Torsdag är alltid Torsdag?.

Fina naglar vs. flyttpacka? Ja det går ju tydligen inte att ha båda.. Men för stunden blev det faktiskt att packa trots att jag senast igår var så glad över att äntligen fått fina naglar. Så packningen är i fullgång och det känns otroligt bra. Dock inser man hur mycket grejer man har. Har hunnit samla på mig många godbitar på mina 3 ume år. 

Det blev sedan 2 kanon pass på iksu, grymma deltagare och fullt ös, känns alltid lika roligt och givande! Nästa vecka hoppas jag på att stöta ihop med Ewelie för att öva Freepower koregrafin inför sommarens pass i Falun. Nu tänker jag krypa ned för att vara utvilad inför morgondagens spinningpass och sedan temadag i skolan och sist men inte minst, MIN TACO-Fredag ♥


Torsdag är alltid Torsdag?

Fina naglar vs. flyttpacka? Ja det går ju tydligen inte att ha båda.. Men för stunden blev det faktiskt att packa trots att jag senast igår var så glad över att äntligen fått fina naglar. Så packningen är i fullgång och det känns otroligt bra. Dock inser man hur mycket grejer man har. Har hunnit samla på mig många godbitar på mina 3 ume år.

Det blev sedan 2 kanon pass på iksu, grymma deltagare och fullt ös, känns alltid lika roligt och givande! Nästa vecka hoppas jag på att stöta ihop med Ewelie för att öva Freepower koregrafin inför sommarens pass i Falun. Nu tänker jag krypa ned för att vara utvilad inför morgondagens spinningpass och sedan temadag i skolan och sist men inte minst, MIN TACO-Fredag ♥

Första flytten 2007. Samma recept denna gång, tusentals par skooor ♥Påsklov och tillbaka på gatan.

Då infinner jag mig i Umeå igen. Sista svängen innan flytt och det känns magiskt. Ännu mera magiskt har mitt påsklov varit hemma i halmstad med 25 graders hetta var dag. Har hunnit med löpturer, promenader, öl på uteserveringar, träffat mina underbara vänner & familj, fiskat, varit på  GEKÅS och ja, verkligen allt jag hade hoppats på. 

Nu är jag tillbaka rejält utvilad och grymt laddad inför sommaren. Fler MQ-pass har trillat in på schemat och likaså på Måbättre, grymt roligt. Känner mig motiverad att få börja instruera på ett nytt ställe, nytt folk, nya rutiner. Men misstro mig inte IKSU är amazing och hade jag kunnat hade jag mer än gärna plockat med mig det i min väska, med alla fina kollegor och koordinatorer. Men min väska är inte tillräckligt stor, och definitivt inte för 20.000 medlemmat :S.


Vad finns kvar i Umeå då, ja nu är det C-uppsatsen som gäller denna vecka, även pass och intersport i helgen. Övrig tid skall gå åt till träning och ännu mera underbar träning. Har just avslutat ett vasst boxpass och ett Total trainingpass tillsammans med Eric. Gav kroppen en omgång, det förtjänar den, träning är belöning! Och en ytterligare belöning blev min laxröra med kokt potatis, amaziiing. Hade mer än gärna försörjt Eric så han kunde fiska lax åt mig på heltid ;).


Nu dags för lite träningsplanering, kost och flyttplanering. Mh.. enjoy life peeps!


Påsklov och tillbaka på gatan

Då infinner jag mig i Umeå igen. Sista svängen innan flytt och det känns magiskt. Ännu mera magiskt har mitt påsklov varit hemma i halmstad med 25 graders hetta var dag. Har hunnit med löpturer, promenader, öl på uteserveringar, träffat mina underbara vänner & familj, fiskat, varit på  GEKÅS och ja, verkligen allt jag hade hoppats på.

Nu är jag tillbaka rejält utvilad och grymt laddad inför sommaren. Fler MQ-pass har trillat in på schemat och likaså på Måbättre, grymt roligt. Känner mig motiverad att få börja instruera på ett nytt ställe, nytt folk, nya rutiner. Men misstro mig inte IKSU är amazing och hade jag kunnat hade jag mer än gärna plockat med mig det i min väska, med alla fina kollegor och koordinatorer. Men min väska är inte tillräckligt stor, och definitivt inte för 20.000 medlemmat :S.


