Goodbye 08 Welcome 09

Ut med det gamla och in med det nya, men några saker vill man ha med sig såklart..

Vad hände egentligen under 2008?
Jo,
- Lägehet, heltidsjobb och bil i centrala Halmstad- det lilla seriösa...
- Flytt till Oslo - jobba jobba jobba
- Sommar i Usa, men nya underbara personer... - oförglömliga upplevelser,
- Umeå universitet - klassen - it, big time.. 

 Finns även små påbörjade projekt jag vill ha med mig in i 2009, Men en del är svåra att ta med själv ;)

Träffat så många nya människor som blivit mina närmsta vänner någonsin. Har lärt mig så mycket både om mig själv och om andra.

Det är 2008 nu in i 2009, vad kan förändras och hända?

♥ Kanske lämnar studentrum för lägenhet?
♥ Sommar i Stockholm?
♥ Börja med tävlingskarate igen

Lär hända en del nya saker, är i vilket fall som helst jätte taggad för 2009. Nyårsafton kommer innebära 3 rättersmiddag med vin och skumpa hos Maddi sedan träffa Oscar och co för feeeest. Helt sjukt att jag hängt med detta gänget i snart 4 år, ni är stört sköna! 
Hur som helst eller om inget nu kommer förändras 2009 hoppas jag att det blir lite händelserikt och roligt som 2008.

♥ Always yours, em
 


Tröttnat på din laptop?


Det har iallafall jag, den är repig och ja hel trist nu.. Så hittade en sida som kan
hjälpa mig med mitt problem, tänkte att det säkert skulle finnas
någon liten fellow där ute som faller för samma idé som jag :)



   


♥ Always yours, em

Ett snabbt inlägg..



Var på denna bion igår.. Ja till omdömet.. Bra var den. Tycker dock att den var lite väl lång men tja slutet var kanon så antar att det kompenserade upp.. Vi hade jätte mysigt iallafall, träffade tjejerna som jag jämt hängde med förr, Olivia, Sandra, Linda.. även Petra och Pernilla men de var inte med på bion. Blev en snabb fika på waynes med, med lite catch up..

Kvällen fortsatt givetvis med gossipgirl någon time, but who can blame me?
Snart ska jag iväg på filmkväll så skiver mera sen!...

Och. Har mobilproblem, pust.. finns det något värre? Tappade min så den kan man inte använda så har ni farmors gamla, hightec ja! (nja)


Anyway see you later..

Överfallna på espressohouse!?

Nja det var kankse att ta i men iofs beror det ju på hur du tolkar det?.. Så här menar jag..
Sofie och jag hittade kanon-soffan på Espresso house och lämnade grejerna och skulle hämta vår beställning då hoppar 3 killar ner i soffan. Hm? Hur mer tydliga kan vi vara? erm.. Det är våra grejer, vi sitter här.. Då svarar dem ja men det vill vi med och flinar.. Charmigt eller idiotiskt, det är upp till dig att avgöra..

Förövrigt i går bortsett från gossipgirl mellan 22-03 oppsie.. så stack hängde jag i replokalen och kikade när brosansband spelade - primadonna´s of the gutter.. älskar dem. B&B den 10 Januari - you better be there!

Idag känns det som att det kommer bli en spännande dag, vet inte varför men den lär bli det..



A challange.. that is what it may be.. but what if you are not looking for a challange? Maybe just some peace and quiet maybe just something simple and sweet? No games to be played, a complicated conversation, just a soft kiss?

♥ Always yours, em


i did my best but..

i just cant help it..





Hm.. ja, jag har försökt att sova.. för några timmar sedan men en rad av Gossip girl avsnitt råkade visst hindra mig, opps.
Det är ju bara helt underbart... oh god
Finns det något vackrare par än dessa två?  troligtvis inte, inte i min värld iallafall..
Will we ever find true ♥?

Inte en lördag väl??



Jo visst var det så.. Sjukling..  Fredags kvällen kom och jag och brosan körde till hemmakväll för att hälsa på Anja och köpa lite godis sen började jag bli sämre och sämre.. Kunde verken äta eller dricka och badade 5 gånger x 40 minuter mellan 9 och 3 och lyckades inte somna förens kl 6.30 då sov jag i 45 min sen var det dags för nya tag - det var ju trots allt lördag. Sweet. Hela lördagen gick åt till att vila och se på tv not so sweet.. hatar att vara sjuk

Anyways, nya tag. Söndag och jag mår mycket bättre. Nu blir det till att ta en fika med en gammal barndomskompis, mysigt!

