Project: Free

Gårdagens Freepowerdance var riktigt bra, Härligt Carolina. Blev riktigt svettig och nöjd. Efteråt kom Elin till mig och vi satt och hängde ett bra tag, härligt!! Men innan dess hann jag med en dejt på 20 minuter med Sandra Olinder och hennes kompis Eve.

Idag, ännu en ledig dag.. blir att öva in freepowerpasset och i eftermiddag gå på Crossfit, utomhus, om vädret tillåter det vill säga! i helgen blir det inflyttningsfest.. hm.. vad ska man bjuda på för tilltugg? Tips?


Kan också meddela att allt är klart med Karlsborg, kommer hjälpa till med tester och liknande under tio veckor i höst, grymt intressant kommer dett att bli!!OBSERVERA:
Joel är deprimerad. Han lämnade en god vän vid 17.30 tiden i söndags 12/6 och skulle då cykla hem till oss i Frösakull. Redan under natten mot måndagen började polisen söka i närområdet hos oss och därefter har sökområdet utvidgats. Från måndagagen har hemvärn, orienterare, polis med hundar, helikopter, båtar sökt av alla områden där han k...an vara. Vi sökte själva, tillsammans med vänner, större delen av natten mot måndagen och har därefter fortsatt. Joels cykel upphittades vid lunchtid igår, måndag, vid ett av familjens favoritställen vid havet. Mobilen pejlades och ska finnas på land men har inte kunnat hittas trots omfattande sökning. Alla platser där vi, eller polisen, kunnat tänka att Joel skulle kunna uppsöka, har genomsökts.

Joel Langemark 25år medel lång, mörk blont kort hår är försvunnen och efterlyst av polisen. Vid försvinnandet var han klädd i en blå piké tröja, ljusa jeans och svarta Nike skor. Om ni ser eller hör något så MÅSTE ni ringa till någon i familjen eller polisen. Han är förmodligen någonstans i området Haverdal, Vilshärad, Tylösand, Frösakull.
Ring Daniel Langemark - 0768 687493 Sprid vidare till alla ni vet, sätt detta på er status.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0