Nollor & ny laptop


Det var en hektisk dag idag! Efter skolan åkte Eric och jag till El giganten och jag köpte äntligen en ny fin dator. Vi skyndade oss hem för att sätta den på laddning så jag hann pilla lite på den nu ikväll.
Under eftermiddagen höll jag i en rundvandring för  nollorna vilket var väl helt okej.. knappt så man själv tar  sig runt bland alla byggnader. Hem och maten står på bordet. Thaigryta med lövbiff och jasmineris, smask och sedan vidare på nollningsaktiviteter, lekar i kyyyyylan. Nu är jag äntligen hemma igen, med en kopp te på bordet och en god macka i magen.. Det är nästan så jag längtar till de mörka dagarna, sitta i soffan i mysiga kläder, nytränad och duschad med hårinpackning och nyfixade naglar. Sitta och varva plugget med lite facebook och tedrickande & en liten bit mörkchoklad. Rätt mysigt faktiskt. i helgen blir det partaj igen!. tjoohooo

 


Parteeey and innebandy

en stressig dag på jobbet. När den äntligen var slut var det bara på hojjen och mot en ostädad lägenhet.. Kom hem och började dammsuga, pensla choklad i formar för efterätten, dushade, sminkade mig, städa etc. Eric hade ätit upp en halv chokladkaka(enligt han 8 bitar) vilket gjorde att jag fick smått panik över efterrätterna. han slängdes ut för att spela match och jag fick tid artt styra upp allt med Ida i andra luren med råd. kl 18,15 stod tjejerna vid dörren, Elin, My och Sandra. Fick jätte söta inflyttningspresenter :) "maten" stod på bordet, Räkor, kex & ostar. Smaaasken!
Vid 21 rullade det in mer folk än jag trott men kul blev det och vem kan säga nej till gulligt folk som ber att få komma? Not me. Kvällen rulklade på, vi blev allt mer kuckiluriga och Folket fortsatt mot Rex. Vi tog raska steg, eller jag åkte främst på de andras ryggar men mot E - puben där kön var lång som bara den och jag bestämde mig för att ta MY i armen och dra hem!., Söndag, började bra. Trodde jag undvikt bakfyllan när Eric hade ställt fram ett glas och brevid RESORB. han hade städat upp ALLT och jag kunde somna med gott samvete. Men in i andra perioden av Erics match slår tröttheten till och jag går hem och sover till kl 7. Upp och hoppa och Tacos påbordet!

Till skolstarten som var idag. Smått pirrigt var det när man satt sig på hojjen mot Universitetet igen! Första kursen - Företagsekonomi. Med otroligt många fler elever än från vår klass.. Får väl säga attt betyger blev så där... Föreläsaren var ju social och rätt lättsam att lyssna på men avvek ANTAL gånger från ämnen och jag tyckte mest det blev tjatigt att höra fler och fler historier om hans liv.. men men.. Nu vidare mot EXPERT där jag ska köpa en ny dator och sedan blir det nollningsaktiviteter!







Trött på bonuskort & ihopknycklades 20 lappar

Det börjar bli lätt irriterande att folk inte förstår fördelen med att dra ICA kortet INNAN de drar betalkortet och accepterar!? Whats the deal?! Klart att du inte hinner dra bonuskortet efter medans cashquarden tänker? Och att få 20lappar som är vikta som små paket, inte en big fan av det heller! Det låter verkligen som jag är bitter på jobbet, det är jag inte men vissa saker hade underlättat ifall folk använda sin hjärna ibland.

Igår tänkte jag, är det inte dags att jag skriver om något skoj & intressant? Men då slog det mig, jag skriver ju för mina vänner ska ha koll på mig så nu får nöja er med mina matrecept, träningsuppdateringar och gnäll om jobb. Påtal om träningsuppdatering och gnäll i samma mening så har jag skapligt ont i min kropp efter hårdträning! Sweeet.


Gårdagens middag, - husmanskost är min konst

Sällskapsjuk

Ja det är ju min iller det! Haha hon är tossig! Många järn i elden som ni vet.. gårdagen innebar en powerwalk och på jakt efter billig fläskfilé. Mys med ida och sedan spelade Thorén match som de vann ochj Eric kickade ass, enligt flickvännen, jappjapp!, va annars? men han var väldigt duktig!!

Åter igen fick jag en uppenbarelse om att he´s the one! Hlet klockers faktiskt, tummen upp!