♥ Always yours, em
basiatio arup iuvare

Juldagen och en massa shopping

Japp juldagen kom och som vi alla vet innebär det FEEEST. Började med inflyttningsfest hos min galna syster Petra där det drinkades, tog festandet vidare till ännu en förfest på järnvägsgatan och sedan taxi mot den tredje och sista förfesten i stan och sedan vankades det utgång på först Club Moon och sedan Gastons.
Kvällen innehäll en massa champange, singstar och dans!

SHOPPING- med stora bokstäver ja!. Blev träningsskor, as schysta sneackers och lite smått och gått. Nice. Till sällskap hade jag min tvillingbror och hans donna Anja :)





 




Samma typ av dojja men mina är vita med blått nikemärke
Niiiice, inte sant? :)


♥ Always yours, em
fabulor arup adeo eccere egeo arup

För exakt ett år sedan..

...befann jag mig i Chicago för att fira jul tillsammans med Jackie och hennes familj. Det var jätte mycket snö och otrolig julbelysning.. dock var jag utan min familj. I år är jag med min familj men utan snö, antar att man inte kan få allt man önskar.

 


Detta året började dagen med att fira jul hos mormor & morfar med små kusinerna. Julklappsutdelning, god mat, julklappsleken -grymt skoj- och lite Kalle. Testade Grönkål för första gången, det har ni säkert inte testat eftersom det är en halländsk tradition ;) Rätt gott faktiskt.. men för säkerhetsskull svalde jag snabbt ;)
Jag och Niklas körde sedan till kyrkan och sedan kom farmor, Jennie och Thomas... Vi firade och hade mys hemma på Brogård!

   
 

Fick många fina paket men ännu viktigare - en riktigt mysig och trevlig julafton!

Måste be om ursäkt för att jag inte svarat på alla sms, tappade min telefon igår och displayen gick i tusen bitar så har inga nummer för tillfället.. så vet inte vilka som smsat direkt förutom de som sa vilka de var ;) but merry Christmas

♥ Always yours,em
vixi sulum contidie prout id qua vestrum denique

From me to you a very merry Christmas

                                       

                                            



Fick den bästa julklappen någonsin i morse, Hanna ringde mig från Sydney! Blev så glad att jag nästa började gråta!
Hanna så skönt att veta att du mår bra och att du har roligt. Och jag lovar att jag kommer äta två prinskorvar åt dig även fast jag inte är så förtjust i dem :)

God Jul allesammans! Idag kan inte ens en stor blå stukad tumme få mig att gnälla..
Skulle vara över att vi inte har någon snö men duschar man riktigt länge så det blir immigt på rutan så ser det nästan ut som snö.. Det var även frost i natt ( det är det närmsta vi i Halmstad kommit till snö de senaste 5 åren? )

Nu ska jag ner och äta gröt med Niklas och Inger ska få lite god "jul- kattpaté"
Hoppas att alla får en riktigt mysig dag med sina nära och kära..

Tycker även att man ska ägna en tanke åt dem som inte har någon familja att fira med eller som inte har har råd att fira jul.. Mina tankar kommer gå till er idag också!

Merry Christmas Grandpa! wish you  were here*

♥ Always yours, em
fabulor arup adeo eccere egeo arup

23 December...



Nu har jag äntligen kickat igång wihoo. Spenderade några timmar i sporthallen med grabbarna. Passet gick riktigt bra och det var lika roligt som senast. Klarade mig lindrigt undan med manlig strip och en stukad tumme.
Känns grymt kul att vara tillbaka och hoppas på att spendera många timmar i sporthallen innan jag åker tillbaka till Ume. Med en ny gi och nya karateskor, det är bara att gå in och dunka så att säga..


Så har den 23 December äntligen kommit, dagen som är den läääängsta på året för alla små barn, yes inklusive mig...
Ska försöka få den att gå snabbt genom ytterligare en sväng i stan bland alla galningar, lite plugg, julstädning och till kvällen Grinchen såklart!

Fick även ett jätte roligt mail härromdagen från Iksu ( träningscentret i Umeå ) där de berättar att de är väldigt intrrsserade av en ny Punchout instruktör  till våren och att jag var intressant. Så har fått en mycket rolig och tidig julklapp...

