Sista gången

Igår var sista dagen på ICA Berghem om jag får jobbet på MQ, håller verkligen tummarna. Annars gick passet väldigt bra på ICA och allt fungerade som det skall förutom en sak. Och det är tack vare detta som jag inte gillar idén med att jobba en helg i månaden - mycket kan hända på den tiden. Och det gjorde det minsann! Nya kassor och en massa nya knappar. Bandet rullade aldrig och jag insåg att jag måste ju hitta en knapp så det startas? Så jag tryckte på de knappar som var närmst men inget händer. Efter ett tag kommer Securitas och polise in, kul då hade jag larmat till dem istället för att få igång bandet, Nice där!!

Efter jobbet mötte jag Sandra och vi gick hem och lagade god pangasius filé och hallonpaj till efterrätt, smask!
Efter en hel kväll var det dags att sova. Sandra tog mitt jobb pass idag på ICA och jag har pluggat nästan hela dagen och lär fortsätta för jag skall Spika tentan på tisdag om det så är det sista jag gör!!

äntligen träning imon igen.. Börja med ett nice punchoutpass, tisdag vill jag träna Freepowerdance på onsdag vill jag träna Totaltraining, åh vill göra allt!, Kan man det tro? Vi får väl testa.. Ser hur många olika pass jag hinner köra denna vecka :):)


Åter till kemin.





Tummen upp

Intervjun gick kanon och är jöäte nöjd. Längtar tills början av veckan då jag skall få svar om jobbet. Chefen var jätte trevlig och tänk er med kläder jag kommer att få umgås med varje dag om jag får jobbet - det är liiiivet.

Eftersom jag gjorde en god instats borde jag belönas. Precis, lite shopping, inte så lite heller 8 par skor! Och då tänker du så där. ADDICTED, SHOP-O-HOLIC. Men nej. Wedins hade nämligen rea och först hade de säkt alla skor till halva, sedan 75 % och nu var det halva priset på 75% av det ordinariepriset så 8 par skor kostade mig 700 :-. Och de skulle egentligen kostar 4890:-. Det kallar jag en bra deal.

Nu blir det plugg och sen, ja jag behöver inte säga mer va? TACOS

  
En MYCKET trevlig förmiddag


Arbetsintervju idag

Håll tummarna!!


Äntligen

Hittat tillbaka till mig själv. Efter hårt pluggade, haft flertalet utbildningar och pass har jag äntligen hittat lite tid för mig. Och på det stället jag trivs bäst nämligen vid mitt skrivbord. Har tidigare inte gillat att sitta vid det nya skrivbordet för det är i sovrummet och det gör det trångt men idag satt jag mig ner, pluggade en del och vips, vissa saker förll mystiskt på plats. Efter lite städning i lådorna, hittade nya fina pennor jag inte använt osv så insåg jag hur lugn jag blir. Älskar att pyssla i min ensamhet. Det var sånt här jag gjorde när jag bodde själv i korridorsrummet, satt uppe hela nätterna och pysslade. May sound weird men det får mig att slappna av!.

I förmiddags gjorde Eric och jag hemmagjorda Semlor som var smaskiga. I och med att Eric inte kan äta mandelmassa så vi fick ta vaniljsås som mandelmassa, blanda lite av semelbrödet i såsen och den blev perfekt. Mumms.

Nu väntar ett hårt punchout pass för dem som vill på IKSU, 18.15. Och imon är det Intervju på MQ, håll tummarna för mig!


Happy Face!

Nyss överlevt ännu en kemiföreläsning om organisk kemi! En förmiddag med fröken Westberg gör vilken dag enkel att överleva, hon sprider glädje!. Hem traskandes och får ett samtal, ännu en arbetsintervju, denna gången på Åhléns, one of my favourites, what to choose? Ja vi får se efter mina intervjuer! Vad var det jag sa, ibland går det bara av farten, det gäller att njuta!

Imon blir det äntligen lite iksu, skall dock inte själv träna men får åtminstone se andras svettas, det är iallafall halvväga till en friskare Em!

Petra, hur går det med livet?


Faller på plats ?