Nu blir det mot gymmet, sedan på Laptop expedition, ställa sig vid spisen. Idag serveras det : Fläskkotelett, päror, brunsås, koktagränsaker! Smask! 4 timmar på ICA sen sova. Snart helg! I wanna party!

GLÄDJEDÖDARE

Det är fan räkningar det! Denna dag har jag sett fram emot sedan förra värdelösa lönen. Och vad nu, jo får en skaligt bra  lön men räkningar därefter. En hyra, möbler från ikea, mobil, el, försäkring. osv Nu lever vi på 300:- tills studiebidraget. Är inte livet underbart ibland. Dessa små äckliga brev med endast siffror i. Vad hände med att skicka mysiga vanliga brev med åtminstonde lite text i?!?

Dagarna bara flyger förbi, Som idag tillexempel. Han knappt vakna innan jag skulle lägga mig. Eller? Ja kolla vad jag hunnit med

♥ Gosat med min Iller
♥ Jobba på ICA
Gjort Smoothie
♥ Tränat Ben
♥ Handlat
 .... och kvällen är inte slut än!

Är ledig i morgon och då blir det powerwalk på morgonen sen åka och titta på Dator och fika med Eric. Sen hänga med Ida på stan och kolla på innebandymatch. Där emellan tänkte jag laga mat och träna biceps&triceps, plugga lite och blogga. Pust, vad får jag energin ifrån?
Igår hade vi Pedofiltrollet på besök, då bjöds det på  blåbärspaj ♥


By the way, Pedofiltrollet är Pacman, Simon.

Ett dopp

Efter en lång och tuff löptur sprang jag vidare mot IKSU där det tränades Axlar & Bröst. Det var riktigt tugnt för stackars axlarna. Sprang en liten runda till sen hem och spontant får jag för mig att kom Eric vi drar och bada.In i bilen mot nydalasjön.Eric är ju en mes och känner på vattnet och börja kvida medans jag tar ett stort kliv av bryggan och ner i djupet.Ooooooh så kallt det var. Kändes som jajag vet inte vad men fort upp gick det. Efteråt kändes det som jag hade hjärninflamation, kände mig heeeelt lost.  Chockera kroppen - det tror jag på!.

Måndag 24/8

Plånböcker - det ären av mina stoa favoriter efter typ väskor & skor. Hur som helst har jag märkt att alla äldre har en stor plånbok men har bara en hundralapp och ICA-kortet. Snälla människor en plånbok är mer personlig än så. Den måste fyllas ut med många olika sorters kort, lappar, pengar etc! Det finns så otroligt många fina plånböcker man stöer på varje dag, även många fula men de försöker jag glömma för jag blir så ledsen! Önskar jag kunde ha alla världens plånböcker. Kanske borde lägga upp lite bilder på mina favoriter så ni ver vad jag pratar om!?

Jobb i förmiddags och kom hem till Nybakta Scones och Kantarellsoppa. Duktig pojk den dära Eric. Nuhar jag sovit i opps, en timme och det är dags att komma tillbaka till verkligheten. Påtal om plånböcker är det löning i morgon och en ny väska hade gjort mig väldigt glad. Ska dock till Stockholm snart och kan säkert hitta några guldkorn där men vad säger ni, man kan väl knappast få för många, eller?

Det är dags att fräscha till håret och jag funderar

på att göra något nytt, vad sägs om lite koppar slingor eller go koppar totally? Eller stick with being blonde since blondes do have more fun?

Hur som haver, dags för ett löppass följt av Gym. Biceps & något annat skoj idag.


Mysiga Söndag

Mina ben VÄÄRRRKKEERRR. Körde ett hårt benpass på iksu i fredags efter idas och min lilla powerwalk. Det var ett tag sen jag körde ben och det märks, ajja bajja. Kunde knappt gå igår på jobbet. Som sagt jobb igår mellan 15-23 inte direkt den goa tiden eller ja jo pm vi tänker pengar så är det kanske en students dröm? Vad vet jag. Är sugen på ett nytt blogg utseende  och hoppas min syster får ork till detta snarast ;)

Jag är i stort behov av: Att få min mobil tillbaks
                                         Få vort Tobbes grejer ut lägenheten
                                         En ny laptop
                                         ... en IPHONE vore fint ;) 

Helt ärligt,

är inte jätte pepp på att jobba.. Glömde helt bort att jag borde ha sommarlov, Ack! Pust,

Underbara solsken & TGIF

Vaknade upp helt utvilad. underbart, har inte gjort det sedan vi flyttade hit. Knepet vad att byta sida så nu ligger jag längst in - toppen. Solen sken och Ida kom kl 9.00 och då tog vi oss en hurtig powerwalk.