Och, Inger har gjort det igen.. Vi lekte igår som vanligt, skoj skoj, men sen kommer det där pipet som gör Inger galen, japp och gissa vad hon gör.. ja hon biter mig i näsan.. inte hårt som att hon var arg utan för att vi lekte dock är skinnet på näsan grymt tunnt så det sprutar blod och japp så kul är det, har ett bett mitt på näsan som ser ut som en huggorm bitit mig, Lagom till Juldagens utgång, thanks.. Ni i Umeå som såg min näsa sist.. är rädd för att denna gången kan inte ens smink täcka det.. :(

Men men nu ska vi inte hänga läpp( som är Petras motto) nu är det jul och alla skall vara glada.. Och är ni riktigt snälla kommer tomten från Dalarna.. ( har fått inside information om att det är där han håller till  )

♥ Always yours, Santas little helper
Eccere calidus

Något speciellt...








 
Är glad över att vara hemma hos min Petra <3



Förlåt Petra men måste förstöra det vackra inlägget med att tillägga :
 - HUR GAY ÄR DET INTE ATT ETT MÅNADSKORT KOSTAR MINIMUN 700 SPÄNN :/

Sprudlande vårkänslor...

 
"This is what we have"

Mysiskt nog så är det faktiskt så. Här i Halmstad skiner solen och solbrillorna finns till och med synliga på stan. Icke att förglömma att det är den 22 December idag, två dagar till julafton...
Visst är Halmstad en stekig sommarstad men två dagar innan julafton vill jag faktiskt ha snö och kyla..


"This is what we want"

Men man kan ju inte få allt som man brukar säga så jag letade fram julklappar som jag önskar mig istället för att tjaffsa med moder Natur.. Nu vet jag ju vad jag får redan, suck.. men jag vet iallafall att jag kommer bli nöjd och du kommer inte få reda på vad jag fått förens julafton så det blir iallafall en överaskning.

Det är som sagt bara 2 dagar kvar tills jesus föddes (för länge sedan) och tills tomten kommer. Tills köttbullarna står på bordet och alla har något rött på sig. Själv ska jag ha min röda söta klänning jag köpte för någon helg sedan ;)
Nu är hela familjen ledig och jag hoppas på två sena kvällar med Grinchen och ensam hemma.

Och.. jag och petra hittade en varsin suuuuper snygg tröja på Inter sport dock var inte dum nog att vänta en dag och den var borta, men idag var den tillbaka hihi.. please Santa.. give her to meeee.

♥ Always yours, Santas little helper
 eccere adamanteus  abdico  abdico, adiumentum arup

Något nytt


 

Paperweight - Joshua Radin & Schyler
♥ ♥ ♥
mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight

happy to lay here
just happy to lbe here
i'm happy to know you
play me a song
your newest one
please leave your taste on my tongue
paperweight on my back
cover me like a blanket



Hittade en jätte bra låt på mobilen som jag inte hört förut. Tyckte verkligen att den hade en mysig text. Ladda ner den



♥Always yours, em
Abduco arup


Sammanfattning av la helgas

Fredagen kom med rasande fart och jag ägnade den med min syster som sagt.

 

Lördagen började med att gå upp tidigt och skjutsa familjen till Gekås... Ingen lugn stund där inte. Tanter som armbågas, kundvagnar som är styrda som stridsvagnar och vill köra av hälsenorna osv. Trodde jag skulle dö men jag överlevde trots allt.
En sak som är för jävligt med Gekås är att allt är så billigt. Jag köpte bara små nödvändiga saker som deo, hårspännen, hårspray, polly ;), någon vägg dekoration av men helt meningslösa saker men otroligt viktiga samtidigt. Typ 400 kronor gick det på man ba whaaat? Trodde typ 150 max men ack.. Gekås är lurigt. 9.90 adds up, belive me!



