Jiiikes

Är jag trött på fotbolls VM och solsken? Oyes! Det får mig att behöva jobba hårdare än en människokropp klarar av! Härromdagen blev jag utskälld av 3 män på Olearys som ställde sig upp och skrek för de fick vänta på sin dricka.. Otroligt förudmjukande och pinsamt, men kom igen, kolla runt er, en miljon människor som hänger i baren, typ 100 bord som beställer bord och vi har en person som gör drickan, va tror ni??? Jag gick där i från men när de blev serverade fick de tillbaka, tur man har skinn på näsan, de männen skäller nog aldrig på en servetris efter min lilla förklaring!! Gårdagen var lite fullspäckad med folk men som tur är går tiden fort.. nu blir det jobb 18 dagar i sträck och jag längtar efter llite kvalitéts tid med mig själv, inger och Eric. Hade helst stuckit till dalarna en vecka och bara njutit!!

Annars, strax till MQ, Skall köpa min födelsedagspresent från mamma där idag :) Den finaste Bondelidkoftan ever :) Im happy. Nu ska jag busa med min illlller :) Seee ya

Ohyes


Åh vill inte?!

Åh, det är så trist att veta att mina föräldrar skall åka hem på torsdag och det värsta är att jag måste jobba imon.. Är riktigt mysigt att få ha dem här och laga mat till dem och passa upp dem! Bortsätt från dissen av grillningen igår som jag tvingade dem att äta ändå är allting underbart! Önskar att jag hade dem närmre... Nästa gång jag får komma hem är i jul.. hur långt bort som helst :( Börjar bli riktigt påfrestande att vara så långt bort från sin familj! Önskar att Niklas fanns närmre med.. Föreställ er ens första födelsedag utan sin tvillingbror:/ Inte okej :/ Suck!
Från och med nästa år skall jag aldrig fina min födelsedag utan honom!!

Sitter även och räknar lite på sommarens inkomst.. tänkte att det blir en chicagoresa nästa år med och sedan blir det en tripp i januari för att fira pappas 50 års dag.. Hm.. och sedan en weekend till Sthlm med Eric, och heeelst hade jag velat åka någonstans med Peeteera, bara vi.. Ah får se :)

*Nu blir det sängen iallafall för imon blir det promend med Kalla!

Ledsen och besviken

Idag ska mamma och pappa komma, i en vecka har jag planerat att grilla och imon gå ut och äta. All mat är inhandlad och klart att lägga på grillen. Nä då stannar de på ikea istället och äter, tack för den!!! Har sett fram emot att få bjuda dem för en gångsskull nu sitter jag här med 4 köttbitar..

Annars jobbet rullar på:)   Gårdagen var händelserik... första 10 timmarna var sjukt lugna så jag och jenny fick gjort en massa! Men sedan kl 21.30 ringer de och från biltemas lager och ville boka 15 platser.. oj hehe okej det löser vi men hur många dyker upp 35 Personer haha! Alla är fulla och glada och vill beställa allt samtigt haha.. Stackars mig och jenny sprang som djur men bra blev det :)

Idag njöt jag av min lediga dag på stan och en Fika med Emelie :) Nu ja nu ska jag äta 4 köttbitar, 3 bakade potatisar och en liter jordgubbar och dricka upp allt vin själv, ses!   

RSS 2.0