Lofe flows better with TurkiskYoghurt

Riktigt bra dag! Det är alldeles för sällan som man erkänner det, och idag gjorde jag det. Grymt roligt på jobbet med Staffan & Eva (Ägarens föräldrar). grymt skönt att jobba med! Sedan hem och gjorde en delikat skinksås med persilja och pasta till det. Freepowedancepasset gick riktigt bra! Måste erkänna att jag är inte fullt bekväm än med att hålla i förkoregraferade pass samt visa och utföra dem men det går faktiskt riktigt bra. Har väl tur som tränat karate i 6 år och hållt flertalet kator i huvudet ;). Grymt bra ös från alla håll och kanter!

Efter passet ringer Sandybar och gud vad jag saknat denna kvinna. Vi var odelbara i högstadiet och början in på gymnasiet, sen har vi som tur är stannat kvar i samma gäng och aldrig tappat varann! Alltid så skönt att få prata med Sandra! och hoppas även på att få långa dejtar med henne när jag kommer hem om 3 veckor!


Har även pratat med min praktikplats igår och de kunde gladeligen meddela att ca 3-4 veckor kommer jag genomföra tester på yrkessoldater i Stockholm, kanon för mig för det går fortare att ta sig hem från Sthlm än Karlsborg och så blir det variation, passar mig som handen i handsken!God middag...
Godare "efter-tränings-snax" Turkisk yoghurt, hallon, solroskärnor, pumpakärnor och flingor

TräningsTorsdag

I morgon är det dags igen, Det blir arbete och sedan Freepowerdance & intervaller till kvällsmat! Snart helg igen, Kan inte bli bättre! Minigolfen igår, min prestation höll mig iallafall borta från en sista placering.. Som tur är finnsdet många banor i Falun och alla bör testas innan jag vill erkänna att det inte är min gren ;) Känner att Japans minigolf är mer min hemmaplan och där är jag grym, men m.. lite nervös i Falun kanske ;)

Nu är jag iallafall på jakt efter en ny karateklubb har en kille i stan som skall försöka hitta rätt klubb till mig, Amazing!Är det någon som sitter på karateskydd så hör av er ;) om ni vill bli av med dem det vill säga!


Nu Off to MQWhere to begin?

I torsdag höll jag mitt första Freepowerdancepass på Måbättre.. Nervös men ändå väldigt laddad.. Klockan slog passdags och jag höll passet som jag blev väldigt nöjd över! Skönt.. Känner att jag har mycket med mig från att tävla i karate, att prestera när det gäller och det gjorde jag! Än ännu större lycka var att Niklas, Anja och Petra väntade på mig i receptionen. Resterande tid av deras vistelse blev att fira midsommar i By, Gangnef med Alla fina dalmasar & kullor med 5 kamp, bad i älven god mat och dryck. 

Idag blev det en sväng till Lager 157, Scorett och bubbleroom. Jag fyndade ett par grymt fina stövlar som jag skall få i födelsedagspresent av mormor. Och resten av sällskapet shoppade på! I kväll blev det god söndagsmiddag bestående av Erics senaste fiskefångst och nypotatis. Manikyr och Pedikyr samt Housewives of New Jersey, feels good to be a giiiirl.


I morgon är det dags för en ny Hypertrofiperiod, ouff!

De nya


Nya Gummistövlarna
Erics delikata FiskWhere to begin?

I torsdag höll jag mitt första Freepowerdancepass på Måbättre.. Nervös men ändå väldigt laddad.. Klockan slog passdags och jag höll passet som jag blev väldigt nöjd över! Skönt.. Känner att jag har mycket med mig från att tävla i karate, att prestera när det gäller och det gjorde jag! Än ännu större lycka var att Niklas, Anja och Petra väntade på mig i receptionen. Resterande tid av deras vistelse blev att fira midsommar i By, Gangnef med Alla fina dalmasar & kullor med 5 kamp, bad i älven god mat och dryck.

Idag blev det en sväng till Lager 157, Scorett och bubbleroom. Jag fyndade ett par grymt fina stövlar som jag skall få i födelsedagspresent av mormor. Och resten av sällskapet shoppade på! I kväll blev det god söndagsmiddag bestående av Erics senaste fiskefångst och nypotatis. Manikyr och Pedikyr samt Housewives of New Jersey, feels good to be a giiiirl.


I morgon är det dags för en ny Hypertrofiperiod, ouff!


Storhetsvansinnet rullar vidare...

Jag såg till att laga ihop något gott, när jag ändå befann mig i mitt storhetsvansinne.. Det blev persiljakyckling med hemmagjord potatismos och tre veckorssallad. Efter det så drog jag med mig, hör och hämpa, Eric ut på en fisketur. Hade ingen fiskelycka dock.. hoppades på att få fatt i härlig midsommar mat men icke.. Tålamodet går två toasts av fem så jag lär jobba lite på det..