Upp tidigt för att plugga med Sandy och jag blir inte det minsta klokare.. Hoppas det snärtar till snart och allt ramlar på plats!. BLondinbella var i Ume idag och skulle föreläsa men jag missade det såklart för jag pluggade åh!
Hur som helst nu fortsätter jag plugg, IMON skall jag kunna hälften vad vi lärt oss ialf.. Skam den som ger sig!


Det ljuva livet

Ibland är man bra nöjd över sin situation och ibland inte.. Det gäller att både uppskatta sina medgångar och motgångar för att lyckas tycker jag! För tillfället är jag väldigt nöjd med min situation och mig själv. Många bitar faller på plats och man tillåts pusta ut ett tag. Visst är inte allt optimalt men fokuserar man på det blir man aldrig glad..

Idag var jag på Total Training utbildning på Iksu som jag från och med nästa torsdag skall bli instruktör i! Sweet deal. Det är ett högintensivt pass med fokus på rörlighet, styrka, hög intensitet mm. 4 stationer med 3 olika aktiviteter i varje. Man arbetar 24 min i sträck, 6 min per station utan vila. Sen är det bara att vara grymt nöjd, det är nömligen grymt jobbigt! Märkte det idag, trots att jag var sjuk, inte bra men det var ju så kul.. Ajaj!.

Fick ett samtal från MQ om extrajobb och på fredag bär det av på intervju, grymt nöjd!.
Kemin blir bara värre och värre men idag tänkte jag bara fokusera på att vara nöjd, för det är jag!

Efter tentan nästa tisdag skall jag dyka ned i de gamla fysiologipapperna, lite träningsprogram skall fram! :)
Åh vill bli frisk nu, vill köra freepower, dynamic, Totaltraining, Elvias Fredagsspinning, punchout, springa lite och åh jaaa gymma.. Har inte tid att vara snuvig :)


Livin the dream!





En helg med näsdroppar

Lördagen fortsatt med en ständig förkylning, en timmes vistelse utanför dörrarna och sedan plugg hela eftermiddagen. Atomer, lösningar osv. En fin kvällsmiddag med fläskfilé, kroketter och grönpepparsås.
Lyckades tigga till mig lite godis men slutade med röda prickar i ansiktet men och andra sidan vad gjorde det, var ju redan sjuk right?

Lär fortsätta plugga idag och har svårt att tro att det blir träning i början av veckan, Suck!
Har en present som skall skickas på posten idag.. En kille kommer bli väldigt glad i dagarna.. Älskar att göra folk
glada!


Så här kul är det...

att vara sjuk.

Det enda som visas på tv är 7th heaven och hur bra är det på en skala?
Jag bli förövrigt rastlös och vill shoppa.. Min baby, alltså väskan jag kollat på finnes på Åhléns men kostar 1395:- Den perfekta väskan men inte för en student med begränsad inkomst och där kommer mina planer in som jag så noga smider. EXTRA JOBB. Iksu är en fin arbetsplats som jag ALDRIG kommer byta bort, endast om någon under pistolhot tvingar mig. Jag älskar iksu med stora bokstäver, personalen, arbetet och stället i allmänthet. Finns nog ingen bättre arbetsplats.. Men varför i Umeå? Jag kanske borde utveckla en syster till Iksu i En stor stad istället så jag inte blir av med det när jag flyttar!

För er som inte känner till IKSU är det vår underbara träningsanläggning i umeå med flertalet egna idrottslag ex damerna som spelar i högsta division i Innebandy och rockar! Vi har beachvolley lag, innebandylag, kampsortsklubb, basket, fotboll squash, badminton möjligheter, Golfsiminator, bassänger, flera olika former av step och aerobic, minst 8 spinningpass om dagen, kampsportspass, flera danspass och stationsträningspass. Eget spa, naprapater och sjukgymnaster, frisör och restaurant  mm. och verkligen mm. Personalen är klockers och ja ni har säkert fattat, det rockar verkligen!

Sen kommer vi till mitt andra jobb ica där jag inte jobbar så mycket och inte trivs så bra på heller, jobbar även bara en helg i månaden vilket ändå ger 2000:- ut i månaden men hade viljat jobba mera så då kommer mitt nya projekt.. Ett extra jobb till.. (ersätta?) Söker på alla möjliga intressanta och jag har nog några trådar som jag kan dra i lite extra. Ja jag har nämligen lagt på min charm och hoppas på en intervju snart.

