Intensiv rutt

Första stopp *Chicago - 2 veckor i Sköna Chicago med MYCKET god mat (Tacobell och jordnötssmör i mängder), Chinatown, vattenskoter i Wisconsin, sushi, Estevan och party. Mina två veckor i stora drag. Många timmars resande och efter att ha varit vaken i 36 timmar hamnade jag tillsist i en bil från göteborg mot Västerås med min Eric. Ett mycket kärt återseende :). En pizza i västerås och dagen därpå bar det av till det bästa dom någonsin skulle kunna hända Emelie Eva Persson, nämligen Brad Paisley LIIIIIVE, i London. Mötte upp Niklas och Robert som blev våra privata guidar som tog oss runt. Köade i ca 7 timmar och hamnade näst längst fram. MÅNGA TÅRAR från Emelie, skulle kunna säga att jag tappade X antal liter vätska genom mina tårar. Något som jag med all säkerhet tappade var rösten och känseln i mina fötter men vem bryr sig? Jag fick se Brad Paisley, fick röra han, fick se han och fick sjunga tillsammans med han och det bästa var att det var med min älskade tvillingbror och min Älskade pojkvän. Jag hade en amerikansk flagga som viftades flitigt. Trängde mig fram under en låt bara för att få vara så nära jag kunde och som belöning fick jag hans plektrum. Viktigt att notera att han sträckte sig efter mig för att se till att jag fick det och ingen annan, finns det någon finare lovestory ;)?

Lycklig som jag vet inte vad traskade vi hem och några timmar senare lämnade vi vår lilla weekend i London mot en trevlig stund i Borlänges skogar hos Minken som stod för underhållningen på midsommar. Riktigt mysigt och så mycket midsommar det bara kan bli, sill, nypotatis, dryck, solsken i en stuga vid sjön i dalarna.
 
På lördagen avverkade jag min första fisketur med Eric, fick ingen fisk men har reda fångat gammelgäddan ju ;) Och nappade lite popcorn :) På måndagen satt jag mig i bilen mot Umeå igen.. mixade känslor men när jag väl kom fram kändes det bra.. och i går avverkade jag första arbetsdagen på Olearys. Mycket arbete men kul var det och med sin vän som chef känns det tryggt. Så  sommarens timmar kommer spenderas där och på MQ och på Iksu. 

På måndag kommer Mammi & Pappi, äntligen. Bilder kommer imon :)

Chicago Blackhawks!!!

Vet inte vart jag ska borja. resan var lang men gick jatte bra! Min lilla favorit kom och hamtade uppmig ovh vi akte hem och packade upp och sedan at vi saklart Tacobell. De senaste dagarna har varit fyllda med shopping och godmat.  Traffat Estevan & Becky. Men det mesta och helt klart basta var nar Chicago igar tog stanley cup buklan, ochOffcourse Jonathan Toews!! Alla barer var fyllda med folk och alla skrev, firade, skrattade, tutade, det var helt crazy! De har inte vunnit pa 49 ar och i ar var det dags! Go Hawks! Skall forsoka skaffa en keps men det lar bli svart eftersom hela staden tanker likadant!

Well forovrigt skall vi down town imon och kolla lite och besoka konsulatet for lite arenden. Sedan bar det av till Wisconsin tror jag. Till Jackies och deras lakehouse for att aka bat och njuta!

Saknar min lilla familj, Inger & Eric!! Men men traffar dem snart. Nu blir det frukost och ut for Sushiiiiii


Sommarlov!

Allrighty.. denna vecka har gått såååå frukansvärt fort! Sol varje dag så jag har då allt jobat på brännan tillsammans med timmars kondistionsplugg. Fredagen bar det av till att hjälpa systra mi med bröllopsprepp och sedan laddades det upp för tenta med uteservering och öl! Känns som att vara utomlands. halmstad på sommaren - så rätt! Vidare besöktes Ullared och Båstad!

lördag, upp kl 6 för att göra sig bröllopsfin och framför allt tenta, haha var lätt snyggast på tentan med håruppsättning och mängder med smink, alla trodde jag var störd ;)

Tentan kädes bra och jag åkte så fort Spike bara bar mig till systern för att fixa allas hår och att försöka hålla hennes nerver i styr.

klockan slog 14,00 och klockorna ringde, bröllopsmarshen på elgitarr drog igång och vi stegade in, i våra svarta klänningar med röda rosor i händerna. Lovorden var vackra och saxofonen spelades flitigt! Tårarna gick knappt att hålla tillbaka och utgång till high way to hell.. Bör påpekas, det var ett rockigt bröllop men absolut mer traditionellt "vitt" än vd jag trodde.

Vidare på fest på Lilla Böslid där jag höll tal och njöt av att sitta brevid min vackra syster som sken som aldrig förr, konstigt? Knappast det var ju hennes lyckligaste dag i livet! Är så glad att jag fick dela den med henne, som hennes tärna. Efter god mat och dryck vankades det bröllopsdans som efter ett kort parti lugn musik bröt ut till fartfylldmusik som slutade med "höfttåget" vad det nu heter. All hängde på och skrttade flitigt. öppen bar och mängder med dans!

idag är vi lagom trött och nu vakas det att brutalt misshandla pappa i MINIGOLF!
om några timmar lyfter mitt plan till chicagooooo! This is why we love Halmstad

Unnnnnnderbart, Äntligen hemma på Västkusten! Känner mig som en helt annan människ, så härligt glad och unerbar. kan det vara luften? Eller bara underbara människor och en känsla av att vara hemma hos när och kära? kankse mängder av sol också spelar in?

efter 13 timmars bilfärd nådde vi vår slutdestination: Halmstad. möttes av söta lilla mamma som stod och var trött men glad som alltid. Ett snabbt om byte och ner i sängen. Inger var överlycklig och sprang runt som en yr höna.

dagarna har gått FÖR fort och det är endast idag och ytterligare 3 dagar kvar innan jag lämnar halmstad för Chicago, men inte är det fy skam men hade viljat vara kvar liiite till.

Ut i solskeeen och jag är solbränd och fjällr redan på armarna. De senaste dagarna har det såklart blivit plugg inför konditionstentan på lördag.. Stt i Picasso parken igår med en kycklingsallad och solsken. En snabb shoppingrunda på MQ för en turkos fluga till Eric och sedan en makron och smoothie på Kaffe och company vid nissan!
Makron? Sorry  Josefin Crawford, det är inte en mumsbit, snarare en stämningsdödare ;)  

Älskar att vara hemma och har börjat överväga om Halmstad kanske is the place to be in the future?

Givetvis måste det hinnas med en omgång på Gekås/Ullared och ditt åkte Niklas, Anja jag och Eric i går.. En snabbvända  och en dålig kebab senare satt vi hemma och spelade ett nyinköpt spel. Med andra ord men istället endast med ljud och gester.. Sjuuukligt kul! Många sjuuukt roligt gester och ljud igår! :)

idag vankas det mer plugg, en sväng till bröllopssystern, farmorn, madde och ja får se vad som hinns med. Imon firas sommarlovet med ett glas rosé på en uteservering. Åter till förpliktelserna!


RSS 2.0