. Japp Pappa Janne är nyss hemkommen från Afrikas dunkla djungel med livet i behåll! Som två små barn däckade vi vid 10. Upp till en god frukost och vidare med Anna och Eric till Waynes för en smoothie och plugg. Vi avancerade sedan till bibblan men lite sämre kvalité än Umeås med ett ynka vägguttag klarade vi oss till lunch.  Tsatsiki - delicious. Gyros, klyftpotatis, sallad och tsatsiki. Mmm.. Fick mig att längta till Grekland.  3 timmar till i Biblioteket och sedan var hemtentan klar vilket betyder deg i dalarna fram tills att vi åker på en sol semester till Egypten. Tummen upp för oss!

Mysan och Inger, måtte ni bara inte bli tillsammans. Ni kan faktiskt inte få valpar ihop eftersom inger är steriliserad ;) men visst är hon för söt.
Förresten har fått erbjudande om att bli instruktör för babysim :) Myyyys.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Va bra, då kan vi lära Mysan att simma ju! ;D hihii

2009-10-29 @ 17:04:43
Postat av: Mysan

Mysan kan simma, bara att hon tycker inte om de! Nu är de dags att komma hem fröken Persson!

2009-11-08 @ 20:08:14
URL: http://mysanw.blogg.se/
Postat av: Ida

kom o tänka på att du sa något om att du behövde hjälp med inger en dag typ? men jag antar att du hade hört av dig mer om du behövde det. Hoppas jag inte missförstått något....



Hoppas egypten är toppen! här uppe är det snöigt o grått



2009-11-09 @ 16:07:16
URL: http://idahjartaumea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0