Vad finns kvar i Umeå då, ja nu är det C-uppsatsen som gäller denna vecka, även pass och intersport i helgen. Övrig tid skall gå åt till träning och ännu mera underbar träning. Har just avslutat ett vasst boxpass och ett Total trainingpass tillsammans med Eric. Gav kroppen en omgång, det förtjänar den, träning är belöning! Och en ytterligare belöning blev min laxröra med kokt potatis, amaziiing. Hade mer än gärna försörjt Eric så han kunde fiska lax åt mig på heltid ;).


Nu dags för lite träningsplanering, kost och flyttplanering. Mh.. enjoy life peeps!


HALMSTAD

Life is fucking unbelivable! Måste jag lämna halmstad? Tisdag blev det en tur till Gekås med mina favoriter, peeteera, niklas, anja och Eric. underbart, galen shopping och kinamat. Igår cyklade vi  bara runt i hamstad i tshirt och åt gott, njöt av solen. Var inom Stadium outlet (Peeteraas jobb) och hittade träningskläder för 150:- st., för att sedan ta en fika med ytterligare stjärnor som Olle, Sandra, Ante, Sofie oh Bojan!

fortsätter en lycklig dag med en löptur på mitt smultronställe, Galgberget, och sedan stan hela dagen med uteserveringr & Glass. ENJOY LIFE

I veckan blir det äggrullning, utgång, HBK och grillning!


Celebration

Om 4,5 timme sitter jag på tåget mot västkusten - Halmstad. Älskar det. Känslan av att sätta sig på tåget, spela lite kort och sedan gå och lägga sig. Vakna upp i Göteborg och äta frukost innan man sätter sig på sista sträckan mot Halmstad, en timme bort. Åh vad jag längtat. Det blir lunch med farmor och sedan till Gekås, ullared med mina favoriter, Niklas, Anja, Petra & Eric.  En sak som känns tung och det är att min Fesk Hanna inte kommer vara hemma.. men men vår tid kommer hun.

Igår blev det ett gympass på morgonen men på senaste tiden har jag gymmat mycket och framförallt väldigt tugnt så jag fått fina förhårdnader som gör det svårt att greppa tugnt just nu så inte det bästa gympasset. Detta resulterade i att jag drog mig ett grymt spinningpass med Ewelie - skämsomania, loved it.


Idag har jag myspromenerat med min Ida & Tuva-Li, frukost på stan med Eric och nu blir det till Iksu för ett TT pass innan jag sätter mig på tåget och firar 8 dagars påskledighet.Arbete & träning

Igår däckade jag hårt klockan 9 och jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv, helt förvirrad var jag. Men idag vaknade jag pigg och fräsch klockan 7 och jag gick upp för att käka ett knäckebröd med leverpastej. Suttit uppe och kollat över min inkomster och utgifter för nästkommande månad och även fått ordning på mina inkomster sedan januari så att inte lilla Csn kommer och drar mig i örat nästkommande år.

Nu blir det ett kokt ägg, packa träningsväskan och bege sig till IKSU för ett överkroppspass innan jobbet klockan 10. Hoppas att mina nya skor har kommit för jag har så otroligt ont i mina knän. Idag hoppas jag på mycket roligt folk på INTERSPORT och sedan hem och se på filmen klockan 20. Det var allt från mig. Har jag tur hinner jag även med en långpromenad, om vädret tillåter det vill säga.


Hoppas även att chefen har kommit med ett bra förslag på lagtröjor inför Blodomloppet, intersport stället upp med ett starkt lag!
Friday it is!

Nästan alla möbler är nu beställda inför flytten. Mio har legat högst upp på shoppingen och även Pks möbler fick stå för en fin soffa! Blev ett morgonspinningpass följt av mage i gymmet med Cecilia Wästergård! Alltid lika trevligt. Vidare till stan för lite bankärenden, fonder & aktier. Näst sista intervjun för cuppsatsen och sedan köpa försenade julklappar till farmor&mormor!

Lyckades flörta till mig en promenad med grannens schäfer Milo och det avslutar denna hurtiga dag. Det firas med hemmagjorda hamburgare till kvällsmat och att massera grannen. Imorgon bjuds det på jobb på Intersport och förhoppningsvis ett par nya skor!


Hade förhoppningarna med föera träningspassidag, men mitt ena knä har börjat spöka, antagligen överansträngt från all löpning så jag får hålla mig lugn någon dag till..