Äntligen TGIF och det innebär TACCCCOS såklart. Kollar på klockan hela tiden men den går inte fortare för det.. Pust. Eric och jag har letat efter en lampa men ack.. ingen funnen så då köpte jag iller godis istället haha. Inger skall lära sig gå på toa i en kattlåda och det med basta!

Efter en lunch bestående av bakadpotatis med ♥ tonfisk, ♥ turkiskyoghurt och ♥ kryddor blev det att slänga in tvätten och snart blir det mot IKSU, dags för ett hårt gympass.

Stress = Mistakes?

Kan man säga. Först kom Ida och jag 5 minuter för sent till Coren och personlaen i receptionen fick ta fram våra biljetter. Jag säger till Ida: - Vi ses i salen och jag smyger in och lägger mig ner och gör pushups för fullt. Efter ca 5 minuter säger instruktören att: - då blir det snart stretching och har ni några frågor. WHAT? tänker jag, jag är bara 10 minuter sen? Redan slut? Då inser jag. Jag är i fel sal. Piiinsamt. Springer ut och in i rätt sal. 10 minuter kvar, ovärt! Nästa pass är Step DANCE. Trodde man kunde svänga men ack va svårt. Jag stannade kvar och svettades rejält dock stämde inte alla mina danssteg överens med grannens samt instruktören. äsch det var ju jobbigt  & Kul. Nu en timmes jobb..

Im in love..


Stooooor städning och championjonstuvning

Dagens syssla: Stor städat lägenheten
Dagens lunch: klyftpotatis, stekt kycklingfilé med champinjonstuvning. Avslutade med att slänga in kycklingen med lite stuvning i och gorgonzola.

Kvällenssyssla: Core control & Step dance. Även en timms arbete för att få in kvällsrutinerna.

Det är bara att köra!
       
        
Home sweet home

IKEA - en lätt match

Igår åkte vi till IKEA. Det tog 3,5 timme med släpvagn till Sundsvall, vilket är en evighet!! När vi kom fram blev jag mest förvirrad. De hade typ hälften av vad lilla helsingborg hade och inte särskilt många utställnings ex. Men allt som vi sökte kom med utan en läcker lampa som inte fanns i deras sortiment. (Hoppas mamma kan skicka upp en). Det slutade på en hel del tusenlappar men nöjda var vi. En korv med bröd och 3,5 timmar hem igen. VI kommer hem och jag hinner knappt innanför dörren innan jag sliter upp kartongerna. Började en tv-bänken som handyman - Eric tog över. Då trixade jag md fotpallen och den blev nästan helt klar innan Erics små händer ville hjälp till. I know guys det är en grej och ni tycker det är ap kul men Ikeamöbler är inte direkt ett IQ test. Men förstår att han hade svårt att hålla händerna borta. När han åkt på träning tog jag å mig hårdhandskarna och monterade skrivbord och hurts och på kvällen byrån och Eric bokhyllan. Halv ett var vi helt slut efter allt hammrande, borrande och var nu ägare till ett antal blåsor och skärsår i händerna. En duscha och däcka. Men vid 1 var det någon som tjuvringde på vår dörr. Scary. Eric upp men det fanns ingen där. Jag är SKARPT emot sånt! Jag smög upp vid 8 för att flytta och städa undan allt så allt skulle se erfekt ut när Eric vaknade. På vägen fick jag syn på kyrkan jag bara mååååste gifta mig i. Det är några kilometer utanför Örnsköldsvik, i Själevad. Underbar!!


ICA
ringer mig konstant och vill att jag ska jobba. Kul men vill faktiskt ha lite semester.. kanske kan ta en sista minuten sen med de intjänade pengarna istället? Jobb ikväll, en timme för att lära mig stäng rutiner. Lördag-söndag 8.30-16.30. Mån, tis, tors, fre, ca 4-5 timmars pass och 8.30-16.30 på  lör&sön. Skulle jobbat i morgon, men någon måtta måste det finnas. Har nu ett hushåll att pyssla om och en kropp att svarva på vårt underbara Gym. Ikväll blir det Core Control och Step Dance.