Shopping och ja underhåll mig som är sjuk??!





Shopping i USA -08


Punchout x 2

Upp med tuppen igen för att plugga och sedan vidare för att hålla punchout för minerva, ett gäng gymnasieelever om jag förstått det rätt :).
Vidare på möte om vår Idrottsgala och sedan pass igen. Kvällspasset var fullsmockat och vi körde på av bara farten. Är tveksam om jag själv hade velat köra mina pass, de verkar vara grymt tuffa. Men å andra sidan, alla som kommer på mina pass är tuffa själar ;).
Klockan slår 19.15 och passet är slut men lilla jag har ju inte fått träna så mycket så jag SPRINGER till England (em sal ;) för att hänga med på 70 min fysträning. Grymt bra träning, gillar det.. men vissa gympa liknande saker får jag lite svårare med hehe.. Långsam promenad hem till en smoothie och ett ägg..

Dock åkte jag på en släng sjuka i natt, usch usch...Vaknade upp med halsont, huvudvärk och förkylning.. Jag fick ordinerat vila av Eric och ingen skola... Illa för mig som MÅSTE hänga med på lektionerna, tur att  man har ett gäng finingar som kan hjälpa mig.

Så nu andra planer, ingen träning utan lugnt plugg och ikväll hemmagjord pizza och snabbacash med Eric, Palmer och sandy.




Balen -2007


upp och hoppa,snart freeeedag

8.00 upp och hoppa, skall jag hänga med i kemin får jag plugga.. Det lönar sig inte att fuska igenom högstadietskemi.. :/ Men jag tror jag är med på banan!.

Strax skall jag bege mig till IKSU för att hålla pass för Minerva skolan och sedan på möte om den årliga IdrottsGalan i Umeå. Och i eftermiddag blir det ännu ett punchpass!
Undra vad man själv skall träna idag? Vad hinner man mellan 4-6 när man både skall äta och fixa pass? Hm.. Får se :)

Katching för övring.. fick 12.000 från Csn idag, eller fick och fick men de finns på mitt konto ialf, skönt.. Men hur mycket blir det kvar när man betalt räkningar? Tur att vi bor billigt och inte har för många räkningar.. Utgifter efter inkomster va? Ungefär, det är nog bara min shopping som blir straffad och med dessa små garderoberna går det inte att shoppa för mycket heller. Har redan slängt ut x antal sopsäckar kläder, skor och jackor!


Punch nästa.





Tisdag och onsdag i ett svep

Gaaah lite träningsverk efter måndagens punchout, härligt. men trots det var jag och eric uppe vid halv sju för att spinna igång tisdagen.. Kemin fortsätter, opolära och polära, jonbindningar och löslighet.. Ja vi får väl se än sålänge har jag Sandra som viskar alla svaren innan läraren ens sagt dem så det kan gå vägen ;).
Gårdagen innehöll ett hårt benpass med Sandy och ett ännu värre punchout pass för dem stackare som valde att dyka upp igår.. Men vilket tempo och vilken glöd. Imponerad.. verkar som det inte är särskild många som degat över lovet trots allt.. Idag blir det punch igen.. hehe en hel vecka med mig.. känns som det kommer bli många umebor som har ont i kroppen resten av veckan.

Peeeteera saknar man ju givetvis.. Önskar hon bodde hos mig.. Hon har ju bott i ett matförråd hos mig innan så varför inte städskrubben nu, den är större än skafferiet ;)

Nu blir det lite lunch måste orka med alla kemifilijockser.. Sedan vidare mot Iksu och mathandling med göbben
Förresten var det någon som går huset vid sjön igår kl 21.00 på trean? Rätt konstig va?? :S










Träning och vinst

Kost&näring.. kan både bli tufft och lätt.. Får vi behålla föreläsaren vi hade idag går det galant för hon var otroligt duktig :). Kemi idag och det var logiskt fastän jag fuskat mig igenom högstadiets kemi...

Hem och en väldigt oglamorös middag - köttbullar, pasta, ketchup och rivna morötter Men ett desto mera laddat punchout pass på Iksu. Tufft som attan och det märks att man legat på latsidan under jul. Men som vanligt roligt så det är bara at köra på.