Fortsatt dagen men kinamat med karateklubben på House ming, niice. Förfest hos Peter och sedan hemgång faktiskt.. Antingen börjar jag bli gammal eller så laddar jag upp inför bravad helgerna, vet inte själv, min kropp och skalle verkar inte sammarbeta ;)


Idag körde jag och brodern ner till Helsingborg och väla för att kika på julklappar. Vi hade jätte roligt och hade en trevlig helg. Sedan har jag bara myst med familjen och sett på tv.. läst lite :/
Haha vad har hänt, trodde jag var en partygirl men ack, är nog inte det. Ska allt börja ha degiga helger med typ film och bowling/biljard/bio istället, hur nice är inte det? :D

Anywaaaays måndag i morgon, dan före dan före doppare dan om jag inte är helt ute och cyklar.. Sen doppar cäl folk när de vill, själv syftar jag på julafton ;)
Luncha på staden med farmor och min favorit oscar ska hitta en god parfym till mig, thaaanks!

Slut på dagboks inlägg yeeeek..

catch up

Som sagt kom till Halmstad i onsdags och anser att jag hunnit med en hel del.

Onsdag: Mys med familjen <3
Torsdag: Fika med mina underbara Petra och tränade karate på kvällen (första passet sedans operationen)
Fredag: Fikat med en gammal kompis, hängt på stan, underhållt min Inger och även träffat stora syrran.
               Stora syrran och jag lagade tacos, slingade håret och hon kryddade till min blogg, fräsch va? 
               Vilken händig syster ncnc.. kopier och lika företagsamma, vilka kap vi är syrran :P
               Back to being blong, and oh yes blonds do have more fun ;)

Har även något trist att meddela och det är att min och min brors hund Lucy var tvungen att avlivas igår, mycket trist!

Sitter och funderar över vad tomten kan dyka upp med på julafton, önskelistan är ju inte så lång som den var när man var liten så något lär han väl pricka in?
Funderar även över att skaffa ett "skin" eller vad det nu kallas till datorn, ( nytt utseende typ, efter som jag misskött den lite )

Lördag: i morgon och jag skall faktiskt köra med familjen till Falkenberg och på kvällen vankas det kinamat med karateklubben, ni vet väl att alla som tränar karate måste äta kinamat med kinapinnar? japp det stämmer.
Sen skall peter ha LasVegas party vad det nu innebär, Elin från Helsingborg ska också komma! Känns som att Halmstad vistelsen har börjat över förväntan.

Gymkort? borde kanske skaffa det när man är hemma, tips anyone? SATS, FORM eller Nautilus?

Sleepwellcykelställ!
♥ Always yours, em
"im out of words.."- måste lära mig mera :)

Uppe med tuppen

Nja, kanske inte riktigt men uppe är jag :) Knaprar på en god ostmacka och läser Hallandsposten, sweet
Torsdag idag om min hjärna inte gått i ide.. Schemat är tjockt för idag, Fika med Petra <3  Oscar ska få hjälpa mig att hitta en parfym tänkte jag ( men du kan ju också hjälpa till, ifall du är i stan lukta då på armani diamond och se vad du tycker, är lite små sugen på den.., Alla vet ju att DKNY delicios är min doft va men vem vet kanske finns fler ;)
och sen blir det hiiiyaaaa, yes, karate ikväll..

Är suuuuper laddad, fick en ny gi igår, ( dräkt ;) så nu är det bara att köra, ifall jag hittar lite skydd hehe. Men ska bli så roligt!
Har inte så mycket mer att dela med mig av just nu har lite bråttom, måste ju hinna ta ett lååångt bad innan jag gör någonting annat ;)

och..
Frågar jag efter ditt lypsyl betyder det att jag vill ha en kyss..

♥ Always yours,em
Vixi sulum contidie prout id qua vestrum denique - det är mitt motto det.


Nu har jag jul-lov!

Sweet kisses under the mistletoe..



Avslutade umeå vistelsen för det här året med att umgås med favoriterna... Hade en jätte mysig och trevlig helg. Måndagen kom och vi höll vårt aerobicspass som var jätte roligt ( enligt vissa ;)
Sedan vankades det innebandymatch där laget plockade hem vinsten.. ,Nice. Tisdagen kom och Frugan och jag lagade tacos och mös, på kvällen sa jag hejdå till Ida, Idamari och Sofia sen var det full fart till tåget.

14 timmar senare ( och jag hade tur, det kan ta upp emot  18 timmar ) kom jag äntligen hem till kära Halmstad. Mormor och Morfar kom och hämtade mig. Fick skjuts och då kommer vi till det bästa, höjdpunkten, japp bada! Så skönt, har längtat efter det såå länge, bara ligga och tänka på vad man vill, slippa känna sig stressad över skolarbete och vad som helst.. åh det är så avkopplande att vara hemma.
Sitter med mammsen och lyssnar på julmusik, väntar på att min älskade bror ska komma hit och umgås och att pappa ska sluta jobba.
Inger känner sig hemma, räffsar i mammas blommor och mamma jagar henne, som det ska vara, eller? ;)

Idag blir det bara mys med familjen! Feels good to be home ♥

♥ Always yours,em
admitto arup basium eccere ..