Det är på riktigt

Idag drack jag min första blueberry gainomax. Den var som en dröm och jag är förälskad! ICA Ålidhem, 15.95:- , get it!
Som sagt dagen har inneburit en hel del träning och en ginaomax satt fint.  Var med Ida på Gymmet och pumpade sedan gick vi och observerade slängda gainomax förpackningar från Iksu mot Ålidhem. Och tro mig, Överasskande många. The city of Gainomax. Dags att sussa, lång dag i morgon.


Gainomax & bedragen

Finns det något godare?, tveksamt! Idag efter spinningpasset blev det en gainomax. Finns inget jag hellre hade velat ha efter ett tufft pass. Igår när jag skrev att jag skall inspireras ur träningenstecken tyckte jag bara det lät bra  men dagen fortsätter med minst ett pass till. Gym och kommer troligtvis fortsätta med ett härligt core control pass. Jag har varit snäll och i morgon åker jag och Eric till Ikea. Påtal om Gainomax. Jag och My satt alltid på droskan och blandade en kall tedryck. Eller jag gjorde det. Fantiserade alltid om en gainomax med blåbärssmak. När man gör blåbäste och MYCKET mjölk smakar det precis så. Och vet ni vad, NU finns det en Gainomax med blåbär - Jag dööööör :)
Blocket, kan vara världens bästa sida MEN, när man ser något man verkligen vill ha och ser det framför sig stå där precis på det stället, man nästan känner det. Nej då säger dem att den redan är sålt!. Men jag som hade den, jag hade den nästan i min hall. Så kände jag idag när en byrå jag ville ha redan gått till en annan person som tydligen är en STOR datanörd.

 
Mysig kvällsfika och en utsökt frukost smoothie

ready set , GOOOO

Man skulle kunna tro att det handlade om 100 metersloppet Eric tvingade mig att se igår men det är rubriken på mitt liv just nu. Nu är allt på plats(förutom ALLA flyttkartonger och väskor som väntar på att få plats i  förrådet), jag har bakat två omgångar bröd, ett utsökt arbetarbröd med alla olika sorters fullkorn saker och sesamfrön och sedan ett morotrbröd från ICA med lite solrosfrön i . Tog mitt första löppass runt nydala i morse och är nöjd och belåten. Jag låter mitt liv inspireras i träningenstecken och i morgon bär det av till IKSU. Längtar redan. Upp tidigt, äta ett frukostknäcke och till det ett stort glas blåbär/björnbärs smoothie.  På jobbintervju på ICA och sedan Iksu.

Idag har Eric borrat upp den lilla lilla plattteven i sovrummet och det är hyllor pågång. På onsdag, om jag är snäll åker vi till Sundsvall och IKEA. Eric serverar mig utsökta middagsrätter, inger går dock på toa där hon behagar. Inte riktigt hemma än men det kommer..

Ikväll får jag massage! Frugan, Sandy, MY, kooooom nu!!Drink Drink ;)


Morotsbrödet

tv:n, sovrummet skall målas ljusgrått
                                               
En LITEN bit på vägen, utebordet och skrivbordet ska inte vara där och LITE skall organiseras ;D


Denna hög är endast ett piss i nissan...

Roadtrip - kräftor - Dalahäst -gruvan

Tordag morgon var bilen färdngigpackad och jag vinkade av mamma och körde mot Dalarna. Enligt min källa skulle det ta ca 6 timmar och vara bra vägar. Jag låg långt före tidsschemat när jag passerat ödeshög (efter jkp) men då visade det sig att från ödeshög till Örebro skulle jag köra på 70-90 vägar. Jag köra på det? Inte en chans, men jo tydligen eftersom det var fartkameror ungefär varannan km?! Otroligt uttråkad och arg tof jag mig dock igenom det. *Några mil kvar till Falun började allt ordna upp sig, snart framme och Inger var lugn, härlig. Ett kärt välkomnande i Grycksbo av min Eric och familj :) Det blev godkvällsmat och vi blev övertalade att stanna till lördag och fiska kräftor. Sure, varför inte.. Först en sväng i Falun och en fika sedan till Falu koppargruva, ett måste ;) för att sedan ta på sig praktiska saker (blä) och ut i skogen. Skogen och allt annat är okej, men praktiskt är tråkigt men visade sig vara välbehövligt. Mötte en härlig skara och jag norpade en kräfta själv, japp ner med tången och smack, han var min.  Jag täljde en dalahäst, Grillade korv och smackade mygg sedan blev det hemåt. Roadtripen fortsatt och jag och Eric hamnade i Umeå tillsist. Jag satt givetvis som en otålig unge och gnälllde för vi inte var framme. Äntligen framme och vi lagade en utsökt fläskfilé pasta med gorgonzola och champinjoner. Mös sedan med godis till en film.