Idag blev det en tidig morgon med gym på Måbättre och sedan frukost nummer två. Nu blir det MQ till 18 och sedan träning igen.. Freepowerdance och löpning.. Sen tänker jag steka pannkakor och njuta!Jag har bestämt mig

- jag skall bli framgångsrik, inget snack om saken! Jag kommer inte nöja mig förens jag vet att jag är det och jag kommer njuta så otroligt mycket. Vad de än kommer till så tänkte jag bli framgångsrik, jag skall få  mina kunder på MQ framgångsrika när de lämnar butiken med en snygg och välfylldpåse med kläder, när jag serverar gäster på Olearys så ska varje en av dem känns sig speciella. Jag skall hålla den högsta klassen på mina pass på Måbättre utifrån mina förutsättningar. Min träning skall alltid utföras med 100% fokus och vilja! Jag vet det, jag skall bli framgångsrik!

Inte nog med det.. jag planerar, jag planerar något stort! Men först skall ni få en update från helgen!


Fredag, Svett och Glädje

Easyline utbildning - genomförd och godkänd! Alexandra som utbildade oss var både motiverande och kom med bra och utvecklande tips och gick inte bara igenom grunderna utan även hur man kan variera passen. Roligt!
Har "hört" att passet är lite mer "äldreanpassat" men kan inte alls hålla med.. Jag tycker inte passet riktar sig till en eller den andra utan till alla. Med rätt peppning, mellan övningar och fokus kan passet både vända sig till den gamla mannen som den vältränade kvinnan/mannen, grymt roligt. Jag körde iallafall slut på mig, bra betyg! Hann även med att få diskutera lite med ansvariga Alexandra vilket alltid är givande. Diskussioner = Good shit!


Hann även med att dansa igenom mitt Freepowerpass så jag är nöjd med dagens träning. Påtal om träning, på boxpasset jag körde i onsdags förbrände jag 726 kcal, gott pass gott folk. Nu har jag just ätit lunch och avslutade med min favorit kaka: Pepparkakan, hur kommer det sig att den bara dyker upp på julen, den är ju en fröjd för både mage, smaklökar och sinne, och snäll blir man.


Nu skall jag gå och reparera en nagel, skicka lite mail och sedan förbereda mig för jobb på Olearys, Imorgon är det fest.. för en gångs skull...


Ät Tacos och må gott folk ♥Gårdagens lunch;
Sallad: Bladspenat, fetaost, tomat och MELOOOON

its Friday!

Uh, i går var jag mör i kroppen. Firade en härlig eftermiddag med en fika tillsammans med Ida och sedan en sväng till systemet för att inhandla till inflyttningsfest och midsommar! Blev inkladdad för att hålla ett Boxpass på måbättre. Det blev ett jätte bra pass och mina tappra deltagare körde på mer än vad de nog trodde att de kunde!  På kvällen fick jag & Inger oss en guidad cykeltur med Elin Alexandersson. Jätte trevligt och hann även med att hänga hemma hos henne!


Nu bär det av till MåBättre för Easyline utbildning!

Mina tankar går  till familjen Langemark som förlorat Joel, en son, en bror, en vän ♥.Aj, oj, men, Yes!

Gårdagen var både hurtig & lugn. På förmiddagen övade jag in min Freepower koregrafin och det gick jätte bra, skall fortsätta idag. Blev några timmars pysslande i soffan med räkningar, planering och organisering. Efter detta gav jag mig ut på Faluns gator och efter ett tag hade jag faktiskt hittat till Willys. Shopping inför lördagens inflyttningsfest, check.

Tog fel på en timme och missade MåBättres Crossfit - utomhuspass, besviken men hamnade på Jennys boxpass som satt fina spår till idag. Körde med en duktig instruktör så det blev ett tufft pass, just the way i like it.


Fick vända hem från min morgonpromenad.. jag som äntligen tänkte komma igång med dem igen efter 2 v uppehåll men då fick jag enorm håll från ingenstans och fick vända.. har haft problem med det på senaste tiden.. Till och med i stillsittandes position får jag det.. knepigt.. Nu blir det att softa en sväng. I eftermiddag --> Freepower koregrafi och hålla Boxpass 70 på Måbättre.


Project: Free

Gårdagens Freepowerdance var riktigt bra, Härligt Carolina. Blev riktigt svettig och nöjd. Efteråt kom Elin till mig och vi satt och hängde ett bra tag, härligt!! Men innan dess hann jag med en dejt på 20 minuter med Sandra Olinder och hennes kompis Eve.