1 day left..

  



Det är mycket som händer nu...


Finns det något värre? Du har precis lagt dig och är så nära att somna som det bara går att vara.. då kliar det på ryggen, mitt på ryggen och hur du än försöker kommer du inte i närheten av det så att du kan klia... Man försöker tänka på något annat men eftersom att det inte går och du bara hör klia klia klia i skallen så börjar det klia på hela kroppen, kul, de gångerna vill man inte sova ensam haha.

Snart hemma, åker i morgon kväll kl 21.00... Ska bli så himmla skönt men samtidigt konstigt då detta känns hemma nu :/ Well Inger får iallafall träffa mormor och morfar ;)
Längtar mycket efter att få köra bil, älskar det. Så eftersom min bror lånar min bil får jag låna pappas, och den går så snabbt iiih, cant wait..

Snart om några timmar skall the group from the 80´s hålla  aerobics så det blir på med tightaste tightsen,upp med håret i en svans på sne, puta med rumpan till call on me... Ni som inte är där,  kommer önska att ni var det!

Sen blir det till att packa en skvätt, eller rätt rejält för imon blir det tight, japp tightare än mina tights, det ni..

Drömde en mysig dröm inatt - meningslöst att säga om jag inte tänker berätta om den inte sant? Men så lär det förbli.
Schemat för Halmstad börjar snart planeras, har redan fått in önskemål om fikor och annat skoj hehe. Så skönt att få lite qualitytime med sina gamla favoriter, precis som all i want for christmas is you, min jul favorit. Den ska jag lyssna på nu!

Opps Inger ramlade ner från elementet, galen krabat bäst hon får en puss..

♥ Always yours, em
Adlego arup


Saturday night ..

Lördagen var fulllspäääckad, men desto trevligare. Till stadens centrum med Elin-frugan och Sandra. Det köptes en massa klänningar och det åts god mat. Timmarna rullar på, vi slirar in på systemet samtidigt som vi slirar in i bussen, snacka om kvicka i benen.
Innebandymatch i "världens ände", men skoj var det! Sedan hoppla på bussen och vidare till hemmet.
In i duschen ut ur duschen, på med smink och klänning och swosch så var vi i en glad trupp påväg till fest på stipendiegränd. Trevligt värre, men kort blev vistelsen så det var Lucia och alla skulle tydligen ut. Vi var först in, tufft
;)
Mötte några härliga tjejer och vi dialektkrigade och jag vann förstås för jag kan härma allt :D eller?,

Shake shake, och om vi dansa. Non stop från 22.00 -02.00 Hur kul som helst. En skvätt trött då vi tog taxin hem och käkade köttbullar!

   


Söndag, en rätt härlig dag må jag säg, man behöver inte göra något mer än att dega. Så som vanligt samlas bakistruppen för att gå någonstans och käka, blir lite aerobicträning och Wallander opps, parlamentet först :)

Och... måste passa på att säga att jag är så glad över att jag har världens bästa vän! Oscar, I natt satt vi uppe och snackade i tele mellan halv 3 och 4 haha, crazy... han löser alla mina problem då jag gnäller haha. sweet.

Halmstad om 2 dagar...
 
♥ Always yours, em
Sententia ab eccere, alterna eccere ab apud - thats the big question..

Utmaning x 100




Hur ser oddsen ut, du är bjuden på trevlig middag .. det finns en sak du inte är fantast av och det är i mitt fall tomatsås..
Kommer hem till resturangchefen som står i fullgång och fixar och donar med bjudningen... det jag får syn på är KROSSADE TOMATER... oh shit. Jag  blir riktigt nervös och tänker hur ska jag ta mig levande ur det här..
Försöker hålla god min och maten serveras.. laddar för första tuggan... jag är nog minst lika laddad och nervös som kocken för om jag skall kunna äta det eller ej... tugg tugg.. men... tugg tugg igen.. detta är ju gott, riktigt gott faktiskt.. Har jag blivit galen eller är detta en fantastisk kock? Jag vet inte, båda kanske, men riktigt gott var det ;) slutet gott allting gott!