Efter en heldag i umeå, efter favoriträtten - tacos blir det filmen - Hangover. IKEA nästa ;)
Nu börjar livet på nytt igen, IKSU, Plugg och en herrans fest med klasskompisarna. PS, eric, kunde inte ha en bättre sambo. DS. Och, jag använde gummistövlar idag - me loooove


 









Mi Amor <3


Mot Dalarna

idag har jag varit hos Mormor och Morfar och käkat lunch. Sedan bar det av till stan för att leka med min Petra, känns extra tungt att lämna denna lilla solstråle. Kvällen innebär ostar, kex och räk - kväll med mamma, myyyys!
klockan ringer vid 8,30 i morgonbitti, då åker jag mot min Eric i Dalarna ♥.


Positiva Petra
P - positiv, populär ;) Pretty 
E - enastående, emelies
T - Tramsig
R - rolig, rar,
A -  alltid glad, spontan, underbar, mysig, förstående och min

Glädjens tillhåll

Det är alltså LISEBERG jag talar om. I går cirkus 11 åkte jag, olivia, Cissi och Sandy en bil upp mot Götet. Hämtade ett bord till Sandy och sedan en kort sväng i stan där det käkades Sushi och salladSLIM FOOD,  Femman. Delicious!
Sedan mot dagens höjdpunkt - LISEBERG.  FRUKTANSVÄRT skoj och till vår förvåning vad det inte så farligt med kö. givetvis var bergodalbanan första åkturen och mungiporna nådde upp till öronsnibbarna. Man hörde cisi vagnen bakom :- Herregud, herregud medans jag och Olivia bara skrattade. Balder, Gungan, Flumeriden, hanghai  var andra favoriter. Missen var nog när Cissi skulle vara smart och tjatade om att sitta längst fram på Flumriden och jag tvåa. Dock tänkte vi inte på att vi satt 5 stycken i båten vilket är lite för många och vi som tänkte ducka och undvika vattnet var de som nästan drunknade. i ca 5 timmmar gick vi runt med dyngsura fötter och frös. Men inte hängde vi läpp, men vi hängde mycket upp och ned innan det var dags att äta kvällsmat och köra hem. Inga vinster på spelhjulen eftersom det verkande vara ALLA ANDRA förutom oss som vann, och de vann självklart stjärnvinsterna. Men jag  drog den högsta vinsten och det var en underbar hel dag men mina allra bästa vänner <3





 



Inflyttningsfest

I  går vankades det inflyttningsfest hos Sofie Wennerholm :) rullade in vid 9 tiden och det var trevligt folk. öl, cider oh vin vankades och det slutade med en promenad ner till stan. Det blev Gastons för hela slanten och det var lyckat!
Bell & jag försökte smyga oss på bussen utan att betala med ack vi åkte på natt-taxan. Satan! Tummen upp för inflyttningsfester.


Day one - sommarlov :)

hääärliga morgon. Den började med två glad smoothie med smaken hallon och banan! yummi. Nu har man slutat jobba och dags att forma kroppen lite, en lång promenad står på schemat. Sen blir det Helsingborg och att vinna över den legendariska minigolfaren, Sandra.

Semster

= Nu kan vi leva livet på riktigt. :) idag kl 20,08 loggade jag ut mig ur Ica Maxis system och ut i den ljuva sommarvärmen. har jobbar konstant denna sommar och nu är det dags att njuta.

ICA MAXI plus:
- Trevliga kollegor
- Bra betlat
- helt okej arbetssyssla

ICA MAXI minus
- Bitterfittan
- Jobba KONSTANT
- 15 Minutersraster

har träffat några riktigt goa ess som jag hoppas träffa fler gånger. Fick t.o.m en tårtbit av en tjej i fastfooden, sött :)
Var med Bell ikväll och snackade skit. imön blir det Helsingborg och minigolf.