Idag, ännu en ledig dag.. blir att öva in freepowerpasset och i eftermiddag gå på Crossfit, utomhus, om vädret tillåter det vill säga! i helgen blir det inflyttningsfest.. hm.. vad ska man bjuda på för tilltugg? Tips?


Kan också meddela att allt är klart med Karlsborg, kommer hjälpa till med tester och liknande under tio veckor i höst, grymt intressant kommer dett att bli!!OBSERVERA:
Joel är deprimerad. Han lämnade en god vän vid 17.30 tiden i söndags 12/6 och skulle då cykla hem till oss i Frösakull. Redan under natten mot måndagen började polisen söka i närområdet hos oss och därefter har sökområdet utvidgats. Från måndagagen har hemvärn, orienterare, polis med hundar, helikopter, båtar sökt av alla områden där han k...an vara. Vi sökte själva, tillsammans med vänner, större delen av natten mot måndagen och har därefter fortsatt. Joels cykel upphittades vid lunchtid igår, måndag, vid ett av familjens favoritställen vid havet. Mobilen pejlades och ska finnas på land men har inte kunnat hittas trots omfattande sökning. Alla platser där vi, eller polisen, kunnat tänka att Joel skulle kunna uppsöka, har genomsökts.

Joel Langemark 25år medel lång, mörk blont kort hår är försvunnen och efterlyst av polisen. Vid försvinnandet var han klädd i en blå piké tröja, ljusa jeans och svarta Nike skor. Om ni ser eller hör något så MÅSTE ni ringa till någon i familjen eller polisen. Han är förmodligen någonstans i området Haverdal, Vilshärad, Tylösand, Frösakull.
Ring Daniel Langemark - 0768 687493 Sprid vidare till alla ni vet, sätt detta på er status.Läckerheter

Vardagslyx efter träningspasset blev det igår. Turkiskyoghurt och jordgubbar, macka med keso, sallad och skinda, yummi.Idag har jag hunnit med en hel de när det kommer till träning; träningsplanering.
Nästa vecka skall jag hålla mitt första Freepowerdance pass på Måbättre och det är dags att planera ihop ett pass. Har tagit inspiration från Ewelies pass så det känns skönt. Har nästan varit stammis varje måndag i Umeå den sista tiden så förhoppningsvis finns rytmerna kvar där inne.


Oväntat besök, eventuellt. sandra skicakde ett sms och var på genomfärd.. hoppas hon hinner titta in innan jag skall på möte, ha rju till och med bakat bröd och städat, so you better ;) Möte med Olearys om mera jobb och sedan träning på schemat. Sedan blir det även en dejt med självaste Elin Alexandersson! Trevlig Tisdag!

Dagens lunch: Omelett med basilika, skinka och fetaost.

Det händer grejer

Tillbaka efter en grymt trevlig och lyckad helg i huvudstaden med Minken och Eric. Började en ny vecka i Falun med att städa lägenheten, Fixa naglarna på Daily life spa och sedan köra ett varv på stan. Har även beställt en ny jacka från Intersport i Umeå, Luhkaa, grymt snygg! Den kommer i augusti om jag har tur. Fick även besked om att en gammal kompis har fårr jobb i Karlsborg och kommer göra mig sällskap där under mina tio praktikveckor, Riktigt roligt!

I helgen blir det inflyttningsfest på Kristinegatan och nu blir det träning, spinning  75 på Måbättre. Nästa vecka håller jag mitt första Freepowerdancepass. Dags att dra igång och plugga in pass!Stockholm Stockholm stad i världen..

Stockholm Stockholm Välrdens stad? I morse klockan 07,36 bar det av till huvudstaden med tåg. Vi anlände till en stilig Minken på perrongen som tog oss direkt ut till stadens shoppinggator. Blev en hel del inhandlat och god thaimat i salohallarna. Stålande sol och trevliga karlar, vad mer behöver man? Efter 7,5 timmes rännande på stan blev det grillning i Solna hos minken och nu blir det lugnt häng  inför morgondagen. Då vankas det TV4 dagen på Gröna Lund ♥


Staden som aldrig sover...

Staden som aldrig sover? Inte ens solen verkar lägga sig i Falun. Studenterna har sjungt och skrikit  i en vecka, solen steker 24/7 i vår lägenhet, men det är underbart, Love it.

Igår var det ännu en stekande dag på MQ och shopping blev det! Blev även en lite spontan present till Eric.
Sedan var det dags för att gå på mitt första pass på MåBättre. Blev Freepowerdance och det skiljde sig en del från IKSUs pass men tur är väl det, tycker det är viktigt för varje instruktör att sätta sin prägel på passet.

Satt även någon timme igår med en kompis uppgift, att lägga upp ett träningsprogram så fram med alla feta böcker.. Grymt roligt och hoppas verkligen att jag kommer jobba med träning i framtiden, men man vet aldrig!