Började dagen idag med pannkakor, lite tjocka dock men gick ner.. lite smoothie på dem eftersom jag inte kunde bestämma mig för vad jag ville äta teehee...

Idag vankas det stadsbesök, innebandymatch och lite partaj, viktigt är att trycka in tacos i och med att lördagar är tacos för mig.. ( och resten av helgen :/ )

Snart vankas det tågfärd hem, grymt skönt men ändå känns det lite trist.. få inte träffa sina favoriter på över fyra veckor.
In i duschen och ut som en ny människa som är hel tänd på dagensbravader..

♥ Always yours, em
abscedo abnocto arup vester

Opps i did it again...

Yes, jag har gjort det igen, damn those digestivekex. Addiction? no shit :/ Digestivekex med creamcheese, mh den får mig allt på fall den lilla rackarn.. buhu..

 

Igår, det kittlade till i magen, blev alldeles nervös och fick ett lyckorus.. kär kan man tro men ack det var faktiskt för att jag skulle äta fisk.. hehe sjukt kan det låta men har inte ätit det sen typ forever och det är sååå delicious,
Crispies ( torsk ) kokt potatis och skagensås med massor av sallad och tomat.., ah blir knäsvag när jag tänker på det.. weido, oh yes..



Idag friday, freaky fridays, i looove fridays.. helspäckad, eller sen kl 13.00 men ändå.. så passar på att ta det lugnt nu.. okej lite fel blir det väl om man får upp 9 och börjar 13.00 men men..
Dagen skall späckas med aerobicsträning inför passet vi ska hålla på måndag, kommer bli nice ;),  metodik, en och annan öl på EPP och sedan leder kvällen bara vidare... känns som att det kommer bli en grymt bra fredag :) mhm!

Well frukosten väntar eller jag väntar på den och nu är det dags, Hoppas ni är lika laddade på helg som jag =)

and i miss grandpa :(  ...

♥ Always yours, em
admitto arup basium eccere

14 dagar kvar och jag är en skvätt ledsen



Japp då var det bara 14 dagar kvar till julafton, tjohoo. Som ni har förstått älskar jag julen och kan inte bärga mig, vill hem hem hem. Jag och tvillingbroren ska gå den 23 på kvällen och in handla de fina klapparna och jag ska stå för rimmen också hade jag tänkt nu när Tillberg lärt mig ett och annat rimknep i rimstugan han brukar hålla ( på föreläsnings timmarna)



Ledsen är jag med ja.. Min StjärnglittriZzZ skall åka hem redan i morgon och hur skall jag klara mig i korren utan henne :/ Vet faktiskt inte, hon är anledning att jag går upp på morgonen med ett leende på läpparna och hoppas att få se henne vid frukost bordet. Hon är anledningen till att jag rusar hem från skolan för att få spendera några pyssliga timmar med framför tv:n innan träningen. Hon är anledning till att jag smyger ut i min sexiga pyjamas på kvällen för att få lite uppmärksamhet..Ah stjärnglittriz vem ska jag nu sitta upp med på natt timmarna och käka macka med? Vem ska jag nu hitta på bus med på mangans dörr ? Vem ska nu pyssla om mig när jag behöver det.. hm..buhu yeah im sad :(

   
Tjuv tagen och sitter ni bakom lås och bom

♥ Always yours, em
abduco arup coarguo

Måndag igen då

    

Yes, måndag igen.. sedan 9 denna morgon till 14.00 har vi suttit med
intervjuuppgiften och till sist tror jag att vi kom någonstans..
Hade gärna däckat en sväng i soffan men det var ju gossipgirl på så inte blev det så..
En iller vid namn Inger börjar stjäla allt, min ipod, vattenflaska, fjärrkontroll, you name it, sen så
blev jag erbjuden skjuts till Ica Maxi så ingen sömn här inte..

Vill vara laddad för kvällens höjdpunkt som är Punch 60 minuter och avsluta med bastu en sväng, en lång dusch och sedan kvällsmat och prisonbreak.. kan man ha en bättre måndagskväll? Såfall kommentera på det..