Schemat är späckat, Om 5 dagar kör jag till min boy i Dalarna och vidare mot TacoFredag i umeå.
Ett FETT MÅSTE är att vara med min Peeteera! Jag ska hinna med en vända på Liseberg, trallalla med kaninöron, träffa familj och  släkt, Oscar, olivia, Cissi, Sandra, Sofie, Bell, Peter... Blir lite tight men får det att gå.

en annan tokrolig saak. Som ni som känner mig vet hade jag en gång en Emil i mitt liv., Vet inte vad man ska kalla det  men iallfall alla känner till emil. han ringde idag iallafall. Vi har ju inte setts på en evighet och  jag ska försöka stanna inom innan jag åker uppåt. Ha sa en förnuftig sak, just hur livet man lever idag som 21-22 åring bara är komplicerat. Man måste ha jobb, lägenhet och inte vara så kräsen med tjejerna. Det var bättre när vi var sjutton. Så vi kom  fram till att vi önskade att vi vore sjutton igen. haha! vill inte ni det??

Btw, Eric är bäst

My cutiepie

Nallebudet - det sötaste man kan få. Eric skickade en otroligt fin nalle till mig på posten. Jag hade tydligen varit grinig och han ville göra mig glad. (Jag grinig? hm..) jag blev så otroligt glad!  Eric är verkligen en dröm! Önskar alla kunde ha en som honom!
Min nalle var mysig och brun med en röd fluga :)


2 arbetsdagar kvar

puh, förstå vilken lättnad!? Sedan har jg ledigt en vecka och har många gobitar att träffa. Några på Maxi, t.o.m rida med en av dem haha, skoj! Och resten av halmstad gänget.. hur ska vi hinna??

Jag är i allafall trött på alla stressiga kunder som inte öppnar ögonen, divederar om priser (som givetvis ÄR RÄTT). Pensionärer soms tår som fån vid kortläsaren och förstår ingenting, en del som inte talas svenska och försöker pruta. Gud ge mig styrka. Hur kan man vara trevlig mot alla dessa? jo bara att bita ihop men iland är det tufft!

Nu har Emelie och Inger duschat och ska snart iväg till Fynda i Falkenberg med Mamma & pappa sen leka med Bell

4 arbetsdagar kvar

Endast idag, tisdag, onsdag och torsdag kvar :) Sen har jag en vecka ledigt och efter det blir det färd mot Grycksbo och vidare mot Umeå. Har inte fått sålt min j*vla tågbiljett ännu, kul 700:-, det är besinpengarna till ume.. Ja typiskt att man alltid ska vara ute i god tid :/  Hur som helst så börjar jag göra mig redo för ett sambo liv. (Usch Sambo kanske jag inte ska använda då det får mig att tänka på en gift människa som skilt sig och sedan hittat en ny. Men eftersom de varit gifta länge innan lever fortfarande denna person i någon 40 årskris/ ungdomsliv så de vill inte verka allt för seriösa så därför kallar de sig Sambos) - det var bara en LITEN parantes. Men längtar sjukt mycket efter att flytta ihop med Eric. Och sitter dagligen och planerar lägenhetens inredning.. Är sugen på rött och orange som detalj färger då vi kommer ha mycket runt, beiget och vitt. Dock finns det nyanser i blått i soffan.. men ja får se, med många kuddar kankse man inte märker det ;)

Laddade för en löprunda idag med i detta vädret? Jag hade ju drunknat, der regnar så mycket att försvunnit bland vågorna på gatan..

Inte långt kvar

I går slöade jag heeeela dagen tills det var dags att börja jobba.. jobbade från 15-22 och fick en positiv överasskning. Det visade sig att vecka 33 skulle jag inte alls jobba vilket innebär att det endast är 6 arbetsdagar kvar - sweeet.

Petra kom till jobbet igår, hon skulle hämta mig. Men blev så glad över att ha besök på arbetstid. Jag försökte givetvis dra varorna jätte snabbt och kunna alla koder för att imponera på henne.. Men givetvis la hon inte ens märket till det :/
Jag är sugen på en regn jacka, en sådan lång med sött mönster... Eric är strängt emot att jag ska köpa rosa gummistövlar med snörning så får se om detta går igenom eller inte... ;)

Snart ska jag in till stan, det är ju trots allt marinfestivalen och sedan jobbar jag kväll igen. Just nu bakar jag mitt smaskiga bröd till en sjuk morfar. Piffar till det lite extra med morötter och sesamfrön ;)

Mysan vi drar snart till sthlm ;)

RSS 2.0