Det blev en morgon-löprunda med ett överkroppsgympass på morgonkvisten. Tro mig solen sken lika starkt klockan 7 på morgonen som klockan 15 på eftermiddagen... men vad gör det, lite mera svett tackar vi för!


Nu blir det att svira om och sista jobbdagen på MQ innan helgen och StockholmMåbättre - REA

Stora REAdagen på MQ och det var bra tryck i den rusktigt heta butiken. Har hittat en klänning, en prickig topp samt en go större tröja som eventuellt, kanske, möjlighvis får följa med hem i morgon.. får se..

Blev även inringd på mitt första MåBättre pass idag! Lite annorlunda, salen var 1/4 av den jag brukade köra i och att gå från 45-55 deltagade till typ 10-15 var stor skillnad.. Men Måbättre är ett mindre ställe och jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet. Lite utmanande att instuera för en mindre grupp som blir mer personlig, skoj! De fick sig ett rejält pass då jag insåg att det var 75 minuter långt iställlet för 55 och jag hade bara mördarövningar kvar. Men man bör väl lägga ribban? Det kändes i allafall toppen att vara tillbaka i mitten av en träningssal!


Igår blev det en mysig Olearys sväng med Elin & Bjärven och till helgen blir det Stockholm och Gröna Lund. Tack Skatteåterbäringen, kom lagom till min Estockholmo resa!


Tar jag mig upp i morgon så tänkte jag testa på Easyline och Core på MåBättre!


Sverige <3

Sverige i all Ära! ♥ Tackar för att just jag är Svensk! underbara nationaldag med solsken och nationaldagsfirande på Tv:n, hade jag varit i halmstad hade jag stått på torget och sjungt nationalsången men så är inte fallet. Så det blev en repa på Falunsgator. Var hundratals studenter med studenthattar som sjöng och bjöd på sig själva.

Införskaffade smågrejer till lägenheten och hann även börja dagen med en löprunda, skönt! Resten av kvällen skall jag njuta av vår lägenhet, ledighet och ta en promenad med inger.

Men först lite bilder.. fortfarande små grejer att fixa som gardiner, upp med en TV i sovrummet och några tavlor..

Vardagsrum
Kök
Sovrum
En del av vår walk-in
Badrum

Häng i soffan

Äntligen häng i nya soffan! Efter hektiska dagar kan vi äntligen ta plats.. trötta och glada. Har haft det så mysigt med mamma och pappa på besök och fått hjälp med allt som har med lägenheten att göra av både föräldrarna Sens & Persson. Har ätit god mat och shoppat fina saker till lägenheten.. Jobbade första dagen på MQ Falun idag och Amanada som jag jobbade med verkade jätte mysig, kommer trivas bra.

I morgon är det dags att komma tillbaka till rutiner, träning ligger högt upp på listan men även att komma in "lägenheten". Har inte riktigt insett att vi nu kommer bo här.. men snart så :)Smygtitt.

En liten smygtitt hos oss just nu. En del kvar att fixa, själv stannade jag uppe till 03.30 och pysslade på i vår walkin-closet! Det tar sig. Gårdagen innebar en runda på Ikea-Gävle och sedan jobb på Olearys. Nu kommer snart Mamma & Pappa och det blir dags att guida sig igenom den nya staden och Falukalaset.


Tre år visare!

Att tiden har gått så snabbt? Det var nu lite mer än 3 år sedan jag satt mig på tåget med två stora resväskor och Hanna för att åka upp till Umeå. Visste ingenting kände ingen men hade en bästa vän som sällskap. När hon åkte var det bara jag med tre år framför mig. Nu..3 år är över, har en kandidatexamen i idrottsmedicin och flera olika arbetslivserfarenheter i ryggen, den finaste killen, en iller och ett jäkla sug för att  få göra nya och spännande saker med mina nya verktyg som hjälp! Tack alla fina klasskamrater. Har dock en tös jag kommer sakna extra mycket, och jag vet att jag kommer  missa en massa nya och spännande saker som kommer hända henne, nämligen Tua- Li, snyft. 

Hann även med en sista brännbollsyra. Fina vänner, roligt spel och brännboll! Underbart.
Nu tänker jag nog inte fokusera så mycket på vad jag gjort utan det jag skall göra... som vanligt? Japp. Strax vidare till vår nya lägenhet, till Mio och Borlänge -PK möbler. Efter en heldags upppackande tänkte jag dra igång på ett av mina nya jobb: Olearys i Falun! På söndag är det MQ´s tur och om 2 veckor börjar jag hålla pass på Måbättre, Falun ni kommer inte kunna undgå mig så det är lika bra att ni gillar mig från första stund, nämligen NUUUUU!!

RSS 2.0