♥  Always yours, em
Sententia ab eccere, alterna eccere ab apud

Julsittning 80-90 talet


      

   
think outside the box.. yes, jag klädde ut mig till turtles..
Bordsplacering, 80-90 talsband och en massa pastrellfärger, hejhej mickey och låten im blue.. Det klingar klockrent om denna fest och så blev det.
18.30 drog det igång på Origo, alla var grymt snygga och var uppspelta som småbarn på julafton. 
Maten var lite torr men som tur var var alla 80/90 tals fantaster törstiga.

Det blev musikquiz och det vankades även danstälvning då det endast fanns ett vinnande par.

Festen drog i gång på allvar och det ena efter det andra dämpade törsten.. Musiken strömmade ur högtalarna och sedan traskade små trupper ner till Corona för att förmedla de lyckliga stunderna från 90 talet.




     
 
♥ Always yours,em
abduco arup coarguo

Hanna Green ...



Hanna Green
- en underbarare människa blir svårt att hitta!

Hanna Green  och jag vi möttes strax efter Victors begravning, jag sa hur ledsen jag var för hennes skull och vi talades vid lite smått efter det.. Det rullade på och vi hälsade i skolan och en dag sa det bara klick.. Bytade nummer, hanna skrev hanna snyggast i stan på min telefon och efter det började vi bara hänga. Det låter nästan som en mysig kärlekshistoria då två människor bara blir så försälskade i första stund de ser varandra och efter det bara är som gjorda för varandra.
Ja, så är det nästan, dock är vi båda tjejer men vi skedar allt ofta så kanske det är så ;)

Skämt och sido, Hanna som vi alla vet, hon står mig  väldigt nära, hon har varit min käraste vän en längre tid. Inget har någonsin kommit emellan oss, inte bråk, inget skit snack. Vi ställer alltid upp för varanda, har alltid en axel att gråta ut på ifall det behövs.
Något som jag tycker är ännu viktigare med en stark vänskap är att man växer tillsammans och det har vi verkligen gjort. På dessa åren har vi båda växt som personer, utvecklats och mognat. Vi delar med oss av varandra och vi lär oss av varandra.

Hanna är nu i Australien och jag har inte sett henne sedans slutet av Augusti då Hanna lämnade Umeå för att åka till Halmstad igen och sedan vidare till Australien.. Saknar henne då. Finns ingen som henne. Vi pratas aldrig vid för fördröjningen på telefonen tar dö på oss för vi har så mycket att berätta.. Vi mailar varannan vecka, slöa som vi är. Men vi vet att ingen eller inget kan klippa våra vänskapsband. it makes me so happy knowing that i have you as my friend and that you are always by my side.
Hanna if  you jump, ill jump!

Hun & Em. Hanna va rädd om dig!- för du är det käraste jag har!


Denna fick jag då jag hade tuffa tider i norge, thanx hun.

Julmust en fröjd



Förstå de stackare som inte har druckit julmust?
Det är både en fröjd för ögat och smaklökarna!


Ikväll gäller det, Sittning sittning sittning, precis som julafton, alla ivp:are har väntat i veckan på att den stoa 80-90 tals festen ska komma och idah är den här, har man tur kan jag smyga in lite julmust?

♥Always yours, em
Eccere calidus  - big time!

Pepparkaksbak, glögg och julkalendern.


     


                                      18.00 samling i korreköket, här vankas det julstämning på högnivå. 
                         Levandeljus, en öppenbrasa dvd med julmusik på tv:n, julgranen är pyntad osv.. 



   


Vi brog i gång och knåda pepparkaksdegen och smyg åt en del.  Vi hade godstämning och jag försökte dra igång en rimstämning men endast Manne hakade på detta, go insats vill jag säga.

   
Men vi nöjjer oss endast med det bästa så vi hade ju glasyr i alla 80 talets färger på. Vi gjorde allt från gubbar,tanter,granar,grisar, fanns även en och annan snopp och cigarett.
Har har vi några exempel på våra pepparkakor.

   



Idag då.. vaknade vid halv 10 grymt sweet. Tog mig en dusch direkt dock en annorlunda dusch.. yes värmen i duschen var sjukt hög, som kokande vatten och det gick inte att sänka. Vattnet rann i nästan 15 min utan att det sänkted en enda grad.. så jag fick duscha i vasken :/

Well nu är dagen i fullgång och jag har kokat ett ägg :)

♥ Always yours, em

Eccere abutor arup nervosusum,at arup aemulus accedo


RSS 2.0