En seger för Thoréngruppen mot UIK och min nummer 22 lyckades hitta kassen ;).
Nu vidare mot sängen.. Imorgon blir det fullspäckat.. Spinning 07.00, föreläsning mellan 9-11. Stan med tjejerna :) Och sedan gå på freepowerdance och sedan avsluta med att hålla Punchout.
Tur att Iksu är så nära hem och att jag trivs där så bra så det känns som att vara hemma!!
 





Har en del projekt på gång.. vill dela med mig.. men får inte säga för mycket.. men lovar att återkomma :)


En liten båt blir ofta våt...

Äntligen hemma efter en fullspäckad utbildnings helg. I fredags eftermiddag begav vi oss mot Övik och Paradisbadet. Hela fredag eftermiddag blev det plugg och vi däckade tidigt.  Upp tidigt på lördagen vid 6 för frukost och föreläsningar som började kl 8 och höll på till kl 19, Pust och stön! Men intressant.
Idag var det äntligen dags för lite riktigt babysim efter alla timmars praktik. Det var så otroligt mysigt med de små krabaterna, allt från två månader till 2 år. Alla gjorde så gott det kunde med sång och simning. Och jag fick ett par små sötnosar att jobba med. Fick mig att längta till det själv blir dags (Om många år har vi kommit fram till..6 kanske?) Hur som helst super mysigt. Hem och avnjuta en god middag och hallonpaj!

Imorgon är det kursstart för Kost och Näring. Är Grymt laddad!! Både pennor och block är införskaffade!
Sen blir det Punchout och innebandy. Thorén vs UIK.

Nya bollar i luften. som vanligt. Det gillar jag!

Full fart!

Började dagen med stadig frukost, det var redovisnings dags och för en gångs skull kände jag pirret i magen och var lite nervös. På plats flöt det på och jag är nöjd med min egna prestation och alla mina andra vänners på prestationer :), Good Job! För de som inte känner till det arbetade jag fram en utbildningsplan för att få fler kvinnor in i tränar och domar positioner inom karate.

Vidare hem för att äta lunch och sova ett tag. Att vara föreläsare är tufft... Vaknar upp och det är full fart mot IKSU. Mage & Rygg på schemat eftersom Freepowerdance satt sina spår i resterande kroppsdelar.. Träning tillsammans med gamla goa Bo!
Hem för att käka  Erics (Antar att det är Evas ;) underbara brocolli och bacon gratäng..mmmm det är en sådan rätt som man bara fortsätter och fortsätter att äta av. Till sist äter man ut formen.. Aj aj!

En timmes promenad med My i Vinterkylan och Inger hängde med i luvan såklart.

Till framtiden.. Ganska så snart börjar nästa kurs, Näringslära och kost.. Fruktansvärt intressant.. Beställde nyss en av böckerna och längtar tills jag får gräva ner mig i dem.. Dock hittade jag även schemat som glatt informerade om 3 tentor och x antal labbar och seminarium.. Beräkningar, metabolism, digesion.. det är bara förnamnet. Bäst jag somnar.. passa på innan plugget drar igång på allvar igen!..

Sweet dreams..
 

 


Nervöst samtal?

Nej men jag blev nervös när ett 08 nummer och jag inte hinner svara. Jag ringer upp och det är Utrikes Departementets telefomväxel! Nervöst ringer jag upp och kollar meddelandet de lämnade... som tur var, var det en kvinna som jag ring men på hennes vanliga nummer. Hon hade skickat en bröllopsinbjudan som råkade hamna hos oss.. Pust!

Det blev ingen dynamic training för när jag precis skall stiga in i hallen kommer Mia och säger: - Men du det är Freepowerdance, det ska du väl gå på..Och det gjorde jag! Så otroligt inspirerande och fartfyllt. Afrodance blandat med fysiskyoga och kampsport. Mjuka rörelser blandade med explosiva och hårda rörelser. Maffigt måste jag säga och jobbigt framförallt. Hoppas verkligen på att efter utbildningen i Februari få möjlighet att hålla detta passet. Det kommer passa mig perfekt!