Modernt & lyxigt, min och Erics nya stil!

Flås

Då var man åter i Umeå efter 4 dagar i Underbara Falun och mitt framtid hem, älskar det. Kyligt som bara den i umeå, en tom kyl hm.. ja stor handling satt fint och sedan en långfrukost, vid matbordet för en gångsskull.

Efter en sista genomgång av inledning och metod var nu de delarna av C-uppsatsen helt klara vi har möte med vår handledare imorgonbitti. Vi firade detta med en löprunda i dimman och jag förbättrade min tid med 2,5 minut. Är ju ingen uthållighetslöpare men efter några veckor till så då skall jag nå ännu bättre fart på hela sträckan. Milen slutade idag på 46 minuter. I slutet var det en riktig spurt som tog fart och känner fortfarande i bröstet att ah, det var tugnt. Men mina nya löparskor, tack vare dem blev det en underbar tur. Kände vissa stunder att jag måste tänka på något.. då lådsades jag att jag var PT åt någon otroligt otränad och sa: Det är för dig du gör det, inte för mig eller någon annan. Det med dina ben med ditt hjärta.. Haha det var kanske mig själv jag peppade för jag blev taggad! Sen gjorde tacosen susen med.. Ville bara skynda mig hem till quacemolen!

Förvirrad som jag är trodde jag det var måndag, men icke. Det blir istället tacos en Tisdag, det är riktigt kärleksmys det.
Imorgon blir det möte, cuppsats och sedan ett PO-pass med en av mina stammisar på TT & PO, Maria. Grymt roligt! Får se vad kroppen säger, kan hända att vi smiter inom på TT med, eller vad tror du Maria?

Har även pratat med Måbättre idag och det blir ett fast Boxpass 75 minuter på lördagar halv 5 och sedan ett Freepowerdance antingen på tisdagar eller torsdagar så har ni inget bättre för er i Falun, kom och häng med mig!

My new honey

Hur ser livet ut just nu?

Helt fabulous! Sitter i en nyköpt kofta från Gina-rean och ett par mjukisar och njuter av ledigheten i Dalarna. Har kommit långt mec C-uppsatsen så denna helgen innebar bara fritid. har inte hunnit uppdatera denna veckan för jag harjobbat men det går snabbt att sammafatta: Underbart. Känns som framtiden har så mycket mera ljus och kan inte bli annat än amazing! har hunnit med löppass med intersport inför Blodomloppet och flertalet gympass, så jag har fått förhårdnader i händerna..

Kom till Falun i går klockan 06,30 och solen sken. Kollade på den nya lägenheten som är helt fantastisk. Gammeldags och endast 3-4 miuters promenad från båda mina gym: Måbättre & MQ, alltså centrala Falun. Träffade på mina nya chefer som även dem verkar vara riktigt härliga. Tummen upp so far.

Lördagen började med att ta igen missade sömntimmar och sedan ut på en löptur i skogen. Tråkigt underlag men antar att man får se det som extra utmaning med is, snö och gegga? Det blev sedan den bästa Chailatten jag någonsin druckit på Waynes(som nu komme bli mitt nya hak.) och sedan shopping.

Årets första Roséflaska
är inhandlad och om någon timme bär det av på förfest och min debut på Falukrogarnas dansgolv. Känns riktigt motiverande att skriva detta inlägg för det är otroligt lätt att skriva om saker som får en att må bra, det är framgång det!


Shoppin&workin

Min vackra lägenhet i all ära men den blir lite liten när man är tre.. Eller iallafall nu när jag vaknat och vill ut och äta frukost men vill inte väcka Minken... så slår av några minuter här. Har redaan städat garderoben med hehe..

Helgen har varit underbar!! I Fredags tog Eric och jag ledigt från skrivandet och jag och My åkte ner på stan och shoppade! Det blev en ny cape från Åhlens, and i loooove it, två långärmade tshirts från Gina, och ett par nya svarta jeas från H&M, billig och bra shopping! Bäst man passar på, snart blir det bara MQ kläder igen, men det är inget jag klagar på i och för sig.


I fredags blev det en vilodag för mina stackars knän, och igår en promenad innan jobbet. Snart beger jag mig mot ett tungs överkroppspass på gymmet innan det är dags att arbeta av 5 timmar på Intersport. Ikväll är det CMA och jag kommer sitta som klistrad!


RSS 2.0