This is why we love Halmstad

Unnnnnnderbart, Äntligen hemma på Västkusten! Känner mig som en helt annan människ, så härligt glad och unerbar. kan det vara luften? Eller bara underbara människor och en känsla av att vara hemma hos när och kära? kankse mängder av sol också spelar in?

efter 13 timmars bilfärd nådde vi vår slutdestination: Halmstad. möttes av söta lilla mamma som stod och var trött men glad som alltid. Ett snabbt om byte och ner i sängen. Inger var överlycklig och sprang runt som en yr höna.

dagarna har gått FÖR fort och det är endast idag och ytterligare 3 dagar kvar innan jag lämnar halmstad för Chicago, men inte är det fy skam men hade viljat vara kvar liiite till.

Ut i solskeeen och jag är solbränd och fjällr redan på armarna. De senaste dagarna har det såklart blivit plugg inför konditionstentan på lördag.. Stt i Picasso parken igår med en kycklingsallad och solsken. En snabb shoppingrunda på MQ för en turkos fluga till Eric och sedan en makron och smoothie på Kaffe och company vid nissan!
Makron? Sorry  Josefin Crawford, det är inte en mumsbit, snarare en stämningsdödare ;)  

Älskar att vara hemma och har börjat överväga om Halmstad kanske is the place to be in the future?

Givetvis måste det hinnas med en omgång på Gekås/Ullared och ditt åkte Niklas, Anja jag och Eric i går.. En snabbvända  och en dålig kebab senare satt vi hemma och spelade ett nyinköpt spel. Med andra ord men istället endast med ljud och gester.. Sjuuukligt kul! Många sjuuukt roligt gester och ljud igår! :)

idag vankas det mer plugg, en sväng till bröllopssystern, farmorn, madde och ja får se vad som hinns med. Imon firas sommarlovet med ett glas rosé på en uteservering. Åter till förpliktelserna!






Kommentarer
Postat av: Sandy

Åhh mysigt det ser ut pemlan!!

2010-06-03 @ 11:40:26
Postat av: Simon

Dåligt nice! Jag skulle betala mycket för att sitta i solen istället för i ett regnigt Umeå :P

2010-06-03 @ 21:07:21
URL: http://simonchorell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0