Hem för att baka gott bröd med många olika frön, en dusch och att göra en powerpoint för morgondagens stora redovisning. Det var faktiskt första gången jag gjorde en så imon får alla förbi se alla special effekter och färgstarka inslag, kunde inte hjälpa det :) . Det är första gången för alla någon gång...


 
Igår var det 10 månader med min kräftplockare från Dalarna.


Hem Ljuva hem!

Jisses, har fortfarande lock för öronen! Smärta. Hur som helst Eric mötte mig med öppna armar på Umeå Flygplats och vi åkte glada hem. På flyget mötte jag både den ena efter den andra, otippat.
Hem för ett kärt välkomnande av min trötta iller som inte vek från min sida resten av kvällen!.

Måndagmorgon, goood frukost och sedan fick vi ett ryck och städade ur lägenheten på gamla kläder  och annat krafs. i like the new (same) appartment ;). Vi har även beslutat oss för att ge vårt boende en ny chans ;).

Vidare till kvällen som innebar 3 långa timmar HLR i Tavelsjö. Pust man var aningen trött men det var intressant och det fortsätter 3 timmar på torsdag sedan bär det av mot Övik för babysimsutbildning. Det är jag och två jätte trevliga tjejer till så vi kommer nog få riktigt roligt. I och med den fullspäckade dagen hann jag inte med någon träning, ack ack men idag blir det Elviras Dynamic Training, yeeeees!


 



Nu skall utbildningsplaneringens stavfel rättas till och sedan blir det skolan tjohej!.

It feels good to be home


Sista dagen

Då var det dags att åk hem.. Efter snart 3 veckor i Strawtown är det dags ttt åka hem till man och djur.
Dagen började med gudstjänst och sedan har jag spelat spel och sett på Mio min mio med mamma.
Igår vankades det kalas för fulla muggar. Kvällen blev som vanligt stökig men mycket rofylld och alla grät av skratt.. Bara Peeteera inte avslöjar Perssonssläktens alla henlighter ;)
Nu blir det att äta (lite?;) tårta för sedan bär det av hem och där serveras det aldrig sådant.. men tur är väl det så man får plats i alla nyinhandlade kläder ;)

Vem vet kankse tar ett tidigare flyg hem så jag kan se på film med Eckan ikväll ;)?
Imorgon blir det att åka och handla GOOOOD frukost. Tänk er, massor med ost, skinka, bröd, fil, flingor och brämhultsjuice! Det är det jag lever för. Fortsätter sedan att mysa med min älskade Inger som jag saknar så sjukt mycket och min karl såklart. Sist men inte minst IKSU. Finally, kommer träna arslet av mig! Punchout på schemat med Sebastian, bäst efter mitt ;). Gaaah, kommer bli sjukt kul. Saknas jag i skolan, hemma eller helt enkelt bara är borta så vet ni vart jg kommer hålla till närmsta veckorna, älskade IKSU


Min älskade inger

An announcement to make

inte 100 på stavningen men så fel såg det inte ut iallafall..

Hur som helst.. Har glömt att berätta att jag har en ny baby, Check her out,



Så klockers är den! Nu ska jág och mamma och shoppa och luncha istaden.. En OddMolly jacka? Härma Olle, Om jag ska! Eller ah vi får se men idag är dagen: Låt pengarna flöda.

För övrigt alla punchladdade i Ume, bnästa vecka håller jag 4 punchoutpass  dagar i rad. Join meeee!
Tisdag, onsdag, torsdag x 2.

Ciao, nu blir det morotsjuuuiiiice.


Viva la Halmstad

En hel dag idag. Började förmiddagen med en lunch med Farmor. Joss, inte så gott ändå trist. Efter en stund med henne kom Oscar gående och jag bytte arm och krokade vidare med han till Roberts Coffee där det blev många djupa samtal?. Fortsatt lämnas jag över till CC Sandy och Olle. En fullspäckad dag på staden med shopping och fika.
Inköpen idag blev en jeansväst, ett par byxor och en väska! Trevligt.. Kan shoppinglyckan fortsätta imon? Kanske. Hur som helst blir det nya utmaningar. I Februari hoppas jag på att gå en FreePowerDance-utbildning på IKSU. Det innebär:

Freepowerdance - total helhetsträning

Freepowerdance® är en fusion av olika fysiska träningstekniker som ger din
kropp den optimala träningen och väcker din inre uppmärksamhet.
Upptäck och balansera dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad,
dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet.
Bakom konceptet ligger genomtänkta kombinationer och övningar som
bidrar till deltagares allmänna inre och yttre kraft Första delen FLÖDE är
inspirerat av yoga där vi tar in energi och närvaro i kroppen och sinnet.
KRAFT har tekniker lånade från kampsport och afro varvat i en underbar och
intensiv kombination där vi släpper taget om spänning och frigör ny energi.
Avslutande delen STILLHET undersöker ett långsamt rörelsemönster och
meditativt tillstånd som tömmer huvudet och väcker hjärtat.
Träningseffekten är mycket allround och effektiv tack vare de kontrastrika övningarna .



Det är nog något för mig om annat en välbehövd utmaning! Kanske även en spinningutbildning om allt går som planerat. Åh nu vill jag tillbaka till Umeå igen.. Vissa saker drar en tillbaka ;) ....


 
Sandy, Olle & CC


Promenixen

Nyss hemkommen från en långpromenad med mamma i kylan brrrrr. Men det blev mycket snack och det gillar vi ;) Helt plötsligt får jag ett samtal från min underbara Jackie och kunde inte låta bli att le hela vägen hem tills jag kunde ringa tillbaka. En laxbit senare hade jag henne på tråden och började smida planer inför sommaren i Chicago förstås, cant waiiit.

Förövrigt laddar jag för morgondagen som skall spenderas med Oscar och sedan med mina eminenta damer, Sandy, Olle och CC, smaskens!

Jag och mitt framtidssnack.. Framtiden ser ljus ut iallafall, som alltid.
Våren, mycket sol har jag bestämt så jag kan ut och springa och promenera ostört från oväder.
Det blir lite slit på ICA och förhoppningsvis i en klädbutik, billigare kläder - YAY! Givetvis ska jag hålla så många pass jag bara kan på IKSU! Längtar dit så sjuuuukt mycket. Flera nya pass är på ingång och  jag är så sugen på dem.

Nu blir det att vinna över mamma på skippo, igen. :/ Hur stor är chansen att man får en sistaminuten klippning på Annen Etage imon? Och hur mycket kan man egentligen sakna någon innan man tuppar av??






klippa klistra radera & lägga till

Hela morgonen har jag suttit på mitt rum och pluggat. Blir aldrig nöjd. En egenskap som fäljt med mig heeeela livet tills nu är att jag gör allt så fort vilket kan ha resulterat i ett och annat slarvfel. Denna gången skall det inte bli så men hur noggrann får man vara? Hur som helst saknar jag en bok som jag behövde kolla upp en sak i så det verkar vara nog med plugg för idag. Skönt!

Vad händer idag? Varje dag är fullspäckad men inte idag, men idag är allt stängt så här sitter man, triiist. Önskar man hade en liten koja där man kunde bjuda in kompisarna på fika. Känns mindre skoj att sitta i mitt lilla rum...

Återigen sitter jag och klurar på framtiden.. Praktik i Chicago? Ja vore inte helt fel dock vad gör jag av min Eric i ett halvår? Gömmer han i en gardrob med Inger*? Ja kanske ;)

Nu blir det kyckling, mumma!





Skulle kunna välja mig vid att ha en sjukt rolig praktikplats på dagarna, shoppa och fika på stora malls på eftermiddagarna, träna på fantastiska gym och på helgerna åka till Jackies lakehouse i Wisconsin och dricka öl och snacka skit med alla. Åh älskar livet i Chicago!


Skrivkramp

Vad ska vi med all denna snö till?? Kan ju knappt gå ut.. Vilket jag inte heller gjorde i morse utan satt mig och plugga  timmar direkt. Helt plötsligt stod Anja och Niklas och i dörrn och vi skulle ut till Frösakull och träffa Anjas hund Milton. Underbaraste skapelsen någonsin. Där mös vi ett tag, var ute på långpromenad i snöoväder och njöt.
Hem för att fortsätta med studierna och här sitter man än. Men ju mer jag sitter desto närmre kommer jag slutet!

Gårdagen var jätte rolig. hämtad av syrran för att åka till Hanna Morris, Bröllooooooooopsklänningar. GaaaH! Hon ska gifta sig, jag vill meeeee. Vill vara så fin! Åh så fin!
I  3 timmar poserade hon i klänningar tills vi hittade den perfekta, faktiskt den jag valde ;)
Nöjda och ivriga blev det kinamat och bloggfixande.. Den är inte helt klart men inte långt ifrån.

Vidare kom Sofie Wennerholm, en gammalgoing och vi käkade på Wild West Steak House. och vi lagade vårt egna kött på en stenbit som var 400 grader varm, det ni! Hem för att sörja över lägenheten vi inte tog och söka nya!.
Tillvåren, då kommer våra gobitar!

Snart så, inte kul eller kul kanske? Petra flyttar till Oslo igen, Jag älskar oslo och petra så jag borde hälsa på ofta right? Men hon missar Piglets födelsedag :(

När katten är bosta dansar råttorna på bordet? Nej tror mest vi saknar varann!♥






Obs, ingen av klänningarna är den hon valde ;)


Världens lyckligaste


Popcorn Seasoning

Vaknade helt utvilad, 9 timmar - underbart. Vidare en låååång promenad i kylan, riktigt taskig kyla.
Hem till en varmdusch, en blåbär och banan-smoothie och 5 timmars plugg i ett naffs!
Ibland har man faktiskt rätt att sträcka på sig och vara nöjd och det är jag duktig på!, idag iallafall :)

Vid 5 ringer Peter som alltid har en massa konstigheter för dig. En timme senare sitter vi i bilden mot Varberg där vi möter upp Sadik för en fika på NyFiket, mysigt men mitt te smakade inget :/
Nu blir det söndagsfilmen med en skål popcorn men underbara popcorn Seasoning krydda. Smask.

Imon skall Eric kolla på lägenheten, Håll Tummarna!!





Belive

Gör det, det gjorde jag och vips, efter en lång bön, ringde en hyresvärd.
Hela veckan  har jag gått och svurit över att vi aldrig får en lägenhet, framförallt inte de super fina på Berghem :(. För några veckor sedan svarade jag på en annons på blocket, men den snubben hörde aldrig av dig så i torsdags bad jag till herren om lite hjälp, kände mig lite girig då det finns så många som behöver hans hjälp framför mig. Men att han höll tummarna för mig krävde jag och idag när jag verkligen tröttnat på allt letande ringde en hyresvärd och erbjöd oss en 3:a på Haga, 75 kvm. Eric ska kolla på den på måndag, håll tummarna!!

Eric har kört och inte ringt en enda gång, vad tycker vi om det?, Jävligt kasst!




Mrs Lonely

 

Jaha då var man ensam igen,
Eric och Inger åkte nyss mot Dalarna och jag blev ensam kvar. Ack! Jag går och stänger alla dörrar så att inte Inger kan springa in men hon är inte här :/ Lustigt.

Min vistelse än så länge har varit underbar. Träffat många av mina kära vänner och min familj och släkt. Det är läskigt hur rätt det känns att vara hemma-hemma och det är inte mycket som får mig att vilja åka tillbaka till umeå.. Tur att man har ett bra jobb på Iksu, rätt utbildning, Eric och Mysan, sandy, Bosse och Ida. Och Inger förstås men hon hänger ju jämt med mig så hon har inget val hehe.

Jag går mest och längtar till framtiden och jag hoppas på ett extra extra jobb i någon klädbutik till våren, inse att efter jag är klar med utbildningen kommer jag inte vara så sugen att ta vilket jobb som helst utan då vill jag jobba med något jag utbildat mig till så nu är det dags att jobba på.

Nyår firades på Skånegatan med utsökt middag, Sandra är sådan underbar värdinna, all cred to you!
Ikväll kommer min lilla Peteera hit och då blir det mys som alltid. Kan inte tiden bara stann ett tag så jag kan får vara hemma ett tag till. (och att Eric kunde komma hit på en timme?)

till en annan nyhet. Eric körde iväg med mitt legg, mitt bankkort och mina nycklar så här är jag fast på brogård, YAY!





RSS 2.0